Asevarikon maakaupat venäläisille

kaitsunkaiku

On mielestäni erittäin ristiriitaista, että Ähtärissä on maata myyty (ja kaupat aina KHALL vahvistanut kokouksissaan) venäläisille.
On järkyttävää, että Ähtäriläinen edustaja Mikko savola on istunut niin valtuuston puheenjohtajana kuin koko teräväsä päässä päättäjänä joka kaupan ajan..
Nyt hän mesoo meidän reserviläisten puheenjohtajana. Minusta on tosi ristiriitasta ja pelkää äänten kalastelua olla kahdella erittäin vastakkaisella pallilla. Maakauppoja on Venäjäisille Ähtärissä (Iltalehden mukaan) myyty vyodesta 2007 saakka. Savola on tietoisena istunut päättämäsä asevarikon läheltä olevia maita Venäläisille.
Jopa VIRVE-verkko menee eräänkin "rakennuksen" yllä. Typeryksille tiedoksi VIRVE.verkko on viranomaisverkko viestintä yhteyksille ja puhelinliikenteelle.
Pidän edesvastuuttomana ja en ihmettele presitentin kantaa ottaa selvää Ähtärin maakaupoisa venäläistaustaiselle yritykselle. Savola pois paimenkirjeineen edes meidän reserviläisten puheenjohtajuudesta. Muussa kepun hommissa poika sopii paimenkirjeitään kirjoittaa ei res.toiminnassa. Ikävää, että Ilkka ei julkaise kepulaisen edustajansa edesottamuksia.Huhut väittääkin sen olevan muka kokoomuksen oikea ehdokas Ähtärissä. Mutta minä väitän ei ole saatikka hyväksyttäisi kokoomukseen, tuolliasella epäreilulla toiminnalaan, ääntenkalastuksella ja paimenkirjeillään.( Hesari julkaisi)

11

765

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • turhapullikoida

      Mitä väliä sillä on, suomi on jo menetetty maa, kokoomus möi kaikki tärkeimmät firmat ulkomaalaisille.

      • Kristillistä

        Joo ja kepu tuohosi maaseudun.


    • Maanpetturi

      Siellä Ähtärissähän onkin se Breesneviläinen henki. Totta ihmeessä ne päätännässään vahvistaa maakaupat Venäläisille. Ihmisille ne sanoo, että se " lisää turismia." Joo Putiinin asioilla ne Ähtärin päätökset näyttää olevankin. Mikon pää vaalirahoittajahan oli viimme vaaliissakin Ähtärin suuri kokoomus vaikuttaja, näin kertoo ministeriön sivut Mikon vaalirahoituksesta. Joten samaa törkyä reuna-alueelta pukkaa Seinäjokeen, Mikko pysykööt Ähtärissä. Paula on puhdas kokoomuksen ehdokas, ei tarvita kaksilla rattailla ajavaa keskusta kokoommus ehdokasta enää.

    • herätysPihlajalinna

      jep jep, nyt tehtaillaan yksityistämällä sairaalaa savolalle kuin messialle sulkia tyhjenneeseen hattuun. Muka Ähtärin sairaala säilyy. Se loppuu ja jos uutta sisältöön tekevät ei ole mikon ansioksi luettavaa eikä Ähtärin sairaalan ex-imagoa tukevaa. Loppu mikä loppu Savolan Mikko lopetti sairaalan. Ihme jos Pihlajamäki ja Seinäjoki antaa tälle kepun vaalityölle taas siunaukset.. huh huh
      Hirvittää katsella tuota Ähtärin päätäntää

    • rosters7

      Luuletteko etteikö tätä puolustusvoimissa tiedettäisi, näitä tiettyjä venäläisomisteisia rakennuksia yms, mastojen ja varikoiden läheltä. Tottakai tiedetään. Ja tottakai medialle pitää antaa kuva, että Suomi on vapaa maa, eikä ketään voi kieltää ostamasta mitään.

      Kyllä nuo strategiset kohteet on tarkkaan tiedossa. Ja kriisin ollessa lähellä, nuo paikat turvataan ns "omille". Jos niissä on venäläisiä henkilöitä, niin ne viedään "turvaan". Todennäköisesti noissa asustelevat venäläiset ovat 90% harmittomia, mutta aivan hyvin se 10% voi olla sitä sabotaasijoukkoa. Ja tämä turvaamistoimi tehdään jo siinä vaiheessa, ennen kuin varsinainen sotatoimi on alkanut.

      Älkää luulkokaan, että puolustusvoimat suhtautuu asiaan niin sinisilmäisesti, mitä mediassa annetaan ymmärtää. Eikä noita arveluttavia kohteita Suomen maalla niin montaa ole, puhutaan kymmenistä. Niihin on aivan varmasti suunnitelmat ja valmiit menetelmät, jotka vain sitten tietyn pisteen ylittyessä toteutetaan.

      Mikäli kriisi syttyisi, niin luulen että osa noista venäläisomistajista ottaa "hatkat", ja tekee katoamistempun, eli piileksii jossain päin Suomea. Näin saadaan sidottua joukkoja turhaan etsimiseen, ja sen lisäksi noita venäläisomisteisia paikkoja pitää vartioida, varmuuden vuoksi. Tästä se suurin hyöty Venäjälle varmasti tulee, eli saadaan sidottua meidän joukkoja turhaan etsintään ja turhaan vartiointiin.

    • Kiittiriitti

      savola ei ole isänmaallinen ei kuunnellut varoituksia. PV-ei ole tiennyt kuten iltalehti kirjoitti mitään Ähtäriläisten maanmyynnistä.
      Paimenkirjeet reserviläisjärjestölle on typeryyden huippu. Hesarista sen sai lukea suoraan. Mikko Savola ilkassa sepitti verhomainoksen vieressä, "tökerösti oli paimenkirje laadittu" Ettei vaan kokoomusvärit olis Ähtärissä poijan tulevaisuuden pilannut. Sairaalan lopetus olkoot Mikon oma ansio.

      • Anonyymi

        Nyt viellä lisätään ansioihin Kiina Kiima.
        Tänään A studio jossa Ähtärinkin venäläisille myymät tontit mökit.
        On siinä reserviläinen.
        Korppi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt viellä lisätään ansioihin Kiina Kiima.
        Tänään A studio jossa Ähtärinkin venäläisille myymät tontit mökit.
        On siinä reserviläinen.
        Korppi

        eikös pohjanmaa keput ole kokoajan juoksentelemassa ryssissä ja kiinassa? kokoomuslaiset uskoo länsimaiseen kapitalismiin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        eikös pohjanmaa keput ole kokoajan juoksentelemassa ryssissä ja kiinassa? kokoomuslaiset uskoo länsimaiseen kapitalismiin

        suomalaiset jotenkin tuntuu vieläkin kunnioittavan/pelkäävän venäjää


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        suomalaiset jotenkin tuntuu vieläkin kunnioittavan/pelkäävän venäjää

        Nyt kun suomi liittyy natoon ei tuolla kauhavalla ole puolustuksellisesti mitään merkitystä. naton osasto tulee karjalan lennostoon. ja lappiin loput helsinkiin


    • Anonyymi

      Onks hää niitä putinisteja

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1575
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1331
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1275
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1267
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1248
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1243
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1224
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe