Miten joku voi kannattaa kommunismia?

freewest

Kommunistinen valtio on diktatuuri jossa sananvapaus, yksilön oikeudet ja yksityisomaisuus on poistettu. Toisinajattelijoita ja heidän perheitään vangitaan, kidutetaan ja tapetaan ja kaikesta on pulaa. Vaatteet ja taloustavarat ovat huonoja sillä mitään markkinatalousmaiden tuotteita ei saa olla, saatavilla on vain kommunistisissa maissa valmistettuja tuotteita. Kommarimaissa infrastruktuuri on katastrofaalisessa tilassa, tiet on ajettu puhki, viemärit tukkeessa, vesijohdoissa ei kulje vesi vaan hanasta tulee ruostetta. Kaikkein parhaiten kommunismin ja vapaan länsimaisen markkinatalouden erot korostuu Korean niemimaalla kommunistisen pohjois- ja kapitalistisen etelä-Korean välillä.

12

92

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kommarii

      Kuubassa on ehkä parhaiten toteutettu kommunismia. sen takia esim usa ei uskaltanut antaa sen onnistua. Mikään pikkuvaltio ei voi onnistua kokeilussaan jos se asetetaan kaikkien saartoon.

      • freewest

        Kuubasta pakenee ihmisiä kuorma-auton sisäkumi veneenään kohti Yhdysvaltoja, silläkin uhalla että hukkuvat myrskyssä tai joutuvat hain kitaan. On muuten merkille pantavaa että kaikissa kommarimaissa kansaa vahditaan vainoharhaisesti ja heidän liikkumistaan rajoitetaan piikkilangalla ja konepistoolilla. Syy on selvä, komujohtajat tietävät hyvin että heidän johtamansa järjestelmä on läpimätä riistosysteemi ja jos kansa saisi vapaasti päättää niin se lakkautettaisiin välittömästi. Ideahan siinä on se, että valtaeliitti elää yltäkylläisyydessä kun taas kansalla ei saa olla mitään. Romaniassa Ceauseskut elivät kun ruhtinaat valtavassa palatsissaan jalokivien ja kullan keskellä mässäillen mutta kansalaiset olivat kurjia ryysyläisiä, Neuvostoliitossa mm. Brezhnev oli kuulu irstailustaan ja hänellä oli kokoelma kalliita länsiautoja mutta ihmiset jonottivat päivätolkulla liepuskaa ja kaalia mitä ei sitten lopulta ollutkaan. Pohjois-Koreassa Kimin Dynastia nauttii luksuselämästä ja maan presidentti Kim Jong Un on syönyt itsensä lähes hengiltä, sen sijaan maan kansalaisten yleisimmät kuolinsyyt ovat joko nälänhätä tai joutuminen teloitetuksi koska kotoa on etsinnän aikana löytnyt länsimaalainen lehti. Yhdysvalloissa kuka tahansa menestyä voi luoda itselleen ja suuren omaisuuden jos vain on kekseliäs ja ahkera. Amerikkahan se joutuu lopulta tukemaan noita bolsheviikki-maita toimittamlla sinne suuria määriä viljaa, puhdasta vettä, lääkkeitä, sairaaloita ja koneita.


      • Tervaporvarii

        Juurihan kerrottiin mm. Ilta Sanomissa kuin Castro elää ylellistä elämää, omistaen n.20 taloa, oman saaren ja luxusjahdin. Chivas Regalia kristallilasista nahkatuolissa istuen hasiendan salissa, palvelijoiden ympäröivänä, se on todellista kommunismia, kansa kärsii ja johtajat elävät ylellistä elämää!


    • Vasur1

      Ajattellaanpa hiukan.

      Kommunismihan perustuu ajatukseen luokattomasta yhteiskunnasta, jossa jokainen saa tarpeidensa mukaan ja antaa kykyjensä mukaan. Neuvostoliitto oli epäonnistunut yritys saada tämä malli toimimaan yhden puolueen järjestelmään perustuvan mallin kautta. Kapitalismi taas perustuu vapaisiin ja säätelyä vailla oleviin markkinoihin. Tälläkin hetkellä puoli maailmaa elää köyhyydessä ja kurjuudessa kapitalismin ansiosta. Vaikka Neuvostoliitto oli hirveä se ei koskaan ollut näin kamala paikka.Lisäksi mikä on sinun mielestäsi suuri ero nykyisten tuloerojen kasvun ja Neuvostoliiton puolue eliitin etujen välillä. Kummassakin pieni vähemmistö hyötyy enemmistön työstö. Mitä tulee sananvapauteen niin nykyinen yksityisesti omistettu media hallitsee mielipidettä niin hyvin että gestapot ja KGB:t olisivat kateellisia. Mitä väliä on sanavapaudella jos on vain yksi vallitseva mielipide. Lisäksi nykyisin kommunistit eivät kovin usein kannata marxismi-leninismiä kuten Neuvostoliitossa, vaan kunnioittavat Marxin alkuperäisiä ajatuksia.

      Kannattaa tutustua marxialisuuden tai vaikkapa anarkokommunismin ajatuksiin niin saatat ymmärtää miten kommunistit oikeasti ajattelevat.

    • Pisnesmiehiä

      Ettekö huomaa miten hyvä bisnes se on . Arhimmäki elelee makoisasti ym puolueen toimistoväki puoluetuenturvin . Mitäs enempää aatteelta voisi vaatia , täysi ylöspito . Vaalikarjaa hieman jujutetaan luvataan sille ihan mitä itse voikaan tahtoa niin ääni irtoaa.

    • PettäjänTieOnTuskainen

      "Tälläkin hetkellä puoli maailmaa elää köyhyydessä ja kurjuudessa kapitalismin ansiosta. "

      Ei suinkaan! Pienten valtioidenkurjuus johtuu yleensä diktatuurista, korruptiosta ja heikosta koulutuksesta. Kun moraalia ei ole ei valtio kehity vauraaksi!

      "Vaikka Neuvostoliitto oli hirveä se ei koskaan ollut näin kamala paikka.

      Eikö? Maa, joka murhasi 20 miljoonaa omaa kansalaista olikin mukava paikka?

      "Lisäksi mikä on sinun mielestäsi suuri ero nykyisten tuloerojen kasvun ja Neuvostoliiton puolue eliitin etujen välillä. Kummassakin pieni vähemmistö hyötyy enemmistön työstö."

      Neuvostoliiton puoluekoneisto oli itse itseään täydentävä ja sen jäsenillä oli kaikki edut: korkea palkka, datsat ja jopa oma autokaista kaupungeissa!

      Työväki sai kurjaa palkaa eikä se kokenut omistavansa tuotantovälineitä. Maassa oli sensuuri, ylisuuri armeija ja poliisi, matkustuskiellot, ilmiantojärjestelmä, gulagit, ei vapaita vaaleja tai vapaita lehtiä!

      "Mitä tulee sananvapauteen niin nykyinen yksityisesti omistettu media hallitsee mielipidettä niin hyvin että gestapot ja KGB:t olisivat kateellisia. Mitä väliä on sanavapaudella jos on vain yksi vallitseva mielipide."

      Lännessä MIKÄÄN ei estä sinua perustamasta sanomalehterä ja kirjoittamaan siinä mitä lystäät! Meillä on erilaisia lehtiä laidasta laitaan äärioikeistosta äärivasemmistöön! Voi myös tulostaa vvapaasti pamfketteja ja jakaa kadunkulmissa tai perustaa blogin netissä! Lukijoita löytyy, jos sanomallasi on imua! Kaikki tämä puuttuu vaikka Putinin Venäjällä!

      "Lisäksi nykyisin kommunistit eivät kovin usein kannata marxismi-leninismiä kuten Neuvostoliitossa, vaan kunnioittavat Marxin alkuperäisiä ajatuksia."

      Ja kenes vika se sitten on? Porvareittenko?

      "Kannattaa tutustua marxialisuuden tai vaikkapa anarkokommunismin ajatuksiin niin saatat ymmärtää miten kommunistit oikeasti ajattelevat."

      Tutustuttu on, mutta kun ne ajatukset eivät vaikuta oikeilta! Kommunismi kaatuu aina siihen, ettei yhteisiä tuotantovälineitä pidetä kunnossa vaan kaikki juopottelee ja varastelee! Sen sijaan omat työkalut ovat aina tiptop-kunnossa!

      Hedelmistään puu tunnetaan ja kommunistisen puun hedelmät ovat aina läpimätiä!

    • pirkanmAaaaa

      Se mitä sä jus kuivailit kuulostaa ihan Tampereen kaupungilta.

    • Halla-ahon_äänestäjä

      SANANVAPAUS POISTAA KOMMUNISMIN, CASTROJEN VALTA ON KAATUMASSA (se jatkuu vain sen takia että pojat odottavat pääsevänsä hautaa että heitä ei nöyryytetä maanpakolaisuudella) GORBA KAATOI NEUVOSTOLIITON KOSKA TAJUSI ETTÄ INTERNET-AIKANA EI VOI ESTÄÄ SANAA ELLEI SITTEN ALOITA PKOREAN DIKTATUURIA

      Tässä Vilks -sananvapaus kansalle -tilaisuudessa Luukkanen heitti erään kysymyksen Vilksille ja aloitti sen sanalla Shto delat
      MITÄ PITÄÄ TEHDÄ, Vilks ei varmaankaan hoksannut tätä, se on Lenin-sedän pamfletti, jonka Lenin kopioi Nikolai Tshernyshevskin filosofis-tyyppisestä romaanista työläisten itsehallintoajattelijalta https://ru.wikipedia.org/wiki/Что_делать?_(роман)

      Dosentti Arto Luukkanen SANANVAPAUS-PANEELIN PUHUJANA

      https://www.suomenuutiset.fi/lars-vilks-jos-valtaapitavia-ei-voi-kritisoida-eivat-yhteiskunnat-kehity/

      KATSO KOKO VIDEO https://dreambroker.com/channel/dbiqeuet/iframe/2wckfgog Vilksin Suomeen kutsunut kansanedustaja Mika Raatikainen (ps) tukee vieraansa näkemyksiä. Hän pitää sananvapautta demokratialle välttämättömänä. Samoin tekee teologian tohtori Arto Luukkanen (ps.). – Demokratia voi elää vain, jos sananvapaus vallitsee. Nämä kaksi kulkevat aina käsi kädessä, Luukkanen kuvailee. Katso koko haastattelu ylläolevasta videoikkunasta. Haastattelukieli on englanti.

      MIHIN ULOTTUU SANANVAPAUS? SAAKO MONIKULTTUURISTEN KULTTUURISTA KERTOA TOTUUDEN https://www.youtube.com/watch?v=CTa1Qk6cMeE http://www.eeropaloheimo.fi/monikulttuuri.htm PUKEUTUUKO MUSLIMINAINEN VAPAAEHTOISESTI MUSTAAN PUSSIIN? ONKO MIES KUOLAAVA ELÄIN, JOLTA NAISEN ON SUOJAUDUTTAVA PUKEUTUMALLA? Jussi Halla-aho kommentoi. Lopussa surullinen tarina https://www.youtube.com/watch?v=zOcBhDxHQzI Eduskunnan lähetekeskustelussa käsiteltiin 6.6.2013 kansanedustaja Vesa-Matti Saarakkalan tekemää lakialoitetta musliminaisten hunnun käytön kieltämisestä.

      SUURI SANANVAPAUSKESKUSTELU. Pitääkö muhamettilaisten törkeyksistä vaieta? Onko sananvapautta kansainvälisesti ja Suomessa? http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015040819484024_ul.shtml 16-vuotiaana raiskattu Gulnaz elää avioliitossa raiskaajansa kanssa Torstai 9.4.2015 Raiskattu afgaanityttö joutui ensin vankilaan ja armahduksen jälkeen avioon raiskaajansa kanssa

      SUURI SANANVAPAUSKESKUSTELU. DEMARIEN EERO HEINÄLUOMA SENSUROI. SDP NÖYRTYI ÄÄRI-ISLAMILAISTEN EDESSÄ- https://www.suomenuutiset.fi/halla-aho-ja-hakkarainen-tyrmistyivat-pelko-on-hiipinyt-housuihin/ Heinäluoma kiellon takana Raatikaisen mukaan kieltopäätöksen takana on puhemies Eero Heinäluoma (sd.), vaikka Tiitinen on ottanut kieltopäätöksen kontolleen. – Mielestäni on todennäköistä, että tämä on puhdasta vaalipolitiikkaa puhemies Heinäluomalta. Se on kovin valitettavaa ottaen huomioon hänen asemansa ja sen vaatimukset. Hänen pitäisi nousta puoluesuhmuroiden yläpuolelle, Halla-aho huomauttaa. Vellihousuja Arkadianmäellä Halla-aho kiersi eduskuntavaaliehdokkaana olevan Hakkaraisen mukana Keski-Suomen vaalikentillä lauantaina. Hakkarainen arvostelee voimakkaasti keskustelutilaisuuden kieltoa.

    • Halla-ahon_äänestäjä

      joo, mutta voit myös miettiä sitä hysteriaa että kommunisti kannattaa muhamettilaisuutta, annan esimerkin Shakaali ts. kommunistinen terroristi Moskovassa opiskellut Venezuelasta (oikealta nimeltään Iljitsh, perheen lapset oli nimetty Lenin mukaan kaikki, eli Ilich Ramirez Sanchez)

      eli siis Shakaali esim. on kääntynyt islamiin ja vasemmistoliiton porukka hyysää islamilaisia jne.

      MUSLIMIT ALOITTIVAT PAKOLAISLAIVASSA EILEN JIHADIN JA TELOITTIVAT KRISTITYT VÄLIMERELLÄ, YLE VAIKENEE mutta luettaa ohjelmissaan koraania

      SUOMALAINEN, KAUANKO AIOT SIETÄÄ MEDIAN PIMITYSTÄ, nyt on muutoksen mahdollisuus. Siksikin pimittäjä-Ylen rahoitusta on leikattava, koska ei ole mahdollista, että toimittajat ajavat henkilökohtaista politiikkaansa verorahoilla https://www.suomenuutiset.fi/soini-myos-ylen-rahoitus-leikkauslistalle/ MUUTOKSESTA KERTOO MYÖS TIMON KAVERIN OSSI SANDVIKIN VIDEO, "Sinä olet ratkaisija, käytä ääntäsi" nyt https://youtu.be/5pPjMEA02Ug https://fi-fi.facebook.com/perussuomalaiset

      Amerikkalaislehdet kertovat, britit tietenkin, uutistoimisto AP kertoo laajasti ja tietenkin Palermon lehdet kertovat, MUTTA YLE VAIKENEE

      MUSLIMIT ALOITTIVAT torstaina 17.4. VÄLIMERELLÄ PAKOLAISLAIVASSA JIHADIN JA TELOITTIVAT KRISTITTYJÄ PAKOLAISLAIVASSA ELI HEITTIVÄT KRISTITYT MEREEN. Tosin Yle käyttää Välimereltä tulevista ohjelmissaan yleensä nimeä siirtolaiset mm. uutisissa. NYT MURHAAJAT PYRKIVÄT EUROOPPAAN ilmeisesti KERÄÄMÄÄN PULLOJA, JOSTA TÄÄLLÄ ON KOVA TARVE, emme selviä ilman murhaajien keräämiä pulloja, mutta media vaikenee nyt täysin tästäkin työperäisestä siirtolaisuuden jihad-piirteestä

      USKONSOTA VÄLIMERELLÄ, MUSLIMIT TAPPOIVAT 12 KRISTITTYÄ HEITTÄMÄLLÄ HEIDÄT PAKOLAISLAIVASTA MEREEN EILEN, YLE VAIKENEE. Palermon poliisi Italiassa pidätti 15 Ghanasta ja Nigeriasta tulevaa muslimineekeriä

      BBC KERTOO: Migrants killed in 'religious clash' on Mediterranean boat. Italian police say they have arrested 15 Muslim migrants after they allegedly threw 12 Christians overboard following a row on a boat heading to Italy. The Christian migrants, said to be from Ghana and Nigeria, are all feared dead.

    • Jonninjoutavaa horinaa koko ketju.

      • niin on


    • Halla-ahon_äänestäjä

      HALLA-AHON UUSIN LAUSUNTO 17.4. ENNEN EDUSKUNTAVAALEJA

      KATSO VIDEO Turusta

      http://qsb.webcast.fi/s/suomenuutiset/suomenuutiset_2015_0417_live/#/webcast

      OTSIKOT Turku 17.4.2015

      Jussi Halla-aho

      Mikä on vikana?

      Mitä tehdä?

      Puuttuako ongelmaan vai lääkitäkö seurauksia?

      ”Niitä on niin vähän!”

      ”Voimme oppia muiden virheistä!”

      Ghettoutuminen

      ”Onhan täällä tilaa!”

      Maahanmuutto ei ole monoliitti

      Menneisyyden menestystarinat

      Humanitaarinen porsaanreikä

      Kotiseutumatkailu

      Aktiivisena Euroopassa

      Kohti taakanjakoa

      Ruotsin tie ei ole meidän tiemme

      Kiitoksia!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 176
      5259
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4715
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3006
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1961
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1804
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1757
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      110
      1744
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1730
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1643
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1571
    Aihe