Varokaa kun asennatte windows kymppiä!!!!

kivillemeni

Sotki kiintolevyn samantien kun olin dvd-levyltä koneen käynnistänyt.

http://keskustelu.suomi24.fi/t/13508638

Varovaisuutta asenteluun, ettei käy niinkuin minulle kävi.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • olemassaolovirhe

      Haista trolli paska. Sinulle ei ole mitään muuta agendaa kuin revitellä pitkin palstoja keksittyjen Windows-ongelmiesi kanssa. Windowsin mustamaalaus ja linux ovat lähellä sydäntäsi, muuta elämässäsi ei olekaan. Olet kurja ja kelvoton ihminen.

      Ihan vaan tiedoksesi, se ei koskekaan kiintolevyn sisältöön siinä vaiheessa kun buuttaat asennusmedialta. Asennusohjelmassa (kunhan se on käynnistynyt, sinulla ei "ehtinyt") voi toki poistaa ja muokata levyosioita, mutta jos siinä töpeksii, kyse on käyttäjävirheestä.

      Mutta silloin kun on kyse sinusta, on kyse olemassaolovirheestä. Olet surkea ihmismato, jolla ei ole mitään muuta elämää kuin rölläily S24:ssä.

      • kivillemeni

        Foliohattua vähän löysemmälle nyt. Tarkotiukseni ei ole trollata vaan varoittaa muita keskeneräisen järjestelmän kokeilusta. Ei ole kyse käyttäjävirheestä, se on mahdotonta koska mitään muuta en tehnyt kuin käynnistin koneen asennusmedialta, joten kyllä se koskee kiintolevyn sisältöön tuossa vaiheessa. Ei varmaankaan pitäisi mutta joku bugi tuossa varmaan on. Olen asentanut esim kasin samoin, eikä tuollaista silloin tapahtunut.


      • kärsivällisyyttä

        Win10 ei tuossa vaiheessa kovalevyyn koske, ennen kuin asennusta aloittaa. Itse olen win10-asennustikulla korjannut win7-koneitakin (aluksi tulee vaihtoehdot install now, tai repair computer ja command prompt jolla voi korjata win7-koneenkin johon ei pääse enää kirjautumaan sisään ja poistaa tiedostoja).
        Jos taas päivittää setup.exe:llä, niin bootin jäkeen pitää kärsivällisesti odotella kauan aikaa. Varsinkin jos on hidas amd phenom kone. MDL:n foorumeilla on jollain jopa 3½ tuntiakin mennyt, mutta päivityksen jälkeen kaikki kuitenkin toimii moitteetomasti, ja nopeammin ja paremmin kuin seiska.


      • kivillemeni

        Mitä horiset päivityksestä, eikö tuossa nyt selvästi tule ilmi mitä oltiin tekemässä??? Asennusta. Tuo kone ei ole hidas vaan ihan ripeä normaalissa käytössä!!!


      • mikä_versio

        Ei tuosta käy mitään ilmi.
        Mikä win10:n buildi oli kysessä? Oliko kyseessä virallinen MS:n iso-image, vai joku torrentilla ladattu homebrew image tai esd?


      • kivillemeni

        MS:n sivulta ladattu muutama päivä sitten.


      • mikä_versio

        Mikä buildin numero oli kyseessä, ja oliko se iso vai esd. Oletan että se oli joku esd josta olet tehnyt homebrew iso-tiedoston/bootti-dvd:n.


      • kivillemeni
        mikä_versio kirjoitti:

        Mikä buildin numero oli kyseessä, ja oliko se iso vai esd. Oletan että se oli joku esd josta olet tehnyt homebrew iso-tiedoston/bootti-dvd:n.

        Eipä tuota numeroa taida enää saada selville, sattuneesta syystä kun se pyyhkäisi sen kiintolevyn tyhjäksi mutta iso-tiedosto se kyllä oli mikä sieltä oletuksena tuli.


    • JuuEiKiitos

      Vakoileva paska! Miksi asentaa?

      • U-telias

        Mitä vakoilee?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      133
      3397
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1341
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1310
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      67
      1156
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1094
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1071
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      999
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      986
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      43
      973
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      47
      877
    Aihe