Mitä teki Muutos2011:n ehdokas pikkutytölle?

RikuRauta_

8

59

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • äänestäjä2015

      Kuka ehdokas? Missä ehdoilla?

    • eiollutnäyttöä
    • vapaamieshovista

      15. tammikuu 2009, 22:30

      Pikainen viesti Rakkaille Blogiystäville:

      " Vielä näyttää Suomessa oikeudenmukaisuutta olevan - sain tänään alkuillasta tietää, että hovioikeus hylkäsi kaikki syytteet minua vastaan, kuten mielestäni oikein onkin. Olen nyt siis täysin puhdas, vapaa ja tuomioton mies. Jumalalle kiitos siitä, ja samoin monille ystävilleni sekä täällä että muualla, jotka ovat jaksaneet tukea, kannustaa ja uskoa!

      Selkäänpuukottajia oli vain kolmessa osoitteessa - yhteistyötä tehnyt musiikkikouluyrittäjä, jolle heräsi vain huoli omien tulojensa pienenemisestä, pari vapaamuurariveljeä, joiden käsitys veljen tukemisesta vaikeuksissa oli lievästi sanottuna puutteellinen, ja useampi taho ev.lut. kirkossa, joka tunnetusti onkin kierojen ja kaksinaamaisten ihmisten tyyssija.

      Kaikki muut ihmiset tukivat, auttoivat ja nauroivat tyhjänpäiväisille syytteille, asiakkaat eivät jättäneet, soittokeikat eivät loppuneet. Kiitos luottamuksesta kaikille!

      Juttelin Jumalan kanssa päivää ennen hovioikeuden päätöspäivää, ja lupasin, että jos saan itse armon ja oikeuden, niin en lähde vahingoittamaan toistenkaan elämää, vaan annan anteeksi. Ryhdyn tätä nyt sitten toteuttamaan, annan anteeksi jopa rikkeen tehneille virkamiehillekin. Täytyy vielä Herralta selvittää, vaatiiko henkinen anteeksianto myös prosessien keskeyttämistä. Ainoastaan sen varauksen Jumalalle tein, että saisin kaikissa tapauksissa pitää syytteen voimassa minua pilkannutta nettisivujen pitäjää vastaan, koska siinä jutussa on muitakin asianomistajia kuin minä, enkä haluaisi pettää niitä muita vetäytymällä leikistä kesken. "

    • hovistatuomio

      "Helsingin hovioikeus vapautti lapsen seksuaalisen hyväksikäytön yrityksestä tuomitun espoolaisen teologin. Porvoon käräjäoikeus tuomitsi viime vuonna miehen neljän kuukauden ehdolliseen vankeuteen.

      Syytteen hylkäämisen lisäksi hovioikeus vapautti miehen kaikista korvauksista. Yksi oikeuden jäsenistä jätti päätökseen eriävän lausunnon, koska katsoi syytetyn korvausvelvolliseksi aiheutettuaan uhrille psyykkistä järkytystä. Eriävän lausunnon jättäneenkään mielestä mies ei silti syyllistynyt rangaistavaan tekoon.

      Tapaus sattui vuoden 2007 kesäkuussa rippileirillä. Käräjäoikeuden mukaan rippikouluteologina ja -ohjaajana toiminut espoolaismies oli tarjonnut leirin tiloista erillään sijaitsevassa asunnossaan rippikouluun osallistuneelle tytölle alkoholia ja kuvannut tätä kännykkäkameralla.

      Mies oli myös kertonut seksuaalisesti vihjailevia vitsejä.

      Teologi kiisti kaikki syytteet. Hänen mukaansa tapaamisessa oli kyse sielunhoidollisesta keskustelusta tytön ongelmista.

      Rippileiri ei ollut Espoon seurakuntien järjestämä. Teologi ei myöskään ole virkasuhteessa Espoon seurakuntiin. Oikeuskäsittelyn aikana mies on pidättäytynyt kirkollisten luottamustoimien hoitamisesta".

      http://www.lansivayla.fi/Uutiset/Jutut/Paauutiset/Hovioikeus-vapautti-teologin-rippityton-ahdistelusta

    • hovissa_muuttui

      Tämä oli aikoinaan Ilta-Sanomissa tästä jutusta hovioikeus antoi VAPAUTTAVAN TUOMIONSA.


      http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1513338

      Teologille tuomio rippikoulutytön vokottelusta

      02.04.2008 05:57

      Tunnettu pianisti, säveltäjä ja pianopedagogi yritti houkutella alaikäisen tytön sänkyyn rippileirillä, jolla hän toimi teologina.

      Porvoon käräjäoikeus tuomitsi 44-vuotiaan miehen neljän kuukauden ehdolliseen vankeuteen lapsen seksuaalisen hyväksikäytön yrityksestä. Lisäksi mies määrättiin maksamaan tytölle 1500 euron korvaukset henkisestä kärsimyksestä ja tilapäisestä haitasta.

      Rikos tapahtui viime kesäkuussa miehen asunnossa, joka sijaitsi leirin ohessa, mutta erillään yhteisistä tiloista.

      Käräjäoikeuden mukaan mies juotti tytölle ensin viiniä. Sitten hän suuteli ja silitteli tytön kättä, kehui ulkonäköä, kertoi kaksimielisiä, vihjailevia vitsejä ja otti tytöstä kuvan matkapuhelimella.

      Sen jälkeen mies ehdotti siirtymistä makuuhuoneeseen, koska siellä olisi parempi valaistus kuvaamiselle. Hän pyysi tyttöä myös jäämään yöksi, jos tätä "ahdistaisi tai pelottaisi".

      Tyttö ilmoitti osallistuvansa leirin yhteiseen iltaohjelmaan, mutta mies jatkoi ehdotteluaan. Tyttö ei tarttunut ehdotukseen.

      Mies kiisti tarjonneensa viiniä tai pyrkineensä seksiin. Hän sanoi oikeudessa, että hänellä oli tytön kanssa "sielunhoidollinen keskustelu", joka liittyi tytön ongelmiin.

      Oikeus uskoi tyttöä. Alkoholin tarjoamisen osalta todisteena oli myös miehen tytölle lähettämä tekstiviesti.

      Vaikka teko jäi suullisen vihjailun tasolle, oikeus otti huomioon sen, että tyttö oli mieheen nähden riippuvaisessa asemassa. Mies oli asemassa, jossa häneltä voitiin korostetusti odottaa korrektia ja lapsen iän huomioivaa käyttäytymistä.

    • HyvääPääsiäistä
    • Hävetkää_jos_osaatte

      Näen tässä vain hyökkäyksen syytöntä miestä kohtaan. Täysin alhaista ja häpeällistä. Poliittinen vastustajako tätä soopaa levittää? Toivottavasti Järnefelt tekee tästä asiasta tutkintapyynnön. On selvää, että tällä yritetään tahrata Järnefeltin nimeä ja vahingoittaa hänen vaalikampanjaa. Syytön kunnes toisin todistetaan ja Järnefeltin on syyttömäksi todettu, joten pulinat pois.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      124
      2943
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      265
      1229
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1221
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1041
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      1003
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      980
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      936
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      49
      897
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      41
      877
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      43
      789
    Aihe