Uskonnot pois

Erkki1

Eikö olis hyvä, että kaikki uskontokunnat, n. 5000, istuivat ja miettisivät, että tehdään 1 hyvä uskonto! Otetaan kaikista parhaat osat ja pannaan allekirjoitukset, ja lopetan jäynät. Näin yksinkertaista se on.

18

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näkökulmaa

      Niinhän tuleva diktaattori juuri tulee tekemään.Nyt on jo muutamia vuosia egumenia vaikuttanut,ja vapaatkin suunnat ovat lyöneet kättä roomalaiskatolisten kanssa.Pedon valtakunta on lähellä.Nuo lukuisat uskontokunnat tulevat hajoamaan,ja myös siksi,että ovat alkaneet myötäillä antikristillisen valtiomme käskyjä ja opetuksia suvaitsevaisuudesta.Myötäilkööt he mitä tahtovat,Jumala on erottava omansa pois niistä kirkoista,ja tämä on jo alkanut tapahtua.Mitä vahvemmaksi petovaltio etenee,sitä likempänä on Jeesuksen Kristuksen tulo.Sen jälkeen ei voida puhua maapallon ylikansoittumisesta mitään,se asia ratkeaa samalla kertaa.Ehkäpä aloittajakin kuuluu viimeisten aikojen pyhiin.Toivon niin ainakin,ja että myös itse heihin voisin vielä liittyä.Sehän jää nähtäväksi,mikäli kestän tulevan puhdistuksen,ja jään eloon.

    • Erkki1

      Sieltähän se vastaus tuli, että napsahti! Tuon kaltaisesta hulluttelusta pitäisi päästä eroon, muuten ei tule tolkkua. Sitä tarkoitin. Luku ja kirjoitustaitoinen on ollut niin kaun, että tiedon olis kyllä pitänyt tavoittaa lähes kaikki ihmiset.

      • Näkökulmaa

        Ei ole näemmä sinua tavoittanut


    • kjfgkfougon

      Olin minäkin jäsenenä uskontojen uhreissa,mutta tuommoista pötyä en sentään suustani ole suoltanut.Ettäkö yksi uskonto pitäisi olla,ja mikähän se olisi?.Uskon sinun tarkoittavan jotain aivan muuta kuin kristinuskoa.Silloin vasta tyranniaa saatkin kokea!

    • Erkki1

      Huonosti luit, ei mikään tietenkään olemassa olevista ja huonoksi havaituista uskomosopeista. Itse en ole liittymässä mihinkään uuteen enkä olemassaoleviin kuppikuntiin. Mutta kun kuolemanpelkosten tarvitsevat jonkinlaisen tukiryhmän tehtäköön yksi uusi tuhansien tilalle, ettei tarvitse tapella oikeassa olemisesta.

    • Asia kuittaantuis sillä, että jokainen ihminen ottais Jeesuksen Vapahtajakseen.

      • ulof

        Kommettisi ei johda yhtään mihinkään,ymmärrätkö, se ei avaa ovia mihinkään suuntaan.
        Maailmassa on uskontoja jotka väittävät tehneensä Jeesuksen suhten
        sitä ja tätä,mutta on VAIN YKSI TOTUUS,YKSI USKONTO.
        Se löytyy kun olet vilpitön hankkimaan tietoa. Joh 17:3


      • jari-pekka-65
        ulof kirjoitti:

        Kommettisi ei johda yhtään mihinkään,ymmärrätkö, se ei avaa ovia mihinkään suuntaan.
        Maailmassa on uskontoja jotka väittävät tehneensä Jeesuksen suhten
        sitä ja tätä,mutta on VAIN YKSI TOTUUS,YKSI USKONTO.
        Se löytyy kun olet vilpitön hankkimaan tietoa. Joh 17:3

        Oikeastaan on olemassa vain yksi usko. Uskontoja taas on lukemattomia. Uskonnoilla ei ole mitään tekemistä Jumalan Pyhän Hengen kanssa ja kristinuskonto ei tee siinä poikkeusta. Usko on Jumalasta, mutta uskonto ihmisestä.
        Suomi on uskonnollisuuden hengen alla oleva kansa. Meillä on monia uskontokuntia, kirkkoja ja herätysliikkeitä, jotka sitoo ihmisiä tiettyihin oppeihin. Näistä kaikista Jumala tahtoo meidät vapauttaa ja puhdistaa.


    • Erkki1

      Niinpä niin, luetun ymmärtäminen jos ei onnistu, voi puhua aiheen vierestä maailman tappiin ja väitellä kuka onkaan enemmän väärässä.

      • amuelix

        Erkki1:lle Olen uskontojen uhrien jäsen.Sinä häpäiset järjestöämme kommenteillasi.Uskontojen uhrien jäsenenä olo ei taatusti tarkoita Kristusvastaisuutta.Tehtävämme on auttaa niitä uskovia jotka ovat joutuneet omissa seurakunnissaan vainotuiksi aiheetta.Teemme hyvää työtä,jotka kaltaisesi Jumalan vihaajat mitätöivät.Miten voit olla uskontojen uhreissa jäsen,ellet edes raamattua tunne.Saatananpalvojatkin tuntevat raamattua,ja he ovatkin usein lähtöisin kristityistä,jotka ovat luopuneet.


      • amuelix

        Lisäksi meihin kuuluu jäseniä kaikista uskontokunnista,joten asiantuntemusta riittää.Ateistikin saa olla,mutta ei ottaa kantaa,eikä käännyttää ketään johonkin tiettyyn aatteeseen.Tarkoitus on auttaa rikoksen uhreja parhaalla ja mahdollisemmalla asiantuntija avulla.Meillä on myös lakimiehiä jäseninä.Emme saarnaa missään tapauksessa kristusvastaisuutta.Jos saan tietää kuka aloittaja on,hänet tullaan erottamaan yhdistyksestämme.


      • Abimelek
        amuelix kirjoitti:

        Lisäksi meihin kuuluu jäseniä kaikista uskontokunnista,joten asiantuntemusta riittää.Ateistikin saa olla,mutta ei ottaa kantaa,eikä käännyttää ketään johonkin tiettyyn aatteeseen.Tarkoitus on auttaa rikoksen uhreja parhaalla ja mahdollisemmalla asiantuntija avulla.Meillä on myös lakimiehiä jäseninä.Emme saarnaa missään tapauksessa kristusvastaisuutta.Jos saan tietää kuka aloittaja on,hänet tullaan erottamaan yhdistyksestämme.

        Kertomasi mukaan teitä on jäseninä eri uskontokunnista.
        Kuika teistä on tullut niin yksimielisiä,että olette perustaltanne Raamatun asialla, kun painotit asiantuntemustanne?
        Vai onko nyt niin,että päätavoitteenne onkin hyökkäys muita uskontokuntia
        kohtaan? Yleensähän on sanut lukea mitenkä asianomainen aktivisti on o-
        maa syytään eronnut tai erotettu seurakunnastaan tehtyään toistuvan vää-
        rinteon.Tai ollut vain muuten tyytymätön,ryhtyen arvostelemaan seura-
        kuntansa toimintaa joka on johtanut kriisiin.


    • Erkki1

      Tiedätte varsin hyvin, ettei ole uskontojen uhreja! On vain sairaitten, sukupuolisesti kieroutuneiden, vallasta nauttivien, oman etua tavoittelevien, jne, jne. olioiden uhreja. Yhteen kuppikuntaan olen kuulunut. En koskaan, en milloinkaan enää kuulu edes kylätoimikuntaan.

      • Näkökulmaa

        En minäkään kuulu nykyään mihinkään,en edes kyläseuraan,mutta en silti ole kristusvastainen.Ei ole mikään pakko kuulua mihinkään ollakseen uskova,ja jos ateisti on,miksi siitä täytyy kerskua?Suomessa saa lain mukaan valita uskooko tai ei.Saa myös valita seuransa,ja paikkansa missä tahtoo olla ja elää,ainakin vielä.


      • Erkki7

        Se on juuri näin, ei ole oikeassa olevaa kuin ne, jotka ovat luku ja kirjoitustaitoisia! Uskoa saa, kiveen,kantoon, Amoniin, Raahan, jopa allaniin, Robin Hoodiin! Kuinka ihmeessä olette noin sekasin?


    • Kprstj

      Eikö tosiaan kolahda, että uskonnot ovat perseestä ja syvältä? Raiskaajat, rahastajat, lasten raiskaajat ja muut talebaanit, ja niihin verrattavat rauhanyhdistysporukat pitäs hirttää kuumennetulla kuparilangalla munistaan hirteen.

      • Oletkosyyllinen

        Esitit niin monta syytöstä.Oletko itse syyllistynyt joihinkin mainitsemiisi?


      • Kprstj

        En mihinkään. Pidän vain rangaistuksia talebaaneille, ja niihin verrattaville lahkojen jäsenille liian pieninä. Jumala on hyvä, jos niin uskoo, mutta tulkitsijat pilaa jutun


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      92
      1773
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1357
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1168
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      105
      1138
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      53
      997
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      966
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      81
      964
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      67
      881
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      783
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      768
    Aihe