Kommunismia kehiin, Keskusta

Suomessa ratkaistiin äskettäin vaalit, mutta esimerkiksi Suomi24 on päättänyt etusivullaan julkituoda lähinnä vain sitä, paljastelevatko missit nykyään liikaa. Näin vielä 20.4.2015 kello kolmen aikaan aamuyöstä. Ilmiö kertoo paljon ajastamme. Siitä, miten paljon jälkijunassa asiat Suomessa etenevät. Vaalituloskaan ei juuri vastaa niihin haasteisiin, joita valtakunta odottaa. Tai tarkemmin sanottuna vaatisi. Koko valtakunnan näkökulmasta oli hyvä, että Keskusta voitti, mutta esimerkiksi Vasemmistoliiton tappio kertoo lähinnä siitä, etteivät kansalaiset ole juuri omilla aivoillaan ajatelleet.

Porvarillinen, rahalla ostettu torjuntavoitto pudotti SDP:n käsittämättömästi. Syy ei ole niinkään SDP:n huonoutta kuin juuri porvarien omistaman median vasemmistovastainen propaganda ja hysteriaan ulottuva Venäjällä pelottelu, josta näkyy hyötyneen erityisesti Ruotsalaisen kansanpuolueen Carl Haglund henkilökohtaisesti aiheuttamallaan omalaatuisella yhteistyömanööverillään ja sen saamalla porvarillisella julkisuudella.

Kaikkein kammottavimmat valinnat kansa tekikin porvarillisissa puolueissa. Porvareina eduskuntaan tuli valituksi suoranaisia kivettymiä. Kuten muiden muassa VATT:sta tuttu taloudellisten asioiden erikoistuntijana tunnettu, lähinnä stand up –koomikkoa muistuttava julkisen vallan edustaja, jonka sanoma on ollut enemmän porvarillista edunvalvontaa kuin vakavahenkistä tieteellistä julistusta. Toinen ikiaikaista ajattelua edustava uusi edustaja tulee Vaasan vaalipiiristä, kuinkas muuten. Pohjanmaallahan ei ole kommunisteja nähty sitten maailman luomisen, tuskin sitä ennenkään, joten tyhjästä ei voi valita muuta kuin sen mitä sattuu löytymään.

Jos nyt Keskusta ja Perussuomalaiset päätyvät samaan hallitukseen, niin luultavasti pyörää ryhdytään keksimään uudelleen. Vaara ristiriitaisuuksiin ja yhteistyön halvaantumiseen alkanee viimeistään siinä vaiheessa, kun Kreikka taas vaatii lisää rahaa erilaisiin tarpeisiinsa. Hyvältä ei myöskään näytä se, että ihmisiä alettaisiin hinnoitella ja kohdella sen mukaan, miten paljon heistä koituu kustannuksia. Joten viimeksi kun Perussuomalaiset olisivat päässeet hallitukseen, niin tällä kertaa yksi vaihtoehto voisi olla se, ettei heitä hallitukseen päästetä.

Kokoomuksen ongelma on ylenpalttinen länsimyönteisyys ja suoranainen vauhkoontuminen maailmanpoliittisesta tilanteesta. Onneksi tämä vauhkoontuminen on mediatietojen mukaan vähäisempää Kokoomuksessa kuin Ruotsalaisessa kansanpuolueessa, joten vauhkoontuneisuutta voi merkittävästi pienentää jättämällä Ruotsalainen kansanpuolue hallituksesta pois.

Jos Keskusta ja Kokoomus olisivat hallituksessa, se vaatisi pari puoluetta lisää jotta tehtävien päätösten tueksi saataisiin enemmistö. Näin ollen harkittaviksi tulisivat Vasemmistoliitto ja Vihreät. Vasemmistoliitto ei juuri ole vauhkoillut suomalaisten porvareiden ihan itse seinälle maalaamiensa pirujen vuoksi ja Vasemmistoliitolla on myös valtakunnan ainoa oikea resepti talouden ongelmien korjaamiseksi. Suomi nousee vain investoimalla ja investoida pitää aina silloin, kun rahan hinta on edullinen.

Vihreät ovat uhka yhteiskunnalle petopolitiikallaan ja vandalismillaan, mutta kyllähän esimerkiksi ilmastoa voi suojella, jos ei muuten niin, varmuuden vuoksi.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tulimaahan_uimaan

      Ei vihreitä eikä vasureita hallitukseen.
      Jo maan etu vaatii sitä. Tunnen moniakin aitoja vesemmistoliittolaisia, ei heitä ole moittiminen, siinä mielessä.
      Kuten tunnen useita työtelijäitä jehovantodistajiakin, en moiti heita ihmisinä lainkaan, päinvastoin.

      Mutta, kun pitäisi hoitaa kokomaan asioita, eikä vain kapeasti heidän toimialaansa liittyvää.

      Me olemme aina kylmämaa, ja asua pitäisi vuosi-vuodelta paremmin.
      Väki vanhenee. Vaadimme mm. lämpöä enemmän, kuin työteliäät isämme ja esi-isämme.
      Kun siihen lämpölähteisiin kylmässämaassa lyödään jarruja, aluksi mainituilta: Heidän politiikkansa jarruttaa mm omanmaan energiantekoa.

      Paavo Lipposelle hatun nosto, siihen aikaan kun sai Satu Hassin joukkoineen jarruttamasta mm ydinvoimaa.
      Kaippa se siitä kohta alkaa valmistumaan, kuin Pyhäjokikin alkaa rakentelun.
      Meidän vain pakko käyttää mm ydinvoimaakin, oli vastaan tahi ei. Ei auta.
      Tietenkin jokin eliittien-eliitti voi ajatellakkin, ettei huonompisaattoinen kansanosa tarvitse sähköä, tulkoot toimeen ilman sitä.
      mm. tämä ex taistolainen, joka käy uintireisuillaan maapallon toisella puolen. "että jarrutetaan, politiikan kannatuksen vuoksi".

      Ydinvoimakin katsottava ohimeneväksi.
      Tekniikka kehittyy kuitenkin ajansaatossa, että jää sitten pois aikanaan.

      Armeija lakkauttaa.
      Poliisia supistaa.
      Vesivoimalat purkaa.
      Ei ydinvoimaa.
      Ei turvevoimaloita.
      jne

      Eikai me sitten voi elää tässämaassa.
      Vasemmisto haikailee diktatuuria.
      "Suomelle olisi ollut hyväksi liittyminen Neuvostoliittoon".

      • Koskahan joku puhuisi oikeiston diktatuurista? Ei, kuulu, ei näy. Sen sijaan tästä oikeiston diktatuurista käytetään hupaisia nimityksiä, kuten läntinen demokratia ja kaikkein hupaisin ilmaus taitaa olla sivistysvaltio, kun joku oikein itseään täynnä oleva valtio äityy neuvomaan muita.

        Unionikin on kuuleman mukaan palkkaamassa oikein trolleja, kun läntinen media ensin keksi käsitteen, jolla kansalaisia voitaisiin kätevimmin aivopestä.

        Mutta hallitusta muodostettaessa on tärkeää saada aikaiseksi toimiva kokonaisuus, joten huonoista vaihtoehdoista pitää valita vähiten huonoin, joten ehdottamani kompositio nyt kumminkin näyttäisi yhdeltä mahdolliselta.


      • Sivistysvaltio_nyt
        Seppo_Ilmarinen kirjoitti:

        Koskahan joku puhuisi oikeiston diktatuurista? Ei, kuulu, ei näy. Sen sijaan tästä oikeiston diktatuurista käytetään hupaisia nimityksiä, kuten läntinen demokratia ja kaikkein hupaisin ilmaus taitaa olla sivistysvaltio, kun joku oikein itseään täynnä oleva valtio äityy neuvomaan muita.

        Unionikin on kuuleman mukaan palkkaamassa oikein trolleja, kun läntinen media ensin keksi käsitteen, jolla kansalaisia voitaisiin kätevimmin aivopestä.

        Mutta hallitusta muodostettaessa on tärkeää saada aikaiseksi toimiva kokonaisuus, joten huonoista vaihtoehdoista pitää valita vähiten huonoin, joten ehdottamani kompositio nyt kumminkin näyttäisi yhdeltä mahdolliselta.

        Halonen se puhui sivistysvaltiosta. Jopa oikeusvaltio sanaakin käytti.
        Ja nythän ollaan sivistyneitä, kun menee homotkin kirkoissa naimisiin.

        Nyt itsensä kanssa sitten naimisiin, seuraavaksi.
        Jos sallitaan eläimien kanssa avioliitto, kannattaa sian kanssa se tehdä,
        Kun kova porsimaan, saa lapsilisiä enemmän, kuin lampaan kanssa avioliitto.

        Suomi sairastaa näillä pervoilla..
        -
        Diktatuuri ei hyvästä, oli oikeiston tai vasemmiston.

        Onko lakot diktatuuria?.
        Ainakin mammuttitoimisto siihen valjastettu>
        http://www.sak.fi/tama-on-sak/yhteystiedot/osastojen-henkilot#unit-5-1
        Esikunta.


      • Muistaakseni joku Rooman keisareista nimitti hevosen senaattoriksi, mutta muutoin taitaa eläinten sekoittaminen politiikkaan olla harvinaista.


    • Ja Suomi24:ssä kohistaan näemmä siitä miksi 40-vuotiaat miehet eivät huolehdi ulkonäöstään. Että jopa on Suomi pulassa. Itse olisin huolissani enemmän siitä, että Suomi on oikein lakisääteisesti sukupuolineutraali. Siis suomeksi sanottuna maho.

      Uusi hallitus voisi kiinnittää huomion edes siihen, että käytettäisiin suomea, joka ei sentään leimaisi koko kansakuntaa ja kaikkia yksilöitä täysin kyvyttömiksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      31
      5965
    2. Mitä haluaisit

      Sanoa hänelle tällä hetkellä?
      Ikävä
      260
      3578
    3. Sofia B- miljonäärillä on vaimo ja pieni vauva .

      Voi ei taasko oli avioliitossa olevan miehen salarakas ja miksi voi noin toimia tää Sofia näin alhaisesti ?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      274
      3075
    4. Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Aloitteen sisältö Ympäristöjärjestö Elokapina tulee määrätä välittömästi
      Maailman menoa
      138
      2698
    5. Sukset jo ristissä? Ensitreffit alttarilla Anna syyttää rajusti - Hai puolustautuu: "Mutta en mä..."

      Voi, voi... Onko Anna liian epävarma itsestään vai mikä mättää? Pari tuntenut vasta pari päivää ja kriisiä jo pukkaa.
      Ensitreffit alttarilla
      21
      2340
    6. Kansalaisaloite Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Erittäin hyvä ja kannatettava aloite!
      Joensuu
      112
      2013
    7. Nyt on kansalaisaloite: Elokapina lakkautettava.

      Tänään tullut uusi kansalaisaloite, jossa vaaditaan Elokapinaa lakkautettavaksi, tai julistamista rikollisjärjestöksi, k
      Maailman menoa
      208
      1915
    8. Stubb ohjeisti Natoa: "Vapauttakaa ohjukset"

      Presidentti Stubb linjasi amerikkalaismedia CNN:n haastattelussa, että Nato-maiden pitäisi ”todellakin” antaa Ukrainalle
      Maailman menoa
      200
      1802
    9. Hyvin sä olet

      Olet toiminut aina. Älä epäile tai häpeä omaa toimintaasi nainen. Kukaan ei vahingoittunut ja kaikki on ollutta ja menny
      Ikävä
      58
      1472
    10. Seiska: Suhdekohussa rypenyt Anssi Heikkilä paljastaa - Pernilla Böckermanin kanssa tällaiset välit

      Anssi Heikkilä ja Pernilla Böckerman tanssivat yhdessä TTK:ssa ja heidän ympärillään spekuloitiin suhteesta. Nyt Heikkil
      Suomalaiset julkkikset
      4
      1386
    Aihe