Kyykytyksille tulee loppu me tulemme voittoon

YlösSorronYöstä

Hyvät toverit. Vallankumous odottaa meitä, nouskaa ja kootkaa rivinne toverit!

Mieleen tulee meidän vanhan laulun sanat: " Kenen joukoissa seisot, kenen lippua kannat.!
" Ei synny oikeutta ilman taistelua ei taistelua ilman yhteistä rintamaa"

Marxin viitoittamaa tietä kohden vaaleja me nousemme eliitin orjuudesta rintamaan!

Kohden vappua me marssimme liput liehuvat meille toverit!

32

665

  Vastaukset

  • Juuri noin. Pää pystyssä. Porvarisluokka on sössinyt lännen talouden. Taantuma on jatkunut 8 vuotta eikä loppua näy. Alistumalla peli jatkuu. Toimimalla tulee muutos. Syriza Kreikassa ja Podemos Espanjassa ovat uusien tuulien airueita. Brysselisssä pallit väpäjävät.

  • Maailman tulevaisuus on sosialismi.

   • Aivan, ... , kansallissosialismi


  • Suomen kohtalon hetkiä. Sisällissodassa 1918 valkoisten puolella taisteli myös ruotsalainen erityisesti punaisten teloituksiin erikoistunut prikaati. Sen sotatie oli lyhyt ja verinen.

   "Teloituslaukaukset kajahtelevat Tampereen rautatieaseman makasiinin nurkalla huhtikuussa 1918. Rautatieaseman komendanttina toimii ruotsalainen verenhimoinen vapaaehtoinen, luutnantti Erik Reichenberg, joka on innokas valokuvaaja."

   Ruotsalaiset ovat saaneet kunniansa sivistymättöminä naisten ja lasten teloittajina.

   "Ruotsalainen prikaati janosi itselleen sankarikunniaa, ja se itse piti Tampereen valtausta Ruotsin lahjana Suomen kansalle"

  • Ruotsalaiset konnat todella olivat suojeluskuntien mukana punakaartilaisten ja siviilienkin teloittamisessa. On erotettava se, että asialla ei ollut ruotsalainen työkansa vaan ruotsalaisten kapitalistien apujoukot kukistamassa Suomen työläisten vallankumousta.
   Persut ovat samanalaisia kuin RKP:n sotahaukat. Molemmat vievät epäisänmaallisesti Suomea natoon. Isäntämaasopimus on tehty, maa myyty ja persu-rkp akseli lipoo huuliaan.
   Persut ovat täysin RKP:n apupuolue työväen etujen leikkaamisessa.

   • "Ruotsalaiset konnat todella olivat suojeluskuntien mukana punakaartilaisten ja ....."

    Kannattaa tosiaan olla ruotsalaisille hyvin, hyvin vihainen. Eihän mainitusta hommasta ole kulunut vasta kuin 100 vuotta.


  • Heitelkää käpyjä vaan! Ei Putinkaan teitä laiskureita huoli. Tulee JYTKYYYYY!

  • Jos persuille tulee jytky se tulee putinin persuuksista. Persut ovat lähes yksi yhteen Putinin oligarkkikapitalismin kannattajapuolue kuin olla voi. Persut tukevat Putinia myös homojen oikeuksien polkemisessa. Persut eivät Suomessa tikkua ristiin laita suurrikaiden veronkierron estämiseksi. Putin sentään vähän sorkkii muttei omia. Persut ovat kateudesta vihreitä Putinin armeijalle vaikka nuoleskelevät naton kantapäitä.
   Persujen ohjelmat eivät esiinny mitenkään työllisyyden parantamisen puolesta. Palkkojen leikkauksia ja tessin purkamisia esitetään päivittäin.

  • Ensisijainen tehtävä on saada talouskuripolitiika nurin. Porvariluokka kynii kohtaa viltit.
   valitettavasti Persussuomalainen puolue aikoo jatkaa leikkauksia ja sotuetujen polkemista.
   Duunari ei voi äänestää persuja. Persuissa ääni menee omia etuja vastaan.
   Äänestä siis kommunistia. Se on oikea vaihtoehto.

  • Leikkauspolitiikalle täytyy tulla loppu. Talouden alasajoa ei saa sallia. Kokoomus aikoo jatkaa sitä Perussuomalaisten tuella.
   Äänestämällä kommunisteja päästään alkuun.

   • just noin.


  • Kommunistit haluaa diktatuurin suomee, todellinen hyvinvointivaltio on länsimainen demokratia

  • idioottimainen aloitus

  • Vallankumoushan on 19.4 sitä vaan kutsutaan sivistyneessä maailmassa vaaliksi. Siinä taas katsotaan mitä kansa oikeasti haluaa ja valta muutetaan sen mukaiseksi.

   Vaalit ovat paljon kestävämpi, halvempi ja kansalle suotuisampi vallankumousmuoto kuin ne kommunistiset joita maailmassa on muutamia nähty. Nehän, siis nuo komuvallankumoukset, eivät ole johtaneet mihinkään kestävään vaan ne ovat joko lakanneet konkurssiin, joutuneet pyytämään vastapuolen apua tai jääneet nyhjöttämään kurjuuden rajalle.

   Minä olen jo käynyt sen oman osani vallankumouksesta suorittamassa mutta monelta se vielä taitaa uupua. Suosittelen lämpimästi menemään! Ei taida tosin silti yksikään kommunistisista puolueista päästä vallan kahvaan edes pikkaraistakaan vertaa.

  • STADILAINEN, KYYKYTYS POIKKI

   Stadin kundi RENE TULEE tänään KELLO 8:50 OLETKO VALMIS, SOININ JA VEIKKO HURSTIN VIITOITTAMAA TIETÄ, René Hursti MAINOSTELEVISION HAASTATELTAVANA KELLO 8:50 NYT MAANANTAINA 13.4.

   René Hursti, Helsingin vaalipiiri, numero 158, Helsingin kaupunginvaltuutettu, varakansanedustaja https://vaalit.perussuomalaiset.fi/ehdokkaat/-----rene-hursti https://www.facebook.com/rene.hursti

   USKALLATKO KATSOA? Minä uskallan. Vaikka JÄLKEENPÄIN KATSO LEGENDAARISEN HARRI LINDELLIN HAASTATTELEMA RENE HURSTI

   https://www.youtube.com/watch?v=s9pFl_WTbZI

   RENE HURSTI KALLIOSTA VAIHTEEKSI PUHUU EDUSKUNNASSA, TOSIN TÄSSÄ VIELÄ ULKONA EDESSÄ, MUTTA EI ENÄÄ KAUAN

   https://www.youtube.com/watch?v=e_ZGwOgan-M

   SILLÄ RENESTÄ TULEE NÄISSÄ VAALEISSA PERUSSUOMEN KANSANEDUSTAJA, Helsinki numero 158. Kallion seudun Perussuomalaiset kertoo http://kallio.perussuomalaiset.fi/renehursti-eduskuntaan/ RENE´HURSTI EDUSKUNTAAN 2015

   • RENE KERTOI ETTÄ ULKOMAALAISET VANGIT KÄYTÄVÄT SUOMEN RAHOJA YLI 60 MILJOONAA VUODESSA JA NÄISTÄ YLI 40 PROSENTTIA VENÄLÄISIÄ JA VIROLAISIA

    RENE EDUSKUNTAAN NYT HOITAMAAN TÄMÄ ASIA

    hillo ei riitä enää stadin friiduille ja kundeille kun pelleillään suomalaisten rahoilla


  • Vallankumous tulee...jaahas! Ja kenen toimesta ja millä porukalla?
   Nämä kommarien utopistiset höpötykset ovat ihan huvittavaa luettavaa. Niitä ei kukaan ota vakavasti - kuten ei ota koko kommunismiakaan. Johan se on vaaleissa nähty monta kertaa.

   Vaan mitäpä siitä... Koskaan ei länsimaisen demokratian ja vapauden tilalle tule kommunistista diktatuuria ja kurjuutta. Näin ovat kansat päättäneet; Baltianmaat, Puola, Saksa, Unkari jne.

   • Vallankumoushan tulee ensivuonna muistaakseni 19.4, silloin vanha valta järkkyy ja poistuu takavasemmalle kansan valitessa uuden itselleen sopiovan vallan taas 4 vuoden ajaksi.

    Vaalit ovat demokratiassa tämän päivän vallankumous eikä pyssyjä tarvita, kynä riittää kun koppiin mennessä saa sen piirustuspaperin jolla se vallankumous tehdään.


  • Porvari pelkää sosialismia. Se pelkää sen vaanivan nurkan takana. Pelko on aiheellinen. Porvarillinen talouspoltiikka Euroopassa ajaa kansoja vastakkain lähelle sotatilaa. Sitäkin enemmän se noudattaa kansantalouden alasajon ohjelmaa.
   Normaali kapitalistinen suhdannevaihtelu on häiriinnitetty. Laman aikana yhtiöitä on mennyt konkurssiin ja palkkojakin on laskettu. Nykyisin kapitalistiluokka ottaa vähentyneet voitot porvarillisen valtion avulla sosiaalisista eduista. Se taas murentaa yhteisöä edelleen.
   Kapitalismi on neuvoton normaalia korkeamman työn tuottavuuden kehityksen aikakaudella, joka mahdollistaisi sosiaalisen ja sivistyksellisen sektorin huiman nousun.

   Aloitus voi olla oikeistolaisen laatima, jotta saisi ironisoida viesteissä. Aloituksen teesit ovat kuitenkin oikeat työväenluokalle. Sosialidemokratia luopumalla Marxista on hiipunut tavanomaiseksi pikkuporvarilliseksi puolueeksi. Työväenliikkeen lamatilan johdosta oikeistolaiset liikkeet kuten Perussuomaaliset ovat saaneet jalansijaa. Käänne on käsinkosteltavissa. Sosialismin aatteet ovat vetovoimaisia, ehkä vetovoimaisempia kuin koskaan. Perussuomalaisten rappio on selvästi nähtävissä. Se ei enää merkittävästi häiritse työveänliikettä, ei käytännössä eikä teoreettisesti. Toereettisesti Persut ovat maho lehmä.

   Vaaleissa ääni kommunisteille.

   • "Porvari pelkää sosialismia. Se pelkää sen vaanivan nurkan takana. Pelko on aiheellinen...." Epäilemättä. Mutta huolestuttavaa on, joku ihan tosissaan uskoo noihin "sosialismi tulee" -höpinöihin. Näille nettipalstoillehan voi kuka tahansa kirjoitella suunnilleen mitä tahansa - käytännössä mitään rajoitteita ei ole. Niinpä ylikierroksilla käyvä mielikuvitus voi
    tehdä kirkasotsaiselle luokkatietoiselle tepposensa. Kirkasotsainen alkaa ihan tosissaan uskoa "sosialismi tulee" -höperehtimistä.


   • Töymeis kirjoitti:

    "Porvari pelkää sosialismia. Se pelkää sen vaanivan nurkan takana. Pelko on aiheellinen...." Epäilemättä. Mutta huolestuttavaa on, joku ihan tosissaan uskoo noihin "sosialismi tulee" -höpinöihin. Näille nettipalstoillehan voi kuka tahansa kirjoitella suunnilleen mitä tahansa - käytännössä mitään rajoitteita ei ole. Niinpä ylikierroksilla käyvä mielikuvitus voi
    tehdä kirkasotsaiselle luokkatietoiselle tepposensa. Kirkasotsainen alkaa ihan tosissaan uskoa "sosialismi tulee" -höperehtimistä.

    Vielä lisäys edelliseen: kuntavaaleissa SKP:n osuus annetuista äänistä oli luokkaa 0.3 %. KTP:n osuus oli 0.0 jotain. Onkohan sosialismin pelko ihan tosissaan aiheellinen?


   • Töymeis kirjoitti:

    Vielä lisäys edelliseen: kuntavaaleissa SKP:n osuus annetuista äänistä oli luokkaa 0.3 %. KTP:n osuus oli 0.0 jotain. Onkohan sosialismin pelko ihan tosissaan aiheellinen?

    Eihän tuo pelko ole todellista mutta sen kuvittelu tyydyttää molempien komujen mieltä!


  • Sosialismi voittaa väistämättä. Kapitalismi ei kykene vastaamaan korkeaan työn tuottavuuteen. Kapitalismi ei tunne sosiaalista yhteiskuntaa ja se olisi päivärjestyksessä. Kapitalisti haluaa korkeaa voittoa työmiehen selkänahasta ja kieltäytyy luovuttamasta lisäarvon osuutta yhteisölle. Se piilottaa sen rikollisesti verokeitaisiin.

   • "Sosialismi voittaa väistämättä....."
    Saattaa voittaa tai sitten ei. Varmaa kuitenkin on, että n. 1.5 vuoden päästä, eduskuntavaalien jälkeen, KTP ei ole puoluerekisterissä. Aika näyttää, viitsivätkö viimeiset ktp:läiset vielä alkaa nimienkeruutalkoiseen. Veikkaukseni on, että eivät ala. Eli se on sitten siinä. KTP voi tietysti fuusioitua SKP:n ja muodostaa sen kanssa yhdessä varsinaisen power clanin.


   • "Se piilottaa sen rikollisesti verokeitaisiin"
    Ei ihan näin. Varojen sijoittaminen "veroparatiiseihin" on täysin laillista.


  • 400 kannattajakortin vaje, aikaa 30pv.

  • Kapitalismi on "so last season", sosialismi tulee voittamaan !

  • Älä ruoki kepun purevaa koiraa. Atria, Valio ja S- ketju ovat Kepulaisen politiikan rahasampo. Työläinen karta näiden osuuskuntien tuotteita ja asiointia niissä.
   Miksi tukea osuuskuntia jotka halveksii suomalaista työtätekevää.
   Suomalaisia vaihtoehtoja on pilvin pimein jotka osaa arvostaa asiakastaan.

  • Marxhan viitoitti tietä ainoastaan sosiaalitoimistoon. Hänhän ei työssä käynyt vaan eli sen ajan sosiaaliturvalla eli sukulaisten ja kavereiden rahoilla. Kai te nyt ilman Marxiakin sossuun löydätte?

  • VAPPU OLI ONNISTUNUT JUHLAMME
   MARSSIMME KAPITALISTISTA RIISTOA VASTAAN
   BANDEROLLIT MUKANA niissä tekstit olivat arabiaksi
   kansainvälisyys on voimaa

   saksalaisen marxin kuubalaisen chen viitoittamaa tietä otto ville kuusien muistoa kunnioittaen

   helsingissä onnistuimme hyvin meillä oli 5 marssijaa turussa 2 ja tampereella 4
   oulussa tällä kertaa vain yksi joten emme saaneet banederollia levitettyä kun toinen puuttui
   ensi vuonna asia on jo toinen

   Ei synny yhteistä rintamaa ilman oikeutta
   ei synny taistelua ilman taistelulaulua
   laululiike kunniaan kaj kydeniuksen viiitoittamaa tietä euroopan syrjäkylät nousevat
   ensi vuonna tapaamme uudestaan vappuna taistelulaulujen merkeissä banderollien alla
   vapise kapitalismi joukkovoimamme edessä
   eläköön kommunismi marxismi leninismi emme sylje pois stalinia emme sulje maoa
   olemmehan internationalisteja eläköön aate

   • Ei taida 2 riittää joukkovoimaksi, pikemminkin pitäisi olla 200'000 ja silloin ehkä joukkovoima olisi kohtuu ilmaisu.

    Saattekohan edes 10'000 kannattajaa aikaiseksi, epäilen suuresti!


  • VAPPU OLI ONNISTUNUT JUHLAMME
   marskin syntymästä sata vuotta nyt
   kaikkialla kansa nousee myös meidän on aktivoiduttava luokkakantaisesti

   meidän on voimistettava ja voimisteltava joukkovoimaamme jotta ensi vuonna kaikki olisi toisin ja meillä olisi joka paikassa banderolli, kun muistatte, että tarvitaan toisiamme ja toinen, koska banderollia ei voi pitää yksin tuntamatta itseään rollipeikoksi ja sitäpaitsi toinen reuna kaatuu

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 175 pakolaista tulossa Suomeen

   Sisäministeriö vahvisti IL:n tiedot: Suomi ottaa Välimeren pakolaisleireiltä enintään 175 alaikäistä tai yksinhuoltajaperheiden jäseniä https://www.il
   Maailman menoa
   198
   3820
  2. Suomeen tarvitaan minimipalkkalaki

   Suomesta on tulossa yhä enmmän kurjien palkkojen ja nollatuntisopimusten maa. "Kansainvälisen kilpailukyvyn" nimissä erityisesti sisämarkkinoilla toim
   Maailman menoa
   116
   2219
  3. Taas on yksityisautoilija paha ihminen

   Taas on yksityisautoilija paha ihminen Traficomin tutkimus: ”Polttoaineen tulisi maksaa ainakin 2,26 euroa litralta, jotta autoilijat alkaisivat vähe
   Maailman menoa
   110
   999
  4. Miten mä voin olla ihastunut vieläkin, vaikka mennyt yli kolme vuotta.

   Tunsin jotain erittäin harvinaista vetovoimaa meidän välillä ja tiedän sun myös tunteneen. Myöhäistähän se enää on miettiä ja jos elämäntilanteeni oli
   Ikävä
   29
   572