Ari eduskuntaan!

voittokotiin

Meillä parkanolaisilla on vielä tänään mahdollisuus vaikuttaa siihen, saammeko oman kaupungin edustajan eduskuntaan! Annetaan Arin näyttää mitä annettavaa hänellä on ja onhan hänellä! Ari on sopivan ikäinen ja kokoinen ;), joten tietoa ja kokemusta kertynyt roppakaupalla.

Nyt ahkerasti äänestämään "Parkanon Poika Parlamenttiin"! :)

Hyvää vaalipäivää kaikille ja toivottavasti illansuussa voimme kaikki skoolata Arin menestykselle ja erityisesti Parkanon menestykselle!

40

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Bussia

      Mutta kuule arska ei nyt ole kysyttyä tavaraa. Kyllä arska ny vaan vaeltelee parkanon
      autioituneita katuja pikku bussilla.

    • millasatu

      Jännitys tiivistyy tai siis kyl maar Parkanolaiset on ymmärtäny kuka on paras! Arille vaali onnee loppu metreille!!!!!!

    • Ehheii

      Ei mene läpi se on selviö. Parkanon kokoomuslaisten äänillä ei läpi mennä, ja muualla Pirkanmaalla on niin kovia nimiä, että vievät paikat.Pitäisi saada semmoiset 3000 ääntä, että jonkun toisen limulla läpi menisi. Alle 2000 tuhannen äänisaalis jäänee. Kokoomus ei muutenkaan nyt ole huudossa, kun sossujen kanssa sössi talouden rapakuntoon vihervasureiden avustamana.

      • nyt.näytön.paikka

        Ari meni läpi vaikka hävisi Hakaselle yli 300 ääntä
        Mäkipää ylitti 5000 ääntä ja hän on taas edustaja.


      • Hyvältänäyttää

        Niinhän siinä kävi et kun Aria äänesti niin ääni hukkaan meni! Pirkanmaalta meni hyvä kaarti läpi. Sasikin tippui, voi tätä riemun päivää.


      • ARILLEkiitos

        Arilla oli todella iso kannatus lähialueilla, ei tule ketään, joka saisi samanlaisen kannatuksen rehellisistä ehdokkaista. Arille tsemppiä ja suuri kiitos seutukunnan tukemisesta. Vaaleja on vielä tulossa, ei ne tähän loppuneet. Mäkipää on ihan hömppä, ei mitään hyötyä ole ollut lähialueille.


    • Ruppari

      Ny ei sitten ari päässy. ari rasvaa ny sitten kartaania ja pilvi likka ottaa pilvee ja ajelee
      sitä kihniön pääkatua päästä päähän ja on tärkeä. Miltä nyt sitten tuntuu olla muka korvaamaton???

    • rakuunat

      Joo ja se aki poika on kanssa ny vaan karkin jako puuhis ihan itsensä kanssa. kukaan
      ei kaipaa mitään karkki akia. mee ny vaan sinne pusikkoon ja oo siellä sille männylle
      tärkee aki.

    • eduskuntaan

      Mielestäni Akin olisi pitänyt olla ehdokkaana. Hänellä olisi ollut jopa parempi kannatus kuin Arilla.

    • antiari

      Pienen paikkakunnan ehdokkaalla tulee olla tiettyä nöyryyttä ja ihmisläheisyyttä. Nämä ominaisuudet Arilta puuttuvat.

      • näitäeollut.Kake

        Täydellisesti kiteytetty. Pitäisi olla näyrä ja sanavalmis samassa paketissa. Tai sitten näyttöjä seutukunnan hyvinvoinnin säilyttäjänä.


    • Kauko_Kallioniemi

      Lamminmäen Ari sai yli 3600 äänellä hienon äänisaaliin. Parkanossakin äänet keskitty ihan mukavasti. Lamminmäen äänisaalis kasvoi edellisistä vaaleita hieman vajaalla 900 äänellä ja se on kova tulos kasvattaa ääniä neljän suuren puolueen kisatessa Pirkanmaan äänistä.
      Onnittelut Lamminmäelle hyvästä vaalituloksesta.

      Näin jälkiviisaana voi hieman ihmetellä muun Pirkanmaan Keskustan ehdokasasettelua.
      Ainakin yksi hyvä naisehdokas Ylöjärvi, Pirkkala, Nokia akselille olisi tuonut Keskustalle neljännen kansanedustajapaikan. Keskustan Pirkanmaan piiri pelasi hieman noloa peliä ehdokasasettelussa. Harvoin Pirkanmaan piirien puoluejohdot tekee näin suurta erehdystä kuin nyt Keskustan piirin johto täällä Pirkanmaalla. Menettivät voisiko sanoa tyhmyyttään yhden kansanedustajapaikan.

      Kuitenkin Lamminmäen kannalta hänen henkilökohtainen vaalituloksensa oli vajaa neljännes lisää ääniä ja se on hyvä tulos.
      Varsinkin Parkanon ja Ikaalisten äänten keskittyminen Lamminmäelle on eräänlaista historiaa tämän alueen vaalituloksissa, josta saa olla tyytyväinen.
      Näin Lamminmäki näytti arvostelijoilleen miten omalta osaltaan oli kova tekemään vaalitulosta.

      Näillä Lamminmäen äänikeskityksillä on varmaankin merkitystä valtakunnan tasolla Keskustan sisällä, kun hankkeita näille alueille ajetaan!

      Tämän kirjoitti Kauko Kallioniemi

      • Kallio_Kaukoniemi

        Hyvä Kauko

        Onnesta lopussa ymmärsit Arinkin tarkoituksen osallistua vaaleihin, äänien kerääminen kepun laariin. Henkilökohtainen vaalitulos on sen sijaan floppi, on nimittäin henkilökohtaisella tasolla aivan sama saako ääniä yhden vai yhtä vaille, kummallakaan ei saa kuin rupia persiiseen ja sääliä kansalta.

        Sitä ihmettelen miten noinkin moni meni vipuun ja antoi äänensä kepulle, mistä oikein on kyse? Jopa kokkareet jakoivat kalliita ääniään vihollisleirille, onko se sittenkin kokkareidenkin ajatusmaailmasta pieni toivonpilkahdus?

        Tätä ei kirjoittanut Kauko Kallioniemi


    • Perusmiesraivalasta

      Oikeus voitti. Ei lamppari, sasia, lehtomäkee. Tästähän tulee hyvä kausi. Vihreet oppositioon, rikkiridektiivi sun muut tulleet kalliiksi , ja osittain kilpailukyvyn menetys. Ostettiin venäjältä kivihiiltä eikä poltettu omia luonnonvaroja, todellista mottiisyyttä .Lehtomäen jätevesilaki täys paska. Ihmisille palautettava rahat jotka haaskasivat ihan tuuleen. Lamppari ajamaan roikkoperämersua ja tienaamaan varoja uuteen yritykseen. Kokenut kehäkettu olisi tiennyt rttä ei pääse. Se todistaa miehen ammattimaisuuden:-))))))))))€))))))))

      • kerrantaikaksivielä

        Hienosti Ari pärjäsi kuitenkin, Onnea Arille ja toivottavasti hän vielä jatkaa politiikassa ja on ehdokkaana seuraavissakin vaaleissa! Parkanolaisista yli 1700 äänestäjää ymmärsi kuinka tärkeää olisi saada omasta kaupungista kansanedustaja! Valitettavasti monet muut parkanolaisista eivät nähneet/ymmärtäneet Parkanon etua. Ehdottomasti tulen äänestämään taas Aria, mikäli hän asettuu vielä ehdolle! Arilla on laaja kokemus politiikasta eli yhteisten asioiden hoitamisesta, sitä ei voi kukaan kiistää! Hyvää kesää kaikille!


      • Paavopressaksi
        kerrantaikaksivielä kirjoitti:

        Hienosti Ari pärjäsi kuitenkin, Onnea Arille ja toivottavasti hän vielä jatkaa politiikassa ja on ehdokkaana seuraavissakin vaaleissa! Parkanolaisista yli 1700 äänestäjää ymmärsi kuinka tärkeää olisi saada omasta kaupungista kansanedustaja! Valitettavasti monet muut parkanolaisista eivät nähneet/ymmärtäneet Parkanon etua. Ehdottomasti tulen äänestämään taas Aria, mikäli hän asettuu vielä ehdolle! Arilla on laaja kokemus politiikasta eli yhteisten asioiden hoitamisesta, sitä ei voi kukaan kiistää! Hyvää kesää kaikille!

        Suomen ja seutukunnan edun mukaisesti pärjäsi eli tippui kuin eno veneestä. Onnea siitä!

        Ari on tyypillinen kepuli eli vaikka vannoi että nämä ovat hänen viimeiset vaalinsa, niin takkihan kääntyy tässäkin asiassa nopeammin kuin ehtii kissaa sanoa. Eikös se ole kepulaista politiikkaperinnettä aidoimmillaan.

        Lupasi muutenkin lopetella politiikassa ja keskittyä enemmän bisnesten pyörittelyyn. Jos onnistuu pisneksissään eikä käytä siihen veronmaksajien rahoja, niin voisinpa jopa muuttaa mieleni ja alkaa kannattamaan kepulaista taas pitkästä aikaa. Edellinen kepulainen jota kannatin oli Väyrynen, häntä olisin voinut vielä äänestääkin, mutta eipä ollut tässä vaalipiirissä tarjolla.


    • kokemus66

      Ehdotan seuraaviin vaaleihin Aki Haapaniemeä.

      • Namutäti

        Johan vitsin murjasit!
        Siteeraten aikaisempaa, johon kaikki jo olikin kiteytetty:
        "Joo ja se aki poika on kanssa ny vaan karkin jako puuhis ihan itsensä kanssa. kukaan
        ei kaipaa mitään karkki akia. mee ny vaan sinne pusikkoon ja oo siellä sille männylle
        tärkee aki."


    • juupaseipäs

      "Haluan eduskuntaan", "hyvä kun en päässyt eduskuntaan." Siinä suomalaisen päättäjän/ poliitikon koko kuva.

      • pienikorjaus

        Siinä suomalaisen kepulin koko kuva. Olisipa Ari sanansa mittainen ja jättäisi tyrkyttämästä itseään ehdolle taas eduskuntaan, kuten jo aiemmin ehti mediassa lupaamaan.

        Toisaalta , kun on Väyrysen kanssa samoja porukoita, niin jo aamulla ollaan taas toista mieltä :)))))))))


    • hoitoola

      Ei sitten päässyt tämä linjuri ari eduskuntaan vaikka lupaili viron veromallia meillekin. Mitenkäs olis käynyt pekkasten jos olis ari päässyt? Kuinkas se sote olis viilattu linja-auton näköiseksi? Ja karkki aki olis ottanut pakko maksut metsähoitolaansa.

      • solastseasonman

        liikenneyrittäjän sote on tietenkin sellainen jossa SOsiaalitoimi on kaukana ja TE istutte minun kuljetusvälineessäni sinne mennessä ja takaisin tullessa.


      • pekkoja

        Niitä pekkasia alkaa olemaan kyllä jo niin paljon ettei niitä kohta yrittäjät pysty maksaan. Ei tartte ihmetellä ettei ole kannattavuutta kun puolet palkasta maksetaan "kotona" olemisesta.


    • luimuotta

      Tätä poraamista pitää kaiken maailman rattorimiehet ja kaivuri kallet. Onhan se niin et pitäis osata hinnoitella urakkansa niin et siitä jää jotain.

      • pekkoja

        luimuotta Et ihan päässyt tähän juttuun mukaan et taida olla ihan mensan jäsen. Kyse oli siitä kannattavuudesta että jos hinnoittelee nyt vaikka tämän rattori homman 1500,- niin ulkomailla tämä maksaa 800,- . koska siellä työntekijät on töissä ei ongella. Mutta eihän nyt näitä rattorihommia voi ehkä ulkomailta tilata vaan kyse on yleensä tuotteiden hinnoista, että vaan se on niin että ei mitään työpäivää pidennetä mutta tullaan töihin myös niinä pekkaspäivinä niin alkaa homma pyöriä. Miksi tämä on niin vaikee tajuta.


    • rasvanaama

      Tuon tyypin yrittäjät saa yritellä ihan itsensä kanssa. Pekkasista se ei ole kiinni
      se on kiinni siitä yrittäjästä kun sen vaan pitää rääpiä sitä samaa jota jo tehdään joka paikassa. Eli on yli tarjontaa ja siksi pitäis rattori romua ajaa ilman.

      • Töissämiehiä

        Huh , on ihme kun punikit jaksaa puolustaa noita pekkasiaan. Kysehän on työn tuottavuudesta, kun ollaan työmaalla niin tehdään siis töitä. Ylläolevat norkoilijat ja saikulla makaavat punikit ovat häpeäksi yhteiskunnallemme. Maanantaisin on mikreeniä ja lentsua, kuumetta ja kurkkukipua, oikeesti pitäs lopettaa kaljanotto lauvantaina eikä sunnuntaina. Kiitos kun maahamme saadaan porvarihallitus, saa kyytiä punaniskat. Vasurit , kommarit, puhdistetaan pöytä tehottomista kaljakepeistä. Että sillai, sano kommariorava;-))


    • Punako

      Onhan asia niin et vaikka nyt alkaa jonkinmoiseksi yrittäjäksi ja pitää saada jotain hommaa vaikka alihinnalla, muutenhan ei voi yritteliääksi alkaa.
      Sitten tarvis työntekijän paikata tämän punikkiyrittäjän töppäilyt.

      • töihin

        Mihinkäs sinä työntekijä menisit töihin jos ei olisi niitä niin kirottuja yrittäjiä. Taidat olla yhteiskunnan elätti


    • viilaa

      Näistä yrittäjä reppanoista on suurin osa sellaisia et ei ne pysty ketään työllistään johtuen siitä et ei ymmärrä jos samallaisia itse yrittäjiä on jo tarpeeksi. Jos me menisimme näille töihin niin meiltä loppuis rahat ja jouduttais sossuun.

      • viilalle

        No missäs olet nyt töissä , jos et jollain yrittäjällä ..... sossussako


      • Ruuvarit

        Hyvä kysymys. Vastaa ay-orava mitä jäbä duunaa.????


      • jyrittäjä

        Kuuleppas jyrittä vai ootkos toiminnanjohtaja. Meidän työnantaja osaa laskea urakat ja niistä myös jää rahaa ja antaa pekkaset vapaana ei rutise
        niin kuin joku palkansaaja maajussi tai rattori jyrittäjä.


      • jyrittäjälle

        Niin kysyttiin että oletko töissä yrittäjällä vastaa nyt. Mietis nyt vähän tarkemmin jyrittäjä, ei se ole laskutaidosta kiinni, Vaikka kuinka laskis jos muut tekee halvemmalla niin silloin ei pysty ottamaan töihin eikä voi tuottaa niitä tuotteita, koska kukaan ei osta sitä tuotetta tai palvelua. Nyt on lähinnä kysymys kilpailukyvystä tuonne ulkomaiden suuntaan. Niin pyydä siltä työnantajaltasi tänne näytille vähän laskukaavaa. sitten viikolla kun menet töihin kai tässä nyt on ensin pari pekkasta alkuviikosta.


      • Ruuvaritt

        Juu tokihan ay-oravalle pekkaset kuuluu. Ja keväällä saikkua että pääsee pilkille. Kesälomalla lisää saikkua kun anopin kukkapenkin kanssa tuli ruoto kipeäksi, eihän lomalla sairasteta. Syksyllä tarvii päästä kaverien kaa rentoutuu. , kun niin ahistaa, pekkasia lisää. Talvella taas lunta pukkaa, selkää särkee lumenluonti. Saikkua saikkua. Kyllä se on nähty kommarioravien vedätys tämän maan työmarkkinoilla. Mutta taitaapi olla eessä kusiset vuodet. Hyvä niin, saapi putsata turhat nurisijat v...uun. Revi siitä, ay-orava;-))))))))))))


      • juupää

        Ja sinä jyrittäjä jaksat porata et olis työn tekijän vika kun sinun pitää rääpiä
        sellaisia hommia jotka ei kannata. Itehän tehtailet tarjouksia mistä ei jää mitään mutta jyrittää täytyy. Hei kuule tartti rahat pois jos ei osaa laskea ja takaisin kortistoon jyrittäjä.


      • juupäälle

        Eiköhän nyt jätetä sinut omaan arvoosi jyrittämään. Tässä on nyt varmaan paikallaan vanha sanonta, kun on lusikalla annettu ei voi kauhalla vaatia. PS voithan hakea itse niitä "tartti" rahoja jos näkyy kiinnostusta olevan. Onpahan sitten ainakin
        yksi jyrittäjä nimenomaan joka osaa laskea.


      • nuohooja

        Tänään poikkesin tuolla sellillä ja mitä näinkään. Siellä oli keltaliivi jyrittäjä
        renkinsä kanssa ja voi sitä porua minkä tää renki piti pekkasista.
        Niin ja tämä jyrittäjä poras huonosta urakkahinnasta ja kuinka kallista on tiisseli litra.


    • Hyväetteivalittu

      Ei liniautokuskista ole hoitamaan Suomen asioita,pitää olla enemmän järkeä.

      • kepu.pettää.aina

        Kepu esittää ministeriksi autonvaraosamyyjää joten ei
        kait alueita enemmän näkevä linjurikuski ole sen huonompi ?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      336
      3173
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      110
      2325
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      89
      1705
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      201
      1662
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      71
      1456
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      57
      1323
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      13
      1116
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      22
      1107
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      3
      1083
    10. Vapunviettoon

      Ohjeita palstanaisille: piIIua ei jaella.
      Sinkut
      164
      998
    Aihe