Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

PIRJO JAUHIAINEN 1977

ALJUBA

TAPAHTUKO TÄLLÄNEN JUTTU KARKKILASSA

1

1076

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joopasjoojoopas

      Jauhiaisen ruumiin löysi eräs kävelyllä ollut pariskunta. Ruumis oli lähellä ns. Tuorilan tietä, entisen Karkkila-Hyvinkään radan penkan pusikossa. Matkaa Karkkilan keskustasta ruumiin löytöpaikalle oli noin kilometrin verran. Ruumista ei oltu yritetty sen kummemmin peitellä, joitain risuja oli päällänsä. Kunhan oli viskattu pois…

      Paikallispoliisin lisäksi löytöpaikalle saapuivat Keskusrikospoliisin edustajat. Uhrin henkilöllisyys varmistui nopeasti. Hän oli Haukiputaalla 1.4.1953 syntynyt Pirjo Hannele Jauhiainen; pituus 178 senttiä, paino 82 kiloa ja punaruskeat lyhyet hiukset. Pian selvisi, että kyseessä ei ollut seksuaalirikos. Uhrilla oli löydettäessä vaatetuksena tummansininen trikoohuppari ja tummanvihreät housut. Lääkärin mukaan Jauhiainen oli ollut kuolleena noin kaksikymmentä tuntia. Kuolinsyy oli erilaiset ja eriasteiset ruhjeet, Jauhiainen oli pahoinpidelty kuoliaaksi.

      Mutta pian alkoi poliisin painajainen; uhrilla ei tiedetty olleen vakituista asuinpaikkaa sitten vuoden 1973 – jo 19-vuotiaasta lähtien hän oli asunut ties missä - eikä vakituista, saati edes tilapäistä, työpaikkaa ollut. Uhrin tuttavien selvittely ja viimeiset vaiheet tulisivat olemaan hankalia selvittää. Se tiedettiin, että Jauhiainen oli mieltynyt ns. Kurvin kulmaan Helsingissä. Tuo Helsinginkadun ja Hämeentien risteysalue Vaasanaukioineen, baareineen ja ravintoloineen on jo vuosikymmeniä vetänyt puoleensa runsaasti ihmisiä, jotka ovat syystä tai toisesta ajautuneet ihmiselämän varjoisille kujille. Aikoinaan puhuttiin ns. Kurvin jengistä.

      Sen verran saatiin selville, että Jauhiainen liikkui useiden eri miesten mukana. Hän ei kuitenkaan tehnyt mitään vaativia ja varsinaista ammattitaitoa vaativia rikollisia töitä, vaan toimi lähinnä houkutuslintuna, ilotyttönä ja oli valmis osallistumaan petoksiin sun muihin, jos niistä vain sai päivittäisen elämiseen tarvittavaa pääomaa.
      - Hänen viimeisistä päivistä vaan ei selvinnyt yhtään mitään. Miten ja kenen kanssa hän päätyi Karkkilaan?

      HS uutisoi kohtalostaan 29.7.1977 ”Nainen löytyi surmattuna Karkkilasta”.

      Sen verran kuitenkin tiedettiin, että Jauhiainen oli viimeksi nähty elossa lauantaina 23. heinäkuuta. Tuolloin hän oli ollut Helsingissä.

      Tutkimuksissa päästiin jonkin verran eteenpäin. Ilmeni, että uhri on surmattu jossain muualla ja kuljetettu sen jälkeen paikkaan mistä hänet löydettiin. Selvisi myös, että Jauhiainen oli viime aikoina liikkunut vuonna 1913 syntyneen Toivo Turusen seurassa. Jauhiaisen sekä Turusen tiedettiin yöpyneen usean henkilön luona. Näitä henkilöitä kuin myös 64-vuotiasta Turusta pyydettiin ottamaan yhteyttä poliisiin.
      - melkoinen ikäero ollut Jauhiaisella ja Turusella – sitä oliko suhteensa seksuaalinen vai pelkkä ystävyys – siitä ei ole tietoa.

      http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=15&t=13045

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2184
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2013
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1632
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1460
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      75
      1420
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1347
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1324
    8. 50
      1215
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe