Ei ne soutaneet ruotsiin pakoon

KunnioitusVeteraaneille

Eikä menneet käpykaartilaisiksi vaan pelastivat maamme vapaaksi elää meille.
Sotaveteraaneja pitäisi kunnioittaa he tämän Suomen pelastivat ja saivat vapaaksi meille tämän maan.

Muistan hyvin kun vielä 60 luvulla sotaveteraaneja haukuttiin ja solvattiin kommunistien toimesta "että mitäs menitte sinne" onneksi nyt on ansaittu kunnia saatu noille sankareille.

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Halla-ahon_äänestäjä

      RUOTSISSA MARXILAINEN KEHITYS LOPAHTI SIIHEN, ETTÄ MARXIA EI SAATU KÄÄNNETTYÄ FEMINISTIEN HALUAMAKSI SUKUPUOLINEUTRAALIKSI

      Tämä ei ole pieni asia, koska kvasimarxilaisessa Ruotsissa JOPA LUMENAURAUS on määritelty AINA TEHTÄVÄKSI SUKUPUOLINEUTRAALISTI.

      Ruotsissa marxilaiset feministit aloittivat SUKUPUOLINEUTRAALIN LUMENAURAUKSEN, myös riisto ja työnarvon pitää nykyisin olla sukupuolineutraalia ja marxilaiset eivät pystyneet kääntämään Marxin Pääomaa sukupuolineutraaliksi

      Marx täytyy kirjoittaa uudestaan eikä asiaa ole pohdittu kuin luokkataistelun kannalta. Vanha tapa oli kääntää 150 vuotta vanhaa tekstiä aina uudestaan Nyt ei riitä kääntämiset uudelleen ja uudellen saman vanhan purkan pureskelu Pääoman kääntäminen vaan Marxiin teoria luokkataistelusta täytyy kokonaan muuttaa hyvinvointivaltion feminismin ja mamuteollisuuden teoriaksi. ONGELMAN YDIN ON SE ETTÄ Marx vihasi hyvinvointivaltiota koska ajatuskin tuhoaa luokkataistelun ja proletariaatin diktatuurin

      MARX ON MUUTETTAVA SUKUPUOLINEUTRAALIKSI ja tämä on suurin este feminsitien ja marxilaisten yhteistyölle

      Hyvinvointivaltioin etujoukkona on toiminut kvasimarxilainen Ruotsin valtio ja siellä työperäisen työn ja mamuteollisuuden työn pitää olla nykyisin sukupuolineutraalia

      TUKHOLMASSA lumenAURAUS MUUTETAAN SUKUPUOLINEUTRAALIKSI

      Tukholma ottaa mallia Karlskogassa ja aloittaa sukupuolineutraalin aurauksen jämställd snöröjning

      Tähän on ollut pakko ryhtyä koska lumenauraus vaikuttaa eri tavalla sukupuoliin snöröjningen fick olika konsekvenser för män och kvinnor

      Även Stockholm inför så kallad jämställd snöröjning där man i första hand röjer snö på cykel- och gångbanor och därefter på bilvägarna.

      Först ut i landet med jämställd snöröjning var Karlskoga. Här såg man att snöröjningen fick olika konsekvenser för män och kvinnor.

      Kvinnor går och cyklar mer, och åker mer kollektivtrafik, medan män åker mer bil. Tre gånger fler gångtrafikanter skadar sig i singelolyckor till följd av halka, jämfört med bilister. De flesta som drabbas är således kvinnor.

      Vård- och sjukskrivningar till följd av av halkolyckor kostar samhället fyra gånger mer än vinterväghållningen

      • seksijussi

        Halla-aho on seonnut jälleen. Nyt hän sekoittaa taloudellisiin termeihin seksin.
        Seksin avulla Halla-aho pyrkii salaamaan Persujen vaatimat 6 mrd leikkaukset kansan elinehtoihin.
        Mamujen mollaus alemmaksi roduksi ja ruotsalaisvihan lietsominen palstalla ei onnistunut. Siksi vissiin otettin seksi avuksi. Ehkä Halla-aho tuo kamunsa uusnatsi Seppo Lehdon pornokuvia todisteeksi teorioistaan.


    • porvarinpetos

      Aloitus ei tunne historiaa.
      Kommunistit eivät koskaan ole haukkuneet sotilaita. He joutuivat menemään pakosta tai muuten olisi tullut teloitus. Isänikin oli siellä.
      Kommunistit ovat suunnanneet kritiikin sodan syihin ja seurauksiin. Porvarillinen, yltiöpäinen, politiikka johti hallituksen liittoutumaan fasismin maailmanvalloituksen osaksi ja sen seurauksena miehiä kutsuttiin sotaan. Suomi taistelutti sotilaitamme liittoutuneita vastaan, siten myös Ranskaa, Englantia ja USAaa vastaan. Sodan jälkeen valtaosa sotilaista oli mukana tavalla tai toisella rauhaliikkeessä.
      Poliittinen virhe oli karmea. Rauhansopimus ja myöhemmin YYA-sopimus takasivat itsenäisyytemme ja turvallisuuden. Työväenliikkeen osuus demokratisoitumiskehityksessä on myös valtaisa.
      Nyt Suomen porvari, persut mukaanlukien on tekemässä korjaamatonta virhettä liittäessään Suomea natoon ja suursodan osapuoleksi. Sotilaita viedään vieraille taistelukentille ja USAn sotakoneet lentävät ilmatilassamme. Porvari odottaa ja tahtonee verenvuodatusta. Suunta on kohti tuhoa.
      Norjassa ja Tanskassa isänmaanystävät sotivat maanalaisesti natsimiehittäjiä ja fasismia vastaan.

    • rehdit

      Rivisotilaat eivät olleet syyllisiä sotien aloittamiseen. Korteista ennustava rytiläisporukka
      solmi natsiliiton ja vei miehet sotaan natsien tuhoamisleirien tueksi.

    • lagus

      Suomen sotilaiden häpeäksi muodostui heidän vieminen sotaan fasismin aatteen puolesta.

    • Isienkunnioitus

      Kaikissa Euroopan sotivissa maissa II maailmasodassa sodittiin fasismia vastaan valtioiden johdolla tai miehitetyissä maissa kuten Suomessa sissiliikkeenä. Muualla Euroopassa partisaaniliike oli monta kertaa korkeampaa kuin Suomessa.
      Isänmaanystävät halusivat karkottaa fasismin ja onnistuivat. Meillä rauhansopimus 1944 lakkautti puolisotilaalliset ja fasistiset porvarien järjestöt ja maassa alkoi fasismin jäänteiden perkaaminen. Työväenluokan suuret joukot varmistivat fasistisen suuntauksen tappion.
      Rivisotilaat rintamalla eivät ole syyllisiä. Syyllinen on rytiläinen poliittinen johto maamme vääriin valintoihin.

    • suojeluskuntarikolliset

      Sotien jälkeen isänmaanpetturit pakenivat maasta vastuutaan tekosistaan. Niitä olivat keskitysleirien raa'at vartijat ja päälliköt, SS-joukoissa olleet upseerit, pahimmat työläisten kiduttajat, asevarkaat ja kapinan suunnittelijat rauhansopimuksen jälkeen.

    • fasismia_vastaan

      Rnaskassa oli aika suuri partisaaniliike fasistista miehittäjää vastaan. Suomessa rytiläiset isänmaanpetturit siemailivat konjakkia natsien kanssa.
      Ranskan parhaat pojat ja tytöt uhrasivat henkensä fasismin voittamiseksi. Suomessa rytiläiset vahvistivat natsiliittoa kesällä 1944 kun tappio oli selvä. Heille ei merkinnyt mitään tuhansien uusien turhien uhrien uhraaminen fasismin hyväksi.
      Käpykaartilaiset olivat sotaan pettyneitä, osaksi henkisesti kyllästyneitä väärän asian puolesta tappamiseen ja osaksi tietoisia vastarintamiehiä. Norjassa vastarintaliike on korkeassa arvossa. vain paatuneimmat natsit astuivat fasistiarmeijan riveihin sotimaan Muurmanskin rintamalle. Sodan jälkeen Norja teloitti ja tuomitsi vankilaan natsiyhteistyössä olleita.
      II maailmansodassa isänmaiden pettureita olivat natsien rintamaan yhtyneet.

    • hugso

      Natsien kanssa veljeilleet pakenivat tuomiota lahden yli Ruotsiin rauhansopimuksen jälkeen. He olivat isänmaan pettureita.

    • noufasismo

      Natseja tai heitä liittolaisiaan vastaan taistelleet eivät olleet isänmaan vihollisia. Isänmaan pettureita olivat natsien puolella sotineet.

    • antifas

      Jugoslaviassa oli mahtava partisaaniliike natseja vastaan siten myös suomalaisia natsien liittolaisia vastaan. Fasistit suorittavat Jugoslaviassa petomaisia tekoja kansaa vastaan. Natsien apurit Suomessa perustivat keskitysleirejä ja rääkkäsivät.
      Suomalaisista kootut ss-joukot sotivat fasistien rinnalla Etelä-Venäjällä. Neuvostoarmeija ampui maahantunkeutuvia fasistijoukkioita vastaan. Nevuostosotilaat olivat isänmaan asialla. Suomalaiset ss-sotilaat fasismin ruton asialla.

    • fghd

      Fasismin vastaiset liikkeet olivat isänmaan asialla.

    • antiffa

      aloitukseen.

      Liittoutuneen sotajoukot pelastivat Suomen fasismilta. Rytiläisporvarit möivät maamme Natsi-Saksalle. Sodan jälkeen vasemmistovoimat saivat pidettyä rytinatsit kurissa. Sotarikoksiin syyllistyneitä suojeluskuntalaisia lähti käpälämäkeen vastuutaan teoistaan.

      Rivisotilaat ansaitsevat kunnioituksen syyttöminä. Fasismia tukeneet poliittiset ja sotilaalliset johtajat eivät saa koskaan armahdusta.

    • SvedariUrhotSoutivat

      Kaikkein härskeintä oli se, että nuo "suru-urhot" soutivat hyviin oloihin nauttimaan pullakaffeeta Ruotsiin. Semmosii ne svedarit olivat ja puolustivat omaa nahkaansa käpykaartilaisina.

      Saksa pelasti Suomen se on kommarinkin paras uskoa, muuten oltaisiin siperian tasankoilla pelkkiä jäätyneitä orjia.

    • niisto

      Suomenruotsalaisia natseja, ss-joukoissa olleita, sotarikoksia tehneitä suojeluskuntalaisia, valtion aseiden varastajia pakeni Ruotsiin ja muualle. Samanlaisia kantasuomalaisia pakeni myös välttääkseen vastuun teoistaan.
      Suomenruotsalaisessa kaunokirjallisuudessa teemaa on käsitelty avoimesti laajasti. Aiheestä löytyy myös virallisia tutkimuksia.
      Konnat pakenivat - se on tosi.

      Suomen ulkopuolella Euroopassa Suomea pidetään Saksan fasismin liittolaisena ja vasallina toisessa maailmansodassa.
      Kreikassa tuomittiin natsiyhteistyön tekijöitä. Kreikkalaiset isänmaanystävät kävivät laajaa partisaanisotaa saksalaisen fasismin tuhoamiseksi.
      Suomessa rytiläisnatsit pakottivat kansan fasismin tukijaksi. Jos Saksa olisi voittanut, Suomesta olisi tullut fasistinen maa ja Saksan kaasukammiot olisivat saaneet raaka-ainetta. Fasismiyhteistyön tekijät olivat isänmaan pettureita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1806
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      44
      1387
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1352
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1324
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe