Suomalainen äänestää suomalaisia

ElätätköSinäTerroristeja

Suomen poliitikot eivät välitä kansalaisten turvallisuudesta yhtään mitään ja sen me näemme rikollisuuden lisääntyessä ja turvattomuuden lisääntymisenä. Suomi toimii Isisin sotilaitten värväysmaana ja täältä lähtee solkenaan terroristeja tekemään kauheuksia Syyriaan onko se meidän suomalaisten veronmaksajien velvollisuus kustantaa tuo järjetön touhu?

Ompa joku kukkahattuinen RKP-Kokoomuslainen ehdottanut että sotimasta palaaville pitäisi järjestää veteraanieläke tuosta terrorismiin osallistumisestaan.

Jos poliitikot eivät huomioi että pakolaisvirtoihin pitäisi sisällyttää tarkkailu ketä maahan haetaan eikä suinpäin pelkästään oteta rikollisia? Onko järkevää että rikolliset ja sotimaan Isis joukkoihin lähtevät ovat niitä avuntarvitsijoita joita täällä elätetään veronmaksajien kustannuksilla? Haluatko sinä elättää terroristeja jos et niin äänestä Suomalaisia edustajia.

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Perusjuomalainen
    • isänmaanasia

      Aloitus ei taaskaan tunne perusasioita. Suomessa saa äänestää vain suomalaisia. Niitä jotka ovat Suomen kansalaisia. Kansalaiset saavat olla ehdokkaana ja äänestää. Menikö perille? Isänmaallinen palkkatyöläinen äänestää marxilaisia ehdokkaita eduskuntaan. Isänmaan etu on rauhanomainen ulkopolitiikka ja se sulkee natoyhteistyön pois.

      Suomesta lähtee ISIKSEN riveihin isispersuja. He ampuvat Lähi-idässä shiiauskovia. Shiiapersut ampuvat sunnipersuja. Kumpikaan ryhmä ei ole millään tavalla sitoutunut työväenliikkeeseen. Eivät myöskään persut. Suomessa persut vihaavat sunni- että shiiapersuja.
      Persuissa majailee uusnatsien järjestöjen jäseniä. Nämä ovat jo järjestäneet väkivallantekoja. Niillä on ääretön työväenliikkeen viha. Viha ei tuo työttömälle, syrjäytyneelle nuorelle työtä. Uusnatsit ovat sijoittuneet SVL:n ja Seppo Lehdon sivustoille ja kielenkäyttö on kuin apinoilla. Persut kantavat sisällään terroristeja.

      Maahanmuuttajajien suuri enemmistö on sivistyneempää väkeä kuin väkivaltaiset rasistipersut.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3387
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      153
      2035
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      197
      1678
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      131
      1583
    5. 80
      1135
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1094
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      266
      996
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      122
      926
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      909
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      855
    Aihe