Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Mihin kommunistit ovat hävinneet?

IisakkiIhmettelevä

Muutama kymmenen vuotta sitten Suomessa oli runsaasti kommunisteja, ainakin miljoona. Missä he ovat nyt, ei näy, ei kuulu?

Sama kysymys, mihin Neuvostoliiton kommunistit hävisivät, noin 150 miljoonaa kappaletta?

75

485

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Marikomarovdki

      He eivät ole hävinneet mihinkään he ovat vain vain vaihtaneet puolta.

      • tpsl

        kyllä pitää paikkansa vaitaneet ovat siihen vastapuolelle eli raakempaan.


      • eikoskaan

        Hyvä asia että ihmiset ymmärtää mikä on kommunisti kare ja ihan perkele ihmiseksi meilläkin yksi nainen on avopesty kommunisti.


      • HesekieII

        Eihä kommuniti kade tai kare ole hän antaa toverillekkin jos tämä tarvitsee. Talvisodassa levitettii myyttia toveria ei jätetä se oli täysi myyti aina oma suu lähinnä oli, Nyt se on muutettu muotoon kaverille ei jäjetä. Eli ollaan päästy komminismin ikeestä.


    • defgrthyju

      Luojan kiitos että ovat hävinneet.

      • Eetu1951

        Emme ole mihinkään hävinneet,paitsi vanhempia on kuollut. Minö olen täällä Kotkassa edelleen ja puhun 9.5. keskitysleirin haudalla.


      • ImeSikaMunMunaa
        Eetu1951 kirjoitti:

        Emme ole mihinkään hävinneet,paitsi vanhempia on kuollut. Minö olen täällä Kotkassa edelleen ja puhun 9.5. keskitysleirin haudalla.

        Oletkin pelkkä mielisairas huora.


      • kohtisuurempaa

        Uusi maailman järjestys on tehnyt kommunismin tarpeettomaksi. Kuuballakin alkaa olla kiire päästä isoimpien mukaan. Kohti Liittovaltiota. Pohjois- korekin muuttaa muutamassa päivässä poliittisen suuntansa kohti unionia. Kun aika on kypsää.


      • hesekieII

        Niin luojan kiitos. Hehän haaveilivat tasa-arvosta. Ja mahdollisuudesta päästä päättämään valtion asioista. Ja kaikesta muustakin, etteikö saisi omistaa maata järviä ja meriä jaettä luonnon rkkaudet olisivat yhteisiä. Todella typeriä ajatuksia. Minä on minun on minun eikä kellään ole siiihen asiaa. samoin ei omaisuuteen jonka perin Todella yhmää porukkaa. Miten ihmiset voisivat olla saman arvoisia Toiset ovat tyhmiä toiset viisaita. Missä tyhmät sitten tavisisivat omaisuuttaan. He eivät edes ymmärtäisi mitä sillä tehdää.


    • Tai olla viimeinen kuivattu ja prässätty vitriiniin Lenin-museossa

    • tyhmyydestäsakotetaan

      Kommunismi on kielletty, samaan tapaan kun kommunistimaissa kapitalismi on kielletty.

      Suomen porvarit tuhosivat suomen kansallisomaisuuden, kaikki meni, jäi vain 100 miljardin velka käteen. LOL

      Nyt on hyvä olla, paskat housussa, kun valtio ei omista mitään, eli me kansalaiset jotka omistamme Suomen valtion.

      Uskomatonta ettei kapitalisti ole oppinut kommunismista mitään.

      • JorkkiHML

        No jaa Neukkulassa valtio omisti kaiken, mutta persiilleen meni.

        Ja ekaan kysymykseen voinee vastata, että Vasemmistoliittohan on kommareiden koti.
        Edustajiksi pyrkijöissä (tiedän) oli useampi tosi punikki ja kait myös osa sisäänmenijöistä tunnustaa Lenin oppi-isäkseen.
        No osa kommareista lienee vihreissä kantaen mukanaan punalippua.


      • ölnektön
        JorkkiHML kirjoitti:

        No jaa Neukkulassa valtio omisti kaiken, mutta persiilleen meni.

        Ja ekaan kysymykseen voinee vastata, että Vasemmistoliittohan on kommareiden koti.
        Edustajiksi pyrkijöissä (tiedän) oli useampi tosi punikki ja kait myös osa sisäänmenijöistä tunnustaa Lenin oppi-isäkseen.
        No osa kommareista lienee vihreissä kantaen mukanaan punalippua.

        Oliskohan vika ollut siinä, että Neukkulassa ihmiset oli valtiota varten, eikä valtio ihmisiä varten. Siinä on iso ero. Yksityisomistus ja ikuinen kilpailu ei vaan tuota yhteishyvää kenenllekään pitkällä tähtäimellä. Joku yksittäinen ihminen voi rikastua miljonääriksi ja siinä se sitten onkin.


      • karlkarks

        Kyllä kommunismi takaisin tulee millä nimellä sitten tuleekin, kunhan kapitalismi on sille edellytykset luonut. Kapitalismiltä on konstit lopussa jo nykyisinkin ja viimeinen keino eli velalla kulutuksen tukeminen.

        Maailman velka määrä on suurempi kuin 2 kertaa koko telluksen bkt. Mikään ei tietenkään estä velan määrää kasvattamasta vaikka tuhat kertaiseksi kunhan hyväksytään se, ettei velkoja makseta koskaan takaisin.

        Virtuaalitalous ei tietenkään perustu todellisuuteen vaan vääristyneeseen arvomaailmaan, jossa kysyntä ei perustu todelliseen tarpeeseen vaan itse asiassa virtuaalisesti keksittyihin tarpeisiin, koska ahneudella ei mitään kykyjä määrittellä niitä tarpeitakaan. Normaalisti ylimääräinen tarkoittaa tarpeetonta, mutta kapitalismiä kannattavat ihmiset kutsuvat sitä rikkaudeksi.


      • hesekieII

        Onhan kansa maksaa kaike tämä on kapitalismia ja markkinataloutta. Nytkin rajoitetaa ettei omaisuutta saa siirtää veroparatiiseinhi. Todella typerää siellä se säilyy koskenattoman lapsillemme. Ja työläiset voivat hakkia siitä lisää. Heille on menny jo oppi mommunismin vaarallisuudesta perilla einää he eivä kaipaa mitää tasa-arvöa ovat oppineet että voimme tienata samasta työstä myös enmmän.


      • Itsekkin_tollo

        No ona se hyvä, että Suomesta löytyy vielä yksi pöljä, tästä loppuisi muuten kaikki kiva, keskustelussa ei olisi väriä.


    • 1plus1

      Kommunismi ja aate ei ole mihinkään hävinnyt.
      Nykyään valtamedia on kaptalistin hallussa joten tiedotuskin on sen mukaista.
      Pienellä vaivalla voi halutessaan kuitenkin saada asiasta totudenmukaista realiaikaista tietoa.

    • njet

      Tyhmimmät ovat jäljillä. He jakavat Facebookissa Putinin sotapropaganda-linkkejä.

    • Asetaskussq

      Minä kuulun komsomolin ja olen vallankumouksellinen.

      • iiiiiiiionnnjsdfö

        Paskakasa sinä olet.


      • ihmisyys1
        iiiiiiiionnnjsdfö kirjoitti:

        Paskakasa sinä olet.

        vitun natsisikapaskasaasta


    • iiokjuuw

      Kommunisteja aikanaan äänestäneistä iso oa on nykyisin persuja.

      • jarezki66776m

        Keskusta


    • Minapasevain

      Luulen, että kommunismin suurempi suosio aikaisemmin johtui yksinkertaisesti niistä, jotka haistelevat yhteiskunnan tuulia ja kannattavat sitä, mitä muutkin. Ennen kommunisteja, nyt persuja. Mutta kyllä meitä kommunistejakin vielä on, ei huolta.

      Kapitalismin kriisit jatkuvat, ja kuten työajan pidennys -puheestakin ymmärtää, voiton suhdeluvun jatkuva aleneminen johtaa (edelleen) työläisen selkänahan repimiseen. On toki kiva kuvitella, ettei näin enää olisi (ja että Kokoomus olisi "työväenpuolue"), mutta niin, ken kuvitelmissa elää, joutuu joka tapauksessa heräämään vielä todellisuuteen.

      • Näin

        Neuvostomarxilaisuuteen uskovat ovat surullinen tapaus. Yhteiskuntatieteen kanssa sillä ei ole mitään tekemistä, eikä ole ollut ennenkään. Olisi ollut mahdollista jo kahekskytluvun vaihteessa tutkia teoriat kunnolla Suomessakin. Vanhempana se ei enää ole niin helppoa yleensä, henkinen vireys laskenut.


    • tottavie

      Nykyään kaikki ovat kommunisteja. Katsokaapas ympärillenne. Kaikki samaa massaa, yksilöllisyys kateissa, omaisuus "yhteistä" ja lait ja asetukset tuntemattomia.

    • tympääntynyt

      nykypäivän nuoret kun on unohtanut luokka-aatteen. koetaan olevan porvari vaikka oltais duunissa assan vessan respana. ja pahin on se että ei enään välitetä. ja sitten vingutaan kuinka työnantaja sortaa ja päivä on pitkä. ytk: n kassan jäsenenä. 20 vuotta sitten olisi ollut jo suurlakko nykyisen työtilanteemme takia. mutta hei tämähän on TAANTUMA EI LAMA. elekeeeeee ruokkiko lamaaaaaaa. hei me tehdään fyrkkaa tällä. sanoi herra käteinen. käydessään teidän kukkarolla.

      • kommunismiOnTuhoa

        Kommunismi ei ole mikään ratkaisu sosiaalisiin ongelmiin. Kommunismi on sosiaalinen ongelma.


    • HakasenYrjö

      KUOLEMA DEMOKRATIALLE!!!!! VALLANKUMOUS NYT!!!!! DEMOKRATIAN KANNATTAJAT TELOITETAAN!!!!! VAADIN KUOLEMAA VAPAALLE KANSALLE!!!

    • ajat_muuttuvat

      Kommari-ukkini haudattiin viime vuonna. Laitoin perintöasunnon seinälle kokoomuksen viirin.

      • demokratianyt

        Jos ukkisi oli oikea kommunisti, ei häneltä jäänyt perinnöksi edes paskakikkaretta, koska kommarien mielestä sekin kuuluu Kim-jong Unille.


      • Hienoa, kerrankin joku oikeilla jäljillä. Se siis kommunistivaltiosta, pakko rehennellä ja
        esittää,maksoi mitä maksoi.


    • kertaluokkavirhe

      Noh, noh.
      Ota ainakin nolla pois perästä. Ehkä sitten ollaan oikeilla mittaluvuilla.

    • dfojkfrt

      Ainakin Tampereella oli rutosti kommunisteja 1980-luvulla. Nyt kaikki porvareita. Kommunismi on toimiva järjestelmä (Kekkosen puitetalous) mutta se ei toiminut Neuvostoliitossa eikä Suomessa (terveydenhoito).

      • Veteranfan

        Kommunismi ja porvarilluus ovat yhdessä sisäpiiriläisiä,eli vapaamuurareita.


    • Veteranfan

      Björn Wahlroosinkin tiedetään olleen nuorempana kova Kommunisti,mutta mikä mies Wahlroos on nykyään???
      No,ei ainakaan Kommunisti vaan enemmänkin sisäpiiriin kuuluva herra,toivottavasti ei kuulu vapaamuurareihin,jotka alun perin loivat koko Neuvostoliiton.

      • medianomistajaontotuus

        Pienellä historian tutkimuksella huomaat juutalaisten luoneen Neuvostoliiton. Esim setä Lenininkin kotona puhuttiin jiddiziä.


      • tyhmätyhmenee
        medianomistajaontotuus kirjoitti:

        Pienellä historian tutkimuksella huomaat juutalaisten luoneen Neuvostoliiton. Esim setä Lenininkin kotona puhuttiin jiddiziä.

        Pötyä!


    • muurilaastia

      Tampereen kirjastosta löydät tiedot V-muurareista, ja heidän historiastaan.Muurarit eivät näillä sivuilla "veljeile",he ovat paljon ylempänä
      yhteiskunnissa.

    • haikuVaanJälellä
    • fjrydjt

      Minä olen vasemmistoliiton jäsen :)

    • vaihtaneetharrastuksia

      Homosaatio iskenyt ja parempi niin. Siitä on vähemmän haittaa muille ihmisille kuin heidän yhteiskunnallisesta toiminnastaan.

    • resghtrsrudytiutuyyu

      Ei ne kadonneet ole. Ovat töissä ylellä ja hesarissa.

      • miikkaeljungermann

        Totta!


    • Tulonen

      Kyllähän niitä piilokommunisteja yhä on mutta onneksi vähän.

      • suurimmatseköpäät

        ne on ne joukon vähä-älyisimmät

        jokka ei oo ymmärtäneet kattella ikkunasta ulos

        maailma on muuttunu välillä


    • agraarikommarit

      Suomessa on 52000 maatilaa ne on kaikki kommunistejä ,ne elää kommunistisessa järjestelmässä kuin entisessä neuvostoliitossa sovhooseissa ja kolhooseissa,yhteiskunta maksaa teki mitä tai ei tulos on sama,annetaan 5mrd ja sillä nämä agraarikommunistit tekevät 1mrd tuloksen,olen samaa mieltä että kommunisteista on päästävä nopeasti eroon.

      • Maaltatuleeleipä

        Et ole tonttu oppinut ikinä tekeen oikeita töitä


    • KimPihl

      Tuossahan niitä on: Tarja Halonen, Erkki Tuomioja, Antti Rinne, Lauri Lyly, Lauri Ihalainen, Eero Heinäluoma, Li Andersson, Paavo Arhinmäki, Ville Niinistö, Antti Lindtman, Jukka Gustafsson, ym ym ym www.huonostisuomi.com

    • vasemmistolainenm

      Vasemmisto kasvaa kun aika tiukkenee ei muuten ihminen usko kuka työläisen puolta on.

      • kevytMopoh

        autstökstöks


    • LoppuuKesken

      Onhan komukoita yhä! He saavat Eduskuntavaaleissa KOLMELLA puolueella yhteenlaskien alle 0,3 %:n kannatuksen!

      Enää tyhmimmät jäljellä!

      • äänestämään

        Mikähän on kommunistien kanta tähän maahantuloon? Voisin äänestää seuraavissa vaaleissa heitä, jos yhtään kritiikkiä löytyy.


      • pahavelipyöveli
        äänestämään kirjoitti:

        Mikähän on kommunistien kanta tähän maahantuloon? Voisin äänestää seuraavissa vaaleissa heitä, jos yhtään kritiikkiä löytyy.

        joka kommaria äänesti, äänesti pyöveliään


    • defkgjhkh

      maanviljelijät on suomen viimeisiä kommunistejä ne elää järjestelmässä jossa valtio maksaa kaiken .meno on kuin entisessä neuvostoliitossa

    • Pohjoinen_Keski-Suomi

      Kommunistit ovat yleensä niitä joillekka on sitä älykkyyttä on jaettu lusikallinensilloin sitä on jaettu keskimäärin kauhallinen muule valtaväestölle. Kommunistit ovat yksiä perkeleitä ja kateellisia muille ihmisille. Itse menetin virkani sen vuoksi, että eräs kateellinen kommunisti työkaverini, yhdessä lestadiolaisuutta ja tekopyhää esittävän esimieheni kanssa keksivät ja valehtelivat minusta mitä ihmeellisimpiä juttuja. Pärjäsin heidän mielestään liian hyvin. Omasta mielestäni syynä oli ahkeruus ja rehellisyys...

    • Eiminnekään
      • pahahinenMarx

        Karl Marxin jäljiltä ei toimi mikään muu kuin syyttömien silmitön tappaminen. Missä marxismia on sovellettu, puhdistukset ovat tulleet mukaan kuvaan jo hyvin alussa. Toistasataa miljoonaa ihmistä oikaissut itsensä tuon marxinkutaleen vuoksi. Eiköhän jo riitä!!!!


    • orgmummeli

      Niistä on tullut kapitalisteja, ellet ole huomannut. Kuten N W

    • utopiassa_kai_hyvä_elää

      Neuvostoliiton romahdettua, he sekosivat tai sairastuivat ja lopuista tuli vihreitä.
      Eräs työkaverini kuoli lähes seisaalleen alle viisikymppisenä, muutama sairastui vakavasti. Yksi oli kaiken huippu äärikommari, jonka elämä täyttyi sosialismista ja neukkulasta. Suomi ja isänmaa ei ollut mitään ja uskonto aivan paskaa. Neukkula hajosi, niin äijä sekosi ja hänestä tuli yltiöuskovainen ja yltiöpäinen saarnamies.
      Hulluuden määrä on vakio.

    • ihaaa

      Kyllä Venäjällä on vieläkin kommunisteja,,,N.Liitossa oli kommunistisen puolueen jäseniä n.5 miljoonaa.....jäseneksi pääsi vain jotain erityitä tehneet yksilöt esim. huippu-urheilijat.

    • talinisti.titityy
    • oikeistojemmarit

      Kommunisteja on yhtä paljon kuin ennenkin on oikeistokommareita 20%:tia rikkaimmista käyttää 17%:tia suomen sosiaaliturvasta,sitten on talikkokommarit 50 000-60 000 maatilaa elää sosiaaliavustuksilla veronmaksajien rahoilla.Vai on muka kommunistit hävinneet!

    • Itsesensuuri

      He ovat päättäjinä eri puolueissa, kuten Kokoomuksessa Stubb, Kepussa Sipilä, sekä tietysti toimittajina.

    • näin_kävi

      Osa kommareista kuoli pois ja loput muuttuivat vihervasureiksi.

    • vihaankommareita

      Kommarit ovat vihervassareita, ja suuri osa kommareista on ylellä. Koska päästään kommareista lopullisesti??? Suomessa oli aika jolloin kommunismi kiellettiin, se pitäisi ottaa uudelleen käyttöön, mutta kun alex stybido sattuu olemaan sillä puolella, se ei onnistu.

    • Voi-eiii
    • noutaja_vienyt

      Pilvilinnat murtuivat ja tuli henkinen romahdus. Ollessani -70 luvulla töissä tehtaassa, jossa oli tulipalokommareita. Neuvostoliiton romahdettua, muutaman kuukauden päästä pari kaveria (alle 50v)
      saivat sydänkohtauksen, haiseva henki lähti. Muutama sairastui mm. syöpään ja yksi ateisti, jolle uskonto oli kirosana, vain Lenin, Stalin ja Marx olivat pyhää, hänen kohtalonsa oli tulla yltiöuskovaiseksi saarnamieheksi. Yllättävän moni on ollut kauan sitten mullissa.

      • Heikki.Itseppäinen

        Katsoppas kehnoa !

        Herra on kostanut isien pahat työt lapsille kolmanteen ja neljänteen polveen saakka. No kukin tulkoo uskollaan en sano autuaaksi mutta niin ,ettei häiritse toisia perättömillä jutuillaan. Nuo tarinat ovat usein niitä ,joita vanhoista "pöllähtäneiden uskonto-oppaista" sai lukea. Niin ja olihan raittiuskilpakirjoituksissa palkintoina kirja "Mikko Paikkahousu" jopa minäkin voitin sen !! Niin huomaatkos takki kääntyy "saarnamiehilläkin" notkeaksi kun leivällä ei ole enää muuta kuin ylähuuli. Kauroillahan se kukkokin kiekuu !!
        Ja mistäpä "Nallekaan" olisi oppinsa saanut ellei "Marx ja Engels" olisi tarkan lukemisen sijasta mennyt "sätkäpaperiksi" ?


      • Luikertelee
        Heikki.Itseppäinen kirjoitti:

        Katsoppas kehnoa !

        Herra on kostanut isien pahat työt lapsille kolmanteen ja neljänteen polveen saakka. No kukin tulkoo uskollaan en sano autuaaksi mutta niin ,ettei häiritse toisia perättömillä jutuillaan. Nuo tarinat ovat usein niitä ,joita vanhoista "pöllähtäneiden uskonto-oppaista" sai lukea. Niin ja olihan raittiuskilpakirjoituksissa palkintoina kirja "Mikko Paikkahousu" jopa minäkin voitin sen !! Niin huomaatkos takki kääntyy "saarnamiehilläkin" notkeaksi kun leivällä ei ole enää muuta kuin ylähuuli. Kauroillahan se kukkokin kiekuu !!
        Ja mistäpä "Nallekaan" olisi oppinsa saanut ellei "Marx ja Engels" olisi tarkan lukemisen sijasta mennyt "sätkäpaperiksi" ?

        Kommunisti on kommunisti, vaikka se puhuisi mitä!


      • Sasu.Suomenkieli

        Niin varmaaankin on ?

        Näyttää kuitenkin olevan niin , että ovat ainut ryhmä jotka edes kykenevät puhumaan. Kas kun tuo "Vitteli-Vätteli" systeemi vie viestinnän ja kielen "Zäp-Träx ja mutq" tasolle ja siitähän tuskin selvää saa. Maassamme on joskus ollut aika jolloin kieli kukoisti ja voi hyvin nyt se on mennyttä. Eriytyneet ryhmät laskettevat kielellä mäkeä ja tuntuu joskus, että kieli on siellä paikassa jossa kelkan pitäis olla. Tuorein tapaus on tuo V-liiton kielellinen akrobatia. Jokaiselle jotakin lupauskin ja talous taikasenän varassa. No kun lupaukset nähdään kuten edellisien kanssa on käynyt , hurmos haihtuu. Kuten Repe Helismaa runoili. "Niin tuli aamu arjenkoura utulinnat kaas , on kulkurilla kylmä taas."


      • kommarihaluuRuoskan
        Sasu.Suomenkieli kirjoitti:

        Niin varmaaankin on ?

        Näyttää kuitenkin olevan niin , että ovat ainut ryhmä jotka edes kykenevät puhumaan. Kas kun tuo "Vitteli-Vätteli" systeemi vie viestinnän ja kielen "Zäp-Träx ja mutq" tasolle ja siitähän tuskin selvää saa. Maassamme on joskus ollut aika jolloin kieli kukoisti ja voi hyvin nyt se on mennyttä. Eriytyneet ryhmät laskettevat kielellä mäkeä ja tuntuu joskus, että kieli on siellä paikassa jossa kelkan pitäis olla. Tuorein tapaus on tuo V-liiton kielellinen akrobatia. Jokaiselle jotakin lupauskin ja talous taikasenän varassa. No kun lupaukset nähdään kuten edellisien kanssa on käynyt , hurmos haihtuu. Kuten Repe Helismaa runoili. "Niin tuli aamu arjenkoura utulinnat kaas , on kulkurilla kylmä taas."

        Kommunisti vinkaisee heti, jos kommunismia koetetaan soveltaa häneen itseensä. Kommunisti toivoo, että kommunismia sovelletaan muihin. Ja hän pääsee päsmäriksi.


    • IMFjaKommunistit

      Eivät ole kadonneet,tuo arkadianmäki on niitä tupaten täynnä,milloin milläkin puolueen nimellä, sdp (kommunisti Jutta), vihreät (Andersson) jne...Saksassakin on Saksan oma kommunisti kuningatar Merkel.

    • Anonyymi

      Jahka Natohässäkkä on ohi, kysytään missä Naton kannattajat ovat.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2047
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1440
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      64
      1374
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      19
      1311
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      75
      1282
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1231
    Aihe