vastaa jos jaksat

- Miksi kirjoitat päiväkirjaa?
- kuinka pitkään olet kirjoittanut päiväkirjaa.. Miksi :)
- kertokaa mistä kaikesta voisi kirjoittaa päiväkirjaan :)
Ilmoita


4 Vastausta

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.


Olen kirjoitellut mitä milloinkin . Se on ollut keino purkautua jotenkin kun ei ole ollut keskustelu kumppania, ystävistä puhumattakaan....
Ilmoita
Kävin psykoterapiassa kolme vuotta niin silloin ehdotettiin kirjoittamaan päiväkirjaa.. Jota kirjoitin monta vuotta..
1 VASTAUS:
Kysy itseltäsi mitä haluat? Missä haluat olla? Miten sinne pääset? Itse ehkä joskus luen vielä psykoterpuksi mutta se ei todellakaan tee kenestäkään kenenkään elämän lennonjohtajaa. Sinä olet itse sitä! Mihin sun koneet lentää?

Ja päiväkirja....Se toimii, mutta vain jos sun ei tarvi miettiä että joku muu lukee sitä myöhemmin (pl minä joskus sitten terapeuttina koska haluan auttaa..oikeasti mutta silti shit). Itse tehnyt sitä/sen Afrikassa ja toimi perkele maagisesti, tuli takaisin kaikki valovoima joka oli hukattu. Ei se muuta ihmistä, ainakaan heti, mutta asenne ja tunne tilanteista muuttuu jos itse haluaa....Kuka haluaa ja Mitä?!
+Lisää kommentti
Aloitin 20v sitten.

Intohimoja, ristiriitaisuuksia vielä enemmän kun kohtasi ensimmäisen naisen...

Itse kirjoitin kaikesta välillä pahaa oloa, useimmiten hyvää fiilistä tai ajatuksia. Väkivaltaa kohtaavassa ja voimankäyttöä vaativassa työssä kirjoitin ihmisitä, ihmisistä jotka oli mulle ihmisiä. Sitten tyttöystävä löysi ja ja luki, löi naamaan ja haukkui mitä olin kirjoittanut. Poltin päiväkirjan ja mielessä vilisi kaikki vuodet ala-asteesta asti jossa oli opetettu ettei pojat ole tunteellisia tai ymmärrä ja tytöt kyllä. Myöhemmin matkustin maailman ympäri, rakastelin afrikan naisia valkoisella hiekalla ja kirjoitin taas, mutta ajatuksia! Nyt opetan muita siitä, mitä kirjoittaa...se on kuin siipien levittäminen.. Kysymys onkin haluatko lentää?
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

vastaa jos jaksat

- Miksi kirjoitat päiväkirjaa?
- kuinka pitkään olet kirjoittanut päiväkirjaa.. Miksi :)
- kertokaa mistä kaikesta voisi kirjoittaa päiväkirjaan :)

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta