Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Veronika Honkasalo

porvarivasuri

ÅboAcademi kirjoitti:
Eli suomeksi sanottuna persut saavat äänensä niiltä ihmisiltä, jotka ovat huonommin koulutettuja ja myös tuntevat historiaa heikommin?

No. Se selittäisi paljonkin.

Näytä lisää
Et ilmeisesti osaa lukea? maahanmuuttoa vastustavat eniten he, jotka asuvat näiden kanssa samoissa kortteleisssa.

Akateemisen massatyöttömyyden aikana asumispaikasta ei voi vetää johtopäätöstä koulutukseen tai historiantietämykseen.

Siinä olet oikeassa, että PS on ottanut vasemmistoliiton ja SDP paikan. Kyseisest puolueet kun keskittyvät lähinnä puolustamaan homoja ja mamuja ja uhraavat duunarit ynnä pienituloiset maahanmuuttouskovausuuden jumalalle. Onhan kuuluisan vasemmistoliittolaisen mokuttajan, Veronika Honkasalon isä yksi tämän maan rikkaimmista ja vasemmistoliittolainen tytär rahastaa isänsä vuokrakasarmeista. Sinänsä hyvää bisnestä täyttää omistamsa vuokrakämpät mamuilla, sillä sossu on varma maksaja mamujen kohdalla.



Tuollainen löytyi, pitääkö nuo Veronikaa koskevat tiedot paikkansa ??

16

2424

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Siryussufponteva

      Porvari on tajunnut soluttautua vasemmiston riveihin hoitelemaan bisneksiään, eihän tuossa muusta ole kyse, vasemmiston riveistä on hyvä kiljua mamuja lisää loisimaan omistamiinsa vuokrakämppiin ja kääriä hillot taskuun ;)

      • Anonyymi

        Oletko anarkisti katkera, kun joku tekee töitä ja tienaa paremmin kuin sinä anarkisti toimeentulotuella. Mene töihin niin ei tarvitse olla katkera muille ja syytellä muita kuinka tienaavat paremmin kuin sinä.


    • onmeitämoneksi

      Tuo on se sama jota itketti se että romanikerjäläiset eivät saaneet pestä pyykkiä Tikkurilan uimahallissa. Etsiikö tuokin jostakin äänestäjiä?

    • 8383883883

      Veronika on vahva kansanedustaja ehdokas. Hallaaho teki hyvää vaalityötä hänelle kun otti herneen nenään kun Veronika hieman opasti häntä.

      • tyy66

        Isänsä tyttö joka on soluttautunut tekemään pusinesta isänsä kanssa ,peite tarina vailla vertaa .


      • Anonyymi

        Veronikalla järjellä ei opasteta ketään.


    • Halla-ahon_äänestäjä

      HONKASALON ISOISÄ ON VUORINEUVOS JA ISÄ KOMMUNISTI SEPPÄSEN KANSSA OPEROINUT, HONKASALO ON ERÄÄNLAINEN PULAKAUDEN SATU HASSI jonka isä oli teknillisen korkeakoulun rehtori ja äitikin rehtori oppilaitoksessa

      Herrasväen kakaratko täällä saisivat päättää tuoda mamua leikkikaluikseen ja maksattaa kaiken veroilla



      DEMLA TUO, MAMU KULUTTAA, KANSA MAKSAA

      Lapin yliopiston lainkäytön professori Jyrki Virolainen kertoo http://jyrkivirolainen.blogspot.fi/2012/10/654.html 6. Oikeusprosessiin jouduttiin, kun oikeusministeriö Tuija Braxin johdolla kieltäytyi suostumasta Ruandan pyyntöön luovuttaa Bazaramba kotimaahansa tuomittavaksi. Prosessi tuli Suomelle kalliiksi. Jarkko Sipilän eilen blogissaan tekemän lopputilityksen mukaan prosessi esitutkinoineen ym. vaiheineen on aiheuttanut ja tulee vielä FB:n vankilassaolon ajalta aiheuttamaan Suomelle kaikkiaan noin viiden (5) miljoonan euron kustannukset; FB on istunut tutkintavankeudessa jo viitisen vuotta

      Soini kertoo (Uudenmaan vaalipiiri, numero 86, https://vaalit.perussuomalaiset.fi/piirit/uusimaa ), miten demla Tuija Brax suosi venäläisten militaristien maa-aluehankintoja ja demla Tarja Halonen poisti niiden tieltä maamiinat

      Mikä on demla? http://hommaforum.org/index.php?topic=3379.0

      http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/timo-soini-tylyna-vaalitorilla/2009240 Kyllä strategisten tonttien pakkolunastukselle. Soini teki aikoinaan maan-ostoista kirjallisen kysymyksen eduskunnassa ennen siirtymistään EU-parlamenttiin. – Tämä oli ikävä kyllä nähtävissä jo viisi, kuusi vuotta sitten. Silloinen oikeusministeri Tuija Brax (vihr.) vastasi, ettei kysymys anna aihetta, Soini muistelee. Soini lopettaisi henkilömiinojen hävittämisen, koska ne ovat tehokkaita maahantunkeutujan joukkoja vastaan. – Jos minulla siihen valta olisi, pysäyttäisin niiden hävityksen tässä tilanteessa. Tuntuu hullulta, että Venäjällä, Kiinalla ja Yhdysvalloilla niitä on. Suomi liittyi Ottawan miinankieltosopimukseen 2011, kun eduskunta hyväksyi ehdotuksen äänin 110-47. Suomessa henkilömiinakieltoa ajoi muun muassa presidentti Tarja Halonen. Puolustusministeriö vastusti. Suomi oli ennen liittymistään ainoa EU:n jäsen, joka ei ollut allekirjoittanut Ottawan sopimusta. – Miinojen valmistuskyky voidaan ylläpitää. Ottawan sopimus ei menisi tässä maailmanajassa Suomessa läpi, Soini otaksuu.

      • yyuuuooor

        Etttä pistäkää ääntä jos kantti kestää ? Kiva on tääläistä tietoa saatavilla .


    • Anonyymi

      Kuka on veronikan isä? Sen olen lukenut, että taistolainen on. Näyttää veronikakin saaneen umpitaistolaisen kasvatuksen.

    • Anonyymi

      Persut ovat keskimääräistä fiksumpia ja heillä on hyvät perusteet Suomen taloudesta ja poliitiikasta. He kuuntelevat uutisia, ajankohtaisohjelmia ja lukevat vielä sanomalehtiä. Toista se on somettajakansalla ja Tik-Tokin ja X:n tuijottajilla.

      • Anonyymi

        Miten ihmeessä persut voivat olla keskimääräisesti fiksumpia koska ovat täysin manipuloitavissa ja äänestävät sen mukaisesti. Uskovat kaikenmaailman vaalilupauksiin ja tulos nähdään siinä kuten muuallakin maailmassa( USA/Trump,IsoBritannia/brexit jne)!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten ihmeessä persut voivat olla keskimääräisesti fiksumpia koska ovat täysin manipuloitavissa ja äänestävät sen mukaisesti. Uskovat kaikenmaailman vaalilupauksiin ja tulos nähdään siinä kuten muuallakin maailmassa( USA/Trump,IsoBritannia/brexit jne)!

        Mitäs demarit ja vassarit lupasivat. Ei tarvitse leikata mistään, kun koko vuosikymmenen raju talouskasvu ja työllisyyden lisääntyminen kuittaavat kaikki velat. No miltä näyttää?


    • Anonyymi

      Näyttäkää minulle älykäs vasemmistoliittolaisuus.

    • Anonyymi

      pahamaa

    • Anonyymi

      Jos täälläon jotkut huonosti koulutettuja, niin kyllä ne löytyy vasemmiston äänestäjistä, 99.9% mielenterveysongelmaisia, koulusta pois potkittuja suurimmalla osalla ei ole edes peruskoulun päästötodistusta, osa ei osaa edes omaa nimeänsä kirjoittaa näistä vasemmiston äänestäjistä.

    • Anonyymi

      sodäär

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2384
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      60
      2114
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      100
      1951
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1868
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      11
      1682
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1602
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1466
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1440
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1412
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1400
    Aihe