Profetioita Suomea koskevia

HerraOnIlmoitt

Ei tule herätystä- vaan hävityksen kauhistus, sanoo Herra ( 4.4.1997)

4.4.1997

”Tämän kansan synnit huutavat taivaaseen asti. Kauhistus, kauhistus se on minulle, sanoo Herra. Tuomioni käyvät yli tämän kansan.”

”Paatunut on jumalan kansa. Korvillaan he työläästi kuulevat. Eivät välitä vanhurskaudesta. Minua he muka etsivät, sanoo Herra. Anovat herätystä, mutta synneistään he eivät tahdo luopua eivät parannusta tehdä. Kielellään he panettelevat, valheita ja petosta puhuvat. Silmillään he haureutta harjoittavat. Kotijumalansa on heillä silmiensä edessä, sitä he palvelevat. Ja minua he rukoilevat: anna herätys.”

”Niin totta kuin minä Herra elän, ei tule herätystä vaan hävityksen kauhistus tähän maahan. Se tulee pian. Muurit ovat maahan revityt. Vartijat vielä valvovat mutta vain henkensä he pelastavat, sanoo Herra. Sillä suuri, suuri on tämän kansan jumalattomuus. Kauhistus, kauhistus se on minulle. Selkäni olen kääntänyt, katseeni ei kestä sen iljettävyyden edessä.”

22.4.1997

”Mutta tämän kansan käy-
- niin käy tämän kansan kuin kävi Sodoman ja Gomorran jumlaattomien kaupunkien. Viritä itkuvirsi ilmoille, sillä suuri, suuri on valitus ja parku. Tuhon päivä, tuhon päivä se on. Vaivaiset ja kurjat minä pelastan, kokoan heidät helmaani kuin tähkäpäät puimatanterella. Tähkät. On itkuvirren aika. Kaikki minkä näet, se palaa.”

”Autuas se, joka Herraan turvaa, hänet Herra pelastaa pahana päivänä, eivätkä hänen vaatteensa kärvenny. Vähän jää ihmisiä jäljelle. Suuri on hävitys.”

” Pilkkaajat pilkkaavat loppuun asti. Mutta niinkuin Nooa nousi arkissa ja ne sielut jotka Herraa pelkäsivät, niin nousevat minun vanhurskauteni turvin ylös ne, jotka kirjaan kirjoitetut ovat.”

”Nouse, ole luja ja rohkea sinä joka Jeesuksen Herraksesi tunnustat. Syttyköön vihasi kaikkea syntiä vastaan ja vääryyttä vastaan. Taistele uskon jalo taistelu, niinkuin kelpo sotilas. Sinun kruunuasi ei silloin kukaan ota. Uskolliset ja valitut saavat väkevyyden sota-asun, uskon kilven. He loistavat kuin tähdet, ja monta vanhurskauteen saattavat. Minä Herra tarkkaan niiden huutoa, jotka totuudessa pysyvät, eivätkä kulje väärän voiton perässä.”

”Minä Herra en peruuta päätöstäni tästä kansasta. Ylen korskea se on. Minä olen tarkannut ja katso, en ole löytänyt täsä kansasta niitä vanhurskaita, joiden rukoukset voisivat pelastaa tämän kansan, sanoo Herra, Pyhä ja Ikuinen. Vihastunut olen minä niihin, jotka ylenpalttisesti halveksivat varoituksen sanojani tässä pimeässä ajassa.”

23.4.1997

”Itkekää ja valittakaa, sydämenne vuotakoon kuin vesi. Murtukoot kovat sydämenne ja ylpeät otsanne, sillä suuri on valitus tässä maassa. Sitä monet katselevat, mutta eivät tule avuksi, sillä näin on Herra säätänyt. Turhaan te odotatte apua; sitä ei tule. Ei idästä, ei lännestä, ei etelästä eikä pohjoisesta. Saartorengas on oleva sinä kurimuksen päivänä, teidän syntienne tähden.”

6.7.1990

”Mutta tämän kansan, jonka keskellä asut, käy niinkuin muinaisen syntiin vajonneen Egyptin ja vain rippeet kootaan minun helmaani, siksi että se ei etsikkoaikaansa tuntenut. Minun kelloni, sanoo Herra, on kulkenut ohitse, eikä se enää palaja. Kuitenkin, jokainen kärsii tuomion vain omista synneistään. On vain kaksi tietä: tuho ja armo, mutta minun armoni he ovat ylenkatsoneet.”

Tähän väliin (tutkittavaksi) Tauno Wilhelm Rantalan profetiasta 8.2.2001.

”Minä olen päättänyt antaa tälle kansalle etsikkoajan. Tämä etsikkoaika alkaa nyt ja kestää yhden vuoden. Tuona aikana minä itse tarkkailen koko Suomen kansaa ja yksilöihmisiä. Jos tapahtuu parannukseen kääntymistä, pois synnistä ja iljetyksistä, niin minä huomioin sen, ja siirrän tuomoiden tuloa. Mutta jos elämä jatkuu samanlaisena, niin minä nöyryytän tätä kansaa ja sallin polkijan tulla tähän maahan. Silloin on sellainen koetus tullut, jot amonet eivät ole arvanneetkaan tulevan. Käänny ja herää sinä Suomenkansa. Nyt on sinun etsikkoaikasi kello lähtenyt käyntiin..”
__________________________________________

28.11.2000

”Näin sanoo Herra: pelastakoon itsekukin henkensä, sillä muuta pelastettavaa ei ole. Kuka kuulee ja uskoo hän on autuas. Liian monet, liian monet jäävät arkin ulkopuolelle. Sydänyöllä he huutavat, mutta kuka heitä kuulee.Voi, voi, voi! Voi tätä kansaa ja sen asukkaita. Tuska ja parku ja iso itku on tämän kansan osa, sillä etsikkoaikansa se on hyljännyt.”

44

926

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • A-K---

      Lähetyssaarnaaja Kaarlo Syväntö oli toimittanut 25.1.1989 Israelissa (jonkun) saaman sanoman. Ote siitä:

      ”Vihan maljat ovat täyttyneet Suomen kansan kohdalla ja Minä Herra olen vuodattanut ne Suomen ylle. Tämä on peruuttamaton. Suomen kansan syntien mitta on niin suuri, että minä Herra, Herra en voi enää katsella sen tekoja.” (Sanomassa on jatkoakin..) Lopussa lausutaan: ”Tämä asia on peruuttamaton ja Minun vihani on syttynyt Suomen kansaa kohtaan.”

      Lähde: Kirja Suomen Tie 2001

      • Anonyymi

        Muutama vuosi tuosta alkoi kova lama jollaista ei ollut ennen ollut että jopa pankkien kyltit poistettiin katukuvasta.

        Mitäs jos seuraavaksi katoaisi kaikki nordea kyltit ja danskebankin kyltit?


    • KTSEiKirj

      Mikähän siinä oikein on että lössi jaksaa kyllä aina jauhaa tästä Suomen synnillisyydestä mutta Israelin Tel Aviv ja Gaykaupunkipraidit menee läpi aamenella parilla...

      • varmasti----

        Älä sure KTS, kyllä se Jumala hoitelee kaikki kaupungit!!


      • KTSEiKirj

        En minä sure mutta tällä turhislössillä tuntuu olevan erityisenä harmina kaupunki jos toinenkin ja aivan erityisesti Suomessa...


      • mikä-.mitä
        KTSEiKirj kirjoitti:

        En minä sure mutta tällä turhislössillä tuntuu olevan erityisenä harmina kaupunki jos toinenkin ja aivan erityisesti Suomessa...

        Mikä on tuhislössi? Ja mitkä ne harmin kaupungit? Onko suomi jokin erityinen lintukoto?
        Ettei tätä maata koskisi mikään.... ikävä? Selittäpäs hiukan!


      • Herätykseksi

        Niin; tulee se ITKU herätys. Se, jo hirvittävän kipeästi ja paljon syntiuhreja vaativa. Kun kaikille hyväksi, Totuuden / kaikkia kohtaan Oikeuden mukaisuuden / Laillisen, kaikille Luvallisen (Raamatun UT) mukaisesti toimivan Krist. vaihtoehdon rakentamisen puolesta sanat ja puheet, ei muista ja muusta niin väliä itsekkyyden mukaisesti, vain OMA puolueellisesti eläviin, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" kutsuttuihin Krist. kuntalaisinkaan, mitään vaikuta.

        Jeesuksen nimessä... Totuutta valkeudeksi / herätykseksi julkituova, vähäinen palvelijansa ja seuraajansa.


    • kiirellinen

      On totta että suomalaiset ovat hylänneet Jumalan ja polkevat Jumalan pyhän sanan jalkoihinsa eikä siitä seuraa koskaan mitään hyvää. Myös Jumalan sanasta poikenneet uskovat, väärän rauhan eli suuren herätyksen rukoilijat, ovat vetäneet kirouksen Suomen ylle ja se vetää riivajahengillä "voidellut" tänne kautta maailman eksyttämään. Jumalan vihan viinimalja on vuodatettu koko maailmassa eikä pelkästään Suomessa ja vain harva osoittaa uskollisuutensa Jumalalle ja Hänen pyhälle Sanalleen ja selviää tästä Jumalalta tulleesta koettelemuksesta. Näiden ymmärtäväisten uskovien tehtävänä on varoittaa muita tai vetää Jumalan tuomion omalle päällensä.

      Vain sydämeltään nöyrät perivät maan. Kuuletko sinä varoituksen äänen, kadut ja teet parannuksen synneistäsi vai hylkäät Herralta saamasi armon?
      .
      "Te eksytte, koska te ette tunne kirjoituksia ettekä Jumalan voimaa" Mat 22:29.

      "Minä olen totinen viinipuu, ja minun Isäni on viinitarhuri. Jokaisen oksan minussa, joka ei kanna hedelmää, hän karsii pois; ja jokaisen, joka kantaa hedelmää, hän puhdistaa, että se kantaisi runsaamman hedelmän. Te olette jo puhtaat sen sanan tähden, jonka minä olen teille puhunut. Pysykää minussa, niin minä pysyn teissä. Niinkuin oksa ei voi kantaa hedelmää itsestään, ellei se pysy viinipuussa, niin ette tekään, ellette pysy minussa. Minä olen viinipuu, te olette oksat. Joka pysyy minussa ja jossa minä pysyn, se kantaa paljon hedelmää; sillä ilman minua te ette voi mitään tehdä. Jos joku ei pysy minussa, niin hänet heitetään pois niinkuin oksa, ja hän kuivettuu; ja ne kootaan yhteen ja heitetään tuleen, ja ne palavat" Joh 15:1-6.

    • asiaa---

      ASIAA kirjoittaa nimmari kiireellinen.

    • eivät-kuulleet

      Ne, jotka hereillä ovat, kuuntelevat mitä Herralla, eivät joudu yllätetyksi! Mutta suurin osaa menee kuin pässilauma lahtaamoon!!!

    • Herralähetämonia

      Ehkä sinä olet se Jumalan mies tai nainen, joka rohkeasti asetut Herran eteen ja sanot: Herra, älä vielä satuta kättäsi tämän maan ihmisiin, anna minun kulkea ensin pitkin ja poikin tätä maata ja julistaa pelastussanomaa Jumalan Pyhän Hengen voimassa, niin että sairaat paranevat ja tunnustekoja ja ihmeitä tapahtuu sinun poikasi Jeesuksen Kristuksen nimessä, ehkä maassa on vielä niitä, jotka haluavat tulla ristin juurelle ja katua syntejään ja itkien tekevät parannusta ja haluavat lähteä seuraamaan Jeesusta Kristusta ja palvella sinua ehyellä sydämellä. Ellet Herra ketään enää löydä tästä maasta, joka tahtoo pelastua, tule sitten ja ota pois väärä rauha ja väärät tukipylväät, joihin jumalattomat ovat panneet toivonsa ja tee se mitä hyväksi katsot, ehkä sitten kansa kääntyy ja tekee parannuksen ahdistuksen keskellä .. ehkä silloin hedelmää löytyy ja satoa korjataa Jumalan aittoihin.

      • pitääRukoille

        Kuules, tätä on pyydetty - mutta mitä Herra on ilmoittanut? Ikävää.


    • EtsintääON

      Ne uskovat jotka ovat hereillä- tunnistavat tämän ajan, ja miten se on ilmoitettu Raamatussa.
      He koettavat olla pieniä valotuikkuja omassa ympäristössään: palvelevat kaikessa hiljaisuudessa, tekemättä siitä numeroa. Rukoilevat, kammioissaan, kyselevät.

    • alfa123om222

      Raamattu varoittaa myös Bileamin opista; eli sen kiroamisesta, joka on siunattu.

      Ruotsi on hylännyt Jumalan tilastojen mukaan; ehtollisella käy vähän ja Jumalaan ei uskota. Ruotsilla vain on parempi maantieteellinen sijainti. Suomessa uskovaisia on yhtä paljon kuin Amerikassa. Ei Suomea vaivaa yhtää mikään. Ei kukaan ole minuakaan ja uskoani vainonnut tässä maassa, vaan ulkomailta tulee vainoa osakseni. Ja ulkomailta yritetään estää sananvapautta yms. Sanoisin, että yhtä hyvin Suomi saattaa olla Jumalan Israel tai jopa Karitsa. Tai sitten vain vihan malja, joka kiertää ympäri maailmaa on Suomen vuoro juoda ilman mitään sen kummempaa syytä.

      Se, että herätystä ei tule perustuu vain siihen, että lestadiolaisten lisäksi ei ole varaa ylläpitää enää muita liikkeitä. Niin kauan kuin lestadiolaiset ovat kirkon suojeluksessa ei ole taloudellisia resursseja muihin liikkeisiin.

      Kirjeessä Smyrnan seurakunalle puhutaan myös kymmenen päivän ajasta Saatanan kourissa. Voittaja saa Elämän kruunun.

      Herra Zebaoth kirosi koko Vanhan Maailman (ei erikseen Suomea) 31.8.2013. Sen sijaan Amerikkaa hän ei kironnut tuolloin. Siis sanoisin, että ei tässä ole paljoa tarvetta parannuksen tekemiseen, vaan pitää pitää kiinni siitä Vanhurskaudesta, jossa elää.

      • eiIHMISTENselityksiä

        Mitä IHMETTÄ selität "alfa123..."?
        Tuo ensimmäinen lauseesi Ruotsista, on ainoa mikä on totta kirjoituksessasi...
        Tee parannusta, kun vielä voit; ja se on JATKUVAA muutenkin se parannuksenteko, päivittäistä meillä itsekullakin.


      • Sinetinsaanut

        KOKO AJAN ON TEHTÄVÄ PARANNUSTA. Hengellisestä rakentumista pitää Pyhä Henki huolen. Koko ajan on koulutuksessa elämän loppuun saakka, jos on saanut sinetin Kristukselta. Pyhä Henki ei tosin väsytä ketään, mutta koulutusta riittää ja ristin kantamista.


    • nähtyon---

      Lopunajasta on ennustettu, että uskovatkin luopuvat terveestä opista:

      " Tulee aika, jolloin ihmiset eivät siedä kuulla tervettä oppia, vaan haalivat itselleen halunsa mukaisia opettajia kuullakseen mitä kulloinkin mieli tekee. He tukkivat korvansa totuudelta ja kääntyvät kuulemaan taruja." 2Tim 4:3-4

      Se näkyy tässä ajassa.

      • eiIHMISTENselityksiä

        Aamen!


      • Anonyymi

        On myös kirjootettu että lopun aikoina pohjan perillä alkaa tulinen kattila kiehua
        ja surmaa alueen asukkaat


    • eiIHMISTENselityksiä

      Itseä on siunannut kovasti ja vienyt parannuksenpaikalle kenialaisen Owuorin saarnat ja opetukset.
      Käyppä kuuntelemassa esim TV7 arkistosta hänen opetuksiaan, on teksti suomeksi.

      Toissailtana kuuntelin englanninkielisenä Youtubesta hänen Australiassa pitämänsä kokouksen (en muista miltä vuodelta), sellaista pysähdyttävää opetusta, että en voi sen kuultuani sanoa "etten tiedä" tai "ei hätää mitään", vaan siinä joutuu valinnan paikalle kuulija! Siis Herra odottaa meiltä MUUTOSTA PENSEÄÄN ELÄMÄÄMME!

      ET VOI esim pukeutua moraalitomasti enää, jos kutsut itseäsi Jumalan lapseksi. Onko minulla JUMALAN PELKOA? Voinko vitsailla hengellisillä asioilla; niillä, jotka erottavat pyhän ja syntisen; niillä jotka Herra on säätänyt seurakunnalle että me niiden kautta "kasvamme Kristukseen"?
      Onko puhujapönttö seurakunnassa viihdyttämisen paikka? Voiko se puolitoistatuntinen, minkä ajan suunnilleen saa nykyään kokous kestää, kulua vain niissä "rutiineissa"; toistona melkein ympäri vuoden, mukavaa / tylsää , mutta ei saa häiritä ketään jollain raamatunpaikalla missä kysytään mikä on sielusi tila tällä hetkellä?

      Erottaako minua MITENKÄÄN maailmallisista ihmisistä? Minkä perässä juoksen? Mitä SINÄ pidät tärkeimpänä elämässäsi juuri nyt?
      Oletko VARMA, että kuulut niihin 5:een viisaaseen neitsyeeseen, jotka olivat valmiina Yljän tullessa?
      Vai lähdetkö OSTAMAAN (ilmaista, mutta tässä vaiheessä myöhäistä) öljyä kun Herra tuli jo?

      • Sinetinsaanut

        Paljon siunausta sinulle sisar tai veli! Owuor on Jumalan oikea, väkevä profeetta. Olen seurannut tiiviisti Owuoria useita vuosia ja olen täysin samaa mieltä tuon sinun kirjoituksesi kanssa, pukeutumisesta lähtien. Owuor korostaa puheissaan mm Pyhää Tietä, jota meidän tulee kulkea ja parannuksentekoa. Repent Finlandista löytyy paljon hyvää ja oikeaa aineistoa. En olisi asioista muuten niin varma, mutta Pyhä Henki on vuosien varrella vahvistanut asiat, jotka liittyvät Owuoriin. Herra neuvoo yksityiskohtaisesti, mihin voi luottaa.

        Messiaan tulo on lähellä. Siihenkin on tullut vahvistusta. Ollaan valmiina, pidetään öljyä lampuissa!


      • EiTulluHerätystä

        Sehän kehui tuovansa herätyksen joka alkaa Suomesta Helsingist. ja valtaa Euroopan!

        Väärä oli profeetta, ei näy herätystä, ei kuulu ---- itseään mainosti.


      • Anonyymi
        Sinetinsaanut kirjoitti:

        Paljon siunausta sinulle sisar tai veli! Owuor on Jumalan oikea, väkevä profeetta. Olen seurannut tiiviisti Owuoria useita vuosia ja olen täysin samaa mieltä tuon sinun kirjoituksesi kanssa, pukeutumisesta lähtien. Owuor korostaa puheissaan mm Pyhää Tietä, jota meidän tulee kulkea ja parannuksentekoa. Repent Finlandista löytyy paljon hyvää ja oikeaa aineistoa. En olisi asioista muuten niin varma, mutta Pyhä Henki on vuosien varrella vahvistanut asiat, jotka liittyvät Owuoriin. Herra neuvoo yksityiskohtaisesti, mihin voi luottaa.

        Messiaan tulo on lähellä. Siihenkin on tullut vahvistusta. Ollaan valmiina, pidetään öljyä lampuissa!

        Owuor on väittänyt olevansa 2 säkkipukuista todistajaa, laskettiin kuulemm Keniassa taivaasta tehtäviinsä. Eikö niitä säkkipukuisia sitten pitäisi olla kolme yhdessä miehessä? Owuor opettaa lähinnä lakia vaikka puhuu Jeesuksen verestä. Uhkaa ihmisiä jos pitää liian lyhyitä hameita kieltää maallisia asioita joita ei voi yleistää kaikkia synniksi mm elokuvat ym. Kaikki maallinen normaali toiminta ei ole syntiä. Hän kehuu olevansa Jehovan väkevin profeetta ja väittää iskeneensä koronalla ja muilla vitsauksilla maata, luoneensa planeettoja ja ravistelleensa maailmankaikkeutta ym. Osa hänen puheistaan on ihan jopa asiallisia ja raamattuun perustuvia mutta nuo ihme näyt eivät todellakaan ole raamatusta kaikki. Hän väittää myös olevansa Elia, ilmeisesti sama joka tappoi Baalin profeetat ym erikoisia asioita. Hän on myös kulema Jehovan väkevin enkeli ym. Raamatun hyvin tunteva ihminen ei voi ottaa todesta tuollaisia oppeja. Osa opista on jopa tervettä ja siksi monet eksyvät. Owurin joku suomalainen edustaja sanoo puheessaan että kaikki muut seurakunnat ja palvelustehtävät eivät voi tuoda absoluuttisesti pelastusta ja ainoastaan Owuorin puheet ovat Jumalasta. Muut seurakunnat ja palvelustehtävät ja saarnaajat kuulemma johtavat helvettiin. Ei tällaista voi ottaa todesta vaikka osa puheista ovatkin raamatun mukaisia niin kaikki eivät todellakaan sitä ole. Tämä profeetta sallii itsensä korottamisen ja väittää pystyvänsä pimentämään auringon, ravistelemaan maailmankaikkeuden kaikkia planeettoja, lentelemään pilvissä enkelinä, ym mielikuvituksellisia asioita. Kannattaa tutkia raamattua vakavissaan eikä uskoa kaikkiin profeettoihin joille tuntuu itsensä korottaminen olevan tärkein asia.


    • nimmaritsanoi

      Ei tuonut niin, herätystäää

      • Tulloose

        Et sie maha mittää jos se tulloo.


      • eimahamiittää

        Etkä sie maha mittää kun se tullu!!


    • KiitosHerran

      Jyvät ja akanat seulotaan.

    • jyväjemmari

      Tarkoitat että Jumala kovettaa presidentin sydämen vai mitä?

    • kerty

      Suomen kanssa on hurskata jja oikeamielistä.alstoilla muutamat heittävät lustetta,joka sotkee pastalaiset luulemaan Suomea pahaksi, mutta suurin osa suomalaisista on Kristillisen kirkon jäseniä ja noudattaavat Jeesuksen opetuksia!
      Raamatussa on sanonta:"Yksi jumalaton turmelee paljon pyhää"
      Ja "Rakasta Jumalaa yli kaiken ja lähimmäistäsi niinkuin itseäsi!"

    • 3koti987

      kysymystä on

    • ytp9876

    • tohkri99

      Täällä tervettä oppia! Ei muuhun suuntaan kuin Kristuksen kaidalle tielle, ja Pysymään koetellussa Raamatun opetuksessa. Tänään uusi aihe:

      '- Uskovan hengellinen "ruokapäytä". Mistä syöt ja mitä syöt?

      Mistä vanhurskas elää? Uskosta ja Jumalan Sanasta, vai tämän ajan hömpästä ja vesitetystä sanasta?

      http://findiastory.vuodatus.net/

    • Äkisti-tulee

      Jumala on ilmoittanut, mutta ei koko kansalle. Ei saanut Sodomakaan tietoa, vaikka Abrahamille Jumala ilmoitti.

      • Anonyymi

        Tästä meni vain muutama kuukausi niin alkoi terroristit vyöryä maahan. Mitä kukaan ei uskonut etukäteen että niin kaukaa voi heikäläisiä saapua laumoina.

        Heille on kerrottu Jumalan armosta Jeesuksen kautta. Kuinka voi löytää ikuisen elämän , he saivat vaeltaa eurooppaan kuullakseen sen pelastussanoman jota heidän valtiomiehensä eivät sallineet heille kertoa omassa maassaan.

        Pian on tämä heidän armonaikansa päättymässä. Kuinka moni käytti tilaisuutta hyväksi ja kääntyi pois saatanaa seuraamasta Jeesuksen seuraajaksi?


    • erp986

      Aloituksessa tutkittavaa profetiaa,

    • Veli-k-r

      Ihmiset odottavat, että uusi maan johto ratkaisisi ongelmat. Mutta mikään eikä kukaan auta, kun on hyljätty Jumalan kunnioitus. Raamattu sanoo, että Vanhurskaus kansan korottaa, mutta synti on kansakuntien häpeä.

    • armovaituomio

      Yksikään synti ei mene läpi Jumalan seulasta - ei ainoakaan synti. Niinkuin Jumala tuomitsee Israelin kansan, samoin Jumala tulee tuomitsemaan Suomen kansan.
      Ne päättäjät, jotka kehoittavat kansaa luopumaan Jumalasta, saavat sitä kovemman tuomion. Jumalan tuomiota ei kukaan pääse pakoon. Mutta Jumala tahtoo armahtaa Jeesuksessa Kristuksessa jokaisen, joka hylkää synnin tien ja tekee parannuksen soveliaita hedelmiä.

    • 22042015

      Jumalattomuus tulena palaa

    • Anonyymi

      Joona:
      "Vielä neljäkymmentä päivää, ja Niinive hävitetään."

    • Anonyymi

      Jumala ei ole peruuttanut aloituksessa ilmoitettuja sanomia.
      Päinvastoin!

      Tämän kansan "syntimitta" on kasvanut maksimiin.

      Olkaa valmiit Jumalan ankariinkin toimenpiteisiin!
      - sanoo herran asettama profeetta....

    • Anonyymi

      No, eipä tullut herätystä, jota kaahotettiin vuosikymmenet... Eli? taitaapi aloitus olla ihan raitista asiaa?

      Jumalattomuus on maksimissaan...

    • Anonyymi

      Ollaan 200 vuoden ajan saamassa kovaa selkäsaunaa sillä Jehova sanoi: 200 vuotta Suomessa on ahdingoa ja ainoa rukous tuona aikana on : PÄÄSTÄ MEIDÄT PAHASTA!
      Kolme kertaa on Jumala lasunut kadotustuomion Suomen kansalle eli 1982, 2003, 2008.
      Ja kun itse kävin Israelissa 1996 niin pyysivät tuomaan Suomeen sellaisen viestin, että Suomi on matkalla kadotukseen. Kerroin tuon viestin mm. Helsingin tuomiokapitulissa sekä Porin kirkkoherranvirastossa tuolloin. Eli on maailmassa sellaisiakin maita, jotka päivittäin kiroavat Suomea ja kristikuntaa kadotukseen.
      Daniel 11 loppussa kerrottaan tämän päivän tapahtumista eli ETELÄN KUNINKAAN HYÖKKÄYKSESTÄ POHJOISEEN. Nyt on sota menossa ja Kun nämä nykyiset muslimit tulivat Suomeen sain siitä noin vuotta aikaisemmin varoituksen profeetta Jeremialta, joka sanoi, että he ovat lähetetty tänne profeettojen toimesta Jeremian kirjan viidennen luvun toteumisen tähden.

      • Anonyymi

        Suomen johto ei siis siunaa Jumalan silmäterää


    • Anonyymi

      Aloitus on harvinaisen raitista Herran puhetta.
      Niinkuin oli aikoinaan Jeremialla. Hän saarnasi 23 vuotta, sitten se kaikki toteutui.
      Kuten Jeremian Kirja kertooo...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      106
      1864
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1447
    3. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      7
      1441
    4. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1409
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      148
      1362
    6. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1277
    7. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      93
      1277
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      647
      1202
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1088
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      16
      1087
    Aihe