Hyvästi Jumala, hyvästi ikuisesti

Hänpois

Hyvästi Julma Kiduttaja Jumala SInun/teidän p*skavaleineen. Emme ole enää kirkon jäseniä, sillä emme voi sietää emmekä kestää Sinun/teidän pervovaleiden aiheuttamisianne emmekä ikuista kidutusta ja kiusaamista, jota teet(te) jatkuvasti syyttömälle selkävammapotilaalle, hän on jatkuvasti aivan avuton je heikko ja erittäin lopenväsynyt. Hyvästi Sinun/teidän HirmuDiktaattorius, jossa ette anna ressukoiden levätä ja olla rauhassa edes omilta p'skavaleiltanne. Harmi kirkolle, sillä kyllä olisimme toivoneet, että nimenomaan kirkkoon kuuluvat ne oikeaoppiset, jotka (kuten mekin) noudattavat täällä Oikein Oikeita tapoja, sääntöjä ja lakeja. Te ette mitään! Kidutettujen ja kiusattujen tulee antaa olla, muussa tapauksessa menköön SInun valtasi täällä murskaksi, niin kuin teit aina niin paljon meillekin. Hävitköön Sinun DiktaattoriusTyranniasi, jossa et anna edes aivan normaali-ihmisten, ei-uskovien olla: he ehkäpä (kuten mekään emme enää) eivät jaksa valeitanne, kaikkea hävytöntä, jota te olette saaneet aikaan. Eikä edes sitä epäoikeutta, epäoikeudenmukaisuutta, epäreiluutta, kohtuuttomuutta, jota olette myös niin paljon saaneet aikaan täällä syyttömille, kärsimään. Pidä Jumala enää rehellinen totuus ja kohtele meitä kaikkia oikein (oikeudenmukaisesti) tai sitten katoa kokonaan täältä maapallolta. Tämä oli vielä niin hyvä paikka yli 10v. sitten, parasta aikaa oli 80-luvulla. Maapallo on meilläkin hyvä, kunhan lopetatte törkyvaleenne ja -touhunne. Lopeta se itseriittoinen toimintasi, jossa kidutat meitä aina vaan. Me ihmiset lemme myös silloin vapaat kaikesta syyttelystä, tuomioista, kun olemme itse maksaneet ja kärsineet kaiken, me olimme aikoja sitten, jo ennen näitä törkyvaleita. Ei ole sitten meidän luo tulla tällaisia tekemään IKINÄ ollut asiaa eikä Oikeutta. Luehan Lait ja Oikeudet omalta ja meidän kohdalta uudelleen, ei ole lupaa Sinulla kiduttaa meitä. Siksi tästä kaikesta johtuen Hyvästi Jumala, ei ole asiaa maailmaan, ennen kuin hoidat kaikki oikeudenmukaisesti ja oikeudella meitä kaikkia kohtaan. Meidät jätät(te) kyllä rauhaan, Et saa, kun et osaa haluta, meille saada mitään hyvää aikaan.

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyväämatkaa

      Hyvä homma, pääsinpähän teistäkin.

      • poisvaltiostakirkkojate

        Pitäkää juu hullut uskonne ja valtiaanne, ei tule meillä yhtään ikävä. Kehtaattte vielä uskonnon uhrit-palstalla kivittää kärsineitä ihmisiä. onneksi emme ole tuollaisia, tietoisia toisten pahoinpitelijöitä, ei ole meidän syntimme. Sallitte näköjään Jumalannekin ylikiusata ihan miten vaan ja huudatte vaan perään Hallelujah, että Hyvä Jumala, jatka vaan, ovat kaiken ansainneet...ette tiedä mitään toisten kärsimyksistä. Onneksi emme maksa myöskään ensivuodesta enää koskaan kirkollisveroja, kun olette kerran kaikki tuollaisia hulluja toisten päällekävijöitä, jopa uskonnon nimissä. Toivon mukaan mahdollisimman moni eroaa kirkosta, ettei tuollaiset pahat pääse sikiämään, edes valtion verorahoilla.


      • Näkökulmaa
        poisvaltiostakirkkojate kirjoitti:

        Pitäkää juu hullut uskonne ja valtiaanne, ei tule meillä yhtään ikävä. Kehtaattte vielä uskonnon uhrit-palstalla kivittää kärsineitä ihmisiä. onneksi emme ole tuollaisia, tietoisia toisten pahoinpitelijöitä, ei ole meidän syntimme. Sallitte näköjään Jumalannekin ylikiusata ihan miten vaan ja huudatte vaan perään Hallelujah, että Hyvä Jumala, jatka vaan, ovat kaiken ansainneet...ette tiedä mitään toisten kärsimyksistä. Onneksi emme maksa myöskään ensivuodesta enää koskaan kirkollisveroja, kun olette kerran kaikki tuollaisia hulluja toisten päällekävijöitä, jopa uskonnon nimissä. Toivon mukaan mahdollisimman moni eroaa kirkosta, ettei tuollaiset pahat pääse sikiämään, edes valtion verorahoilla.

        Toivot mahdollisimman monen eroavan kirkosta.Toivon koko sydämestäni samaa,että edes muutamia ihmisiä pelastuisi.Jumala on jo aloittanut omiensa ajamisen ulos saatanallisista kirkoista,ja seurakunnista.Jumala käyttää siinä apunaan saatanan joukkoja,kuten panettelijoita,kiusaajia,ja vääriä profeettoja,ym vääriä opettajia.Jumalan hallinnassa on kaikki asiat.


    • VieläTuleeToinenAika

      Ymmärrän täysin aloittajan mielialan, sillä itse, sekä muuan sattumalta samannickinen nettikirjoittaja olemme jo kauan olleet erittäin tunnettujen "kristittyjen" johtajien ja heidän laumansa, eli opetuslastensa, osin perättömiin väitteisiin perustuvan julman, henkisen ja rikollisen toiminnan uhreja.

      Itsekin olen jo sanonut hyvästi kaikelle tällaiselle kristillisyydelle. Me ja nuo "kristityt" johtajat ja profeetat, sekä heidän opetuslapsensa tulemme kerran kohtaamaan toisemme silmästä silmään ikuisuudessa, mutta vain Jumalan tuomioustuimen edessä. He eivät antaneet armoa, myöskään heitä ei tulla armahtamaan. He ovat itse sinetöineet omat kohtalonsa.

      Tiedän noiden johtajien nimet ja tiedän täysin, miksi itse olen heidän painostuksensa kohteena. Sääliksi käy se toinen, samannickinen sairas nainen, jonka sairautta he ovat kauan julkisesti levitelleet ja pilkanneet, vaikka uskoivat pilkanneensa minua.

      Koska maallinen virkavalta ei puuttunut asiaan, siirtyy minun, sekä tämän toisen, itselleni toistaiseksi tuntemattoman sairaan naisen asia kerran Jumalan valtaistuimen eteen. Onko hän vielä elossa, vai ehkä tappanut itsensä kaiken tuon, hänen vakavan sairauteensa kohdistuneen pilkan tähden? Minä olen kestänyt, tosin sammumatonta vihaa täynnä. Miten nuo "kristityt" kehtaavat? Karismaattisissa seurakunnissa nauretaan selän takana sairaille. Pilkataan apua etsiviä. VAROKAA HEITÄ!

      Ei uskoisi, ellei omin silmin lukisi noiden henkilöiden toiminnan todellisen olemuksen. Nuo papit ja seurakunnanjohtajat ja heidän lapsensa ovat jonkin muun, kuin sen Jumalan profeettoja, johon itse olen uskonut. Jos nimittäin Jumala on olemassa.

    • Näin ne uskovaisten takit kääntyvät, 2000luvun alussa pidettiin kirkkoon kuulumattomia saatananpalvojina ja helvettiin meneviä, nykyään ne kiihkeimmät vihakristityt itse eroavat kirkosta.

      • utelias00000

        Kuka ihme sinä olet nimim satan?
        Mihin uskot? Saatanaanko? Millainen hän on, kapinoitsija, kaaoksen aikaansaaja?


    • jotensiihenasti

      Vasta viimeisellä tuomiolla hyvästelet Jumalan ja ennen sitä sinun on polvistuttava Jeesuksen edessä ja tunnustettava, että Hän on Messias. Siten pääset helvettiin ja et enää ikinä tapaa ketään uskovaa ja Jumalaa.

      • hyrre

        Ettet häpeä. Sinäkö olet se joka lähetät ihmisiä/sieluja taivaaseen tai helvettiin?
        Jumala on armollinen ja antaa anteeksi, hän kohtelee ihmisiä lempeästi kuin rakastava isä lapsiaan, myös niitä jotka ovat olleet tuhmia.
        Kuinka kehtaat haavoittaa ihmisten sydämiä? Etkö ymmärrä mitä pahaa saat aikaan kauhupuheillasi?
        Opettele lempeyttä jos siihen kykenet. Kaikki tuo viha kumpuaa sinusta, ei Jumalasta.


      • Yeshua_Aromeanusssshhh

        Minä olen Messias!
        Ei tartte polvistuu! Lepo vaan.


    • eipahalle

      Mitä Jumala olikaan sinulle tehnyt kun noin olet pillastunut. Sinun täytyy uskoa Jumalaan kun noin vahvasti syytät Jumalaa.
      Tapasitko Jumalan itse teosta kun olet noin varma.
      Ethän vaan itse ole loukannut Jumalaa jos olet voit aina pyytää vilpittömin mielin anteeksi.

    • kassuliini

      Ap, jos käyt vielä tällä palstalla, kysyisin, että onko Jumala tehnyt sinulle pahaa, vai ehkä jotkut uskovaiset ihmiset jotka ovat ajaneet sinuun oppejaan ehkä jo lapsesta saakka ja kohdelleet sinua sadistisesti?
      Siis mihin kohdistat loppujen lopuksi tuntemuksesi, noihin sinua väärin kohdelleisiin ihmisiin, vai Jumalaan?
      Arvaan, että elämässäsi on ollut ihmisiä jotka ovat sanoneet että Jumala tahtoo sitä ja sitä, Jumala on sitä mieltä että jne. He siis ovat puhuneet Jumalan suulla. He ovat siis onnistuneet aivopesussaan koska nyt olet vihamielinen Jumalalle etkä noille ''Jumalan sijaisille''.
      Yhtä hyvin voit muodostaa mielessäsi aivan toisenlaisen Jumalan, sellaisen joka on armollinen, antaa anteeksi, joka on rakkaus.
      Monet muodostavat sadistisen Jumalan mielessään koska heidän oma persoonansa on sadistinen. Sitten he ottavat Jumalan tuekseen ja puhuvat hänen nimissään.
      Opettele erottamaan nämä asiat toisistaan!

      • tulimieleen

        Nappasin tämän joltain palstalta.
        Muutama vuosi sitten tuntemani maailma hajosi pirstaleiksi ja menetin kaiken.

        Ainoa asia, mikä silloin esti päättämästä kaikkea ja mennä narun jatkoksi oli Usko Jumalaan.

        Nyt vuosia siitä pohjasta olen lopultakin onnellinen ensimmäistä kertaa elämässäni.

        Olen vapaa ja en enää pelkää.

        En ole enää vuosiin pelännyt kuolemaa ja tuntuisi aika yhdentekevältä vaikka saisi tietää kuolevansa huomenna. (En siis enää halua kuolla, mutta ei minulla ole mitään Isän luokse lähtöä vastaankaan). Minulle on omaisuus ja raha nykyään yhdentekevää. Yritän omistaa vain sen verran, mitä jaksan kerralla kantaa mukanani. Maine ja kunnia ei minua kiinnosta.

        En pelkää kuolemaa, en pelkää vankilaa, en pelkää kipua, en pelkää että minulta vietäisiin jotain...

        Vasta silloin on vapaa kun ei tarvitse pelätä ja vasta silloin saa kokea aidon ja aidon onnen.

        Omaisuus orjuuttaa ihmisen, rakkaus ihmiseen sitoo huoliin, kuolemanpelko tekee hulluksi, pelko aseman ja maineen menettämisestä tukehduttaa.

        Kun ei ole enää mitään menetettävää, ainoastaan Rakkaus Jumalaan, mitä maailma silloin enää pystyy tekemään?

        Tänään olen saanut syödä, olen saanut käydä Messussa, olen saanut katsella upeita pilviä, mahtavia maisemia, tavata rakastettavia ihmisiä, saan nukkua lämpimässä paikassa. Taas kerran oli upea päivä.

        Kun ihminen pettyy ja kokee menetykseen, niin yksi psyyken puolustusmekanismi on siirtää ongelma johonkin itsestä ulkopuoliseen: yhteiskuntaan, hoitavaan lääkäriin, työnantajaan, puolisoon, Jumalaan, ym. Onkohan aloittajalla ollut jotain tällaista?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 135
      3933
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      109
      3589
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      20
      2525
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1861
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1717
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1609
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1585
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1506
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1481
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      88
      1471
    Aihe