Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

roope salminen ja

cvcvddcc

että miksi roope salminen ängetään jokaikiseen ohjelmaan,koska hän ei ole edes komea ei ole karismaa ei osaa laulaa eikä näytellä pyrkiny y6krt teatterikouluun ja ei ole päässyt eikö se kerro jo jotain.krisse täti yliikäinen pissis hahmo ei myöskään ole koulua käynyt,ja sen huomaa.vetääkö viel 50v pissishahmoa.samoin miks MIKKO KUUSTONEN laitetaan joka ohjelmaan täytteeks ent uskis ottanu uuden roolin muka hirveän huumorintajuisena nautattajana laulais ennemmin vaik virsei.teko ukko.

37

260

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hahhahaaaaaaah

      Minusta taas Roope on hyvännäköinen, karismaattinen ja laulu- sekä näyttelytaidot on ok. Makunsa kullakin. Krissekin jaksaa vielä viihdyttää.

      Viestin lopusta en sitten jaksanut saada enää mitään selvää kun kirjoitus meni miten meni.

      Mutta joo, buhuu.

      • mössönmössöäkaik

        Nimellä ja suvulla pääsee. MTV huomaa miten tiettyjä henkilöitä tuodaan esiin.Mahtipontista tyrkytystä USAn malliin.


      • suomessa24

        Just joo tyyppi ratsastaa suvulla ja se sukukaan ei niin hääppönen,sanoisin tässä mutta pareempi olla sanomatta !


      • enemmänTriplaa

        Tuskin ratsastaa suvulla, en ole missään huomannut. Monet julkkisten lapset ovat päinvastoin kiusaantuneet jos pitää ottaa sukua esiin, mieluummin haluavat päteä ja edistyä omina itsenään. Mikä on hyvä.
        En ole huomannut ko tyypistä, että olisi tyrkky tai sinne päinkään. Nuorisosta tiedän että nuoriso tykkää Roopen esiintymisestä ja yhtyeestä. Kelpo esiintyjä ja laulaja ja vaikuttaa monilahjakkaalta. Ihmiset taitavat kateudesta kitistä, ketkä valittavat Roopesta. Suomi on niin pieni maa, ettei näköjään riitä julkkiksia vaan paljon pyörii samoja naamoja eri kanavien ohjelmissa. Sopii toivoa, että joka vuosi nousee uusia lahjakkaita esiintyjiä. Katsokaa vaikka nelosen Triplaa, niin toivois että sen formaatin nuoria kykyjä nousisi enemmän esiin. Itselläkin jäänyt vähiin triplan katsominen, mutta ne pätkät mitä nähnyt ovat olleet erinomaisia ja hahmotkin parempia kuin mm putoushahmot.


      • krisse_kouluttamaton
        mössönmössöäkaik kirjoitti:

        Nimellä ja suvulla pääsee. MTV huomaa miten tiettyjä henkilöitä tuodaan esiin.Mahtipontista tyrkytystä USAn malliin.

        "Ei koulutusta??????????"

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Krisse_Salminen

        .


      • eityömittäänoo

        Eihän tuossa koulutusta ollut, "vain" työkokemusta!


    • fwerewrwer

      Alkaa vaan olla niin että jäljellä olevista tähdistä Roope on selkeästi heikoin laulaja.....pitäisi pudota ensi viikolla. Viime viikollakaan laulussa ei juuri kehumista ollut, kun siitä ei juuri kuulunut mitään muuta kuin köhinää.....

    • tähteettähteet

      Roope Salminen huonoin ja saa jatkaa viikosta toiseen.harmi,että Krista putosi,on ollut parhaasta päästä.Jarkko Aholalla ei ole muuntatumiskykyä.osaa laulaa vain omalla opitulla tyylillään,vaikka hiton hyvä onkin omassa gengressään.Jarkko on ollut suuri pettymys,vaikka ooppera oli Jarkolta hyvä,mutta muut on menny penkin alle.

      • tätituumii

        No noista jäljelle jääneistä näkee selkeästi kuka Tähdet, tähdet kisassa äänestää - naiset. Veikkaan että seuraavilla kerroilla tippuu Roope/Valtteri ja loppuskabassa Ahola & Voutilainen. Laura on yksi Suomen parhaimpia viihdyttäjiä ja laulajia, joten hänen pitäisi mielestäni voittaa!


      • herkkäkorva

        Jarkko Aholalla on oma tunnistettava hyvä ääni kuten kaikilla menestyvillä laulajilla. Suomessa pääsee lauleskelemaan ja jopa keikoille hyvin heikoilla esityksillä. Jostain kyvyttömästä tehdään vain "tähtiä" mediassa tuputtamalla. Metalli ja rock musiikki vaatii klassisen musiikin tavoin enemmän todellista ja oikeata taitoa ja kykyä laulaa,säveltää,esittää kuin kevyet pop,iskelmä yms. tuotokset,jotka eivät kestä aikaa.


      • Roopeasäälitään

        Jarkolle on kyllä annettu sellaisia keskitempoisia kappaleita jotka ovat kaikki hyvin samanlaisia. Eikä Jarkkoa ole päästetty näyttämään todellista osaamista ja todellista itseä ollenkaan, paitsi oopperajaksossa. Ei ole ollut herkkiä kappaleita eikä mitään sen hevin suuntaistakaan mitä yleensä laulaa. Metallicahan edustaa ihan toisenlaista. Mistäköhän johtuu, liian hyvä? Roopen kappaleet taas ovat kaikki olleet selalisia joiden on katsottu auttavan. Eikä ole joutunut esiintymään kertaakaan viimeisenä, jolloin äänestysaika jää lyhyeksi.


      • parhailleparasta
        Roopeasäälitään kirjoitti:

        Jarkolle on kyllä annettu sellaisia keskitempoisia kappaleita jotka ovat kaikki hyvin samanlaisia. Eikä Jarkkoa ole päästetty näyttämään todellista osaamista ja todellista itseä ollenkaan, paitsi oopperajaksossa. Ei ole ollut herkkiä kappaleita eikä mitään sen hevin suuntaistakaan mitä yleensä laulaa. Metallicahan edustaa ihan toisenlaista. Mistäköhän johtuu, liian hyvä? Roopen kappaleet taas ovat kaikki olleet selalisia joiden on katsottu auttavan. Eikä ole joutunut esiintymään kertaakaan viimeisenä, jolloin äänestysaika jää lyhyeksi.

        näille näyttelijöille,joilla ei ole laulunlahjoja täytyy laittaa helpot biisit,jotka voi sitten esittää puoliksi näyttelemällä,niin eivät ihan nolaa itteään.sitten esim.Jarkolle laitetaan jotain yhdentekeviä rallatuksia,ettei pääse loistamaan,näin ollen hyvät laulajat joutuvat antamaan tasoitusta näille lahjattomille.eikä kyllä suomalaiset muutenkaan ymmärrä hyvien laulajien päälle mitään.kaikenlaiset kollottajat ja räppääjät ovat mummojen suosiossa,jotka näissä kilpailuissa äänestävät.


    • Mustat_silmänaluset

      Koville taitaa ottaa Roopella tämä nykyinen julkisuudessa hilluminen, kun on niin mustat silmänalusetkin. Eikö hän ehdi enää ulkoilla, eikä nukkua? Vai viettääkö vielä sen lisäksi julkkiksille tyypillistä epäterveellistä elämää? Palaa kohta loppuun tuokin nuorimies.

      • tummat

        Taitaa nuo tummat silmänaluset kuulua kuvaan ilman tilaamista. Tiedän monia, joilla on tummat silmänaluset, eikä niitä saa pois kuin meikillä. Nukkuminen ei poista.


    • gvhjbukolp

      Taitaa käydä niin että tänä vuonna surkein laulaja on pian finaalissa, kun tänään on vielä ns. häntä suosiva musiikkityyli. Jos Roope voittaa koko paskan, voi koko ohjelman lopettaa sen jälkeen ikuisiksi ajoiksi.

    • myötähäpeä

      vihdoin tuo huonoin Roope Salminen tippui.tuo Roopen ja Valtterin duetto oli lähinnä nolo,tosiaan kuin huono karaoke-veto.joku sanoi,että tuli tuosta vedosta kylmät väreet,niin mullekin,mutta siksi,että oli järkyttävän huono.

    • kyllästyttää9

      Samaa mieltä. Mikko Kuustosen naama ja persoona ärsyttänyt jo kauan. Ja toistuvasti esillä. Jäi sitten tuubikin kattomatta, kun nii tympäsi etukäteen...ja jää jatkossa kaikki missä Mikko on mukana

    • wfejn

      Julkkiksista pulaa , kun kaikkia keskinkertaisuuksia joudutaan pystymettästä hilaamaan näytille , vrt. salminen.

    • roope4ever

      Vittu!
      Roope on komea, karismaattinen ja hyvä laulamaan.
      Olen nähnyt muutaman Kolinan esityksenkin ja Roope on mahtava! I love him.

      • pelleseon

        Vai komea? Hanki nyt silmälasit jos tuollainen tyyppi on mielestäsi komea. Ehkä naurettavin "juontaja" kautta aikojen.


      • fddffdddd
        pelleseon kirjoitti:

        Vai komea? Hanki nyt silmälasit jos tuollainen tyyppi on mielestäsi komea. Ehkä naurettavin "juontaja" kautta aikojen.

        Totta, Roope Salminen on kaikkea muuta kuin komea!


    • Leppilampijokapaikassa

      No onhan se miljoona kertaa miellyttävämpi kuin MINÄ ITSE Leppilampi!!!

    • Ghrrtty

      Parikymppisellä ei ole mitään karismaa! Ihan pöllöjä olette.

    • mtvperseestä

      Täys paska koko äijä niin juontajana kuin laulajanakin... jopa Leppilampikin on hyvä siihen verrattuna

    • Minnaaaaaaaaa

      No nythän se vasta onkin joka paikass, Uuden "Musiikin" kilpailu, joku talk show kahden muun tampion kanssa.... joka prk kanavalla... ihan ok ehkä siinä mitä tekee, mutta siihen nähden kuinka paljon on esillä, niin karisman määrä on kyllä aika mitään sanomaton...

    • suuryllätys

      Roope yllätti Enbusken ja Veitolan kanssa. Kansa hölmistyi, että sehän osaakin !!!

      • myötähäpeää

        Ei osannu...


    • oolkd

      Roope on kehittynyt hyvin sekä juontajana että laulajana. Lisäksi vielä mies on komea, oikea silmien ilo tällaiselle aidolle heteronaiselle.

    • mtvmtv

      No mielestäni Roope pesee nokkeluudellaan ja nuorella innolla Enbusken ja Veitolan.
      Antakaa kundin yrittää:)

      • puhkikulunut

        No juu kunhatte ette kuluta hähtä heti puhki liikaa ruutuaikaa alkaa tökkimään katselijaa, vie liialla yhden henkilön tyrkyttämisellä mielenkiinnon koko ohjelmaan.Ja myöskin henkilöön.
        Kuustonen on hyvä esimerkki siitä,, hyvät ja huonot uutiset oli ensin hauska ohjelma,,mutta vuosia sitä samaa naurua katsellessa alko tumpäsemään,
        Nytt joku pääskysaaren ohjelma on samaa käkätystä,, ketä kiinnostaa vielä joka lauantai kuunnella kuustosen käkätystä.
        Eikö todellakaan Suomesta LÖYDY jotakin älykästä ihmistä näihin ohjelmiin.

        VAI ONKO SE NIIN, ETTÄ PIIRI PIENI PYÖRII, ka katsojat kaikkoavat.


    • Joppe8

      Nyt tuli pohjanoteeraus Roope Salmisesta oman talk shown myötä Sublla. Pitäisi olla jokin bastuu myös kanavan ohjelmapäälliköllä mitä päästetään ulos

    • ilotalossakoeletään

      Roopella oli 2 vaihtoehtoa. Joko tilata morsian netistä, taikka Missi. Täytyy olla todella tyhmä jos kuvittele että julkkissuhteet kestävät kovinkaan kauan. Toki hauskaa voi pitää toisen kustannuksella, ja kun kyllästyy niin aina löytyy toinen juklkkiskipee.

    • ärayttäää

      Näitä läskejä miehiä pyörii televisiossa nyt ihan liikaa. Helppoheikki näytetään meille jopa kolme kertaa päivässä, uusintoina.
      Mikko Kuustonen muuten nauraa kuin heikkopäinen, miksi?
      Läski koomikko kulkee grilliltä toiselle ja vetää lisää läskiä naamaansa, hyi hitto.
      Roope Salmiselle suon tuon eläkemissin , ko. missi onkin ollut tosityrkyllä ja vuosikymmenen ajan.

    • PaskamAkari

      Miksi kuustonen ja roopet en tiedä paskaa tulee tuutin täydeltä. Mitä näillä on annettavaa ei niin mitään.

    • maximuskoko

      RE-TARD-MIEHET

    • re-tard-EJA

      Minnaaaaaaaaa
      13.2.2016 15:18
      No nythän se vasta onkin joka paikass, Uuden "Musiikin" kilpailu, joku talk show kahden muun tampion kanssa.... joka prk kanavalla... ihan ok ehkä siinä mitä tekee, mutta siihen nähden kuinka paljon on esillä, niin karisman määrä on kyllä aika mitään sanomaton...

      -----------------------


      Mielenkiintoinen kirjoittajatar ja sanoma.

    • FAS

      sääliä

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2444
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2143
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1798
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1591
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1525
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1478
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      87
      1296
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe