Piti päästä lirille

ettänäinmarkkinato

Olin menossa käymään tyttöystäväni mummolla, olin vähän juonut ja hirveä hätä. Odotettiin sitä portilla ja kävelin paniikissa ympyrää ja pelkäsin kusevani housuun. Pyysin tyttöystävääni vahtimaan ja sanomaan, kun mummo tulee ja aloin lorottaa asfaltille. Takaa kuului rykäisy, mummo olikin mennyt kauppaan ja seisoi takanamme. Se siitä hyvästä ensivaikutelmasta.

75

5832

Vastaukset

 • Olisko ollut parempi ensivaikutelma, jos olisit lorottanut housuun?

 • Tulin poikaystäväni kanssa bussilla Turusta Hämeenlinnaan ja kesken matkan hän sanoi itku kurkussa, ettei pysty enää pidättämään pissaansa. Hän oli juonut ennen matkaa. No siinä sitten ihmettelin, että miksei hän mene vessaan! Hän ei ollut huomannut, että siellä on sellainen... Pissa oli kuitenkin jo housussa.

  • Harmi, ettei ollut mun poikaystävä. Olis ihanaa nähdä sen joutuvan sanomaan nolona bussissa tms, että pissani tulee nyt. On se sen verran monta kertaa nauranut mun kovalle hädälleni.


 • Me tultiin kans tänään mummulasta kotiin pitkä matka yli 200km. Iski sitten kanssa autossa kova pissahätä. Mä pidätin aikani ja hätä vaan paheni ja tuli ihan pakkomainen pissahätä jossa pissat meinaa väksin tulla hosuun. Sit mä vasta mietin, että en millään kestä kotiin asti pakko sanoo hädästä faijalle et pissattaa voitasko pysähtyy huoltsikalle tai johonki. Se sano et ei vioda. Mä et "Pakko Pakko Pakko! Faija sitten et "no hyvä on seuraava huoltsikka. Sit alkaa karkailla, mutta ei koko lastii ja just etums märkänä rynnin huoltsikalle suurimman osan ja yritän pidättää väksin , mut faija huomas, että karkas onneks ei koko rakollista ja sain pinnisteltyy ja pidäteltyy. :(

  • Jaaha, taas fetisisti linjoilla.


  • lattiapattia kirjoitti:

   Jaaha, taas fetisisti linjoilla.

   Mut enpä aloittanu tätä topikkia!


 • Naapurissa oli viikonloppuna bileet ja ilmeisesti vessa liian pitkään varattu, koska kaksi tyttöä näytti juoksevan roskiskatosten taakse - toiselta lirisi jo juostessa.

 • Jouduin kolmannen syksyllä meneen futispeliin rakko täynnä limsaa, kun en ehtiny käydä kaverin synttäreillä vessassa kun faija tuli hakeen. Olin maalissa ja kun peli oli kentän toisessa päädyssä tämä poika sohotti maalin nurkkaan eikä kukaan huomannut. Sillon oli kyllä niin kova hätä, että olis tullut housuun muuten aivan varmasti.

  7-v en saanu talon ulko-ovea auki, kun se oli ehtiny mennä lukkoon ja hirveä kusihätä. Naapurinmuija tuli avaan juuri sillon, kun oli jo liian myöhäistä. Isä yritti lohduttaa, että vaivaannuttavampaa se olis ollut, jos minä olisin avannut oven sillon, kun siltä naapurilta tulee pissat.

 • the cottage we went boating .
  The boat came to a terrible pee , because I drank a lot of cider. My bladder was full . I held my pee desperately , and my friend noticed when I held my desperate to pee in the boat to worry about. A friend asked, Do you pee ? Belly not.
  A friend is you . Do you think that it is not noticed . Well , I have . Terrible answered. Friend: so there is no point and you will wee jeans. Now let's go to the beach. , but too late I can not hold , and will pee on your boat in jeans and a friend to laugh hard,

 • Voittostudion yms pelijuontajilla on useasti selvästi kauhee pissahätä kun ne juo paljon vettä ja lähetys on aika pitkä ja sitten ne hötkyilee. Kerran yksi juontaja hötkyli ja vilkuili koko ajan kelloa, että milloin lähetys loppuu ja yritti pidätellä epätoivoiseti lähetyksen loppuun, mutta lopluta lähti kesken lähetyksen vessaan ja sanoi vaan, että miettikääs tätä peliä minä palaan ihan kohta takaisin. Muutama viikko sitten satuin ihan vahingossa katselemaan tämän lähetyksen.

  • Sen yhden vanhan peliohjelman juontaja myönsi, ettei kerran ehtinyt käydä vessassa ja pissa meinasi oikeasti tulla housuun.


 • Tulin kaverin luo Helsinkiin ja oli mieletön kusihätä. Mentiin väärään ratikkaan ja valitin kusihätää, mut kaverit sanoi, että kohta ollaan perillä. Kun oli enää yks pysäkinväli jäljellä en pystynyt pidättämään enää yhtään ja kuset valui jalkoja pitkin. Voi seiväs, että sillon hävetti. En tosiaan kärsi mistään pidätysongelmista, mutta rakko oli yksinkertasesti niin täynnä, että se vaan alko tulla. Olin lukion 1:lla silloin.

  • Mikset käyny asemalla vessassa, jos rakko oli niin täynnä?


  • Ehditkö ajatella, että voi ei, nyt se tulee, vai tuliko se niin yllättäen, ettet ehtinyt ajatella mitään?


  • No olis varmaan pitäny käydä asemalla joo, mut en kehdannu siinä kysyä missä se on ja luulin, että pääsisin äkkiä kaverille vessaan. Jälkeenpäin ärsytti aika helvetisti, kun sain kuulla, että niille olis päässyt suoraan metrolla ja nopeesti, mutta kaveri halus säästää 50 senttiä ja osti ratikkalipun, ja tosiaan se oli vielä väärä ratikka ja kierrettiin sillä varmaan tunti väärään suuntaan. Ja se vielä seiso pitkään jossain kohtaa, kun siinä oli väärin pysäköity auto. No joo öö ehdin ajatella pari kirosanaa just ennen kun housut kastu. Olin pidättäny monta tuntia ja se tulee just kun olisin päässyt vessaan, en voi kuvitella v-tuttavampaa tunnetta. Not to mention se, että tapahtumapaikka oli täpötäysi ratikka, joten yleisöä riitti.


  • Yrititkö peitellä sitä pissaamista jotenkin? Takilla tai repulla? Kiinnostaa ihmisten reaktiot tämmöisiin juttuihin.


  • kiinnooosstaa kirjoitti:

   Yrititkö peitellä sitä pissaamista jotenkin? Takilla tai repulla? Kiinnostaa ihmisten reaktiot tämmöisiin juttuihin.

   Mä muistan kun joskus vuosia sitten kun mun kaverilla pääsi pissavahinko kaupungilla. Niin se riisu takin ja solmi sen vyötärölle. Hyvin peitti eikä mitään juuri näknyt,


  • kiinnooosstaa kirjoitti:

   Yrititkö peitellä sitä pissaamista jotenkin? Takilla tai repulla? Kiinnostaa ihmisten reaktiot tämmöisiin juttuihin.

   No eipä siinä kauheasti hyödytä vetää paidanhelmaa alas, jos kuset kirjaimellisesti lorisee lattialle.


 • 13-vuotiaana piti lähtee kaverin synttäreiltä, kun sen isä tuli kännissä kotiin. Ei siinä voinut vessassa käydä. Sekä mua että kaveriani pissatti erittäin kovaa. Multa tuli housuun.

 • Olin nyt syyslomalla yötä mun vanhemmalla siskolla. Sillä on vaan yksiö jossa on kylppäri ja vessa samassa. Aamulla mulla on ihan kauhea pissahätä ja sikso menee suihkuun ja mä en pääsee vessaan. Mä vaan odottelen ja pidättelen ja sitten lopulta meen vessan oven taakse koputteleen et hei pitäs päästä pissalle. "Sikso vaan et ai sori sori. Täytyyhän sun pissille päästä. sori jos kesti.

 • Kun muutin 17-vuotiaana yhteen poikaystäväni kanssa, yhtenä aamuna se kiipesi kiroillen parvelta alas ja pissat lirisi pyjamahousujen puntista. Myöhemmin koulussa katselin hymyillen, kun se piti esitelmää ja ajattelin, ettei luokka arvaisi, että siltä on tänään päässyt pissat housuun. :D

 • Me kerran odotettiin naisystävän kanssa sen kaveria rappukäytävässä sen oven takana, ja sillä oli niin kova pissahätä, että se vaan pyllisti koko ajan. Sit sen kaveri soitti, että sillä kestääkin vielä yli tunti ja naisystäväni purskahti itkuun ja lorotti housuunsa.

  • Joskus on pakko pissata, vaikka sitten väärään osoitteeseen, oikea osoite toki pytty tai puska, väärä sitten housut ja lattia. Jotenkin inhimillistä, että alushousuissa virtaa helpottava puro.


 • Näin kerran kun hyvännäköinen n.28-v. pariskunta tuli kesällä kaupasta ja mies alkoi pissata vaaleisiin farkkuihinsa. Se käveli painavien kantamustensa kanssa pikavauhtia parkkipaikalle ja kävi pitkällä kusella autonsa takana. Mietin vaan miltä mahtoi tuntua olla ostoksilla tuskastuttavan pitkään ja joutua kantamaan tosi painavia tavaroita rakko niin täynnä, että pelkää kusevansa siihen paikkaan. Ja kun on jo niin epätoivoinen, että on päättänyt käydä kusella parkkipaikalla, ja ehkä jo niin epätoivoinen, että yrittää sinnitellä edes ulos kaupasta, ettei kukaan näe, kun se tulee housuun. Kun on niin kova hätä, ettei ehdi edes kävellä autonsa taakse vaan aikuisen miehen on pakko pissata housuun.

  • Varmaan aika epätodellista nähdä, kun joku vaan alkaa pissata jossain julkisella paikalla housuihinsa. Millanen ilme sillä oli?


  • ffeieieeiek kirjoitti:

   Varmaan aika epätodellista nähdä, kun joku vaan alkaa pissata jossain julkisella paikalla housuihinsa. Millanen ilme sillä oli?

   Mä näin kerran, kun vanhemmat oli bussiasemalla vastassa n.kakskymppistä poikaansa ja kun se tuli ekana ulos bussista se pissas vaivautuneena vähän housuihinsa ja lykkäs matkalaukkunsa vanhemmille ja juoksi täysillä aseman vessaan.


 • Pikkuveljelle kävi 5-vuotiaana se perus. Kaveri tuli hakemaan ulos ja äiti käski käymään vessassa ja veli naurahti, ettei tartte. Jonkun ajan päästä naurettiin parvekkeella, kun veli pissaa jalat ristissä housuun ja kaveri seisoo hölmistyneenä vieressä.

 • Autot ja vessattomat bussit. Niissä on muutaman kerran tullut ns.kupla ostaan, mutta rakko ei ole haljennut ja kestetty on. Yhel automatkal sanoin, et pitäiskö sun tankata tää auto kun bensamittari oli alhaan. No se ei ollut virallinen syy vaan se, että mun oli ihan pakko päästä huoltsikalle pissalle XD

 • Näin äsken bussin ikkunasta, kun n.17-20-v. kivannäköinen kundi juoksi täysillä talonsa (?) ovelle ja kun se näppäili ovikoodia, siltä pääsi pissat housuun. Puoli bussia katseli siinä liikennevaloissa sitä. Kylläpä lämmitti mieltä nähdä tällainen inhimillinen tapahtuma. Harvoin tuollaista oikeasti näkee. Harmi, etten saa tietää mitkä tapahtumat johti siihen ja mitä se mahtoi viimeisinä epätoivon hetkinä ajatella. Ja oliko ketään kotona vai pääsikö se vaihtamaan housunsa salaa.

  • Ikä viittaisi siihen, ettei asu yksin ja kellonaika siihen, että kotona todennäköisesti ihmisiä... Ai jai, tuon ikäinen nuorimies joutui menemään kotiin pissa housussa... :D Varmaan viimeisinä hetkinä hoki mielessään pakko pidättää, pakko pidättää, pakko... voi eiiii nyt se tulee!


 • Miks kaikki täällä puhuu pissasta, joka on noin 5-vuotiaiden sanastoa..

  • Fetisistien seksuaalisuus on jäänyt lapsen tasolle, ehkä siksi.


  • Musta kusihätä on liian rivo sanonta. Meillä on aina puhuttu pissahädästä. Yks taas sanoi kerran, että mulla on kova virtsaamistarve on taas jo ehkä liian hienostonut sanonta.


 • Yx aaamu olin ihan hiton väsyny enne kouluu lähtöö ja sain sitten päähän piston juoda aamisen jälkeen vielä yhe 0,5l energiajuoman. Sitten olin juonu viel tuoremehuu lisäks. En ees ajattelu tai miettinytkään et ne kusettaa. No sit kun on päästy ekal tunnil ni ei mee kun 15min ja thumps! alkaa pissittää ja 10min siitä kauhee hätä. Eka tuntia 30min menny :D Ajattelin et voi helkatti en mä voi lähtee tästä vessaan kesken ekan tunnin. Pakko pidättää! Pidätin ja pidätin ja huuuuuh tunti loppu ja äkkiä lähdin ja hyvä et kerkesin vessan. Kaveri kysy sitten et mihin sulle tuli kiiree? -Vastasin et vessaan. -Nyt jo etsä aamul käyny ollenkaan? -Kävin mut join enerkiajuomaa. -Aijaaa.

 • Kerran yhden bussimatkan jälkeen oli HIRVITTÄVÄ hätä ja kun pääsin ulos multa tuli heti housuun. Silloin oli oikeasti niin kova hätä, että helpotuksen tunne ylitti häpeän. Sillä hetkellä ei kiinnostanut yhtään kuka näkee ja mitä muut ajattelee, kunhan sain tehdä hätäni. Ja ihan yläasteella olin silloin.

 • Mä en tajuu ku kerran kaupungilta poistuessa mun kaveri kyykisteli ja tanssi bussipysäkillä, että miks se ei käyny vessassa esim. hesessä jos olis vessat ollu. Mä olin ihan hiljaa enkä sanonut mitään,mutta huvitti katella kun kaveri kyykisteli ja tanssi vähän väliä.:DDD Ei se sentään housuun kussu,mutta aika noloo olla kauhees kusihädäs bussipysäkillä jonka kaikki huomaa :DDD

 • Vähän ennen yheksää Lidlin kassajonossa, kundilla ostoskori täynnä kaljaa ja pissa pääsee. Kaljanhimo taisi olla kova. :D Silloin kyllä putosi kori lattialle ja poika poistui vauhdilla ulos. :D

 • Tulin äsken pitkältä kauppareissulta painavat kassit ja sateenvarjo kädessä, hirveä kusihätä ja muuten olisin käynyt jossain nurkan takana mutta tossa kaatosateessa en vaan viitsinyt. Ihan kauhea hätä ja kun taiteilin kassien ja varjon kanssa talon tiukkaa porttia auki, niin sittenpä alkoikin ihan äkkiä sataa omissa housuissakin. Aika epäuskonen fiilis oli kyllä sillä hetkellä...

 • Teininä mun nuoremmat serkkupoikani oli kylpyammeessa, kun tulin kotiin hillittömässä hädässä rakko aivan liian täynnä. Ja niillä kesti. Enkä kehdannut sanoa mitään. Jouduin pitämään ala-asteikäselle serkkutytölle seuraa enkä päässyt edes rauhassa pidättämään ja meinasin suurin piirtein itkeä. Meidän suku on vähän sellainen, että pissa- ja kakka-asioista ei puhuta lapsuuden jälkeen ja on vaan pakko pidättää. Ainoa keino siinä tilanteessa oli teeskennellä väsynyttä ja mennä sänkyyn - ja pissata. Sen hädän muistan ikuisesti.

  • pissasitko sänkyyn


 • Jouduin menemään sokkotreffeille sietämättömässä pissahädässä mutta ajattelin, että ei siitä tule ongelmaa, kun mennään ravintolaan ja pääsen siellä vessaan. Mutta miespä olikin järjestänyt piknikin puistoon, ja puistossa ei ollut vessaa. En todellakaan kehdannut kertoa hädästäni, enkä missään nimessä aikonut käydä puskapissalla, mutta sekin vaihtoehto välkkyi mielessä, kun istuin siinä viltillä ja jouduin pinnistelemään tosissaan, ettei lirahtanut. Kun lähdettiin kotiin ja mies saattoi bussipysäkille olin aivan paniikissa. Koko aikuisiälläni en ole kokenut niin helvetillistä hätää. Kun jäin pois bussista se alkoi liristä jalkoja pitkin. Sitä ei vaan voinut enää yhtään pidättää. Oli pakko nauraa, muuten olisin itkenyt. Sitten vaan äkkiä sivukujaa pitkin kotiin, onneksi ei tullut naapureita vastaan.

 • Kuulin äsken bussissa, kun joku nainen valitti toiselle naiselle, että on niin kova pissahätä, ettei tiedä miten päin olisi. Vähän ennen kun jäin pois kuulin sen sanovan vakavalla äänellä, että nyt meinaa tulla housuun. Harmi vaan, että jouduin jäämään pois. Ehkä se joutui pissaamaan ruuhkabussissa housuun.

 • Tultiin kerran kaverin kanssa kaupungista metrolla kotiin. Metrossa minulla alkoi olla kauhea hätä kun en tietty missään siellä kaupungissa käynyt. Se pahempi hätä metrossa tuli varmaan siitä kun subways join 0,5l vesipullon. Niin just kun päästiin metroon. Minulla alkoi tuntuun hätä oikein kunnolla. Noh ajattelin sitten vaan noh ei täs mitään kyllä tän jaksaa kotiin pidätellä. Kuitenkin minulla oli aika kova hätä ja vähän liikehdin siinä penkillä. Sitten kaveri sanoo, että
  - Tuliko sinulla kupla otsaan?
  Mietin, että what? Mitä se oikein tarkoitti. En vastannut siihen mitään. Sitten 5 min päästä tajusin, että mitä se tarkoitti, että se tarkoittaa kovaa vessahätää ja se huomasi, että minulla on hätä. Sitten 5min päästä vastasin, että joo tässä on vähän vessahätä. Sitten se vaan, että joo huomasin. Sitten vaan koitin keksiä, jotain muuta juteltavaa ja kestin hädän kotiin. Toi kupla otsassa oli jotain jota en ollut koskaan kuullutkaan. Hiukka nolotti.

 • Tää ei ole niin töppäys, mutta vessaan menosta olen kuullut huvittavia selityksiä kun ollaan oltu vaikka kavereiden kesken. Ylesimmät:

  -Mä käyn äkkiä tuolla
  -Mun täytyy ny lähtee kotsaan. (kauheeta pidätettelyä, että huomaa hädän)
  -Venakka sekuntti mä käyn äkkiä veskis.

 • Kerran oli kiusallinen tilanne koulussa kun tunti loppu ja välkkä alkoi. Olin pidätellyt pissahätää koko tunnin ja mulla oli tunnin loputtua ihan kauhea hätä. Ajattelin kun välkkä alkoi, että nyt on kyllä mentävä vessaan. Ei voi pidättää yhtään enempää vaikka yks tunti olisi enää ennen kotiin pääsyä.

  No sitten just kun oon lähdössä vessaan niin kaveri naapuriluokasta tulee just siihen käytävälle, että mooiii! ja rupeaa juttelee kaikkea. Mulla on sitten niin kauhea hätä,että pissat meinaa karata housuun kun seison siinä käytävällä ja on pakko kyykistyä sillei jalat ristis ettei pissat tule housuun. Kaveri sitten ilmeisesti huomasi minun hädän tai pidättelyn kun kyykistyin ja nauroi sillei äänettömästi. Sitten mä sain sanottua, että sori, mut mun on pakko käydä vessassa .

  Kaveri taas naurahti nyt jo ääneen ja sano,että joo mene vaan. No ei siin mitään menen vessaan ja kestän hädän, mutta toi tilanne. Kauheassa pissahädässä ei voi oikein yhtään seisoo liikkumatta paikoillaan. Pissat meinaa ihan väkisin tulla housuun:DD ja sitten kun seisotaan kaverin kanssa vielä naamat vastakkain ja minulla on kauhea pissahätä: DDD

 • Se kun olin kesällä kaverin mökillä yötä ja me nukuttiin parvella ja eikös mulla tule yöllä kauhee hätä. Sitten mä pidättelen ja pidätän en saa nukutta ja totean et ei hitto kyllä se nyt on vaan pakko lähtee tulee kohta patjalle. Sitten mä mietin et herätköön kaikki pakko lähtee!. No sitten mä käyn ulkona hädällä ja palaan niin enkös mä löynyt oven lukkoon ja sitten pakko koputella ja herättää kaikki ja kertoo et joo vessas mä vaan kävin sori et herätin.

 • Uutena vuotena kun oltiin ulkona ampumassa raketteja tai me kaveitten kanssa sen pihalla. olin juonu siiderii ja kaikkee skumppaa. Oli Ihan hirveä hätä. Sitten kaveri huomas mun pidättelyn. Huomasin sen ilmeestä kun se nauroi sillein äänettömästi. Sitten mun oli pakko sanoo, että mua pissattaa ihan sikana
  Se vaan et -jaa no menee meille vessaan. Olin vähän et eks sä tuu? -Kaveri vaan et meet vaan sinne ja tuut takas kyl siellä ollaan kotona. Sitten mä rupesin kelaan, et sen porukat huomaa kun olin vähän kännis ja kaikkee. Sitten mä totesin, että kyllä se nyt on vaan ihan pakko mennä muuten tulee housuun. No sitten meen ja soitan kelloo ja ihan pokkana vaan sanon, että pakko päästä vessaan. Sitten mulla tuli ihan hirvee lasti pissaa hirveellä paineella ja kun tulin vessasta niin kaverin äiti oli heti, että mitä te ootte juonut? No sitten vaan sanoin, että mä oon 18v ja oon vähän ottanut ja poistuin. Kaverin äiti ilmeisesti luuli et oon alaikäinen kun mun kaveri on 17v ja se oli sitten joutunut hirveeseen kuulusteluun et mä oon ostanut sille kun se on vasta 17v. ja me muut jo täys ikäsii. Mut mä en ainkaan sille mitään tarjonnut. kyl se kuiteski tais muilta joitain vähän saada mut ei ne varsinaisesti sille niin kuin mitään ostaneet., mutta se soitti et sen äiti oli ollu ihan hirveen vihanen kun me olitiin tarjoiltu sille ja se jäi siitä kiinni. Jos en olis käynyt siellä vessassa se olis huomannut varmaan mitään.

 • Mulla oli parturissa kerran nuori mies, jolla oli hirveä pissahätä. Kun se lähti, se juoksi täysillä vastapäiseen pitseriaan, mutta ovella tuli sitten pissa housuun. Se lähti juoksemaan jonnekin, varmaan kotiinsa. Hassua nähdä, kun söpö mies kusee housuun. :D

 • Nuorena olin junnujen jääkiekossa tuomarina ja kiusallinen kusihätä muuttui sietämättömäksi kusihädäksi. Tilanne oli 2-3 ja peli juuri loppumassa ja vessaan pääsy oli hyvin lähellä... ja sitten kirottu kotijoukkue tasoitti. Silloin iski paniikki. Jatkoajalla oli hyvin vaikea keskittyä peliin, kun pystyin ajattelemaan vain vessaa. Lopulta kotijoukkue maalasi ja yleisö hurrasi. Kukaan ei kiinnittänyt huomiota syrjemmällä seisovaan tuomariin, jolta valui kuset jalkoja pitkin.

 • Kasilla oli sikakova kusihätä luokkaretkeltä tullessa, kaveri oli tulossa pelaamaan ja kusin eteisessä housuuni ihan totaalisesti. Kaveri häipy sillä aikaa, kun tulin vessasta. Asiasta ei koskaan puhuttu. Jälkeenpäin näin aikuisena ymmärrän, että olihan se varmaan hämmentävä tilanne sille toisellekin osapuolelle!

 • En tiiä mikä siinä oli tilanne, mutta naapurin nuoren parin kundilla ei ollu avaimia eikä tyttöystävänsä meinannu päästää sitä sisälle, niillä oli kai riita, kuulin kun se huusi postiluukusta ja pyysi avamaan oven, ja huusi, että on ihan hirveä kusihätä, sit lopulta kuulin, kun se huusi nolona, että kusee jo housuunsa! Sit se tyttöystävä avas ja kundi juoksi täysillä sisälle.

 • 90-luvun loppupuolella Leonardo di Caprion hotellihuoneesta poistui kaks naista, ja toinen ei ollut kehdannut käydä vessassa, ja siltä lorahti hotellin aulassa housuun. Oli varmaan aika mahtava pissahätä.

 • Tokaluokkalainen tyttö kävelee koulusta kaverin kanssa ja pissattaa niin kovaa, ettei tiedä ehtiikö kotiin. Kolmasluokkalainen poika kävelee kaverien kanssa pukuhuoneeseen eikä ole varma ehtiikö riisua maalivahdin varusteet ennen kuin pissaa. 3-kymppinen nainen astuu ulos junasta, jonka vessa oli epäkunnossa ja yrittää pystyä pidättämään hillittömän pissahätänsä, kun asema on kiinni ja ystävä perheineen on laiturilla vastassa. Mies on vaimonsa kanssa kukkakaupassa eikä ole käynyt vessassa aikoihin ja yrittää pystyä pidättämään kyläpaikkaan asti.

  Tyttö ehti juuri ja juuri vessaan. Pojalta tuli pissaa, kun istui riisumassa varusteita. Ystävän ovella naisen housuihin tuli sykäyksin pissaa ja se juoksi itkien vessaan. Miehen oli pakko käydä asialla roskisten takana, muuten olis tullut housuun.

 • Olin vähän aikaa sitten junassa, jossa oli vessa epäkunnossa ja komea 2-kymppinen mies valitti naiselleen hirveää vessahätää. Lopulta ne sopi jäävänsä junasta liian aikaisin pois. Kuitenkin pian mies sanoi, ettei kestä edes sovitulle asemalle vaan pitää jäädä pois jo seuraavalla. Oli kutkuttavaa nähdä sellainen komea ja lihaksikas mies ihan paniikissa ja pissat lirahtamaisillaan. Katsoin ikkunasta, kun ne kantoi matkalaukut laiturille ja sitten mieheltä meni jalat ristiin ja käsi jalkojen väliin ja pissat tuli housuun. Eka se vaan seiso siinä niinku joku nolostunu pikkupoika ja housut kastui koko ajan ihan hirveesti, sit se sai jalat alleen ja juoksi täysillä aseman taakse. Tuijotin vaan ikkunasta, kun lihaksikkaat reidet ja pylly kuljetti miehen pois näkyvistä ja pissaa näytti tulevan niin kauan kuin ehdin nähdä. Oli todella outo ja jännä kokemus. Mietin mitä se mahtoi tehdä sitten, kun oli käynyt tekemässä loput. Ehkä niillä oli toiset housut mukana laukuissaan, ettei tarvinnut olla niissä litimärissä farkuissa.

 • Vessan kassana olen kerran nähnyt, kun aikuinen mies kusee järkyttyneenä pöksyihinsä.

 • Öisin kaupungilla näkee humalaisia miehiä kuseskelemassa milloin missäkin puskassa, mutta eilen oli aika harvinainen näky kun yks nuori nainen blondi vetää housunsa alas keskellä katua ja kyykistyy auton taakse :D Mun ex muija ei ikinä tekis noin vaan mielummin pidättäs rakkonsa halki :D

 • Tänään mulle kävi niin, etten yksinkertaisesti voinut pidätellä virtsaani enää sekuntiakaan ja olen 37-vuotias terve 188/82 mies ja kahden tyttären ja yhden pojan isä. Junassa oli vessa suljettu ja mulla oli helvetillinen virtsaamisentarve. Kun pääsin asemalle (perhe oli vastassa)työnsin ainoan kolikkoni vessan oveen ja yritin paniikissa avata oven liian nopeasti ja kolikko meni siihen. Juoksin kioskiin rikkomaan rahaa, mutta siellä oli jono ja kun lopulta pääsin vaan vessaan sisälle oli pakko antaa periksi ja kuset valui valtoimenaan jalkoja pitkin. Joku äijä tuli laarilta ja katsoi sympatiseeraavasti, ja halusin vajota maan alle. Lopulta oli tultava ulos vessasta ja perheeni näki isän pissa housussa.

 • Mullakin näin 16-vuotiaana poikana rakko meinannut räjähtää kun ei tyttöseurassa ole mitään privaa paikkaa löytynyt. Viimein kun jengistä erosin niin juoksin lähimpään metsään ja oikeasti pidättelin kullia puristellen. Kutenkin ennen sitä metsää oli iso tie jonka yli pääsee vain liikenevaloilla. No, en enäö kestänyt, vaan laskin tien reunaan. HELPOTTI!

 • Eilen kun pakkasiisa pyörittiin kavereitten kans tuolla kylillä myöhään illalla niin kaikki oli täällä jo kiinni ja kauhee pissahätä kun kävelin kotiin päin. Aattelin et nyt ei kestä! Nyt on pakko. Ei siinä auta kun laskee housut ja kyykistyä lumihankeen kylmässä pakkasessa :D Onneks täälläpäin on illalla jo aika hiljaista ja kukaan ei nähny :d

 • olin koulussa vikal tunnilla ja pissatti ihan hirveesti. ajattelin et pidätän kotiin asti ja lähdin äkkiä koulun päätyttyä kotiinpäin. jo puolimatkassa tuntui että en kyllä kestä enää kauaa kun pääsi lirahtamaan jo vähän housuun. siinä sitten käsi haarovälissä yritän lumessa tarpoa mutta pissahätä on niin kova että kävely on jo vaikeaa. lopulta pääsin kotiovelle missä huomasin ettei mul oo avainta eikä ketään ollu kotona. soitin äidille ja kysyin mis vara-avain on mut se ei sit ollukaa siel mis piti enkä päässyt sisään.. alkoi tuntua että en kestä enää ja aattelin lähtä takas koululle päin. hätä oli niin kova et melkein jo itkin se paineen tunne oli niin kova. en päässy ku postilaatikolle asti kun alkoi jo sitten tulla housuun vaikka kaikin keinoin yritin pidättää ja estää. sain just ja just viel vähäks aikaa lopetettua pissan tulemisen mut eipä siin mitään voinu enää hetken päästä kaikki oli housussa.

 • Olin hiljattain tulossa töistä bussilla ja oli poikkeuksellisen kova kusihätä. Olin luvannut vaimolle käydä kaupassa ja jäin pysäkkiä ennen asemaa pois, koska siinä oli kauppa, jossa oli asiakas-wc. Siis oli ennen. Ladoin ostoksia kärryyn paniikissa enkä voinut ajatella mitään muuta kuin vessaa. Sitten äkkiä koko maailma muuttui kuumaksi ja vetiseksi. Seisoin tonnikalapurkkihyllyn edessä purkki kädessä jalat ristissä enkä voinut asialle yhtään mitään, ja ensimmäistä kertaa sitten isosiskoni rippikirkon, jossa 8-vuotiaana en ihan kestänyt loppuun asti, kuseni virtasivat housuuni. Kun lopulta sain sen pysähtymään housuni olivat ihan märät ja seisoin isossa lammikossa. Jätin tavarat siihen ja kävelin ulos kaupasta naama kirkkaan punaisena. Menin nurkan taakse kuselle ja itkin ja nauroin yhtä aikaa. Soitin vaimon tuomaan housut, ettei tarvinnut kävellä kaikkien nähden pissahousuna.

 • Alkoi kakattaa kesken pussikaljan enkä voinut tyhjentää rakkoa puistossa, lopulta tilanne oli se, että istuin nurmikolla, en voinut liikkua ja housuuni tuli lorauksia. Onneksi ne oli tummat.

 • Mä näin eilen kun yks tyttö (ei mikään pikkutyttö enää jotain 12-15v) seisoskeli pussipysäkillä ja sitten se paino kerran alapäätään oikein kunnolla. Oikein kunnon voimakas kämmenellä painallus! Se oli kaverin kanssa liikkeellä, mut se ei varmaan tainnu huomata sitä, mutta mä kyl veikkaan et se huomasi et sen kaveria pissatti kun se jäi tujjottaan kun se heilu siinä. En mennyt samaan bussiin joten en tiedä miten sille sit lopulta kävi. Mä veikkaan et se oli juonut jotain aika paljon ja siitä sille tullut kova hätä.

 • Kuulin, kun naapurintytön poikaystävä soitti ovikelloa ja kun tyttö avas, se huusi, että pois tieltä saatana, mä kusen koko ajan! Se ryntäsi sisälle housuunsa lorottaen ja varmasti suoraan vessaan. Katsoin käytävään ja oven edessä oli lätäkkö. Ihana ajatus, että tämä mies oli todella kipeästi vessan tarpeessa ja tyttöystävän ovella kävi inhimillinen asia, rakko ei enää kestänyt ja pissa lirahti väkisin housuun ja lorisi jalkoja pitkin lattialle juuri, kun olisi päässyt pöntölle. Varmasti nolotti kamalasti, kun tyttöystävä avasi oven juuri, kun pissaat housusi märiksi. Aikuinen mies pissaa, kun ei voi enää millään pidättää.

 • Aikoinaan kun oli näitä jalkapuurangaistuksia, on siellä varmasti ollut kiusallista istua, kun isolla miehellä on ollut järjetön pissahätä ja rakko aivan täynnä ja ihmiset tuijottaa. Pieniä lapsia, naisia, toisia miehiä katselee ja hihittää, kun isolta mieheltä lorahtaa pitkä pissa housuun, kun ei voinut enää yhtään pinnistää.

 • Ensin pakko kertoa muutama huvittava keino kysyä vessaan pääsyä jotka koulussa aikoinaan kuulin. Kuudennella luokalla ollessa tehtiin ryhmätyötä ulkona ja eräs ryhmästäni sanoi humoristisesti vessaan menosta, että täytyy mennä käymän siellä.... mikä se oli? Ai niin, potalla. Toinen oli ammattikoulussa kun eräs luokaltani kysyi opettajalta, että saanks mä käydä veskissä, kun ei oikeen tässä viitsi housuja kastella? Sitten oma tapaus kun todellakin piti päästä pissalle. Kahdeksannella luokalla hyppytunnin päätteeksi ajattelin mennä vessaan. Menin sit vessaan jota en ollut ennen käyttänyt. Olin lukitsemassa ovea, mutta lukossa oli vikaa. Oli tavli ja yhtäkkiä kylmä ilma teki sen, että sisällä hätä olikin kovempi kuin ulkona ja kusi vaan lirisi housuun. Sain keskeytettyä puristamalla kunnolla kullia. Toisella kädellä äkkiä kulli housusta pois ja pönttöön loput. Ovea en saanut lukkoon. Sitten menin viimeiselle tunnille etupenkkiin jossa ei kovin moni muu ollut, joten säästyin siltä että kukaan olisi huomannut pientä määrää kusta joka oli tullut. Toisaalta oli myös mustat housut jalassa. Itse kyllä haistoin tunnin ajan sen ja se ei ollut mukavaa.

 • Olin 12 tai 13 en muista tarkasti ja se on aivan saman tekevää. Mulla kusi hätä ja satanen lasissa poljin mun pyörälläni himaan ja heti veskiin. ja housuni rupes temppuilemaan eli ei vetoketju auvennut ja minä housujen sivusta kiinni ja kiskaisin ne vihaisesti alas ja pöntölle istumaan. Kun en ollut varma kumpi pojalta tulee ulos. Ja kun rupes lirisemaan kylpy ammeesta rupes tulemaan hihitystä. Eli oli äiteeni siellä ja räjähti kunnon nauruun ja sormillaan näytti että mulla on puolikkaan etu sormen verran miehen alkua eli pippeliä. Minä aivan punaisena istun pöntöllä ja mietin miten minä saan housuni takas yläs kun äitini vahtii vieressä. Ja silloin näin äitini tissit paljaana ja mulla koveni se heti.
  Poika heti helvettiin pöntöltä ja iso siskoni repäisi mut yläs pöntöltä aivan äitini eteen seisomaan muna pystyssä. Ja siskoni kävi pöntölle istumaan ja kiros kun sillä oli kova kusi hätä ja juoksi bussilta
  kotiinsa. Ja meinas kompastua pyörään mikä oli keskellä pihaa ja läppäsi minua taka puolelle.Ja samalla huomas että hänen veljellään on muna ylhäällä sekä meidän äitimme on kylvyssä. Vain isi vielä ja koko perhe on kasassa se sanoi meille. Minäkin heräsin ja meinasin ruveta housujani nostelemaan yläs. Siskoni oli saanut kustuksi ja esti minua saada housuni nostetuksi yläs takas omalle
  paikalleen. Äitinikin sai tarpeeksi ja sekin nousi yläs ammeesta ja tuli tarkistamaan mun housujani.
  Pojalla on housut kuivat entäs tytöllä ja äitimme tarkisti ne myöskin siskoltani. On hiukan kosteet otas ne pois koivistasi ja poikakin vois tehdä samoin. Eli äitini tahtoi että olen munat paljaana heille, no minähän olen jo housut kintuissani eli ok mulle. Ja kohta me kumpikin kakara luovutettiin meidän alus housut äidillemme ja se laittoi ne heti lika pyykkiin. Mut äitini laittoi ekaksi siihen kylpy ammeeseen seisomaan ja pesi multa munani sekä kuivas ne sekä sen jälkeen jalkani. Sitten käsky mulle mennä omaan huoneeseen ja pukutua hän ei viitsi katella 5 centin nakkia ja siskoni kanssa nauramaan mulle. Kyllä on hävettänyt se tapaus minua jälkeen päin monta kertaa ja siskoni vielä kiusaa minua. Näyttää pikku rilliään mulle, Kumpi on isompi tämä vai ja osoittaa mun haarojani sekä
  kyllä nauru maittaa isolle siskolleni.

 • Kun itse olin jo täyttänyt 30, vähän nuorempi mies iski mut baarissa, kun molemmilla oli kauhea pissahätä. Jono naistenvessaan oli pitkä ja mieskään ei sitten käynyt eikä kehdannut pissata taksijonossa, ja kun päästiin perille ja noustiin taksista, ja taksi ajoi pois, mies seisoi jalat levällään ihan punaisena, ja housut oli ihan märät. Se vaan naurahti vaivautuneena, että kävi näin. Samalla hetkellä tunsin, kuinka pissani lirahti alushousuihini ja valui sukkahousuihini. En pystynyt estämään sitä mitenkään, vaikka ristin jalkani. Hätäni oli kyllä todella kova, mutta olin silti täysin varma, että ehtisin vessaan. Se oli todella epätavallista, että kahdelta aikuiselta pääsee samaan aikaan pitkä pissa housuun! Molemmat lorotimme ja suihkutimme hädissämme allemme! Aikuinen pissaa, kun ei voi enää yhtään pidättää!!

 • Tulin pyörällä kotiini ja hiukan minua kusetti mutta ei paniikkia minä tuumasin ja kurvasin kotiini.
  Naapurissa oli iso poika minua 2-3 vuotta vanhempi. En tuntenut sitä ennestään se vinkkasi minua tule tänne mutta hiljaa. Se vakoili naapuria se oli hyvin pienissä vaatteissa ottamassa aurinkoa eikä ollut meitä huomannut aidan takaa. Taisto se esitteli itsensä mulle Reijo minä esittelin itseni ja annettiin tassua toisillemme. Taisto otti kalunsa esille ja rupesi sitä pistämään yläs, Minä perästä tietysti omaani ja pojille oli runkkaus itsestään selvä. Minä laukesin hiukan ennen Taistoa ja kun spermani lopetti tulemisen tuli multa kusta. Minä kusin ja se muijakin kuuli kun kusin sitä aitaa vasten
  Taisto teki heti katoomis tempun. Muija aidan vierelle ja minulta kusta siihen aitaan. Poika se sanoi kun kurkisti aidan yli heti vitsa hakemaan kusia tai sun isäsi piiskaa sut sitten illalla. No minä sain palkinnon siintä aitaan kusemisestani, Se aita oli naapurin puolella EI meidän puolella kun siinä meni pyörätie meidän välissä.

 • Poikaporukka oli tulossa laivalta yksi päivä ja yks niistä valitteli ratikassa ihan hirveetä kusihätää. Lopulta just ennen Kampin pysäkkiä se pyllisti ja kävi housupissalla. Se naureskeli kaverien mukana mutta tippa oli silmässä.

  • Mun tädille kävi niin, että tultiin bussilla niille ja asema oli kiinni, se sanoi ettei tiedä pystyykö pidättämään ja lähellä sen taloa siltä pääsi liri ja se syöksyi jonkun talon muurin taakse kyykkypissalle. Se sanoi, ettei sille ollut ikinä käynyt niin, että lirahtaa housuun. Onneks kastui vaan alushousut ja se ehti pitää päällyshousut kuivina.


 • Viime viikolla oli hirveä kusihätä ja olin kaupan kassajonossa.. Jono oli pidempi ja ajattelin että kestän kotiin asti. Kun olin maksamassa ostoksia tunsin kuinka lirahti, mutta sain pidäteltyä vielä hetken, pakkastin tavarat reppuun ja lähdin. Ajattelin, että kestän kotiin asti. Pyöräilin pyörätielle ja hätä oli kova.. Yritin pidätellä puristin kalustani kovaa, mutta oli pakko antaa periksi ja kusi valu vaaleisiin farkkushortseihin ja underamourin boksereihin. Annoin tulla kaiken kerralla. Varmasti osa näki, vaikka kiersin syrjäisempiä katuja.. Mitäköhän ihmiset ajatelleet kun 22v miehellä housut märkänä.

 • olin n. 13 v olin tulossa koulusta kotiin hakemaan suksia liikuntatunnille. Kun pääsis ovesta sisään puhelin soi (silloin oli vain lankapuhelimia) äiti soitti. puhelun aikana tuli pissa housuun. Sitten äkkiä housut vaihtoon ja sukset mukaan ja liikkatunnille. Ainut vain että unohdin vaihtaa pikkarit. olen mies.

Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.