persuissa loisivat

sup_well

uusnatsit kävivät mittavan kampanjan suomenruotsinkielisiä vastaan ja hävisivät jokaisen teesinsä.
Kommunistit eivät lähde parjaamaan maassa asuvia etnisiä väestöryhmiä. Suomalaisetkin olivat aikanaan vähemmistöryhmä saamelaisten maassa. Suomalainen kansa on kymmenien kansallisuuksien ja kielien yhdistelmä. Mitään erityistä etnisyyttä ei ole. Uusnatsit vetoavat raamattuun "pyhästä kansasta". He voivat vetää raamatun pöntöstä alas. Koskaan ei ole puhdasetnistä kansaa missään. Ihmiskunta on monietninen ja -kulttuurinen ja se on sen rikkaus.
Perussuomalaisten maahanmuutto-ohjelma on uusnatsien yhteinen rasismiohjelma. Päällystä ohjelmasta on yritetty siistiä Hitlerin rotuopista. Ohjelman taustavoimat, halla-ahot ja muut uusnatsit suomentavat sen väärämielisten ja väristen karkotusohjelmaksi.

Demokraattisten voimien tulee antaa vaaleissa persujen rasismille vastaisku. Suomessa tulee kaikkien ihmisten saada olla rauhassa kansallisuussorrolta. Tarvittaessa sortajajoukot itse tulee karkoittaa vaikkapa uskonpuhtaan ISIKSEN huomaan.

18

55

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • gig

      Ruotsinkielisiä vastaan palstalla oli tosi ilkeä kampanja. Asialla olivat halla-aholaiset piirit

      • KommariHurrit

        Onko Halla-Aho ollut täällä pastalla mutta on hyvä että mainostaminen sujuu kommareiltakin. Halla-Aho on äänestäjien suosiossa vaikka kommarit ei mainostasikaan häntä.


      • T.otuus
        KommariHurrit kirjoitti:

        Onko Halla-Aho ollut täällä pastalla mutta on hyvä että mainostaminen sujuu kommareiltakin. Halla-Aho on äänestäjien suosiossa vaikka kommarit ei mainostasikaan häntä.

        Niin. Halla-ah on kaikkien rasistien emoäiti. Muuta hänellä ei ole.


    • ihmisyydenpuolesta

      Suomenruotsalaiset ovat yhtä hyviä Suomen kansalaisia kuin muutkin ja paljon persuja sivistyneempiä. Suomenruotsalaiset palkkatyöläiset, joita heidän joukossa on valtaisa enemmistö, kuuluvat ammattiliittoihin ja toimivat niissä yhdessä muiden jäsenten kanssa.
      Kommunistit eivät syyllisty kansallisuussortoon. Kommunistit inhoavat persujen likapostia työtätekeviä kohtaan.

      • vedäPääPoisPerseestä

        Suurinta fasismia Suomessa on svekojen vallankäyttö, joiden puolueena on tietysti Rkp. Vaikka vanha eduskunta hylkäsi aloitteen pakkoruotsin poistosta, kansasta 75% kannattaa sitä. Demokratia ( kansanvalta) ei siis toimi.
        Suomen kansa muodostui 1990 l. Alkuun saakka vaaleista ja sinisilmäisitä ihmisistä ( näitä oli 90% väestöstä,suhteessa eniten tietyn valtion asukkaista) jotka 10 000 vuoden ajan ovat asuttaneet Suomen kamaraa.
        Mielenkiintoinen on väite että suomalaiset olisivat olleet joskus vähemmistö saamelaisiin verrattuna. Milloin?
        Suomenkieli on syntynyt Suomen, Viron ja Ruotsin Uplannin rannikolla n.500 ekr. Sisämaan saamenkieliset, joilla oli korkeakulttuuri pronssikaudella, sulauivat myöhemmin suomenkielisiin. Nykyiset saamenkieliset ovat kielenvaihtajia, eikä näiden esi-vanhemmat ole koskaan eläneet Tornio-Kuhmo linjan eteläpuolella. Nämä alkujaan Pyreneitten niemimaalta tuleet puhuivat nyt kadonnutta kieltä. Suomen väestön geneettinen ero länsi ja itäsuomalaisten kesken selittyy juuri tuolla että viimeksi mainitut ovat niitä aitoja alkuperäisiä saamenkielisiä.

        Ruotsinkieli on tuotu tänne valloittajien toimesta. Ensin suomenkieliselle Ahvenanmaalle 1100 l. Lopussa ja mantereelle 1250 l. Lähtien. En ole kuullut että perussuomalaiset vaatisivat ruotsinkielen opetuksen kieltämistä!? Kysymys on ollut siitä että suomenkielisille vieraasta kielestä - ruotsista, tehtäisiin valinnainen koulussa ja maa muutetaisiin virallisesti yksikieliseksi, suomenkieliseksi. Toki täällä edelleen olisi vähemmistökieliä mm. Saame, romani ja ruotsi,


    • moukat

      Persuissa loisivat tyhjäntoimittajat käyvät periaatteetonta kampanjaa RKP_tä ja suomenruotsinkielisiä vastaan. Ilmeisesti heitä ohjataan järjestelmällisesti uusnatsien SVL_porukoista. Kieliä on hyvä osata. Jos yksi jää pois, toinen tulee tilalle. Minkään kielen opiskelu ei ole virhe. Aikojen kuluessa ruotsi voi jäädäkin pois mutta typerintä sen varjolla on hyökätä mm. työtätekeviä ruotsinkielisiä vastaan.

      Nämä miljonääri Sampo Terhon oppilaat käyvätkin käskystä asiaan rasistisin perustein ja silloin niitä kukaan sivistynyt ei hyväksy.

      • LisääKommaritHurrit

        Teillä kommareilla on pakkomielle mainostaa persuja ja oma puolueenne jää taas mitättömäksi häntäpuolueeksi. Persut on menossa hallitukseen ilman että kommarit heitä mainostaisi sillä kansa pitää puolueesta joka on suomalaisten puolue.


      • persupettääaina
        LisääKommaritHurrit kirjoitti:

        Teillä kommareilla on pakkomielle mainostaa persuja ja oma puolueenne jää taas mitättömäksi häntäpuolueeksi. Persut on menossa hallitukseen ilman että kommarit heitä mainostaisi sillä kansa pitää puolueesta joka on suomalaisten puolue.

        Totta. Tiedämme sen.
        Persut nuolevat Kokoomuksen saappaita pohjia myöten. Kokoomus ei pääse heistä eroon muuten kuin ottamalla hallitukseen. Soini on luvannut tulla tukemaan stubbien leikkauspolitiikkaa.

        Persut taas mainostaa hurrikomuiksi ja sitäkin olemme. Ruotsinkieliset työläiset seisovat rinnallamme eikä kieliriitaa ole. Persujen kieliriita on muutaman hörhön hommaa. Nuoria houkutellaan ruotsinikielisiä mollaamaan. Tässä persut ovat katalia.


    • Eikiero
    • näberi

      Persuilla on 2 teesiä.

      1. Ruotsinkieli pois peruskoulusta oppiaineena.
      2. Arabi-, islam- ja tummaihoisuustaustaiset karkotettava Suomesta.

      Eduskunta hylkäsi vasta ns. pakkoruotsin. Siitä hoilottaminen ei muutamaan vuoteen muuta mitään. Persut esiintyvät aiheen varjolla ruotsinkielisiä vastaan, koska ne eivät äänestä persuja.
      Persujen maahamuutto-ohjelma tähtää fasistiseen rasismiin. Sillä kiihotetaan syrjäytynyttä nuorisoa tumma-ihoisten kimppuun.

      Persut ovat muutenkin Kokoomuksen takapuolessa kiinni, jotta pääsisivät Audin takapenkille.

      • PersutOnSuomalaisii

        Sinulla on merkillisiä väitteitä kommarilta että oikein ruotsinkieli pois oppiaineista ja nuo karkotus jutut, missä semmosia on?
        Milloin kommarit alkaa pitämään omaa puoluettaan siinä arvossa että mainostaisi sitä punikkipuoluettaan eikä jankuttaisi mistään persuista?
        Persut menee hallitukseen ja nämä loispuolueet jäävät ruikuttamaan omaa surkeuttaan.


    • antofas

      Yllättäen perussuomalaiset suomenruotsalaisia mollaavat viestittäjät tukevat saksalaista fasismismia ja Suomen liittoutumista sen kanssa viime sodissa.
      Viestittäjät ovat joko persuperäisiä natseja tai sitten SVL:n kansallisrintaman uusnatseja.

    • realismi

      enemmistö suomalaisista vastustaa pakkoruotsia ja se näkyy vaaleissa?

      • äänetMeneePersuille

        Pakkoruotsitukset on huonosti opittu

        Änkkä, ränkkä, änkyttäjät pilaavat maineensa änkyttämällä pakkoruotsia.

        Rinne ja Sipilä eivät osaa pakkoruotsia vaikka sitä opiskelivat ?

        Sipilä ja Rinne pakkoruotsittaa jota he vain änkyttävät ja änkyttävät missä oli heidän opintonsa kun piti pakkoruotsia päntätä? Miten on poliitikkojen pakkoruotsi opinnot menneet kun pitää änkyttää samaa koko ajan, va, va, va, va , hä, hä ,är, är, är ,höö, höö, höö?


      • topol
        äänetMeneePersuille kirjoitti:

        Pakkoruotsitukset on huonosti opittu

        Änkkä, ränkkä, änkyttäjät pilaavat maineensa änkyttämällä pakkoruotsia.

        Rinne ja Sipilä eivät osaa pakkoruotsia vaikka sitä opiskelivat ?

        Sipilä ja Rinne pakkoruotsittaa jota he vain änkyttävät ja änkyttävät missä oli heidän opintonsa kun piti pakkoruotsia päntätä? Miten on poliitikkojen pakkoruotsi opinnot menneet kun pitää änkyttää samaa koko ajan, va, va, va, va , hä, hä ,är, är, är ,höö, höö, höö?

        Taitaa terholaisella itsellään mennä kieli solmuun. Törkeää solvausta.


    • persupuolpettää

      Natomaiden luomus ISIS pitää vihollisina kaikkia, jotka eivät ole samaa mieltä sen kanssa. Se tappaa armotta omauskoisiaankin.
      Perussuomalainen puolue pitää ruotsinkielisiä Suomen vihollisina. Se levittää ruotsinkielisistä sellaista pajunköyttä, että kieli on musta. Massa-aloitustentekijä ei tunne alkeellisiakaan asioita RKP:n toiminnasta ja vääristelee sen toimia peittääkseen RKP:n todellisen taantumuksellisen politiikan, joka sulautuu yksi yhteen perussuomalaisten kanssa.
      Persussuomalaiset kiinnittävät huomiota syntinä ihmisen ulkonäöstä tai vieraiden kielien osaamisesta. ISIS vahtii yhtänä ainoaa tunnustuksellista uskonnäkemystä peitteeksi rikoksilleen.
      ISISKSEN ideologia islamin piirissä on samalla tavalla oikeistolaista kuin eurooppalaisten persuopuolueiden ideologia. Kumpaakaan ei kiinnosta humanismi ja ihmisoikeudet.

    • persupettäätaas

      Persut muiden ääärioikeistolaisten kanssa käyvät mitätöntä kielisotaa. Sanaakaan eivät mainitse miljardiluokan leikkauksia vastaan. RKP tukee leikkauksia työeväen etuihin mutta korotuksia sotamäärärahoihin.

    • oksug

      Jonninjoutavaa persujen esiinnostama kielirasismi. Sillä pönkitään vain Sampo Terhon vaalityötä. Yhteiskunnallista merkitystä peruskoulun ulokaisen kielen opetuksella on sangen vähän.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      254
      2423
    2. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      72
      1824
    3. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      333
      1545
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      175
      1539
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      1075
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      85
      958
    7. Oho! Niko Saarinen saa melko persoonattomaan kotiinsa luksus faceliftin - Katso ennen-jälkeen kuvat!

      Niko Saarinen ja aika näyttävä face lift! Palkitun radiojuontajan koti sai aivan uutta lämpöä ja hehkua tv-ohjelmassa.
      Suomalaiset julkkikset
      5
      805
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      177
      800
    9. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      215
      766
    10. Ettet vaan pety niin

      Varoitan etukäteen kaiken kokemamme jälkeen että en tule laittamaan viestiä enää (ensin) enkä lähestymään (ensin) enää.
      Ikävä
      50
      730
    Aihe