Sipilä ja veroprofessoriSERKUN seikkailut!!

ErikoisJärjestely

Veroprofessori Heikki Niskakangas on Juha Sipilän serkku

Helsingin kauppakorkeakoulun vero-oikeuden professori Heikki Niskakangas on yksi Suomen johtavia verotuksen asiantuntijoita. Hän on myös Keskustan johtavia veroasiantuntijoita ja ollut puolueen jäsenenä 60-luvulta lähtien.

Heikki-poika on myös kepun puheenjohtajan Juha Sipilän serkku. Tämä saattaa selittää jotain Niskakankaan toimintatavoissa, tai toisaalta voi myös herättää lisää kysymyksiä.

Juha Sipilä yhdistettiin tapaukseen, jossa epäiltiin veropetosta ja sisäpiirikauppoja. Kyseessä oli Arctos Capital-niminen sijoitusyhtiö, jonka hallituksen jäsen Sipilä oli. Sipilä oli yksi kymmenestä suurimmasta Arctos Capital -sijoitusyhtiön omistajista Fortel Communications Oy -yhtiönsä kautta.

Myös veroprofessori ja Juha Sipilän serkku, Heikki Niskakangas oli Arctos Capital yhtiön suuromistaja oman yhtiönsä, Kapitum Oy:nsä kautta. Sipilä astui Arctos Capital -yhtiön hallitukseen v. 1998. Sipilän AC:n hallituksen pesti oli ehtinyt vanheta vain neljä kuukautta (4kk) kun yhtiön kurssi alkoi nousta räjähdysmäisen voimakkaasti.

Vielä saman kuun aikana Arctos Capital ja Conventum -yhtiöt ilmoittivat fuusioituvansa ja muodostavansa yhdessä investointipankin. Tässä vaiheessa myös rahoitustarkastus nosti kulmakarvojaan ja kummeksui sitä, miten jotkut olivat tienneet ostaa Arctos Capitalin osakkeita jo ENNEN fuusioitumista.

Yksi innokkaimmista Arctos Capital -yhtiön osakkeiden ostajista oli Juha Sipilän serkku, veroprofessori Heikki Niskakangas. Hän laittoi omaa rahaa osakkeisiin 900 000 mk. Fuusioitumisen yhteydessä Niskakangas myi omistamansa Arctos Capitalin osakkeet tuntuvalla voitolla. Hän teki kaupoilla voittoa n. 200 000 mk.

Kesällä 2002 Niskakangasta epäiltiin/kuulusteltiin veropetoksesta, mutta syytteet hylättiin lopullisesti korkeimmassa oikeudessa v. 2006. Niskakangas oli vain unohtanut ilmoittaa voittoisat osakekaupat verottajalle. Oikeuden mukaan Niskakangas ei ollut toiminut tahallisesti jättäessään ilmoittamatta osakevoittonsa verottajalle. Kerrankos sitä tuollainen asia unohtuu.

Veroprofessori ja Sipilän serkku Heikki Niskakangas on vakuuttanut, ettei hänellä ollut minkäänlaista sisäpiiritietoa tulevasta Arctos Capital -yhtiön fuusioitumisesta. Hänen serkkunsa Juha Sipilä, siis mies joka istui Arctos Capitalin hallituksessa ei ollut kertonut Niskakankaalle yhtikäs mitään tulevista tapahtumista. Veroprofessori Niskakangas sattui vain onnekkaasti ostamaan AC:n osakkeita oikeaan aikaan.

Juha Sipilä on kommentoinut tapausta sanomalla, että hän kuuluu siihen enemmistöön suomalaisista, jotka eivät tiedä serkkujensa sijotuksista ja taloudenhoidosta.

Niskakangas huolehti kuitenkin tuolloin Juha Sipilän sijoitusyhtiön Fortel Investment Oy:n sijoitussalkun hoidosta.

http://masik.puheenvuoro.uusisuomi.fi/184448-kuka-olet-juha-sipila
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013111117701481_uu.shtml

33

541

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • realismi

   aina löytyy kun vähän pöyhitään ei taida löytyä rehellistä poliitikkoa näistä vanhoista puolueista?

   • fhfds

    Näin on kuule.


   • jättebra
    fhfds kirjoitti:

    Näin on kuule.

    Aika hyvävelimeininkiä, sisäsiittoistakin.


   • hyväveljeys
    jättebra kirjoitti:

    Aika hyvävelimeininkiä, sisäsiittoistakin.

    siinä on lutkuteltu niin, että on varmaan ihan niska kipeytynyt.


  • HyiHyiProffa

   Mielenkiintoinen kuvio, joka eliitiltä lähes poikkeuksetta onnistuu. Mitä nyt pikkuisen nuhteita tuli..

  • Verkotvesille

   Verkostoituminen kannattaa aina.

  • nhfd

   ok.

   • KieroPoliitikko

    Sipilästä saisi kirjoitettua myös toisenlaisen kirjan..


   • härski.hartikainen
    KieroPoliitikko kirjoitti:

    Sipilästä saisi kirjoitettua myös toisenlaisen kirjan..

    Edellisten vaalien jälkeen kepun vaalirahat alkoivat haista.

    Nyt haiseee kepun pääehdokas jo ennen vaaleja.

    Sipilän itsekkyydesta kertoo tuore kirja jossa kerrotaan
    Siplän omineen omakseen komppanian ainoa puhelimen.

    Sipilälle ei tullut mieleenkään että myös muilla varusmiehillä
    oli omaisia tai tyttöystävä jolle olisi pitänyt soittaa.


  • ihan_joka_kerta

   Kepu pettää aina.

   • Kepuromahtaa

    Pettää ja monella rintamalla!


  • Etunimionenne

   Eikä pidä unohtaa Sipilän kaimaa Juha Valjakkalaa, joka teki kolmoismurhan Ruotsissa.

  • Halla-ahon_äänestäjä

   KAIKKI IHMETTELEVÄT JUHA SIPILÄN PUHEITA

   Sipilän vastaus herättää kummastusta, sillä hän oli Iltalehdelle puhunut nimenomaan monimutkaisesta mallista, jossa Green Rock Oy:n myynnistä koituvat tulot tuloutetaan jälkikäteen

   Eihän tällaista VEROJÄRJESTELIJÄjoukkoa voi päästää hallitukseen

   Matti Vanhanen järjestelee varakkaille perheyrityksille verovälttelyä

   ja

   Juha Sipilä tekee mutkikkaita sopimuksia joita ei avaa

   ja sitten nämä lätkisivät tavallisille kansalaisille veroja hallituksessa

   Sitähän kukaan ei kiellä etteikö Juha Sipilä ole yrittänyt peittää jälkiään ja tehnyt operaatioita

   joiden jälkeen hän ei enää ole täysi omistaja ainakaan mutta

   eihän tällainen käy että hän sen jälkeen osallistuu palkansaaja-nimikkeellä politiikaan

   vältetyään veroja perheelleen,

   Sipilän täytyy vain Vanhasen kanssa poistua politiikasta miettimään verovälttelyjä ja muuta

   https://www.suomenuutiset.fi/miksi-sipila-vaikenee-paskalakibisneksestaan/

   Sipilä ilmoittaa äskettäisessä Iltalehden haastattelussa, ettei hän ole tienannut jätevesiasioilla itse tai sijoitusyhtiönsä kautta euroakaan. Hän toteaa myös, ettei hänen sukulaisiaan ole yrityksessä, jossa toiminta jatkuu.

   Sipilän vastaus herättää kummastusta, sillä hän oli Iltalehdelle puhunut nimenomaan monimutkaisesta mallista, jossa Green Rock Oy:n myynnistä koituvat tulot tuloutetaan jälkikäteen.

   Mitä nämä tulot ovat? Minkälainen oli Green Rock -kaupan tuloutusta koskeva malli? Paljonko Sipilän välittömässä vaikutuspiirissä oleva Fortel Invest ansaitsi? Pääministerin paikkaa tavoittelevan Sipilän tulisi vastata näihin kysymyksiin avoimesti

  • kansanparastaja

   Juha Sipilä on ollut monessa mukana:

   Juha Sipilä - yhtiöitä, joissa mukana
   Solitra Oy – myyty amerikkalaisille
   Arctos Capital – Jouhkien omistama, Juha Sipilä hallituksessa v. 1998
   Fortel Communications Oy – Juha Sipilän omistama (omistaa Arctos Capital yhtiötä)
   Kapitum Oy – Juha Sipilän serkun, veroprofessori Heikki Niskakankaan omistama (omistaa Arctos Capital yhtiötä)
   Kapitum Oy – Heikki Niskakangas on huolehtinut Kapitum Oy:n ja Fortel Communications Oy:n arvopaperisalkkujen hoidosta
   Conventum - Peter Fagernäsin luotsaamana yhdistyi Arctosiin: Conventumin takia Pohjolan kolmannen neljänneksen liiketulos 2001 syöksyi tappiolle lähes 300 miljoonaa markkaa.
   JOT Automation - Veikko Lesosen ja Jorma Terentjeffin luomus, jonka hallituksessa istunut Juha Sipilä oli myynyt omia JOT- osakkeitaan tammikuun 2000 lopussa 6,6 miljoonalla markalla. Lesonen ja Terentjeff saivat osansa, kun yhtiön hallituksen jäsenet myivät JOT:n osakkeita 837 miljoonalla markalla.
   Elektrobit Oyj - Huhtikuussa 2002 ilmoitettiin, että oululaiset JOT ja Elektrobit yhdistyvät ja toimitusjohtajaksi nousi Juha Sipilä.
   ELEKTROBIT GROUP OYJ
   Fortel Invest Oy – Juha Sipilän sijoitusyhtiö: Elokuun 8. päivä 2013 Elektrobit tiedotti, että Sipilän sijoitusyhtiö Fortel Invest Oy on myynyt osakkeita ja sen omistusosuus yhtiöstä on laskenut alle 5 prosenttiin. Samana päivänä yhtiö tiedotti, että se aloittaa yt-neuvottelut 150 työntekijän lomauttamiseksi.
   Green Rock Oy –
   GIN aqua Oy -
   Ginolis Oy -
   Suomen Teollisuussijoitus Oy – valtion omistama 100 %, Juha Sipilä hallituksessa

   Vielä useammassakin yhtiöissä löytyy yhteyksiä ja etsimällä noista yhtiöistä voi löytyä paljon tappioita muille yhtiöille tuotettuna myyntihetken jälkeen . Yksi tappion kokija yritys ollut Pohjola!

   • kansanparastaja

    Lisää tapahtumia:

    ARCTOS CAPITAL ARCTOS HOLDING JA CONVENTUM YHDISTYVÄT (L)

    Lainaus: Taloussanomat 26.8.1998 00:00

    Arctos Capital, Arctos Holding ja Conventum ovat sopineet yhdistymisestä Conventumin nimen alle, yhtiöt kertovat tiedotteessaan.

    Yhdistymisellä yritykset haluavat saavuttaa tehokkuuden tuomia tulosparannuksia. - Yhtiöiden hallitukset arvioivat, että syntyvät synergiaedut ovat merkittäviä konsernitasolla, tiedotteessa kerrotaan.

    Uudesta Conventumista tulee tiedotteen mukaan ´merkittävä suomalainen täyden palvelun investointipankki - Conventum oyj:n operatiivinen toiminta organisoidaan neljään liiketoiminta-alueeseen, investointipankkitoimintaan, pankkiiriliiketoimintaan, omaisuudenhoitoon ja omistajarahastoihin.

    Sulautuminen astuu voimaan ensi vuoden maaliskuun alusta. Uuden Conventumin johtoon tulee ylimenokauden ajaksi Timo Jouhki.

    Hallituksen kokopäivätoimiseksi puheenjohtajaksi nimitetään Peter Fagernäs. Sulautumisen jälkeen Conventum menee pörssiin. Tällä hetkellä noteerattava Arctos Capital vedetään vastaavasti pois pörssilistalta.

    Arctos Capitalin osuus uudesta yrityksestä tulee olemaan 28,9 prosenttia. Arctos Holding omistaa 40,3 prosenttia ja vanha Conventum omistaa muodostettavasta yrityksestä 30,8 prosenttia.- Sulautumisvastikkeen määrittelyssä on pidetty lähtökohtana Arctos Capitalin markkina-arvoa, yhtiöiden liiketoiminnan tuottoarvoa, substanssiarvoa sekä muita yleisesti käytettyjä arviointiperusteita, tiedotteessa kerrotaan.

    Jokaista Arctos Capitalin osaketta vastaan annetaan yksi uuden Conventumin osake. Yksi Arctos Holdingin K-osake oikeuttaa 13,25 osakkeeseen ja E-osake 15,01 osakkeeseen. Jokainen vanhan Conventumin osake vastaa 13,61 uuden Conventumin osaketta. Uudesta yrityksestä omistaa 48,5 prosenttia Conventumin henkilöasiakkaista, joista yksin Peter Fagernäs 12 prosenttia.

    Muut sijoittajat omistavat Conventumista 51,5 prosenttia. Jouhkien yritysryhmään kuuluva Thominvest hallinnoi 19,5 prosenttia yrityksestä. Uuden Conventumin pro forma tulos vuoden 1998 kuuden ensimmäisen kuukauden aikana oli 67 miljoonaa markkaa voitollinen. Omia pääomia yhtiöllä oli 254 miljoonaa ja omavaraisuus 67 prosenttia. Yhtiön palveluksessa on 46 henkeä. - Uutistoimisto Startel, Helsinki, Jari Peltola, 358-9-122 4087
    Pakko lainata tekstiä, kun eivät herrat totta puhu, vaan kieltävät. Verratkaa Juha Sipilän mukana oloa - onkohan noloa!


   • kansanparastaja

    Loppu CONVENTUM-konsernille ja omistajuudelle, joka tuotti voittoa vain myyjille ja tappiota Pohjolalle!:

    Pohjola-Conventum ja muut typerät kaupat

    Lainaus: Esko Rantanen 15.9.2006 12:25päivitetty 21.11.2008 11:06

    Suuri osa yritysostoista epäonnistuu tavalla tai toisella. Jotkut yrityskaupat lässähtävät oikein legendaarisesti.

    Sijoittaja Timo Jouhkin sisäpiirioikeudenkäynnin takia Pohjolan viisi vuotta vanha Conventum-osto on taas tapetilla.

    Helsingin Sanomat nimitti kauppaa torstaina ”Suomen kaikkien aikojen surkeimmaksi yrityskaupaksi”.

    On niitä surkeampiakin ollut. Mutta tyhmistä yritysostoista Pohjolan Conventum-kauppa poikkeaa monin tavoin ikävästi edukseen.

    Kaupan osapuolet, sijoittaja Peter Fagernäs, kaupasta neuvotellut Ilmarisen sijoitusjohtaja Eero Heliövaara ja Ilmarisen toimitusjohtaja Kari Puro ovat selittäneet Conventum-oston arvostelua jälkiviisaudeksi.

    Totta kai se on jälkiviisautta.

    Ulkopuolinen ei olisi voinut etukäteen arvostella, koska ei tiennyt mitään koko hankkeesta.

    Tyhmistä yritysostoista Pohjolan Conventum-kauppa poikkeaa epäedukseen monin tavoin.

    Conventum-ostoa Pohjolalle vastusti OKOn pääjohtaja Antti Tanskanen, jonka mielestä Conventum ei ollut juuri minkään arvoinen.

    Myös ay-pomot Lauri Ihalainen (SAK), Seppo Junttila (STTK) ja Risto Piekka (Akava).

    Outo juttu, mutta osuustoimintamies ja ay-pamput olivat viisaampia kuin ammattiliikkeenjohto ja sijoitusväki.

    Pohjola, joka Conventumin osti, oli ostoneuvotteluissa ikään kuin syrjässä.

    Neuvotteluja johti Pohjolan suuromistajan Ilmarisen porukka.

    Esimerkiksi Pohjolan toimitusjohtaja Matti Kavetvuon rooli näyttää vähäpätöiseltä.

    Jatkoa surkeudelle:

    ILMOITUS, SISÄLTÖ JATKUU ALLA

    Ostaja maksoi sikasuuren summan yhtiöstä, jolla jo ostohetkellä kaikki meni päin seiniä.

    Kesäkuussa 2001 oli näkyvissä globaali pörssikäänne.

    Kurssihuippu oli ollut jo maaliskuussa. It-osakkeiden kuplaluonne oli paljastunut.

    Conventumin rahastoyhtiöt eivät olleet paljonkaan arvoiset.

    Osuudenomistajia oli reilut 4 000, mikä Pohjolan 1,6 miljoonaan asiakkaaseen verrattuna oli hyttysen kokoinen määrä.

    Conventumin brändi oli arvoton, koskapa Conventum Rahastoyhtiön nimi muuttui nopeasti Pohjola Rahastoyhtiöksi.

    Conventumin takia Pohjolan kolmannen neljänneksen liiketulos 2001 syöksyi tappiolle lähes 300 miljoonaa markkaa.

    Talouselämä kirjoittikin lokakuussa 2001, että hanke näyttää yhä selvemmin hankkeelta, joka pelastaa Jouhkien ja Peter Fagernäsin sijoitukset. Ja hyvin pelasti.

    Seuraavana keväänä Pohjola maksoi 200 miljoonan markan osingot, joista 40 miljoonaa saivat entiset Conventumin osakkaat.

    Sonera jää historiaan

    Suomen taloushistorian typerin investointi on yhä tanakasti Soneran nimissä. 2000-luvun telehuumassa ostettu Saksan umts-lisenssi maksoi yhtiölle 3,8 miljardia euroa.

    Rahat menivät käytännössä taivaan tuuliin.

    Muista viime vuosien ylihintaisista operaatioista Jukka Härmälän johtama Stora Enso on Soneran jälkeen hyvänä kakkosena.

    Alaskirjaukset Yhdysvalloista ostetusta Consolidated Paperista olivat 1,1 miljardia euroa.

    Operaattoreilla ei ole varsinkaan ulkomaanhankkeissa ollut onnea. Elisa kirjasi Saksasta 94 miljoonan euron tappiot. Jippiin tappioiksi jäi 20 miljoonaa.

    Entä voiko suuria ja tappiollisia yritysostoja enää tapahtua?

    Kyllä voi, mutta menepä sanomaan, mikä tämän vuoden yrityskaupoista on uusi Conventum.

    Vuoden suurin yritysjärjestely on Nokian ja Siemensin verkkoliiketoimintojen yhdistäminen.

    Yhdistyvä yhtiö ilmoitti alkajaisiksi vajaan 10 000 hengen henkilöstövähennyksistä.
    Aiheesta lisää
    • Pohjolalle rahastoasiakas on kallis päivitetty 21.11.2008
    • Yrityskauppa on yleensä pettymys päivitetty 5.1.2012
    • Laineen ja Jouhkien Pohjola-potti paisui päivitetty 21.11.2008

    Rivakka aloitus viittaa siihen, että alaskirjaustarpeet ovat myöhemmin pieniä, jos niitä tulee ollenkaan. Uusi yhtiö ottaa kustannukset sisään heti, tuotot tulevat ajallaan – kun tulevat.

    Olisi yllätys, jos merkittäviä alaskirjaustarpeita ilmenee.

    Jos ilmenee, maailmantaloudessa on kriisi.

    Tällaisia tietoja vuosilta 1998 , 2001, 2006 ja kriisiennusteita vuodelta 2008: Missä oli Juha Sipilä.

    Kansanparastaja tulee paljastamaan, jos kansa haluaa!


   • Persutrollikiihkoaa

    Ei kai Sipilä ole kiistänyt sitä että on omistanut yhtiöitä tai ollut mukana yhtiöiden hallituksessa. Vai voitko täsmentää, missä Sipilä on valehdellut. Ja onko syyllistynyt laittomaan toimintaan? Tullessaan ministeriksi joutuu joka tapauksessa selvittämään sidonnaisuutensa. Jäitä hattuun, persutrolli!


   • kansanparastaja
    Persutrollikiihkoaa kirjoitti:

    Ei kai Sipilä ole kiistänyt sitä että on omistanut yhtiöitä tai ollut mukana yhtiöiden hallituksessa. Vai voitko täsmentää, missä Sipilä on valehdellut. Ja onko syyllistynyt laittomaan toimintaan? Tullessaan ministeriksi joutuu joka tapauksessa selvittämään sidonnaisuutensa. Jäitä hattuun, persutrolli!

    Ei Sipiläkään valehtele: Tarvittaessa ei vain anna vastausta, ei tiedä tai ei muista, tai ei tunne henkilöä - ei ole sukulainen jne.

    Sipilä on elänyt aina aiemmin oikeaa reaalimaailmaa, nyt vain alkanut kierrellä kyseltäessä.

    Miksi?

    En minä vain ymmärrä!

    En syytä , vaan kysyn: miksi?

    Maailma menee vain niin lujaa, etteivät heikommat pysy aina kärryillä!


   • Persutrollikiihkoaa

    En syytä, vaan kysyn. Kysymys muotoa oletko lakannut hakkaamasta vaimoasi? Luuletteko te persutrollit että tuollainen lianheittokampanja on teille eduksi. Vetoaa varmaan joihinkin kateellisiin ja pahansuopiin äänestäjiin. Mutta he ovat jo valmiiksi persujen äänestjiä.


   • ProffanUnohdus
    Persutrollikiihkoaa kirjoitti:

    En syytä, vaan kysyn. Kysymys muotoa oletko lakannut hakkaamasta vaimoasi? Luuletteko te persutrollit että tuollainen lianheittokampanja on teille eduksi. Vetoaa varmaan joihinkin kateellisiin ja pahansuopiin äänestäjiin. Mutta he ovat jo valmiiksi persujen äänestjiä.

    Vaaleissa asiat ratkaistaan, äänestäjät punnitsevat mitä uskovat ja mitä eivät.


  • SerkkuProffa

   Olipa mielenkiintoinen juttu..

   • Pääministeriainesta

    Sipilällä on mielenkiintoiset meriitit..


  • Niintottakuinosaaa

   "Hänen serkkunsa Juha Sipilä, siis mies joka istui Arctos Capitalin hallituksessa ei ollut kertonut Niskakankaalle yhtikäs mitään tulevista tapahtumista. Veroprofessori Niskakangas sattui vain onnekkaasti ostamaan AC:n osakkeita oikeaan aikaan."

   Kyllä Sipilä varmaankin puhuu tässä kohtaa niin totta kuin vain osaa..

  • Ammattimaista

   Onpa röyhkeää huijaamista.

  • hermona

   Kauheeta! Minun pikkuserkku on eduskunnan kahviossa töissä. Onkohan siitä haittaa veroilmoitukseeni, pitääkö sen nimi mainita? Terveyskeskuksen lääkärillä on sama etunimi kuin minulla on toisena nimenä. Olen niin hermostunut, jos se tulee ilmi vaalikoppiin mennessäni. Hyväksytäänkö se, jos äänestän Anna Kontulaa tai Teuvo Hakkaraista?

   • Hoonomuisti

    "Veroprofessori ja Sipilän serkku Heikki Niskakangas on vakuuttanut, ettei hänellä ollut minkäänlaista sisäpiiritietoa tulevasta Arctos Capital -yhtiön fuusioitumisesta. Hänen serkkunsa Juha Sipilä, siis mies joka istui Arctos Capitalin hallituksessa ei ollut kertonut Niskakankaalle yhtikäs mitään tulevista tapahtumista. Veroprofessori Niskakangas sattui vain onnekkaasti ostamaan AC:n osakkeita oikeaan aikaan."

    Niin, on sisäpiiritietoa ja sitten on sattumia. Kumpaan sinä uskot...


   • hyiiiiyök
    Hoonomuisti kirjoitti:

    "Veroprofessori ja Sipilän serkku Heikki Niskakangas on vakuuttanut, ettei hänellä ollut minkäänlaista sisäpiiritietoa tulevasta Arctos Capital -yhtiön fuusioitumisesta. Hänen serkkunsa Juha Sipilä, siis mies joka istui Arctos Capitalin hallituksessa ei ollut kertonut Niskakankaalle yhtikäs mitään tulevista tapahtumista. Veroprofessori Niskakangas sattui vain onnekkaasti ostamaan AC:n osakkeita oikeaan aikaan."

    Niin, on sisäpiiritietoa ja sitten on sattumia. Kumpaan sinä uskot...

    Liian monta sattumaa erään henkilön lähipiirissä..


   • SerkkuProffag
    hyiiiiyök kirjoitti:

    Liian monta sattumaa erään henkilön lähipiirissä..

    Totta, taas haisee yksi sontakasa kepun takamailla.


  • Persutkeuhkoaa

   Persutrollit tänne vaan sontaa lapioivat. Putkonen on palkannut heidät. Ei kukaan muuten viitsisi viikkotolkulla paskaa levittää.

  • sipilänrahastus

   Lestaadiolaiset ovat hyvin persoja maalliselle mammonalle eli rahalle, kaikki pitää näyttää paremmalta kuin todellisuudessa on.
   On nähty miten kovia lestat ovat valehtelemaan, ja pirun torjunnassa saadaan kaikki synnit anteeksi rukollaan ja ulistaan joukolla.
   Kyllä joskus aikanaan saavat kansalaiset tietää mitä touhua lestat pelaavat ei uskovaisia kohtaan. Todisteita on

  • Halla-ahon_äänestäjä

   http://m.iltalehti.fi/uutiset/200604034341325_uu.shtml   Professorin petossyyte kaatui KKO:ssa
   Maanantai 03.04.2006 klo 12:32


   Helsingin kauppakorkeakoulun professorin Heikki Niskakankaan veropetossyyte kaatui korkeimmassa oikeudessa.


   Oikeuden mukaan Niskakangas ei toiminut tahallisesti jättäessään ilmoittamatta osakevoittonsa verottajalle.

   Oikeus puntaroi Niskakankaan kauppoja Arctos Capitalin osakkeilla vuonna 1998. Professori sai niistä tuloja yli 87 000 euroa, joita hän ei ilmoittanut verottajalle.


   Oligarkkityyppien Juha Sipilä, Matti Vanhanen ja Mauri Pekkarinen ottaminen MINISTEREIKSI ON VAARALLISTA SUOMELLE

   Juha Sipilällä on tunnettu paskalakihärvelimyyntibisnes, hän on tehnyt itsensä omaisuudettomaksi siirtämällä sijoituksensa verovälttelyllä suvulleen, Matti Vanhanen on varakkaiden perheyhtiöiden veronvälttelykonsultti ja Mauri Pekkarinen on sorvaillut veronmaksajille huippukalliita syöttötariffeja ja eli tuulivoimatukirahoja, joiden järjestelyjä hoitaa Pekkarisen vävy

   GOOGLEA: PEKKARINEN ANSIOTULOT VÄVYPOIKA FAREED http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013032916780974_uu.shtml

   Pekkarisen vävypoika, diplomi-insinööri Taamir Fareed työskentelee Taaleritehdas-pääomasijoitusrahaston tuulivoimajohtajana. Firman pienomistaja hän on ollut helmikuun lopusta. Vuonna 2011 Fareed tahkosi yli 104 000 euron ansiotulot.

   http://www.iltasanomat.fi/vaalit2015/art-1427169313980.html

   ”Isä Pekkarinen ajoi läpi syöttötariffit ja niillä rikastunut tytär lobbaa lisää”, Korhola latasi Twitterissä eilen. Energiapolitiikkaan erikoistunut kansanedustajaehdokas Eija-Riitta Korhola (kok) syyttää keskustan Mauri Pekkarista (kesk) nepotismista. ”Elikkä isä Pekkarinen ajoi läpi syöttötariffit ja niillä rikastunut tytär lobbaa lisää,” Korhola kirjoitti lyhytviestipalvelu

   Pekkarinen söhläsi poliittisin perustein ylläpidetyn viinamonopolin kanssa, jossa keskustalaiset poliitikot ovat mellastaneet aina (veikkaus ja alko ovat poliittikkojen vetelehtimispaikkoja) http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015041019490956_uu.shtml Valtion viinayhtiö Altian historian suurin yrityskauppa on päättynyt fiaskoon. Altian historian suurimman yrityskaupan aikaan Altian vastuuministeri oli punamultahallituksen kauppa- ja teollisuusministeri Mauri Pekkarinen (kesk)

   NÄMÄ HENKILÖT SIPILÄ, VANHANEN, PEKKARINEN EIVÄT PYRI RIVIKANSANEDUSTAJIKSI VAAN VALTAAN, heillä on pitkäntähtäyksen suunnitelma MINISTEREIKSI SORMEILEMAAN VALTION ASIOITA JA LÄTKIMÄÄN MUILLE VEROJA

   Heillä on pitkäntähtäimen suunnitelma, mutta JUHA SIPILÄ ehti jo vahingossa kertoa, että rahastus on pitkä sumplinta, jota ei halua avata: RAKENNETTIIN KONEISTUS, SORVATTIIN ASETUS JA ALOITETTIIN RAHASTUS https://www.suomenuutiset.fi/juha-sipilan-yhtion-ja-jatevesiasetuksen-yhteinen-taival-ensin-rakennettiin-laitteet-sitten-sorvattiin-asetus/ http://m.iltalehti.fi/eduskuntavaalit-2015/2015032719432582_eb.shtml Sipilän sijoitusyhtiö Fortel Invest Oy omisti yrityksestä Sipilän mukaan noin viidesosan. – Siinä on aika monimutkainen malli, jossa ensimmäisessä vaiheessa ei siirry ollenkaan rahaa. Summa ei ole vielä selvillä, se on pitkän tähtäimen suunnitelma. Enkä niitä (summia) haluaisi edes lähteä avaamaan, Sipilä vastasi tuolloin

   JA PÄÄLLE JUHA SIPILÄ VAIKENEE https://www.suomenuutiset.fi/miksi-sipila-vaikenee-paskalakibisneksestaan/

   EMME VOI OTTAA KESKUSTAA HALLITUKSEEN TALVIVAARAympäristöTUHON RUSSOFENNOVOIMApakottamisen PASKALAKIHÄRVELINMYYNTIEN PAKKORUOTSITUKSEN TUULIENERGIAmegaTUKIEN JA NYT VIIMEKSI vaikka MONOPOLIALKON TÖPPÄILYJEN TAKIA

   UUSMAALAINEN, TIEDÄTKÖ ETTÄ voit valita pari edustajaa, jotka pystyvät tutkimaan keskustan taloudellisia ja kemiallisia järjestelyjä, niin Talvivaara-kemiaa kuin paskalakihärvelioppia ja sijoitusten veronvälttelyä ja tariffibisneksiä, NÄMÄ PERUSSUOMEN EDUSTAJAT OVAT

   FILOSOFIAN TOHTORI, RIKOSKEMISTI SAARA LÅNG, NUMERO 72 JA KAUPPATIETEEN KANDIDAATTI, KHT-TILINTARKASTAJA PAULI VAHTERA, NUMERO 88

   Saara Lång kertoo https://www.youtube.com/watch?v=-Qfji-hgsXE Saara Lång, Uudenmaan vaalipiiri, numero 72, rikoskemisti, agronomi, filosofian tohtori, Loviisan kaupunginvaltuutettu, https://vaalit.perussuomalaiset.fi/ehdokkaat/saara-lang http://www.saaralang.fi/ https://www.facebook.com/saara.lang.5 \\\VAALIVIDEO\\\ http://vaalikone.yle.fi/eduskuntavaalit2015/uusimaa/ehdokkaat/4825

   Pauli Vahtera kertoo https://www.youtube.com/watch?v=gm4MzHRlHyo Pauli Vahtera, Uudenmaan vaalipiiri, numero 88, kauppatieteiden kandidaatti, KHT-tilintarkastaja, yrittäjä, Vantaan kaupunginvaltuutettu, https://vaalit.perussuomalaiset.fi/ehdokkaat/pauli-vahtera http://paulivahtera.fi/ http://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/ https://www.facebook.com/pauli.vahteraristiinassa \\\VAALIVIDEO\\\ http://vaalikone.yle.fi/eduskuntavaalit2015/uusimaa/ehdokkaat/5204

   • Totuuskomissio

    Sipilän kuten muidenkin kepujen huulilta valunut hunajaa jo viikkomoisia, rikkaan on helppo pitää levollista kestohymyä, varsinkin, kun Suomessakaan ei ole nk. "riippumatonta oikeuslaitosta".

    Vapaamuurarit jakaa oikeutta ja hyväveli systeemi rulettaa! Oligarkien päästäminen valtaan on ollut tuhoisaa kaikkialla maailmassa.


  • tullooVaalit

   Vaalit tulloo...

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Leo Järvinen kävi Zyskowiczin kimppuun

   Kyllähän me olemme olleet jo pitkään tietoisia, että suurimmat antisemitistit, myös maahanmuuttajien itsensä mukaan löytyvät Vasemmistosta ja eniten N
   Politiikka
   164
   4902
  2. Puukotus koulussa Ylivieskassa

   Nuori puukottanut toista. Onko jollain tietoa mitä tapahtunut? https://www.kaleva.fi/nuori-puukotti-toista-nuorta-ylivieskan-kaisanieme/5438560
   Ylivieska
   64
   4632
  3. Persu Niikko vei ruokajonon ruuat!!!

   Persu vei vähävaraisille tarkoitetut ruuat omaan vaalitilaisuuteen!!! Persujen köyhien kyykytys on jo alkanut!!! https://www.is.fi/politiikka/art-200
   Maailman menoa
   490
   2585
  4. Millainen on täydellinen vartaloinen nainen

   Laittakaa kuvia millainen on mielestäsi täydellisen vartaloinen nainen
   Sinkut
   147
   2167
  5. ILONA JAKONEN tuomittiin joulukuussa Etelä-Savon käräjäoikeuden päätöksellä 3 vuoden 8 kuukauden van

   https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009480846.html Ilona yritti surmata Äitinsä lyömällä veitsellä ja samalla istuen hänen päällään! Suomina
   Maailman menoa
   2
   2030
  6. Martina Muuttaa

   Mutta minne? Kertokaa landelle missä sijaitsee tämä upea erkkerillinen asunto.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   292
   1522
  7. Kuka poltti metsäkoneensa

   Eikö taksa miellyttänyt.
   Kuhmo
   26
   1265
  8. Ben Zyskowiczin kimppuun hyökkäsi Puotilassa asuva vasemmistolaisaktivisti LJ

   Tuo Ben Zyskowicziin Itäkeskuksessa kohdistuneen hyökkäyksen takana oleva LJ tunnetaan Li Anderssonin kannattajana ja hänen tiedetään vastustavan Isra
   Perussuomalaiset
   259
   1159
  9. Olet tainnut kadota.

   Ainakin siltä vaikuttaa.
   Ikävä
   33
   1076
  10. Milloin sun

   rakkautesi viettää syntymäpäiväänsä?
   Ikävä
   53
   1023
  Aihe