Aihe

SIPILÄN TÖRKEÄ PÖRSSIRIKOS

JOTautomationHUIJAUS

Piensijoittajat rynnistivät jälleen sankoin joukoin ostamaan JOTin osakkeita. Kaiken piti näyttää hyvältä, kunnes yhtiö ilmoitti täysin yllättäen tulosvaroituksesta. Aikaa helmikuun tulevaisuuden hehkutuksesta oli kulunut n. kaksi kuukautta.

Yhtiön hallituksen puheenjohtaja Veikko Lesonen myi 11 miljoonaa osaketta 2.2.2000, eli sopivasti juuri ennen tulosvaroituskierteen alkamista. [5] Myös Juha Sipilä oli myynyt kaikki JOTin osakkeensa (Fortel Invest) tammikuun loppuun mennessä. [6] Enää ei tarvinnut tuijottaa kurssin kehitystä teksti-tv:stä, joten Sipilä kantoi television yrityksen neuvotteluhuoneesta pois.

Helmikuussa 2000 JOTin osake maksoi vielä yli 13,00 euroa, mutta jo syyskuuhun 2001 mennessä osakkeen arvo oli romahtanut 0,31 euroon. Ajoitus on tärkeintä, eikö vain?

Rahoitustarkastus selvitteli, miten yhtiö oli vielä tammikuussa tiedottanut positiivisia näkymiä saaden kurssin kovaan nousuun, mutta jo huhtikuussa yhtiö kuitenkin antoi yllättäen tulosvaroituksen.Yhtiö selvisi tapauksesta pienellä nuhtelulla ja kirjallisella huomautuksella.

9

81

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • HÄMÄRÄTbisnekset

   Hän onkin pörssikeinottelija

  • pörssipelurit

   Useita pörssiyhtiöitä tyhjätty oulukaisten vaijarien toimesta.
   katoppa googlella Juhan työura.

   • jekuttajat----

    -Taloussanomat 14.4.2000

    Lue koko juttu ja katso kuinka Sipilä poseeraa Terentjeffin ja Lesosen rinnalla. Paljonko sinä hävisit JOT-Automationin osakekaupoissa yhtiön antaman täysin virheellisen infon takia?

    Katso kaikki kuvat ja lähteet:

    http://kansalaisinfo.simplesite.com/


   • HÄRSKI-JÄTKÄ
    jekuttajat---- kirjoitti:

    -Taloussanomat 14.4.2000

    Lue koko juttu ja katso kuinka Sipilä poseeraa Terentjeffin ja Lesosen rinnalla. Paljonko sinä hävisit JOT-Automationin osakekaupoissa yhtiön antaman täysin virheellisen infon takia?

    Katso kaikki kuvat ja lähteet:

    http://kansalaisinfo.simplesite.com/

    Juha Sipilän yhtiö oli synnyttämässä jätevesiasetusta, joka velvoitti suomalaiset hankkimaan tuhansien eurojen arvoisia jäteveden puhdistuslaitteita. Samaan aikaan Sipilän yhtiö kehitti ja valmisti juuri sellaisia laitteita.

    Suomen Uutisten haltuunsa saamien dokumenttien mukaan keskustan puheenjohtajan Juha Sipilän yhtiö Green Rock Oy oli keskeisessä roolissa, kun kiisteltyä jätevesiasetusta synnytettiin.

    Jätevesiasetus velvoittaa suuren osan haja-asutusalueiden kotitalouksista hankkimaan tuhansia euroja maksavan puhdistuslaitteiston. Sipilän Green Rock –yhtiö on myynyt puhdistuslaitteistoja kymmenillä miljoonilla euroilla.

    Jäteveden puhdistuslaitteille luotiin Suomeen niin sanotut regulaatiomarkkinat. Tällaisen markkinan luominen edellyttää aina sääntöjen muuttamista. Ellei asiaa koskevaa asetusta olisi tehty, ei tuhansien eurojen laitteita tarvittaisi lainkaan.

    Ylen MOT-ohjelma arvioi jätevesilaitteiden markkinan kooksi kaksi miljardia euroa.

    Hajasampo-projekti

    Jätevesiasetusta alettiin pedata jo kauan sitten. Keväällä 1998 aloitettiin Suomen ympäristökeskuksen (SYKE) johdolla Hajasampo-projekti. Siinä selvitettiin haja-asutusalueiden jätevesien käsittelyn tehostamista. Projektissa aktiivisimmin mukana olleet yritykset Green Rock Oy, Envitop Oy ja Propipe Oy hyödynsivät projektia ja siinä saatuja välituloksia tuotekehitystoiminnassaan.


  • NÄMÄ-TÖPIT

   PÄIVÄNVALOON,
   toivoo köyhä rehellinen kansa.

  • rahaatuleeovista

   kaikkien näiden takana lestadiolaiset..äänestäkää ihmiset sipilä päämisterin pallille niin suomea johtaa vanhollis-lestadiolaiset.....pilotetusti tietysti kuten ne aina tekee. yrittäjyyttä kannatan ja yrityksen kuuluu tehdä maksimivoittoa keinolla millä hyvänsä mun mielestä.on tultu huomaamaan että seurakunnat/saarnaajat ovat yksi parhaiten tuottavia yrityksiä.heh heh.ihmiset lykkääväät rahaa tyhjille lupauksille eikä tarvi edes pörssiin listautua? ehkä sipilällä on sellanen putki menos ny:yritysvoitot ensin,sitten eduskunnasta helppo raha,sitten jackpot(jota jo pohjustetaan)lestadiolais saarnaaja sipilä....

  • RIKKAIDENvaltakunta

   Huijareiden juhlat alkavat
   välillinen verotus köyhälle kansalle nousee
   voittorahat ja verot siirretään veroparatiiseihin.

  • sunmamma

   Omistin aikoinani pinon JOT automationin osakkeita ja kun ne olivat korkeimmillaan möin ne ja pian ne vajosivat, uren ajattelinkin. Näin osakemarkkinoilla usein tapahtuu. Yurha siitä ketään muuta on syyttää kuin itseään, jos menettää rahansa. Riskinotto on henkilökohtainen, ei pörssiyhtiö mikään hyväntekeväisyyslaitos ole.

  • Susi----

   lampaan vaatteissa.
   M.O.T.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   203
   16033
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   333
   5704