Kekkosen aikana oli kaikki suhteet paremmin

NytTarvitaanJämeryyttä

Kekkosen aikana esimerkiksi sotaministeri Haglundin kaltainen sotahullu olisi lähtenyt hallituksesta kuin leppäkeihäs ilman mitään selittelyjä. Mitä meillä nykyinen presidentti Niinistö tekee hän on täysin nynny hoitamaan puolusvoimien ylipäälikön virkaa ja muutenkin koko ukko on pelkkä ruotsalaisten narussa kulkeva lammas. Mielestäni Haglund on toiminut täysin ominpäin ja vaarantanut törkeästi maamme turvallisuutta omintakeisilla päätöksillään.

Me vanhemmat seniorit muistamme hyvin Kekkosen ajan ja silloisen naapurimaa Neuvostoliiton ja Suomen välit olivat sopuisat ja mitään vaaraa sieltä suunnalta ei ollut.
Myös puolusvoimat ostivat aseistustaan silloisesta Neuvostoliitosta ja ne olivat huippulaatuisia.

Nykyisin nämä sotahullut RKP:n ministerit toimivat kuin yltiöpäiset kakarat jossain hiekkalaatikollaan välittämättä Suomen turvallisista suhteista Venäläisten kanssa mikä saattaa pahimmassa tapauksessa johtaa itsenäisyytemme tuhoon.

6

82

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vuorenpeikko11

      Palvokaa Ukko Ylijumalaa ja muita muinaissuomalaisia Jumalia niin menestytte ja elätte onnellisina.

    • Saatanan_tunarit---

      .

      "Kekkosella oli hyvä lause näistä mikki-hiiristä "Saatanan tunarit!!!!!1""

      .

    • Nulikkalaumakuriin

      Haglund on täysi tomppeli. Maan rappiotilan kuva: alaikäinen nilkki todella isoissa saappaissa. Miten nuo rkp:läiset voikin olla noin nuljakkeita? Lisäksi korkealla tasolla päästetään heittoja ja mielipiteitä julkisuuteen kuin jossain kakaroiden keskustelupalstalla. Media möyhyää sotapsykoosissa niin, että en enää halua seurata tätä irvokasta näytelmää. Mikä pointti on sen jänkyttämisellä, että eipähän olla ainakaan suomettuneita. Haluatteko, että maa lanataan parkkipaikoiksi, ihmisiä kuolee ja lapsilla ei ole alkeellistaakaan tulevaisuutta? Ei se, että toimitana viisaasti te emeistä suomettuneita. Herätys ******* epäonnistuneet hullut katastrofihallitusten kannattajat. On aika ryhtyä elämään ja oikeisiin töihin. Siitä ei päästä mihinkään, että kaksi hallituskautta on mennyt Suomen sekä sen suhteiden totaaliseen tuhoamiseen. Etupäässä umpisokeiden eu-friikkein, kokoomuksen ja täysin läpimädän median toimesta. Nyt on tosi kyseessä. Maa tarvitsee tosi kovia rakentajia ja kypsää viisautta eikä näitä ******* mikkihiiren ****** isottelemaan ja paikkaamaan surkean osaamisensa ja olemassaolonsa puutteita röyhentämällä sotaa. Yhdestäkään heistä ei ole todellisen vastuun kantajiksi.

    • TakiaispuolueetUlos

      Meillä on ollut tosi irvokas ja mitään aikaansaamaton hallitus ja sitten nämä vastuunkantajat mitä on RKP:n Haglund hän on melkein jokapaikassa päällepäsmärinä ja siinä me näemme sen mitä on ruotsalainen ylemmyys ja omahyväisyys. Jotenkin tuntuu epädemokraattiselta, että pienen 4% kannatuksen saaneet ovat meillä hallituksessa määräilemässä kansaenemmistön asioista ja kaikenlisäksi pilaamassa naapuruussuhteet nollatasolle?
      Pienten takiaispuolueitten kuuluisi olla siellä minne heidät kansa on äänestänyt eli oppositiossa silloin meillä toimittaisiin kansan tahdonmukaisesti.

      • sodanlietsoja

        Kyllä Haglundingin jakaus menee sekaisin, kun ensimmänen ohjus sivaltaa hänen päätään.

        Todella vaarallinen pelle. Ollaan sentään 70 vuotta eletty hyvissä väleissä Venäjän kanssa ja sitten tulee tämä Haglund - pahan ilman lintu - korppi.

        Hän lietsoo sodan kenen kanssa hyvänsä!!


      • RKPlietsooSotaa
        sodanlietsoja kirjoitti:

        Kyllä Haglundingin jakaus menee sekaisin, kun ensimmänen ohjus sivaltaa hänen päätään.

        Todella vaarallinen pelle. Ollaan sentään 70 vuotta eletty hyvissä väleissä Venäjän kanssa ja sitten tulee tämä Haglund - pahan ilman lintu - korppi.

        Hän lietsoo sodan kenen kanssa hyvänsä!!

        Presidentti on puolustusvoimien ylinkomentaja mutta onko Niinistö antanut määräysvallan RKP:n sotaministeri Haglundille ? Haglund ainakin huseeraa ominpäin ja tekee päätöksiä kuin olisi itse Hitler täällä Suomessa. Jos vielä vaalienjälkeen saamme uuteen hallitukseen RKP:n ministerit mikä on dotennäköistä koska kokoomus pitää RKP:tä liittolaisenaan saamme lisää ikvyyksiä naapuruussuhteisiimme. RKP:lle ruotsin puolustus on tärkeintä koska ruotsi on lopettanut vakinaisen asepalveluksen niin Haglund on nyt asettamassa suomalaiset ruotsia turvaamaan ja onhan siitä jo muistona historiassakin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      406
      1623
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1308
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      117
      1245
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      173
      1220
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      44
      1007
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      916
    7. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      91
      844
    8. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      836
    9. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      830
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      189
      759
    Aihe