Hyvästi Muutos 2011

Kuukerin_Nelli

Muutos 2011 pärjäsi 2015 eduskuntavaaleissa todella surkea. Uudenmaan vaalipiirissä muutospöhelöt saivat (91 % laskettu) 2098 ääntä, joista kuningas James Hirvisaari sai 671 ääntä. Oulun vaalipiirissä sama porukka sai yhteensä 770 ääntä, joista messias Junes Lokka keräsi 264 ääntä. Siis hyvästi Muutos!

23

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • källityksen.kauneus

      Parhaiten nauraa partaansa muuan myhäilevä Päällikkö kammarissaan...

    • viiisaampii

      Suurinosa äänestäjistä halusi luottaa persuihin. Suuriosa persuista oli kuitenkin asiallisia ja hoiti hommat hyvin. Niin miksi vaihtaa muutokselle kun ei ole pettynyt Persuihin. Hommafoorumin idealismi ei anna luotettavaa kuvaa muutoksesta.
      En ikinä äänestä hommeleita, jotka työnsi Halla-ahon Soinin oppiin ja nyt kerjää sitä loikkaamaan muutokseen täysin oppineena. Hommelit vaan ei suostu näkemään Halliksen pätemättömyyttä kansanedustajana, se on ihan mömmeli.

      Niinku mitä muutos2011 luulee kansasta ? Että me ollaan niin tyhmiä ettei nähdä niiden islamistejakin kierompaa huijausta. No jooo mä en noin halpaan mene ehkä joku toinen menee.

    • sdfrty

      Kaikessa näkee muutoksessa huijausta ja kusetusta Ei missään rehellistä toimintaa hitustakaan - miksi semmoista kukaan viittis äänestää? Varmaaan noikin äänet on jotenkin vääristelty tai huijattu. Niin epärehellisen tuntuisia kaikki.

      Mä oon kyl samaa mieltä että muutos oli isompaakin isompi moka
      Jätän puolueen omaan arvottomuuteensa. Harmi kuitenkin se vei perusilta valheella monta ääntä.

    • tyhmämies

      Miksi Hirvisaari lähti pelleilemään näillä kirjoituksillaan, että hyysäämään Lehtoja ym! Jos olisi ollut asiallinen kritiikki kirjoittaja nyt olisi aivan varmasti toinen kausi edessä eduskunnassa PS-n porukoissa.

      • heilisti

        Niinpää mutta vain viisaat on kohta ministereitä. Hirvis voisi kohta olla vaikka liikenneministeri, mutta nyt siitä tule oman pihansa junaministeri niin saa vetää Heil Hitler-tervehdystä, jokaiselle junalle, joka lipuu ohi.


    • Halla-ahon_äänestäjä

      No niin vakavasti

      Jos Lokka on puheenjohtaja - hyvä tyyppi mutta ei sovi nyt tähän mitä ehdotan - niin

      nyt teette näin

      maisteri Leino ottaa jonkun oikeiin hyvä hengenheimolaisensa ja menee Halla-ahon puheille

      Leino: olisiko mahdollista päästä ehdokkaaksi Lohjan kunnanvaltuustoon Perussuomalaisena 2016

      ja sitten osa Muutos-puolueesta siirtyy Perussuomalaisiin ja lähtee mukaan KUNNALLISVAALIEHDOKKAAKSI 2016 PS riveissä mutta ei lähde tappelemaan jostain lillukanvarsista - nämä olivat ne uutiset joissa setä se ja tätit tä tappelivat ja joita perussuomalaisten vastainen aines kuten Yle ja Hesari sitten levittivät laajasti kansalle myös iltalehtien avulla

      HUOMATKAA ETTÄ PERUSSUOMEN NOUSU TAPAHTUI MASSIIVISENA VIIMEISELLÄ VIIKOLLA JA ALKOI LIIAAN MYÖHÄÄN JA OSIN VÄÄRISTÄ ASIOISTA KESKUSTAN TALVIVAARAMÖHKÖILY JA KESKUSTAN RUSSOFENNOVOIMAMÖHKÖILY EI OLLUT OLLEENKAAAN ESILLÄ JNE.

      Itse jaoin kädestä käteen melkein puolimetriä vaalimainoksia keskustelle mistä tässä on kysymys.

      Ja Lokka on hyvä tyyppi mutta hän on niin karski että hän ei sovi avauskierroksen liennytykseen

      • Muutosrehellinenlinja

        Perussuomalaiset, myivät perseensä ja sielunsa, soini kusetti ja rapa roiskuu. Ensi vaaleissa teidät juopot nauretaan suohon.


    • tarkka

      Hirvisaari sai noin 1100 ääntä.

      • heilisti

        Mutta persuissa Hirvis sai 5503 ääntä
        Lähde : ILTALEHTI 18.4.2011 s 19

        Huonolla matikalla voisi helposti laskea että kannattaa pelleillä potkut itselleen ja vaihtaa alkuperäiseen sunnitelmaan hömelien muutokseen
        Näin on todistettu koko hömmelin muutos ihan nuijien puolueeksi.
        Ja hömeli-Halla-ahokin on tosi tyhmä livessä. Harmi että äänestin sitä 2011 tuntematta yhtään, mutta ei se sovi yhtään poliitikoksi. No kirjoittaa osaa, muttei sillä taidolla eduskunnassa / politiikassa pärjätä. Kohta Halla saa kirjoittaa täällä puskissa meidän kaa. Ei tolla luonteella politiikassa pärjää ikinä. Ei vaikka hömelit jumaloisi miten paljon. Lähinnä naurettavia kommentteja miten hyvin Halla-aho esiintyy. Jokainen Hallan esiintyminen saa minutkin punastumaan häpeästä.


      • puheterapeutille

        Laittakaa Halla jollekin puhekurssille, kaameeta kuunnella sen jupinaa. Ihan kaamee ulosanti. Kuulostaa lähinnä itsensä kanssa puhumiselta.


      • korjaan

        Korjataan vielä toi
        itsensä kanssa puhumiselta.
        itsensä kanssa höperehtimiseltä.


      • Pyynikki_connection
        puheterapeutille kirjoitti:

        Laittakaa Halla jollekin puhekurssille, kaameeta kuunnella sen jupinaa. Ihan kaamee ulosanti. Kuulostaa lähinnä itsensä kanssa puhumiselta.

        Halla-ahon ei enää tarvitse liioimmin julkisuudessa puhua, keskustella eikä esiintyä - kiitos tarmokkaan Päällikkö JM-K:n, joka junaili ovelilla operaatioillaan (joista Muutos 2011 -harhautus oli vain yksi) Eiran kirkkoslavistikon ammattipoliitikon turvattuun herrasasemaan ja lopulta nykyiseen uneliaaseen lokoiluun Brysselissä.


    • Mitä_järkee

      Puolueen nimi on Muutos 2011. Siis menneen ajan muutos. Mikä ihmeen muutos tapahtui vuonna 2011? Jo nimensä vuoksi puoluei on tuomittu menestymisen sijasta menehtymään!

    • Kuukerin_Nelli

      Lopullisten tulosten mukaan James Hirvisaari sai 1115 ääntä ja vertailuluvuksi tuli muutoslistan koko äänipotti 3473. Uudenmaan vaalipiirissä viimeinen paikka meni KD:n Antero Laukkaselle äänillä 2520, joilla tuli vertailukuvuksi 13750. Näin ollen muutosporukan olisi pitänyt saada yhteensä noin 10300 ääntä lisää, jotta kuningas Hirvisaari olisi saanut paikan. Kaukana siis oli.

      Oulun vaalipiirissä viimeinen paikka meni kokoomuksen Eero Suutarille äänin 3303, joilla vertailuluvuksi tuli 13744,5. Messias Junes Lokka sai 271 ääntä ja vertailuluvun 797. Muutoslaisten olisi pitänyt saada vaalipiirissä yhteensä noin 12000 ääntä enemmän, jotta Lokka olisi tullut valituksi. Siis tulos oli vieläkin huonompi kuin Uudellamaalla.

      Hallelujaa ja kepeät mullat näille kansalliskiihkoilijoille!

    • Change3000

      Voihan immen pillun ikenet! Hirvisaari (entinen Erkki) on tekouskovainen, joka netissä mm. julisti kielillä puhumisen armolahjaa! Voihan tuollainen huijari saada ääniä joiltain kaheleilta, mutta ei totisesti ole minkään vakavasti otettavan puolueen mannekiini. Samanlaisia hörhöjä näytti olevan kasapäin muissakin ehdokkaissa. Sorry, te pari mukaan hurahtanutta vähän tervejärkisemppää, etenkin se isotissinen pälkäneläisrouva.

    • Halla-ahon_äänestäjä

      Kommenoitja kommentoi Halla-ahon ulosantia
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/13553399#comment-78916278

      VASTAUS: TOTTA. Halla-aho ei ole toiminut opettajana yliopistossa eikä pärjäisi esim. minun kanssani suorassa keskustelussa onneksi olemme samaa mieltä asioista.

      (ongelmana on että yliopisto on politisoitunut ja sinne on valittu opettajiksi pellejä Halosen ukkeli ja A-studio-professori Korkman vanhoilla päivillään makaamaan ja tähän tyyliin esasaaristelemaan, jos teitä kiinnostaa niin Himanen on kaikissa Suomen viranhauissaan hylätty koska hänellä ei ole yhtään tieteellistä julkaisuja)

      Eri ihmisillä on eri ominaisuuksia, Halla-aho on syvällisempi

      LUE HALLA-AHON UUSIN

      libe = tohtori Jussi Halla-aho on maahanmuuton asiantuntija ja istuu näiden asioiden kanssa täysipäiväisesti LIBE-valiokunnassa EU-parlamentissa (Civil Liberties, Justice and Home Affairs, European Parliament / Committees)

      http://www.halla-aho.com/scripta/taakanjakoa_ja_numeroita.html

      Tiedustelin Libessä aiemmin tänä vuonna puhuneelta komission edustajalta, miten tällainen sekundäärinen muuttoliike, joka ilmiselvästi vesittäisi minkä tahansa taakanjakojärjestelmän, pystyttäisiin estämään. Ehdotus oli, että sijoituspaikaksi valittu maa solmisi sopimuksen tulijan kanssa. Tulija sitoutuisi asumaan esim. kolme vuotta kyseisessä maassa, ja sanktiona olisi oleskeluluvan peruuttaminen. Epäilen suuresti, miten toimiva ja oikeudellisesti pätevä moinen sopimus olisi. Ne, jotka työllistyvät, jäisivät todennäköisimmin paikalleen, kun taas ne, jotka eivät syystä tai toisesta integroidu, muuttaisivat karenssiajan päätyttyä avokätisimmän jäsenvaltion riesaksi.

      Valitettava tosiasia on, että niin kauan kuin Euroopan maiden elintasoerot ovat näin suuria ja sosiaaliturvajärjestelmät näin kirjavia ja jäsenmaiden väliset rajat valvomattomia, siirtolaiset menevät niihin maihin, jotka heidän näkökulmastaan ovat houkuttelevimpia.

      VAALEISSA MEDIA VAIKENI TAAKANJAKOVALMISTELUSSA EU-PARLAMENISSA JA HUIJASI SUOMEN KANSAA, PAITSI TIETYSTI SUOMEN UUTISET, JOKA PUHUI JA ESITTELI VIDEOITA MAAHANMUUTOSTA

      EU rakentelee JÄRJESTELMÄÄ JOSSA VÄHÄMAMUISIIN MAIHIN (Viro, Latvia, Liettua, Puola ...) pakotetaan massiivisesti uusia mamuja Välimereltä, ja kaikki tietävät, että näissä maissa ei ole sosiaaliturvaa joten mamut matkustavat tänne lautalla seuraavana päivänä JUSSI HALLA-AHO 26.3.2015 PAKKOMAMUTUS LÄHESTYY https://www.facebook.com/jussi.hallaaho/posts/748071178646412 http://www.halla-aho.com/scripta/eu_maahanmuutto_taakanjako.html

      • Pravda

        Eikö tämä joka palstalla epätoivoisesti riehuva surkimus "Halla-ahon" äänestäjä" edes tunne omaan idolinsa taustaa? Allah-aho ON toiminut opettajana Helsingin yliopistossa. Olen itse käynyt venäjän kielen opiskelijana hänen kirkkoslaavin kurssinsa (ja jopa läpäissyt). Hän on opettajana hyvin pätevä, osaa venäjän lisäksi paria muutakin slaavista nykykieltä (kirkkoslaavihan on käytännössä kuollut kieli, vaikka sitä jossain joskus kirkossa pajatetaankin). Hänen kirkkoslaavin opetusmonisteensa on erinomainen (löytyy netistäkin).

        Opetuksessa eivät poliittiset näkökannat tulleet mitenkään esiin: asiat asioina. Henk.koht. olen sitä mieltä, että Allah-aho on poliittisilta näkemyksiltään pelkkä rasistinen mulkvisti.


      • Halla-ahon_äänestäjä

        HÖRHÖ KIRJOITTAA
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/13553399#comment-79047613
        Eikö tämä joka palstalla epätoivoisesti riehuva surkimus "Halla-ahon" äänestäjä" edes tunne omaan idolinsa taustaa? Allah-aho ON toiminut opettajana Helsingin yliopistossa. Olen itse käynyt venäjän kielen opiskelijana hänen kirkkoslaavin kurssinsa (ja jopa läpäissyt).

        vastaus
        Keskustelin toista tuntia Halla-ahon kanssa EU-vaalien yhteydessä ja avasin keskustelun näin

        Jussi huomaan että et ole paljon luennoinut. Hetken hiljaisuus. Jussi:
        en olekaan.

        SIIS EI KUNNON VIRASSA OLLUT KAVERI JOLLA EI OLE ESIM vuosien pitkää luentouraa JOKA SIIS NÄKYY SELVÄSTI HALLA-AHON ULOSANNISTA

        hörhö alkaa lässytä vielä päälle luentomnonisteesta joka siis ei ole LUENTO JA ESIINTYMINEN ja siitä ETTÄ ON PÄTEVÄ OPETTAJA joka ei tarkoita että on elävä luennoitsija jolla on paljon luentokokemusta


        PERUSSUOMEN KANNATUS NOUSEE HALLITUKSESSA KOSKA MINISTERIT SAAVAT RUNSAASTI JULKISUUTTA MEDIASSA

        loppuu se iänikuinen vikistely

        Hallitusneuvotteluissa Soini saa noin 5 ministeriä ja kymmeniä avustajia

        jotka ovat äärimmäisen tärkeitä heitettäessä haloslais-byrokratian mamutuspellet

        pakkoruotsittaja-Rkp-läiset ja eu-kiimaiset ulos valtionhallinnosta

        jossa ne loisivat erilaisia viroissa haitaten Suomen kansainvälistymistä

        ja Suomen kansaa

        VAALIT EIVÄT RIITÄ RKP-HALOSLAIS-EU-KIIMAN PYSÄYTTÄMISEEN VAAN VAADITAAN TÄLLAINEN TILANNE JOSSA hallituksessa on merkittävä Perussuomen edustus

        NYT VOIMME NUKKUA YÖMME RAUHASSA KUN eu:lta tulee määräys ottaa kymmenä tuhansia mamuja

        jotka matkustavat Balttiasta tänne kun eu on ensin ne sinne väkisin pistänyt

        niin

        voimme uskoa

        että Soini pysäytty rosvo-EU:n ja STUBB SANOO ETTÄ OIKEIN TEIT

        koska siis Stubbille on äärimmäisen tärkeä pysyä hallituksessa eikä rivijäsenenä eduskunnassa

        STUBB SUOSTUU MAMUTUKSEN LOPETUKSEEN JA SUOSTUU VETÄMÄÄN TÄSSÄ EU-SATRAAPPEJA TURPAAN

        http://yle.fi/uutiset/stubb_ryhtyi_cameronin_tukijaksi__iso-britanniaa_autettava_maahanmuuttopaineessa/8010505

        –Britannian talousuudistusasialista on aika samantyyppinen kuin meillä. Halutaan vähemmän sääntelyä, enemmän vapauksia sisämarkkinoille ja enemmän vapaakauppaa. Eli talouslinja on samanlainen. Jos siinä pystytään auttamaan Britanniaa niin hyvä, Stubb sanoo.

        Cameron: melua, nousuja ja laskuja

        Britannia haluaisi rajoittaa maahanmuuttoa ja työnhakijoiden sosiaaliturvaa. Sen uskotaan esittävän EU:lle tähän liittyviä toiveita. Britannian nettomaahanmuutto – sekä EU-maista että ulkopuolelta – on suurta, suhteessa samaa luokkaa kuin Saksaan.


    • 11plus6
      • muutostamuutosta

        Eipä tuo tarkoita että puolue olisi lopetettu. Päin vastoin. Uutta porukkaa on kasassa hallitusta myöten, ja meno jatkuu. Kannattajakorttien keräyskin on jo hyvällä mallilla.
        Joku tuolla mainitsi että muutoslaisten pitäisi lähteä persu-ehdokkaiksi kunnallisvaaleissa 2016. Ensinnäkin ne vaalit käydään vasta 2017 (siirrettiin keväälle), ja toiseksi: miksi muutoslaiset lähtisivät sellaisen porukan kelkkaan missä ei saa seistä omien sanojensa takana? Persuistahan on muutenkin heitetty nyt vaalien jälkeen todellisia kentän puurtajian pois (mm. pitkän linjan perussuomalainen Pekka Keto), joten eipä tuolla puolueella kovin hyvät suositukset omien kohtelusta ole! Muutoksessa sentään kohdellaan jokaista tekijää ja jäsentä ihmisenä.


      • Ylä_mäki

        Kaiketi "hassunhauska" Reino tajusi siirtyä syrjään, samoin kuin Hirvisaari. Puhdistatte vaan puolueen noista öyhöttäjistä, ja kokeilette sitten kunnallisvaaleissa että kuinka suora demokratia vetää kansalaisia lippuluukuille.


    • Muutosnouseevielä

      Äänet varastettiin vaaleissa, siitä myös todisteita, kukaan joka oli eu tai NATO vastainen, ei päässyt läpi, ei myöskään lasten ja vanhusten asialla olleet.
      Yllätys, vaalikoneen omistaa golden sachs, tulosta voidaan muuttaa haluttuun suuntaan. Ehdotankin ensi vaaleissa, numeron viereen henkilötodistus ja kuvatkaan se, lasketaan äänet ja katsotaan kuinka käy.

      • gzgzgz

        Näinpä. Ja kuinkas nyt on sitten käynytkään, mm. juuri lasten ja vanhusten asioille? Paskaa päälle oikein urakalla, että saadaan nämä "rikkaiden rahoja syövät" kansalaiset kokonaan kuihtumaan pois!
        No, tätä menoa kun eduskunta ja sen hallitus jatkaa, voidaan odottaa seuraavissa vaaleissa melkoista muutosta. Se tarkoittaa ääniä niin Muutokselle kuin IPUllekin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      1992
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      54
      1897
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1875
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1667
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      19
      1587
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      10
      1380
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1320
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1316
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1301
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1252
    Aihe