Xiina-profetiat?

auttakaapalstakeisaria

Tää kun kuulemmas profetioita varten, ja se Palstakeisari tuo armottomalla vimmalla profetioita kaksisuuntaisesta, ja Xiina on siinä mukamas? Niin voisitteko te Suuret ProfetiPersoonat, ja Tulkitsijoiden Armoitetut tahot selittää, että miten tuo Palstakeisarin Xiina-vllitys selittyy ( muutoin kuin sairauden oireilla).

Jos se ei ole raamatullista profetiaa, eikä edistä tämän palstan aihetta, niin miksi te vuodesta toiseen sanotte: amen, amen, amen tämän tason tuotteelle? Likaiselle toisen ehnkilön häpäisylle? Olette siis kaikki (?) ihan pöpilän väen tasoa?

Muuten sairaiden "profetioiden" (= likaisten saata-na- tuotteiden) hyväksyminen ei selity?

Tai sitten olette täysiä narreja, joille aidanseipäätkin nauravat, ja harakat katolla.
Olette täysiä luusereita, pelkureita, ja kumarratte tuota Palstakeisarin kroonista häiriköintiä.

Mitä olette? Höpötätte amen, amen, muka rukoilette herra armahda sairaita.

Miksette roudanneet Palstakeisaria sinne Owuorren eteen. Olis musta profeetta lausunut pari sanaa ja lennättänyt Palstakeisarin terveiden loosiin!

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oikeaa-asiaa

      SaatananLapsille

      29.3.2015 18:20

      Kas kun satuinkin vilkaisemaan tätä palstaa pitkästä aikaa.

      Oikea nimeni ei ole Xiina, käytin sitä hetken aikaa nickinäni vuosi sitten, KTS:n kutsuessa minua välillä Soffixiinaksi, tai Linduxiinaksi. Itselläni ei ollut tietoa tuosta toisesta Xiinasta, jonka vanhoja sairaskertomuksia helluntailaiset löysivät joltain palstalta. Etsin nuo ja ne ovat peräisin jostain 2000-luvun alkupuolelta.

      En ole tuo kyseinen Xiina, eikä mitkään hänen viesteissään täsmää minuun. En sairasta maanisdepressiivisyyttä,en ole koskaan ollut niin varakasm että olisin omistanut asuntoauton, eivätkä muutkaan tiedot, kuten ikä, täsmää itseni kanssa. Tein tämän välittömästi selväksi, kun noita viestejä alettiin lähettää muka minun kirjoittamaninani. En edes kirjoitellut netissä vielä 2000-luvun alulla. Xiina on jokseenkin yleinen ulkomainen lempinimi ja heitä löytyy netistä muutamia.

      Koska ilmoitin heti selkeästi, etten ole noiden sairauskertomusten taustalla, etten ole sama Xiina ja sitä tästä huolimatta edelleen, myöskin useiden "nickissäni" kirjoitettujen "hullujen" ja pilkkaavien false flagien kanssa levitettiin, tein rikosilmoitusta nettipoliisille, jolla ei kuitenkaan näytä olevan mielenkiintoa kristittyjen ja juutalaisten suojeluun.

      Koska näitä väärennettyjä, eli siis toisen Xiina-nimisen viestejä on levitetty nimenomaan helluntailaisten toimesta, sekä tällä S24 Profetiat-foorumilla, että S24 Helluntailaisuus, sekä S24 Juutalaisuus-foorumilla, vakuuttaa se itseni aina vahvemmin, että sekä helluntailaiset, että messiaaniset ovat Saatanan lapsia. Mikään ei voi enää muuttaa tätä käsitystäni teistä. Juutalaisella foorumilla te 1,5 vuotta sitten kesällä laitoitte seksi-ilmoituksia Lindu-nickilläni. Rienasitte minua yöllä. Messiaanissatanistinen viestiketjunne oli kuitenkin aamuun mennessä poistettu, mutta satuin ne, pari kolme ketjua tuolloin huomaamaan ja otin muuten talteenkin.

      Uskokaa mitä haluatte minusta. Samassa iankaikkisuudessa me emme koskaan tule olemaan. Te olette isästä Perkeleestä ja isänne tekoja te teette.

      Vieläkin te pilkkaatte minua näillä foorumeilla. Taannoin S24 helluntaifoorumilla pistäytyessäni huomasin sielläkin vielä vaan käytävän Xiina-herjausta näillä toisen henkilön sairauskertomuksilla. Te vihaatte minua, sillä olen Jeesuksen oma, kristitty ja etnisiltä juuriltani osin juutalainen. Samaten olen tuonut tällä Profetiat-sivustolla esiin sen, että te olette isänmaanpettureita.

    • 9kgt998

      Kyllä tulee Meriittiä Palstakeisarille!

      Se on syypää niin Xiina-viestien asiassa, solvaamisessa, kuin maijaliisan ja monen muun.
      Etät kyllä pitäis hommia löytyä? Ja palstan sotkemisen ykkösmies.... Ja aitojen profetioiden vihaaja, sensuurimies. Terveen opetukseen vimmattu vastustaja...

      Mutta, uraputki tällä Profetiapalstalla on kohta TyöTodistusta vailla. Niin sanovat. Se ylitti valtuutensa, se meni överiksi. Se yritti rikkoa sen erään M. kotirauhaa, ja sai silmilleen pahan kerran!! Ei tee sitä toista kertaa. Ja huomatkaa? Palstakeisari - häirikkö olikin hiljaa yhden viikon 23.3.2015 lukien. Miksi? Se vietiin virka-avulla pakkohoitoon... loppui netti, loppui puhti. Ja nyt on sama edessä. Tuli merkintöjä Eräisiin Asiakirjoitin, siitä Palstahäiriköstä... eli? Heppu on kirjoissa ja kansissa!

      Joten palstalaiset? Palstasiivojat ovat työnsä tehneet. Profetoikaa vain, mutta varokaa lipsumisia! Ja varokaa lääketieteen ohjeistuksia. Ja kaupallisia mainoskia. Ja herjaamisia.

      Jos pysytte palstan aiheessa: Profetiat, niin hyvä? Jos sekoilette takuuvarmasti tulee tornadoja!

    • ylösss

      ylöös

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      598
      4362
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      468
      3479
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      148
      3144
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      167
      2432
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      9
      2265
    6. 242
      1784
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1447
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1339
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      95
      1330
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1120
    Aihe