Vemmu alias Pertti Pihlaja

Ummetus

Vemmu oli se outo tyyppi, johon Aki Nikkinen tutustui vankilassa. Vemmu innostui täysin kun selvisi, että Jenni on Akin tuttava. Vemmu palvoi Jennin kuvaa kaltereiden takana eikä Aki ymmärtänyt kuinka pakkomielteistä Vemmun kiinnostus oli. Aki ei aluksi myöskään saanut selville mitään miehen vaarallisuudesta. Vemmu myönsi kyllä ahdistelleensa ja seurailleensa aikoinaan rakastamaansa tyttöä, mutta siinä kaikki. Vapauduttuaan vankilasta Vemmu oli päättänyt parantaa kuvansa kauniin kansikuvatytön Jennin silmissä.

Aki pyysi Jennin vankilaan vierailulle ja pyysi tätä allekirjoittamaan kortteja, joilla sitten kävi kauppaa Vemmun kanssa. Vemmu sai haltuunsa myös Jennin puhelinnumeron ja soitti inhottavan häirikköpuhelun. Tässä vaiheessa Akikin alkoi huolestua. Pian Vemmu ilmoitti pääsevänsä siviiliin ja aikovansa estää Jennin avioliittosuunnitelmat. Pikapuoliin Pihlajakadulla tehtiin havaintoja epämääräisestä hiipparista, mutta Aki yritti puhelimessa tyynnytellä Jenniä ettei tämä huolestuisi turhaan. Samaan aikaan Markus Ekholm lupautui töihin perhefirmaan isänsä Eerikin pyynnöstä ja kahvilaan tarvittiin lisää väkeä. Haastatteluun saapui Perttinä esittäytynyt Vemmu, joka myös palkattiin Barbaariin.

"Pertti" pumppasi tietoja Jennistä ja sai Tonin luulemaan Jennin pettäneen häntä Akin kanssa. Pertti pääsi lohduttamaan Jenniä ja järjesti vielä päivällisen sovinnon kunniaksi syöttäen samalla Katjalle yliannostuksen rauhoittavia lääkkeitä. Pertti nimittäin tajusi, että Jenni pysyy Helsingissä Katjan vuoksi ja että Toni lähtisi Frankfurtiin töihin joka tapauksessa. Katjan lähdettyä sairaalaan Pertti hivuttautui yhä lähemmäs päästyään Jennin kämppäkaveriksi Katjan poissaolon ajaksi. Tällä välin Aki pakeni sairaalareissun jälkeen vankilasta, ja törmäsi kahvilasta rahaa ryöstäessään Vemmuun ja yritti varoittaa Jenniä siinä kuitenkaan onnistumatta.

Jennin ilmoitettua Frankfurtiin lähdöstä Pertti hätääntyi, teki rakkaudentunnustuksen ja anoi Jenniä jäämään. Pertti sieppasi Jennin sekä Ismon panttivangeiksi Ismon putiikkiin, kolkkasi paikalle tulleen Kallen ja osoitteli Ismoa vakavissaan aseella uhaten tappaa tämän. Tilanteeseen vironnut Kalle toimi ripeästi ja tainnutti sieppaajan. Vasta tuolloin Katjalle ja Jennille valkeni, että Vemmu ja Pertti olivat yksi ja sama henkilö. Vemmulle rapsahtaneen tuomion pituudesta ei ole tietoa, mutta Pihlajakadulla häntä ei ole ainakaan nähty.

7

2813

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sammakko.

      Toivottavasti Vemmu tulee takaisin ja ampuu Jenniä haulikolla päähän kaksikymmentä kertaa ja Jenni kuolee.

    • Bilteman.tummennuskalvo

      onko järkeä kopioida noita juttuja salkkareiden sivuilta, jos joku tietoa kaipaa niin vamasti sen osaa sivuilta hakea eli ole hyvä ja lopeta!

      • tyyppi

        Miks vatussa valitat ku itekki kopioit niitä ihan simenään että v*** piä vaan sä bilteman.ummennuskalvo turpas kiinni½! toi on pientä suhun verrattuna !!!!!!!!!!!!!111111111111


    • Anonyymi

      Moi ja hei pertti pihlaja mitä sinulle kuuluu palavatko

      • Anonyymi

        Moi pertti pihlaja oletko näyttelijä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Moi pertti pihlaja oletko näyttelijä

        Hei, hei, Pertti!
        Ootkin ihan hei, hei.


    • Anonyymi

      Ismo ei tykännyt Vemmusta kun sillä oli tapana käydä Ismon valinnassa ammuskelemassa kahvipaketteja. Lopulta Vemmu sitten mystisesti katosi kokonaan eikä kukaan tiedä mihin, mutta Ismo oli kyllä nähty kuljeskelevan pesäpallomailan kanssa Vemmun asuintalon nurkilla.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      201
      4783
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      279
      2912
    3. 134
      1747
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      211
      1480
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1421
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1186
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1154
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1119
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1087
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1081
    Aihe