Oletteko nynnyjä te toverit

ToveriPolivitsi

Missä on se kuuluisa työvänluokka joka taisteli viimeiseenmieheen ja jäljelle jäivät vain ne jotka osasivat mongertaa sanan ruotsia? Kaikki muut teloitettiin 1918 jälkeisissä verilöylöyssä mikä on muistettava ja kirjoitettava historiaan oikeasti ilman ruotsalaisten omia sepityksiä.
Nykyisin tuo lahtarienpuolue RKP yrittää jatkaa työväen kyykytystä mutta me työläiset annemme heille " tulta munile!" panemme höyryä kattiloihin kiskot kolisemaan puh, puh, puu!

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • natosta_ulos

      Aloituksen tavalla ei voi mennä eteenpäin. Jos voisi, niin kaikki porvaripuolueet ovat jollain tavalla sikiintyneet valkoisten murha-armeijasta. RKP ei ole poikkeus. Suomenruotsalaisten keskuudesta lähti työläispoikia myös Punakaartin puolelle.
      Nykyinen RKP ja sen jäsenet eivät ole syyllisiä aikaisempien sukupolvien rikoksiin. Se pitäisi muistaa.
      Oletankin, että aloituksessa persuoikeiston edustaja yrittää provosoida pogromeja ruotsinkielisten päälle. Kommunistit eivät lähde sellaiseen. Persuoikeisto ehkä vihaa RKP siksi, että se hyväksyy humanitäärisen sotapakolaisten auttamisen.
      Voisitko aloitus poiketa RKP:n nykylinjasta siinä, että vaatisit purkamaan Haglundin solmiman Isäntämaasopimuksen naton kanssa? Myös muut natosopimukset tuhoavat itsenäisyyttämme.

      • ToveriPolivitsi

        "Nykyisin tuo lahtarienpuolue RKP yrittää jatkaa työväen kyykytystä mutta me työläiset annemme heille" " tulta munile!"

        Ainut oikea suunta on työväellä me emme tue RKP:n lahtareita.


      • askoi
        ToveriPolivitsi kirjoitti:

        "Nykyisin tuo lahtarienpuolue RKP yrittää jatkaa työväen kyykytystä mutta me työläiset annemme heille" " tulta munile!"

        Ainut oikea suunta on työväellä me emme tue RKP:n lahtareita.

        Perussuomalainen oikeistolainen "ToveriPolivitsi " kehoittaa aatetovereitaan väkivaltaan. Vihakohde on ruotsalaisen kansanpuolueen jäsenet.
        Ylläpito ottanee uhkauksen huomioon ja tutkii nimimerkin taustat. Taustalla on taatusti järjestö, jonka agendaa nimimerkki levittää. Uhkausviesti tulisi toimittaa poliisille

        Kommunistit eivät tue väkivaltaa. He sanoutuvat irti väkivaltavihasta suomenruotsalaisia kohtaan. Kommunistien mielestä suomenruotsinkieliset ovat yhdenvertaisia Suomen kansalaisia kuin muutkin. Kommunistit eivät tue persupoikeiston vihapuhetta.


    • varo_natsia

      Aloitus syöttää kansallisuusvihaa vuosisatoja Suomessa asunutta kansanryhmää vastaan. Hänen ainoa tarkoitus on saada tietty väestöryhmä toista vastaan puuttumatta lainkaan poliittisiin kysymyksiin. Ja jos puuttuukin niin vaatii kantamaan kaunaa nykyisille ihmisille ammoin tehdyistä teoista. Aloituksen lähde haiskahtaa selvästi SVL:n uusnatsien toimistoon. Kun suoraan ei uskalleta kohdistaa vihaa juutalaisuskoisiin, on ruotsinkieliset otettu hampaisiin.
      Työläistoverien ei tule mennä halpaan näiden helppoheikkien mukana. Ruotsin kieli ja kieliset eivät ole työväenluokan vihollisia. Kapitalistiluokka käy työmiehen lompakolle talouskuripolitiikan avulla. SVL:n uusnatsit tukevat persuoikeiston kautta työläisvastaista talouspolitiikkaa.
      Uusnatsit yrittävät kalastella työläistä ruotsalaisvihallaan väärään joukkoon. Proletaarit liittoutuvat ammattiliittoihin ja marxilaiseen työväenliikkeeseen ja haistattavat pierut natsiporukalle.

    • irti_natosta

      Ruotsinkielinen poliittinen porvaristo ja Haglund toimivat persuoikeiston pusssiin. Molemmat kannattavat natoa ja Suomen syöksemistä natosotiin. Persuoikeiston ja RKP:n natolinja on isänmaamme tuhoon johtava tie.

      • ToveritHäkääPönttöihin

        Oikein toveri tuossa on oikeaa puhetta ja sitä me kannatamme me emme anna enää valtaa niille keikaroiville RKP:n rupiniskoille jotka lahtasivat työväkeä 1918 kansanmurhissa.


      • ynnyz
        ToveritHäkääPönttöihin kirjoitti:

        Oikein toveri tuossa on oikeaa puhetta ja sitä me kannatamme me emme anna enää valtaa niille keikaroiville RKP:n rupiniskoille jotka lahtasivat työväkeä 1918 kansanmurhissa.

        Kommunisti ei hauku ihmisiä kaltaisellasi tavalla. Nykyiset rkpläiset eivät ole lahtareita sen kummemmin kuin rupikonniakaan. Slangi on SVL:n uusnatsien sanastoa.
        RKP tulee luultavasti hallitukseen Perussuomalaisten kanssa ja molemmat ajavat isänmaatamme tiukemmin naton syliin. Molemmat toimivat isänmaan edun vastaisesti.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1508
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1032
    3. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      40
      782
    4. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      771
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      700
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      679
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      37
      676
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      71
      634
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      304
      609
    Aihe