yksityisyrittäjät ahneita

vasenkätinen

Valtio huolehtii kansalaisistaan. Sille kuuluvat kaikki tuotantolaitokset , terveydenhoito, koulutus, kauppa yms.
Kaikki yksityissählärit ja osakesalkkujenomistajat joutavat vaikka kuuhun.

10

116

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Taisto-Veikko

      Suomalaisen yhteiskunnan rasistit ovat viime aikoina menestyneet nostaessaan maahanmuuton vastustamisen ja vihapuheiden hyssyttelyn julkisuuteen. Sama äärioikeistolaisten joukko on onnistunut muuttamaan maamme politiikan omistajaluokkaa suosivaksi ja köyhiä kyykytttäväksi. Nyt he ovat siirtyneet uuteen vaiheeseen ja yrittävät nakertaa maamme perusteita iskemällä journalistien yhtenäisyyteen. Tämän torjumiseen tarvitaan kaikkia edistyksellisiä voimia kuten kommunisteja, vihreitä, vasemmistoliittolaisia ja demareita. Vain yhteinen taistelu pimeyden voimia vastaan voi viedä meidät voittoon rasisteista ja kapitalisteista.

      http://nachiwachti.blogspot.fi/2015/03/jaskan-avoin-kirje-hesarin-toimittajalle.html

    • Muutostahaluava

      Niinpä miksi kenenkään pitäisi maksaa voittoa kenellekään?Tuohon ei kukaan ole vielä pystynyt vastaamaan.Kenelläkään ei pitäisi olla oikeutta käyttää hyväkseen muita.Silti nyky-yhteiskunnassa kaikki maksavat toisille voittoa,miksi?

      • JustNiin

        Miksipä niitä palkkojakaan maksaisi kun kaikki on yhteistä.


    • saamaton-laiskuri_olet

      Ja kommarit Pohjois-Koreaan. Onko tämän kuukauden sossu/kela rahat jo törsätty?

    • hmhmhm

      Ei ahneus ole pelkästään huono ominaisuus ihmisessä. Se on evoluution kehittämä ominaisuus, jolla on silläkin todennäköisesti tarkoitus.

      Kun yrittäjä on terveellä tavalla "ahne", hän kehittää yritystään, joka työllistää ihmisiä. Silloin kaikki yrityksen työntekijät hyötyvät.

      Yhteiskunta saa verotuloja, eli yhteiskunta hyötyy. Samoin asiakkaat hyötyvät, koska he saavat paremman tuotteen, kun yrittäjät kilpailevat keskenään.

      • 93oro3

        Paremmin menisi kun kaikki tekisivät yhteistyötä kilpailun sijaan. En usko että tuotteet huononisi... Kun yrittäjät taistelevat keskenään vapaasti, palkkaus voidaan asettaa niin alhaiseksi, ettei sillä kunnolla edes elä. Sen takia yrityksiä on siirrettykin halpatyömaihin.


      • Mies042
        93oro3 kirjoitti:

        Paremmin menisi kun kaikki tekisivät yhteistyötä kilpailun sijaan. En usko että tuotteet huononisi... Kun yrittäjät taistelevat keskenään vapaasti, palkkaus voidaan asettaa niin alhaiseksi, ettei sillä kunnolla edes elä. Sen takia yrityksiä on siirrettykin halpatyömaihin.

        Minkälaista yhteistyötä on se että ensin teet työt ja sitten kaikki laiskat paskat yrittävät varastaa sinulta työn tulokset.


      • igorin
        93oro3 kirjoitti:

        Paremmin menisi kun kaikki tekisivät yhteistyötä kilpailun sijaan. En usko että tuotteet huononisi... Kun yrittäjät taistelevat keskenään vapaasti, palkkaus voidaan asettaa niin alhaiseksi, ettei sillä kunnolla edes elä. Sen takia yrityksiä on siirrettykin halpatyömaihin.

        Vai et usko? Huononihan ne aikoinaan neuvostoliitossakin, ei niitä kukaan halunu, kumisaappaita lähtien förmitättömiä. Kansa halusi kaikkia länsimaista sukkahousuista ja farkuista lähtien, autoista puhumattakaan. Länsimaisia autoja siellä nytkin näkee enemmistönä.


      • enalistuenää

        yrittäjä hyötyy, työntekijät hyötyy: Vittu mitä paskakliseitä!: ensimmäisenä otetaan niiltä pois työpaikat jotka sitä tarvitsevat. Q1,q2,q3,q4...toimitusjohtaja, muuta ylemmän tasonpäälliköt tekevät virheitä.


    • dfgbnhmjyui

      Sinä ilmeisesti lähdet siitä lähtökohdasta että jos on yrittäjä, tekee aina voittoa ja ihan sikana? Tyypillinen vasurin ajatuksenjuoksu.

      Moni yrittäjä saa ihan aikuisten oikeasti pienempää palkkaa kun hänen työntekijänsä. Kumpi silloin on riistäjä? Olen itse pienyrittäjä. Tein töitä yksin kymmenen vuotta, mutta viime vuonna palkkasin ensimmäisen työntekijän. Päädyin palkkaamaan koska halusin itselleni mahdollisuuden pitää lomaa ja että joskus voisin myös mahdollisesti sairastaa. Luo myös turvaa asiakkaille, koska nyt he tietävät että työt tulee tehtyä vaikka yrittäjä olisikin välillä pois. Kymmeneen vuoteen en ole ollut lomalla, enkä sairaslomalla. Tämä toimintaedellytysten turvaaminen maksaa ja tällä hetkellä työntekijäni saa 500€ parempaa palkkaa kuukaudessa kun minä ja hänen työaikansa on noin 60 tuntia vähemmän kuukaudessa kun minulla. Tämä on fakta, eikä mitenkään poikkeuksellinen. Saman tapaisia kuvioita on monilla pienyrittäjillä. Silti vassarit pitää meitä yrittäjiä hirveinä riistäjinä jotka raapii nahat työntekijöiden selkänahasta. Me teemme samaa työtä kun työntekijämmekin, tosin pienemmällä palkalla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5195
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3257
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1847
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1810
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1675
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1521
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1385
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1287
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe