Ylöjärven terveyskeskus päivystys !

jatkuujatkuuuuuuuuuu

Miten voi olla mahdollista että tuolla ei koskaan asiat ja palvelu parane ?
Täytyy varmaan kohta alkaa keräämään nimilistaa että vihdoin saisimme sitä hoitoa mitä tarvitsemme !!!

24

2323

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AinaSamaJuttu

      Samaa mieltä, joka suhteessa. Miksi pitää laittaa nuorimmat ja kokemattomammat lääkärit päivystykseen! Viimeksi käynti oli yhtätyhjän kanssa. Parin päivän päästä oli mentävä yKsityiselle saamaan hoitoa ja oikeat lääkkeet!

      • Ristusnotta

        Koska kuten kaikkialla muussakin työelämässä epämiellyttävimmät työvuorot jäävät uusille työntekijöille. Oletko koskaan ollut töissä?


      • YlöjärvelläMyös

        Typerä kommentti. Tottakai olen työssä. Systeemi on väärä juuri senvuoksi sitä kritisoidaan. Mikä pakko on laittaa nuoret lääkärit yksin päivystykseen, ikuisuusongelma jolle kaivattaisiin muutos. Epävarmuuden oikein vaistoaa lääkäristä jolla ei ole kokemusta, sitäkin tietysti kertyy mutta päivystykseen kukaan ei mene ellei ole pakko ja silloin todella tarvitsee apua, on turhauttavaa kun sitÄ ei saa!


    • KoettuOn

      Voisin kertoa monta pöyristyttävää tapausta ja kohtelua Ylöjärven päivystyksestä. Vuosien varrelta. Erityisesti lääkärien käyttäytymisestä, muu henk.kunta ok.

    • ala-arvoista

      Parasta olisi vaihtaa esimiehet ja valtuusto hallitusta myöten. Eivät tajua terveyskeskuksen toiminnasta mitään. Siksi palvelu ei koskaan parane ja kehitystä ei tapahdu. Tienvierimainoksetkin jo kertovat Ylöjärven terveyskeskuksen laadusta ja sen kehnoudesta.

    • Stigu_

      En ole enää kahteen vuoteen edes yrittänyt soitella aikoja muksuille, vien suoraan yksityiselle.

    • SäntillinenVeronmaksaja

      Ihme vinkunaa taas. Itse olen erittäin tyytyväinen tk:n palveluihin. Aina olen nopeasti saanut ajan, palvelu on ollut hyvää ja lääkärit asiantuntevia. Näin siitä riippumatta, olenko tarvinut "tavallisen" vaiko hammaslääkärin palveluksia.

      Kokemusteni eroa tässäkin ketjussa vinkuneiden (todennäköisesti pummien) valitukseen selittänee se, että en ole ammattivalittaja, joka käy näyttämässä jokaisen näpyn ja tikun sormessaan draamakuninkaan / -kuningattaren elkein. Siis sellainen, joka viettää enemmän aikaa tk:ssa kuin esimerkiksi kotonaan, töistä nyt puhumattakaan.

      Hyvää terveyttäni puolestaan selittää mm. se, että en ole juoppo, en läski, liikun paljon ja monipuolisesti, syön terveellisesti, hoidan hampaani ja itseni muutenkin, en polta tupakkaa jne. jne.

      Siinäpä teille pohdittavaa, vinku-iinekset.

      • TerveydenMenettänyt

        Erittäin asiaton vastaus. Olen erimieltä lähes kaikesta. Joku sunnuntai sitten lähes acuta kunnossa sinnittelyn aamuun että päivystys aukeaa, ei apua vakavaan tilanteeseen. Eikä tosiaan viitsi toistaa mitä vuosien varrella on tapahtunut. Todellisia hoitovirheitä, jotka eivät ole pikku näppyjä tai tikkuja sormessa.
        On ikävää kun pitää vastata noin ilkeästi toisille.
        Oma-lääkäri on ajanut aina asiansa, eikä heille varmasti juuri flunssaa pahempaan vaivaan aikaa varaakaan.
        Käyn työssä, maksan hyvät verot. Onneksi pystyn käyttämään yksityistä,erikoisosaamista tarvittaessa. Mutta se päivystys...... Sitä kaikki joskus tarvii, ja silloin on hätä!!!
        Ole iloinen terveydestäsi, sitä ei tiedä milloin sen menettää.


      • SäntillinenVeronmaksaja

        Jaa se, että ole eri mieltä kanssani, tekee vastauksestani asiattoman? Oletko kommunisti vai natsi? Vai sekä että? Heillä näet on tuommoisia harhoja omasta erinomaisuudestaan.

        Ammattivalittaja olet ainakin. Häpeäisit edes, jos osaat.


      • TerveydenMenettänyt

        Asiatonta haukkua pummiksi, natsiksi ja ammattivalittajaksi, esimerkiksi!!


      • SäntillinenVeronmaksaja

        Ai oletko kirjoittanut nämä kaikki tässä ketjussa olevat valitukset eri nimimerkeillä, kun noin henkilökohtaisesti otit?


      • TerveydenMenettänyt

        Voisi hyvin kertoa erilaisistakin kokemuksistaan haukkumatta samalla muita heti pummeiksi tms. Joku saa kummaa nautintoa ilkeilystä näillä palstoilla. Ei kai se muitten mollaaminen ole päätarkoitus?


      • TerveydenMenettänyt

        Hassuista on että käskit minun hävetä jos osaan......!


      • SäntillinenVeronmaksaja

        :) :) :)


      • eräs113

        Samaa mieltä. Itse olen ollut tyytyväinen päivystykseen. Joskus toki on vähä hoonosoomi -lääkäreitä keikkalaisina, mutta hoitoon oon päässyt nopeasti ja saanut tarvitsemani avun.

        Olen joutunut tutustumaan myös Tampereen terveyspalveluihin sekä äitini takia erään toisenkin naapurikunnan terkkariin ja niihin nähden meillä terkkari toimii sata-nolla.


      • NuorisoTäälläHäärää
        TerveydenMenettänyt kirjoitti:

        Voisi hyvin kertoa erilaisistakin kokemuksistaan haukkumatta samalla muita heti pummeiksi tms. Joku saa kummaa nautintoa ilkeilystä näillä palstoilla. Ei kai se muitten mollaaminen ole päätarkoitus?

        Me ollaan Ylöjärvellä, ei täällä ole käytöstapoja tai ainakaan niitä ei tuoda esiin. Ei kannata pahoittaa mieltään, noita haukkujia riittää, kun kaikilla ei kokemuksia tuova ikä ole vasta kuin aluillaan tai terve itsetunto ei ole kohillaan. Opit tuon kyllä vielä.


      • niintuttu

        Täällä taas päivystyksen oma hoitaja (joka ei osaa työtänsä) kommentoimassa !


    • Veronmaksajaylöjärveltä

      Ylöjärven terveyskeskuksen päivystyksen lääkäri oli osaava, toimi ripeästi ja kirjoitti lähetteen eteenpäin. Päivystyksessä olleet hoitajat olivat asiantuntevia ja hoitivat hommansa. Olemme asiakkaina tyytyväisiä sekä päivystävän lääkärin lääketieteelliseen osaamiseen että henkilökunnan toimintaan.

    • aikkakunnatpirkanmaapano

      Terveyskeskusmonumentti on tehty kunnan henkilökuntaa varten. Tavikset ovat riesa.

    • joo...o

      Töykeä mieshoitaja vastaanotossa. Päivystykseen ei kuulemma olisi enää saanut tulla puolta tuntia ennen kiinni menoo.. Ei ainuttakaan asiakasta, odottelua puoltoista tuntia. saarnaa miksen aiemmin tullu

    • Äitimami

      Puhelimella ei eräänä la iltana saanut aikaa. 5v lapselle suositeltiin särkylääkkeitä ja klo 22 jälkeen acutaan menoa. Kun pyysin , että ottaisivat jonottamalla ., sain luvan mennä. Pari humalsista istui. Sanoivat, että kaveri on lääkärissä, sanoivat, ettei heillä ollut aikavarausta. Ymmyrkäisenä katselin touhua ja pääsimme heti kohta lääkäriin. Saimme hyvää hoitoa ja toimistossakin oltiin hiiren hiljaa. Kun kerroin myöhemmin omalääkärille, että näytti siltä, että töitä ei vaan oltais viitsitty enää tehdä, asiaa selvitettiin, ja kyseessä oli tietysti "jonkinmoinen väärinkäsitys". Työmoraali ja veronmaksajan rahojen käyttö mietityttää.

      • äitiihminen

        Itse saimme terveyskeskuksesta hyvää palvelua. Soitimme päivystykseen lapsen asiassa. Päivän omalääkäriajat oli jo varattu, joten meitä pyydettiin tulemaan päivystykseen. Ensiavussa sekä lääkäri että hoitohenkilökunta olivat ammattitaitoisia ja saimme lähetteen erikoissairaanhoitoon.

        Terveyskeskuksen henkilökunta ei voi mitään sille, että paikkakunnalla on paljon humalaisia, jotka telovat jatkuvasti itseään. Samoin on terveyspalveluiden suurkuluttajia - alati sairaita ja luulosairaita - jotka käyvät vähintään kerran viikossa lääkärissä. He ajeluttavat itseään taksilla ja ambulanssilla väliä koti-Ylöjärven terveyskeskus-Tays.

        Tyypit juoksevat jatkuvasti hoitajalla, lääkärissä, laboratoriossa ja valittavat mitä kummallisempia oireitaan. Jos omalääkärille ei saa aikaa, he menevät ensiapuun valittamaan. Mitään lääketieteellistä syytä ei löydy, koska syyt ovat henkisellä puolella.


    • 14568

      Päivystyksen henkilökunta on ottanut asiakseen "ei oteta potilaita, saadaan taas istua" ! Niin monta kertaa siitä ohi kävellessäni hoitajat istuvat keskenään ringissä naureskelemassa. Eihän siellä nykyään edes näy potilaita kun heidän tulonsa tyrmätään jo puhelimessa. Kannattaako siis pitää siellä henkilökuntaa ?

    • Anonyymi

      Sain epämiellyttävää käytöstä lääkäriltä 18.5.hän hoki koko ajan-"mimulla on paljon potilaita en ehdi vaivaasi syventymään" edellisen kerran oli nuori Naislääkäri koin positiivisen asenteen hänen toiminnassaan ,hän jopa antoi hoitooni apua sekä jatko tutkimuksiin .Pääsen omalle lääkärilleni 25.5. toivottavasti sitten selviää jotain.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 140
      4001
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      110
      3619
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      20
      2555
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1861
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1727
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1609
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1585
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1513
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1491
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      89
      1483
    Aihe