Kuka lietsoo sotaa?

Jääräpiä

Ukrainan tilanne on tulenarka ja kärjistyy varmasti vielä. länsimainen media on syyllisen löytänyt, ja epäilylle ei löydy sijaa. Sopivasti valmistellaan asetoimituksia Ukrainan "vapaalle" valtiolle, 220 vuotta sodassa olleen valtion taholta. En ole Putinin kannattaja, mutta olisi kiva kuulla muutamaan asiaan vastaukset. Mitä USA tekisi jos Venäjä aloittaisi sotaharjoitukset vaikka Kanadassa tai Meksikossa? Veisi sinne joukkoja rajan pintaan sotisovassa? Eikö USA ja Venäjä sopineet ettei Nato laajenna vaikutuskenttäänsä itään? Kuinka monta sottaa on USA aloittanut ja kuinka monta Venäjä? vaikka viimeisen 100 vuoden aikana.
Sota tullaan saamaan aikaan, propagandakoneisto tarjoaa helppoja analyyseja meille median välityksellä, ja aina on vastapuolen johtajana mielenvikainen despootti joka voidaan rauhan nimessä listiä. Kyseessä on aina ja tulee aina olemaan asekaupan voitot, ja sodat joissa ei yhteiskunnan kerma tule vertansa valuttamaan.

7

59

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ryssänhelvetti

      Turpa kiinni paskaryssä!!! Me ei sinun ryssäpaskapropagandaa sulateta!!!

      Ja sitenniin venäjä, koska se on syvältä ryssänperseestä oleva paskakaatopaikka. Oikea maailmanlopun persiinura kaikkine valehtelevine ja kieroine, ylimielisine ryssineen päivineen!!! Toivottavasti asteroidi tuhoaisi koko paskakasan nimeltä venäjä!!

      • vielähullumpi

        HULLU


      • Anonyymi

        onko sinulla lääkitys kohdallaan ilmeisesti ei kannattaisi käydä lääkärissä


    • NäinMeillä

      "Sopivasti valmistellaan asetoimituksia Ukrainan "vapaalle" valtiolle, 220 vuotta sodassa olleen valtion taholta. "

      Niin, onneksi Venäjä on kovasti kunnioittanut tuota Ukrainan vapautta eikä ole lainkaan antanut aseita kenellekään alueella ;)

      "Eikö USA ja Venäjä sopineet ettei Nato laajenna vaikutuskenttäänsä itään? "

      Tietääkseni eivät. Naton jäsenyyden savat vapaasti valita ne valtiot jotka niin haluavat. On toki Venäjälle kiusallista että juuri kukaan ei halua olla sen kanssa liitossa ja muut lähinnä pelkäävät sitä mutta niin makaa kuin petaa kuten sanonta kuuluu.

      "Kuinka monta sottaa on USA aloittanut ja kuinka monta Venäjä? vaikka viimeisen 100 vuoden aikana."

      Kumpikin on aloittanut joitakin sotia ja molemmat ovat olleet osallisena joko suoraan tai välillisesti lukemattomissa sodissa. Hankala sanoa kumpi on kunnostautunut enemmän tällä saralla.
      Silti USA:n pitää tehdä jotain oikein kun niin monet valitsevat sen mielummin liittolaisekseen kuin Venäjän.

    • Kv_juristi

      Venäjä on osoittatunut täydellisen piittaamattomuutensa hyväksymistään kansainvälisistä laeista ja allekirjoittamistaan sopimuksista. Venäjä on osoittatunut täydelliseksi imperialistiseksi roistovaltioksi. Vähemmistöilleen omassa maassa Venäjä on edelleen, Leniniä siteeraten, kansojen vankila.

      NATO:lla ja Venäjällä ei ole koskaan ollut mitään NATO:n laajenemista koskevaa sopimusta. NATO ei ylipäätään ole mikään valtio, mutta valtiot voivat anoa NATO:n jäsenyyttä. Monet maat ovat tehneet niin roistovaltio Venäjän pelossa.

      Mainittakoon esimerkkinä Venäjän sopimusrikkomuksista sopimus, jossa Ukraina luovutti alueensa ydinaseet Venäjälle. Tässä sopimuksessa Venäjä takasi Ukrainan rajojen koskemattomuuden. Miten kävikään?

    • Sakari42

      "NATO:lla ja Venäjällä ei ole koskaan ollut mitään NATO:n laajenemista koskevaa sopimusta. NATO ei ylipäätään ole mikään valtio, mutta valtiot voivat anoa NATO:n jäsenyyttä. Monet maat ovat tehneet niin roistovaltio Venäjän pelossa"

      NATO perustettiin Neuvostoliiton aikana kommunismin laajentumispyrkimyksiä vastaan. Nyt kommunismi ja Neuvostoliitto on hajonnut yli 20 vuotta sitten. Siksi ei ole mitään perustetta koko NATON olemassaololle, Se on nykyään tähdätty Venäjää vastaan. Onkin kovin kummallista, että joku kansainvälinen sotilasliitto on olemassa vain jotain tiettyä maata vastaan. Sellainen on rasismia ja vainoharhaisuutta. Venäjä ei ole uhka millekään maalle, joka haluaa rauhanomaista yhteistyötä sen kanssa. Mutta on selvää, että jos NATO tai EU pyrkivät luomaan sen ympärille sotilaallisen uhan, Venäjä reagoi siihen. Tämä on tausta myös Ukrainan kriisille.
      Oikea ratkaisu Ukrainan kriisiin onkin se, että Ukraina ryhtyy kehittämään rauhanomaista yhteistyötä, kauppaa ja kulttuurisuhteita Venäjän kanssa.

    • thatsthefact

      Nato on USA:n työkalu päästä käsiksi Venäjän valtaviin luonnovaroihin.
      Miksi natoa muuten pidettiin hengissä neuvostoliiton kaaduttua?
      Kansainvälisellä lailla pyyhitään yleensä persettä mm. Gazan massamurhassa, mutta nyt se taas propagandamielessä kaivettiin pentagonin roskista esiin.
      Sotaa lietsoo USRAEL, joka on siis sionistipankkiirien rahoittama usan hallinto.
      Maailmanherruus tai pelko dollarimaailman tuhosta on motiivi, kun maidanissa kurjallisto naton huumeilla ja aseilla aloitti 3.WW:n.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      124
      2873
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      261
      1206
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1201
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1031
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      983
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      970
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      926
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      46
      875
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      40
      858
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      43
      769
    Aihe