Mikähän se Jumalan tuli on, Suomelle nähty??

kkri998

Herätykset tulet- Jumalan tulet?

Mitä se tarkoittaa? Mitä tarkoittaa se, että Valtava tulipatsas, tulimeri, tulilaakso nähtiin Suomen yllä, erään ulkolaisen pastorin näyssä maaliskuussa? Mitä Raamattu tulesta sanoo? Mitä TODELLA on edessämme tässä maassa? Kriittistä pohdintaa..


http://findiastory.vuodatus.net/
http://findiastory.vuodatus.net/sivut/mita-on-heratyksen-tuli-jumalan-tuli

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SItäValheta.p

      Luultavasti sitä että tämä Suomen Siion syöstään alas tuonelaan niin kuin Jeesuskin lupaili Kapernaumille. Ehkä niin käy juurikin siksi että olemme tuudittautuneet uskossamme etenkin ulkolaisten julistajien valhenäkyin. Aina on julistettu ja profetoitu herätystä ja uusien lupauksien täyttymistä täällä "Suomen Siionissa".

      Ehkä seurakuntien kannattaisi viimeinkin mennä itseensä. Etenkin johtajien.

    • RealSana

      Näky saattaa olla oikea, mutta tulkinta väärä. Suomen ylle voi tulla, ei herätyksen tulia, vaan tuomion tulet. Herätys on sitä kun Jeesukseen uskovat heräävät, siis uskovat Jumalan Sanaa ja toimivat Sanan perusteella.

    • tulet

      niin mitä se tarkoittikaan kun Jeesus sanoi tulleensa heittämään tulta? Jotenkin liitän tulet tuomioihin, en ainakaan rauhaan.

    • Jumala on ilmestynyt kautta historia tulessa. Moosekselle Jumala puhui tulesta, palavasta pensaasta. Jumala kulki kansansa edellä erämaassa tulipatsaassa.

      Jeesuksessa Jumala, Immanuen: Jumala meidän kanssamme, tuli ihmisten keskelle ihmishahmossa. Johannes Kastaja sanoi Jeesuksesta että Hän kastaa teidät Pyhällä Hengellä ja TULELLA. Kun opetuslapset saivat Pyhän Hengen kasteen, he näkivät tulisia kieliä jotka jakaantuivat ja asettuivat heidän jokaisen päälle. Niin he tulivat kaikki Pyhällä Hengellä täytetyiksi. Eikä vain opetuslapset, vaan KOKO HUONE tuli täyteen Pyhää Henkeä, Jumalan läsnäoloa.

      Jumala ottaa uskovan asunnokseen Pyhässä Hengessä. Pyhässä Hengessä tuli Isä ja Poika (Joh 14:23). Pyhässä Hengessä tuli Jumalan läsnäolo seurakuntaan, uskovien yhteyteen, "täytti koko huoneen, jossa he istuivat" (Apt 2:2).

      Jeesuksessa Kristuksessa on Jumalan rakkaus. Jeesus Kristus on lihaan tullut Jumala. Jumala on Henki. Jumala on rakkaus. Näin Jumalan Henki on rakkaus.
      Rakkaus on Herran liekki.

      Korkea Veisu tai Laulujen laulu 8:6.
      "Pane minut sinetiksi sydämellesi, sinetiksi käsivarrellesi. Sillä rakkaus on väkevä kuin kuolema, tuima kuin tuonela on sen kiivaus, sen hehku on tulen hehku, on Herran liekki."

      Pyhän Hengen täyteydessä uskova täyttyy siis Jumalan läsnäololla ja rakkaudella koska Henki ja Jumala ja Jeesus joka täyttää uskovan, on rakkaus.
      Pyhä Henki on siis uskovassa Herran rakkauden liekki. Sitä liekkiä Jeesus rukoili että se olisi jo syttynyt. Jeesus näki ihmisten kylmyyden ja kovuuden. Siksi Hän rukoili Hengen rakkauden liekin syttymistä. Ja Hän lupasi ja Hän lähetti Pyhän Hengen taivaaseenastumisensa jälkeen. Pyhässä Hengessä elävä uskova rakastaa kaikkia ihmisiä.

      Usko toimii rakkauden kautta. Myös armolahjat toiminvat rakkauden kautta.

      Galatalaiskirje:5:6 "Sillä Kristuksessa Jeesuksessa ei auta ympärileikkaus eikä ympärileikkaamattomuus, vaan rakkauden kautta vaikuttava usko.

      Paavali kertoo armolahjoista 1 Kor 12 ja 14 luvuissa. Sitten hän siinä välissä luvussa 13 antaa erinomaisen tien armolahjojen saamiselle ja niiden toiminnalle uskovan elämässä. Hän siirtyy ylistämään rakkautta ja sanoo että ellei hänellä ole (Jumalan antamaa) rakkautta, ei hän mitään ole vaikka hänellä olisi kaikki armolahjat ja kaikki, kaikki, kaikki muu mutta ei rakkautta.

      Sitten heti Paavali kehottaa uskovia tavoittelemaan ennen kaikkea Rakkautta. Ja rakkaus ja armolahjat saadaan Pyhässä Hengessä. 1 Kor 14:1 "Tavoitelkaa rakkautta ja pyrkikää saamaan hengellisiä lahjoja, mutta varsinkin profetoimisen lahjaa

      Huomaa että, Jeesus nuhteli fariseuksia ja kirjanoppineita siitä ettei heissä ollut Jumalan rakkautta. Jos heissä olis ollut Jumalan rakkaus, he eivät olisi vastustaneet Jeesusta eivätkä olis vaatineet Hänelle kuolemanrangaistusta.

      Kun uskovat löytävät tämän totuuden Raamatusta ja täyttyvät Jumalan rakkaudella, Jumalan tulella ja Pyhällä Hengellä, HERÄTYS ON SIINÄ.

      • Jumalan toiminta täällä maan päällä perustuu Hänen rakkauteensa (Joh 3:16,

        Roomalaiskirje:5:8 "Mutta Jumala osoittaa rakkautensa meitä kohtaan siinä, että Kristus, kun me vielä olimme syntisiä, kuoli meidän edestämme."

        Koska Jumala rakastaa ihmisiä, Hän OSOITTAA -jatkuvaa rakkauden vaikuttamaa toimintaa - rakkauttaan ihan jatkuvasti meille ihmisille. Jumala ei vain sano rakastavansa. Hän myös osoittaa sen käytännössä.

        Uskovat ovat Jumalan palvelijoita, Jumalan työtovereita. Jeesus sanoi että niin kuin Isä on lähettänyt minut maailmaan, NIIN LÄHETÄN MINÄ TEIDÄT. Uskova, joka on Jumalan asialla rakastaa ja osoittaa rakkautta ihmisille. Rakkaus Jumalaan ja ihmisiin on hänen motiivinsa ja energiansa. "Te saatte voiman kun Pyhä Henki tulee teihin". Te siis saatte rakkauden voimaksenne tehdä evankeliumin työtä. Silloin se ei ole raskasta.

        Jeesus oli siis lähettävä opetuslapset mutta Hän kielsi opetuslapia lähtemästä liikkeelle ennen kuin he saisivat Pyhän Hengen. Ihminen kun ei kykene ilman Pyhä Henkeä rakastamaan ihmisiä Jumalan rakkaudella niin kuin Jeesus rakastaa ja odottaa meiltä että mekin rakastaisimme toinen toisiamme ja kaikkia ihmisiä. Eikä meidän työmme tuota tulostakaan kovuudella ilman rakkautta eikä sillä ole mitään arvoa vaikka jotakin saisimmekin aikaan ilman rakkautta. Jeesus käski opetuslapsia pysymään Hänessä. Ilman Häntä, Rakkautta, opetuslapset eivä saisi mitään aikaiseksi.


      • totisesti

        Amen :)


      • Mielestäni ja ymmärrykseni mukaan uskova voi valita rakkauden, hän voi valita rakastaa ja silloin hän rakastaa. Uskova voi siis valita antautuuko hän rakkaudelle ja rakkauden, Pyhän Hengen, täytettäväksi ja käytettäväksi. Tahtooko hän rakastaa, se on uskovan valinta. Uskova, joka tavoittelee Jumalan rakkautta itseensä, täyttyy Hengellä ja rakkaudella.

        Uskovalla on siis omakin osuutensa. Muuten kehotukset ja jopa käskyt rakastaa olisivat turhia mikäli rakastaminen olisi automaatio jokaisen joskus Pyhällä Hengellä täyttyneen kohdalla. Sitäpaitsi Paavali käskee uskovia täyttymään jatkuvasti Hengellä. Tämä tietenkin siitä syystä että Hengen täyteydessä ihminen rakastaa.

        Muuten, kun luet Uuden Testamentin seuraavan kerran, kirjoita muistiin jokainen jae jossa esiintyy usko ja rakkaus samassa jakeessa. Niitä jakeita on paljon.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      30
      1929
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      6
      1792
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      15
      1281
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      7
      1184
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      20
      1159
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      10
      1095
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1041
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1005
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1004
    10. 10
      980
    Aihe