Putkonen suunnitteli lokakampanjan jo syksyllä

jhyuijbvvv

Putkonen on suunnitellut Sipilään ja keskustaan kohdistuvan lokakampanjan jo syyskuussa 2014. Kyse on aivan suunnitelmallisesta lokaamisesta ja täydestä valehtelusta. Oinonen yritti herättää hiipuneen kampanjan uudestaan henkiin lisäämällä valheellisen paskan määrää. Nyt sonta valuu persujen omaan niskaan.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014091218654369_uu.shtml

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lokapojat

      Ei Putkonen yksin suunnittele tällaista kampanjaa vaan Soinin on pakko olla mukana hyväksymässä puolueen virallinen kampanjaohjelma. Nyt Soini on paennut vastuutaan muitten selän taakse, erikoista toimintaa puoluejohtajalta.

    • mää-jätän-persupuolueen

      Eivät persut pysty asiakysymyksillä haastaan!

    • kepurypeeihanitse

      Keskusta teki taas rahankeräysrikkeen

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014010717905577_uu.shtml


      Tiistai 7.1.2014 klo 20.29 

      Keskustan verkkokirppis oli Poliisihallituksen mukaan rahankeräyslain vastainen.

      Keskustan Juha Sipilän ja Timo Laanisen rahankeräyshankkeet eivät ole viime aikoina menneet aivan nappiin.



      Suomen Keskustan rahankeräyksissä on jälleen havaittu virheitä.

      Syyskuussa Iltalehti uutisoi Poliisihallituksen antaneen keskustalle kirjallisen varoituksen rahankeräysluvan ehtojen rikkomisesta.

      Varoitus liittyi tuolloin puolueen puheenjohtaja Juha Sipilän ja puoluesihteeri Timo Laanisen näyttävästi kampanjoimiin "Taloustalkoisiin". Keskustan rahankeräysluvassa ei ollut mainittu Taloustalkoita eikä puolueella ollut lupaa kerätä rahaa lehti-ilmoituksella.

      Tämän jälkeen Poliisihallitus on joulukuussa ojentanut keskustaa toisesta rahankeräyksestä, niin sanotun Keskusta Kirppiksen toiminnasta.

      Poliisihallitus on lähettänyt keskustalle kirjeen, jossa se toteaa, että "rahankeräyksen toteuttaminen tällä tavalla on rahankeräyslain 9 pykälässä säädetyn kiellon vastaista, sillä toiminnossa on käsillä ilmeinen vaara siitä, että rahankeräys ja kaupankäynti sekoittuvat keskenään".

      Keskusta Kirppiksessä on kyse toiminnasta, jota puolue pyöritti verkossa. Kirppis toimi niin puolueen kuin pää-äänenkannattaja Suomenmaan verkkosivuilla.

      Kirppiksellä sekä yksityiset henkilöt että puolue myivät tavaroita. Kaikki myyntituotot menivät puolueelle.

      Kirppari poistui

      Iltalehti uutisoi viime elokuussa keskustan kirppistoiminnan mahdollisista ongelmista lain valossa. Tuolloin puoluesihteeri Laaninen totesi, ettei Keskusta Kirppis tarvitse rahankeräyslupaa, koska kyseessä on "vastikkeellinen tavaran myynti".

      Poliisihallitukselle marraskuussa antamassaan lausunnossa keskusta toteaa kuitenkin, että sen ylläpitämässä kirpputoritoiminnossa on kyse rahankeräyksestä silloin, kun tuotteen myyjänä on muu kuin puolue itse. Puolueen mukaan kyse on tuotemyynnistä silloin, kun myyjänä on Suomen Keskusta rp itse.

      Poliisihallituksen mukaan "näitä rahankeräyksenä pidettäviä ja toisaalta kaupankäyntinä pidettäviä toimintoja on harjoitettu samalla sivustolla eikä niitä ole erotettu toisistaan millään tavalla".

      - Rahankeräyslain mukaan on kiellettyä järjestää rahankeräys tavalla, jossa kaupankäynti tai yhdistyksen jäsenhankinta ja rahankeräys ovat ilmeisessä vaarassa sekoittua keskenään, Poliisihallitus toteaa.


      Poliisihallitus siis katsoo, että keskusta on rikkonut tätä laissa säädettyä kieltoa.

      - Ostajan on ollut kirpputori-sivustoa käyttäessään hyvin vaikea erottaa, mihin ja millaiseen toimintaan hän on ollut osallistumassa, Poliisihallitus sanoo.

      Rikkomuksesta huolimatta asiassa ei ole Poliisihallituksen mukaan tarvetta jatkotoimenpiteisiin. Kirpputoritoiminto on jo poistettu keskustan internet-sivuilta.

      • jhuukmmnbb

        Putkonen tunnusti tänään persutvssä persujen valehdelleen Sipilän lokajutussa. Itkuinen Putkonen sanoi Oinosen js Slunga-Poutsalon pyytäneen ainoastaan kepua yhteistyöhön paskalain purkamiseksi. Näin persujen työmies pyysi anteeksi väärinkäsitystä tv-kameroiden edessä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1756
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1669
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      14
      1458
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1154
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1143
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1141
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1096
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1091
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      5
      1062
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1050
    Aihe