Haja-ajatuksia patriarkaatista

MGTOWmies

Katsellessani Johntheother raporttia kanadalaisten miesaktivistien julistekampanjasta huomasin hänen toistavan mantraa “miesten oikeudet ovat ihmisoikeuksia”. Innokkaat julisteiden liimaajat saivat niskaansa feministejä, jotka kimpaantuivat niin, että paikalle piti kutsua poliisit heitä hillitsemään. He vastustivat ajatusta, että miesten oikeudet ovat ihmisoikeuksia ja feministien aivoituksia seuratessani olen kuullut, että he vastustavat näin patriarkaattia. Näkemykseni on, että patriarkaattia vastustavat feministit ovat vanhoillista väkeä ja pahimpia arvokonservatiiveja, joita maa päällään kantaa. Parin vuoden takainen Laasasen teksti ja sitä seurannut keskustelu osoittavat, että olen havaintoineni jälkijunassa, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Voin sanoa, että jopa GWW on hämillään hiekkalaatikon kuningattarien retoriikasta ja kokee työlääksi purkaa miesten demonisoinnin haittoja ihmisoikeuksille.

https://www.youtube.com/watch?v=9RBXVpoMlu4
http://henrylaasanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2010/03/23/miesten-valta-on-myytti
https://www.youtube.com/watch?v=wuJJuK7ADk8

MGTOW-aatteesta innostuneet haluavat nähdä feminismin pöhöttyvän absurdiksi ideologiaksi, kuten kaikille konservatiivisille ideologioille näyttää käyvän. Toiset käyttävät huumoria, kuten reddit-pelle, joka listattuaan kärjistetysti miesten separatismin periaatteita joiden tarkoituksena on suojella naisia mahdollisilta maskuliinisuuden varjopuolilta sai osakseen vääräleukojen syytöksiä misogyniasta. Naisiin välinpitämättömästi suhtautumisen ollessa vakavinta misogyniaa, hän julistautui pre-op -transseksuaaliksi ja siirtyi uhriretoriikkaan: “Naisena olen syvästi loukkaantunut seksistisistä kommenteistanne!” Voi olla, että radikaalifeministit syrjivät transseksuaaleja ja eivät halua heitä joukkoonsa, koska silloin heitä pitäisi kohdella yhdenvertaisina ihmisinä eikä miehinä. He paljastavat transseksuaaleja syrjiessään radikaalifeminismin aidon äärikonservatiivisen luonteen. Pre-op -transeksuaalihuuliveikon vitsi tuo esiin feminismin paradoksin: feministien tulee ylläpitää naisten uhriasemaa ja väittää naisten olevan heikkoja, typeriä pitääkseen yllä patriarkaatin valtaa. Jos patriarkaatin mörkö häviäisi heidän retoriikastaan, heidän työnsä olisi tehty ja heidän pitäisi siirtyä taistelemaan aitoja patriarkkeja vastaan.

http://www.reddit.com/r/MensRights/comments/xw0x3/as_a_man_i_have_to_take_measures_to_ensure_i_dont/

Pointtina on: patriarkaatti ei koskaan ollut hyvä vaihtoehto miehille, feministit ansaitsevat kiitosta sen epäkohtien osoittamisesta. Valta oli yhteiskunnan huipulla muutamalla miehellä, muut olivat uhrattavissa. Feminismi näyttää haluavan patriarkaatiksi patriarkaatin paikalle, näyttää siksi äärikonservatiiviselta, vanhanaikaiselta ideologialta. Vanhanaikaisissa yhteisöissä voimme nähdä patriarkaatin hedelmät miehille. Katsotaan vaikka Sulphur mining in an active volcano, jossa indonesialaiset miehet riskeeraavat henkensä laskeutumalla tulivuoren sisään louhimaan rikkiä, jota myymällä he elättävät perheensä. Naisia ei näy vaatimassa heidän oikeuksiaan kuolla eräässä maailman myrkyllisimmistä paikoista. Verkkokeskusteluja tarkkaillessa tämä pointti alkaa olla jo niin kulunut, että äänensävyt alkavat kääntyä turhautuneeksi ja lakoniseksi huvittuneisuudeksi. Koomikko Steve Hughesin vitsi feministien älyttömyydestä vaatia velvollisuuksia työskennellä miesten lailla ei ehkä vielä toimi suurelle yleisölle, mutta jahka naiset uurastavat rikkilouhoksilla aivastellen ulos keuhkonpalasia, voimme ehkä kaikki nauraa yhdessä samaa naurua.

https://www.youtube.com/watch?v=ciH1qw3eiHs
http://www.youtube.com/watch?v=g4eQXOhQxiU

On selvää, miksi feministit vastustavat ajatusta, että miesten oikeudet ovat ihmisoikeuksia. Miesten uhrauksia tarvitaan, jotta joku louhisi rikkiä tulivuoren uumenista. Uhriretoriikasta huolimatta naiset eivät uhraudu tällä tavalla elättääkseen perhettään. Jos indonesialaismiehet yhtäkkiä huomaisivat, että heidän uhrautumisensa loukkaa heidän ihmisoikeuksiaan, rikki jäisi tulivuoreen ja perhe naisineen, lapsineen elättämättä. Tai miehet jäisivät vaihtoehtoisesti kotiin perheen naisten tuhotessa keuhkonsa, selkänsä. Jos miesten ehdollistaminen uhrautuvaisiksi työjuhdiksi loppuisi kuin seinään, heitä paikkaamaan jäisi vain naisia, jotka ovat taistelleet itsensä työelämän myrskyihin metsästäessään patriarkaatin valkoista valasta. Miehet voisivat jäädä yhteiskunnan elätettäviksi tai ottaa vastaan vain kevyttä työtä naisten raataessa uudessa roolissaan yhteiskunnan vetojuhtina. Patriarkaatti luultavasti säilyisi ennallaan, demografinen muutos työläisten sukupuolessa ei tekisi järjestelmälle muuta kuin lisäisi pari naista patriarkaatin huipulle. MGTOWt tuskin tästä hätkähtäisivät ja jatkaisivat samaan malliin. Joskus konservatiivien vastustaminen onnistuu parhaiten, kun yhteiskunnan tukipilarit muuttuvat passiivisiksi sivustakatsojiksi, päättävät olla uhrautumatta palatsin romahtaessa oman painonsa alla.

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • annatassua

      Ei miehelle kuulu ihmisoikeudet . Oikeudet ovat kuten kiltillä koiralla " jos olet kiltti niin saat " ? milloin mitäkin , mutta palkkiona jostain palvelusta .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      138
      10080
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      53
      2924
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      188
      2727
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      24
      2087
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      16
      1852
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1669
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1577
    8. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1546
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1348
    Aihe