Kirkot jo pitäisi rikkoa maan tasalle

Arkkienkeli1

En usko kirkkoihin tai rahan pyytämiseen. Olen käynyt jo riittävästi erillaisissa uskonnollisissa ryhmissä. Ja aina törmään siihen samaan eli muiden ihmisten tuomitsemiseen! Ei Jeesuksella ollut eläessään kirkkoa, hänhän repi esiriput näistä mukamas "pyhistä" pois. Jeesus oli tavallinen ihminen, eikä odottanut itselleen palvontaa niinkuin ei myöskään Jumala odota itselleen palvontaa. Meidän jokaisen vain pitää moraalisesti, eettisesti käyttyä hyvin. En kiellä Jumalaa. Minä uskon Jumalaan, ja rukoilen... ja rukouksen voima on voimakas. Mutta lakkasin uskomasta kirkkoihin ja muihin uskonto ryhmiin. Niin moni uskonnollinen ryhmä tuomitsee homot, huorat, työttömät, juopot, ym. On niinkuin nykyään, että fariseukset ovat nykyään vain toiminnassa. Hylätään huono-osaiset ja pidetään yllä vain omaa egoa. Kun on mukamas itse niin "VALOISA", JA mukamas Jumalan valittu? Uskon, että Jumala rakastaa kaikkia lapsiaan samanvertaisesti. Me ihmiset emme osaa rakastaa tasavertaisesti.

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eienää

      TÄYSIN samaa mieltä!!! Ja niin nähty kyllä kaikki kuppikunnat alusta loppuun...aina sitä samaa,kokoomuslaista konservatiivista mentaliteettia havaittavissa..Missä ovat ne,jotka voisivat estää vaikkapa muslimien ääriaineiston aloittaman maailmanvalloituksen? Huutelemassa halleluujaata pikku ryhmissään ja kertoilemassa,kuinka suuresti ovat Jumalan siunaamia ainakin taloudellisesti sitten,vaikkei älyllisesti (mutta hei usko vaan se riittää,mitäpä muista välittämään...)justjoo.

    • hulupulu

      Kyllä anteeksi vaan Kirkot on vielä ihan hyvä asia, joskus vaan eivät pysty nekään auttamaan, muuta kuin rukoilla tyhjäpäiseltä Jumalalta mitä vaan lie. Jumala ja Jeesus ovat ne, jotka haluavat tuomita, vaikka kaikki olisi aivan kauhealla tavalla ja verisesti jo maksettukin, ovat jatkuvasti valehdelleet meidänkin "syyllisyydestä" viimeiset n. puoli vuotta, ja halunneet kaikille näin uskotella, että mukamas me muka niin jotain pahaa tai säädytöntä, Valtiaat sortuivat valheisiinsa jo vuodesta 2009. Laittoivat itse voimalla typerät profetiansa käytäntöön, tuhannet ovat niiden takia surmattu ja raaásti. Ei paljoakaan heitä kiinnostanut, eikä varmaan tulevatkaan vainot, joita saamme ketä vaan niskaamme.

      • Näkökulmaa

        Kysyisin mitä tarkoitat valtiailla kun en sitä käsittänyt.Kun itse viestin kerron ryhmän tai henkilön nimen suoraan heitä ketään kumartelematta tai pelkäämättä.Siitä ei sitten voi erehtyä.Jumala on hajoittamassa kirkkoja,ja syytkin on kerrottu.Tuomita meidän ei tietysti pidä,eikä ole tarvettakaan.Epäkohdista joita näkee pitääkin kertoa.Tuomari on sitten Jumala joka meidät jokaisen tulee tuomitsemaanJo tässä elämässä monet on tuomittu.-Niin kauan kuin on elämää on toivoa.Hyvin muuten sanottu tuolla yläpuolellasi "kokoomuslaista konservatiivista mentaliteettia".Siltä se usein kuulostaa olevan seurakuntakokouksissa,ja se aivan ärsyttää vietävästi.Minusta parhaat kuulemani saarnat ovat olleet yksinkertaisia,ilman vitsailuja ja totuudessa pysyviä.Raamatun sanallahan ne aina on punnittukin.


      • Näkökulmaa

      • Näkökulmaa

        Pakko on lisätä vielä.Tuossa linkissä olevasta videosta.Siitä voi saada vääränkin käsityksen.Näen asian niin,että saatanalla on ollut tieto Jeesuksen tehtävästä maan päällä jo 10.000 vuotta sitten,tai paljon aiemmin,ja on matkimalla eri pakanauskonnoilla pyrkinyt mitätöimään tai haittaamaan Kristuksen tehtävää.Siksi tuon linkin laitoin,ja siksi että siinä mainitaan valtiaat.Vaikuttaa ammattilaisen työltä se video,mutta jos tarkoitus sillä on saada epäilyä aikaan Kristusta kohtaan,se toimii päinvastoin niille jotka raamattunsa tuntevat.


    • Sandherin

      Kirjoituksestasi päätellen haet uskontoa jonka jäsenenä saisit toimia täysin
      riippumattomasti mistään. EI sellaista olekaan.

      Aadam ja Eeva menettivät elämänsä juuri sen takia,että halusivat olla riippumattomia elämän antajastaan ja sen ylläpitäjästä.
      Elikä toimia niinkuin itse halusivat,olla kuulematta elämänantajaansa.

      Seuraukset ovat samankaltaiset nykyäänkin jos emme alistu yhteiskunnan
      laatimiin sääntöihin ja määräyksiin.

      Mitä tulee Jeesukseen Ja palvontaan?
      Ensinnäkin raamattu sanoo Jeesuksesta,että hän on luomakunnan esikoi-
      nen enne muuta luomakuntaa.Siis isänsä luoma poika,jolle on annettu juma-
      lisia ominaisuuksia.Mutta hän,Jeesus ei ole kaikkivaltias,niinkuin taas Isä on
      kaikivaltias.
      Kaikki Jeesuksen toiminta perustui isältä saamiin käskyihin.
      Jeesus sanookin toistuvastia,minä ole tullut tekemään taivaallisen isäni tahdon.

    • osittain_sama_mieli

      Kuka tuomitsee ja kenet?
      Synti on ihan pahuudesta lähtenyttä ja tulevaa. Ei Jumala sellaista ole ihmisille halunnut koskaan.
      Syntiin joutunut ihminen kuitenkin voi saada Jeesuksen kautta rauhan elämäänsä, jos pystyy anomaan ja uskomaan anteeksi syntinsä. Muuta tapaa ei ole.
      Homot, varkaat, ahneet, huorintekijät jne.. lista on pitkä.
      Jeesus sanoi naiselle, jotka oltiin kivittämässä huoruuden takia, että paranna tapasi !
      (kivittäjille sanoi, että synnitön heittäköön..).
      Edellinen kuvauskin kertoo, että yhtään synnitöntä ei ollut.
      Synti tunkee joka paikasta ja siksipä ainoa turva on Jeesus. Jos joudut syntiin, pyydät sen heti anteeksi ja luotat siihen, että Jeesus tuli lunastamaan kaikki synnit.
      Näin pääset lähelle arvokkaita asioita ja ihmisellä on tällöin jotain toivoa.
      Olen samaa mieltä, että kirkossa ja monissa harhaopeissa on eksytty pahemman kerran totuudesta. Suosivat jopa syntejä, joita Raamattu kertoo tuhoaviksi.
      He joutuvat vastaamaan jokainen niistä harhaopeistaan, joten ei välitetä heistä muuta, kun että voimme sanoa, että " teet syntiä". Kun he tietävät, eivät voi väistää vastuutakaan.
      Siksi homokin inhoaa totuutta, koska on joutunut pahaan syntiin. Hänen taakkansa on raskas. Jeesus kuitenkin voi pelastaa, kuten edellä mainitsin, anteeksi pyytämällä ja uskomalla anteeksi. Sitten tietenkään ei kannata samaa syntiä enää tehdä, että ei joutuisi pitämään halpana pelastustaan.

    • kuspää

      Tiedoksi,että löytyy sellainenkin uskontokunta josssa ei ole määrätty kymmenyksiä ja lahjoituksetkin ovat vapaaehtoisia,eikä ole mitään kaupallista toimintaa. (kaupparekisteriin)

      Mutta jos syystä tai toisesta ryhdymme jäseneksi johonkin uskonnolliseen ryh-
      mittymään on kait sinustakin luonnollista ottaa osaa sen kuluihin jota koituu,
      kiinteistön kuluista. Keiden muiden luulet kustannukset maksavan?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      112
      1992
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1427
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      1285
    4. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      66
      1194
    5. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1187
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      112
      1090
    7. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1020
    8. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      986
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      793
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      788
    Aihe