Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kuisla New York Timesissä

Pohjois-KoreastaPäivää

Ihan hyvä juttu että tämä sairas järjestelmä tulee koko maailman tietoon.

http://www.nytimes.com/2015/04/26/world/europe/speeding-in-finland-can-cost-a-fortune-if-you-already-have-one.html?src=me&_r=0

17

68

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hiitera

      Sairas? Ainakin normaalit ihmiset on ollut noissa kommenteissa riemuissaan tuosta järjestelmästä. Se kenellä on antaa, pystyy myös antamaan enemmän.
      Kuislan normaali kauppalaskukin on varmasti isompi, kuin tuo sakko. Ei taatusti tuntunut missään.
      Eikä kyse koskaan ole ollut sakosta, vaan siitä että hän ylipäätänsä rikkoi tietentahtoen lakia ja sai siitä näpäytyksen, jota nyt sitten julkisesti itkee.

    • työtöntyönhakija

      New Yorkin Kuislat palkkaavat itselleen kuskin. Miksi meidän Kuisla ajelee itse? Tuolla sakolla saa rengin vähintää puoleksitoista vuodeksi.

    • EiJatkoon

      Onko viestin aloittaja vauhdista pitävä riistoporvari jota pelottaa omat tulevat sakot...?
      Kuten moni on jo sanonutkin ajansaatossa että mikään pakko ei ole ajaa ylinopeutta ja jos ajaa ja vielä jää kiinni niin ketä saa syyttää?! Tyhmästä päästä/ raskaasta kaasujalasta kärsii lompsa, ja jos sen jälkeen valittaa epäoikeudenmukaista kohtelua niin kyllä ko herran arvostus laskee vieläkin alemmas. Mennä nyt valittamaan ulkomaiseen lehdistöön "kovaa" kohtaloaan :ADS voivoi mihin tämä maailma on menossa...

      • Pohjois-KoreastaPäivää

        "Onko viestin aloittaja vauhdista pitävä riistoporvari jota pelottaa omat tulevat sakot...?"

        En ole "riistoporvari" enkä edes tavallinen porvari. Olen tavallinen duunari, jonka vuosipalkka on reilusti Kuislan sakkoa pienempi. Olen myös sen sortin duunari, jonka ei tarvitse kadehtia rehellisellä liiketoiminnalla rikastuneita. Sen sijaan laiskoja sosiaalipummeja en pidä minään.

        "Mennä nyt valittamaan ulkomaiseen lehdistöön "kovaa" kohtaloaan :ADS voivoi mihin tämä maailma on menossa..."

        Ei Kuisla ole mennyt mihinkään ulkomaiseen lehteen valittamaan, vaan ulkomaiset tiedotusvälineet ovat poimineet tiedon sakosta suomalaisista tiedotusvälineistä. Tällaista hulluutta kun ei missään sivistysmaassa ole.


    • Typerääon

      Olisiko joku 115e ollut parempi sakon määrä? Olisiko tuntunut rangaistukselta? Sakon pitää tuntua rangaistukselta, muuten rikkaat autoilijat kokevat sen vain pieneksi korvaukseksi siitä, että saavat ajaa muita lujempaa. Jos on käsittämättömät tulot, on sakkorangaistuksenkin oltava suuri. Vaikka eihän monimiljonäärille tuollainen 50000e tietenkään tunnu vielä missään. Sama kuin normaali työssäkäyvä olisi saanut 5centin sakon. Rikkaat ottavat sakkorahansa miljoonatililtänsä, tavalliset ihmiset käyttörahoistaan.

    • SikaPorvarit

      Pahin rangaistus riistoporvarille on täydellinen ja määräaikainen toimintakielto yrittäjälle ja hänen kaikille yrityksille jossa mukana ;) siinä porvari vasta itkua vääntäis kun rahantulo katkeais hetkeksi :)

    • ogug

      Sairas? Epäoikeudenmukainen kaiketi, muttei nyt sentään sairas :)

    • Ei_tunnu_missään

      Tarkoitat varmaan tuolla "sairaalla" sitä että noin varakas pääsi liian halvalla? Ei tainnut lähteä Kuislalta makkara leivän päältä toisin kun monelta pienituloiselta vastaavassa tilanteessa. Noille varakkaille voisi sakon sijasta määrätä yhteiskuntapalvelua niin tuntuisi edes jossakin.

    • kukkuukuisla

      miksi sairas, oletko raimo sairas?

      leikki leikkinä










      rikkaalla on varaa maksaa sakkonsa. kuisla on niin läski, että ihan hyvä kun bisselaskusta jää tuo 50 donaa veks.






      joutuuhan köyhäkin maksaan, vaikka lapsilla ei oikeesti oisi rahaa kunnon ruokaan muutamaan viikkoon... vaan pakko maksaa, menee muuten ulosottoon.




      ja kuislalle: laihduta läskimooses! mene lenkille, muuten delaat diapeettekseen!

    • pillubörs

      muista olla tota mieltä kun joku "kusikuisla" kaahaa lapsesi hengiltä koulumatkalla, kun sillä rikkaalla on kiire säästään pörsiin!

      • Silmäsilmästä

        Jos niin sattuisi käymään niin........lähtö tulis myös yliajajalle!


    • Nimimerkkiä_ei_sallita

      Kysymys:
      .
      Miksi on olemassa nopeusrajoitukset ?
      .

      • Pohjois-KoreastaPäivää

        "Kysymys:

        .

        Miksi on olemassa nopeusrajoitukset ?

        ."

        Nopeusrajoitukset ovat olemassa siksi että tieliikenne olisi turvallisempaa. Suomessa nuo rajoitukset ovat vain asetettu monesti niin järjettöman alhaisiksi, ettei niiden noudattaminen enää tunnu mielekkäältä. Hyvänä esimerkkinä valtatie 19 välillä Lapue-Nurmo. Eihän siinä kukaan täyspäinen viitsi ajaa kahdeksaakymppiä.


      • Tientukko
        Pohjois-KoreastaPäivää kirjoitti:

        "Kysymys:

        .

        Miksi on olemassa nopeusrajoitukset ?

        ."

        Nopeusrajoitukset ovat olemassa siksi että tieliikenne olisi turvallisempaa. Suomessa nuo rajoitukset ovat vain asetettu monesti niin järjettöman alhaisiksi, ettei niiden noudattaminen enää tunnu mielekkäältä. Hyvänä esimerkkinä valtatie 19 välillä Lapue-Nurmo. Eihän siinä kukaan täyspäinen viitsi ajaa kahdeksaakymppiä.

        Lapua-Nurmo väli pudotettiin aikoinaan satasesta kahdeksaankymppiin koska sillä välillä sattui suhteettoman paljon vahinkoja, ja auttoi. Mutta jos nyt on omasta mielestään keskitasoa parempi kuski, tai peräti sitä parhaimmistoa niin voihan siitä ns. oikeasta tilannenopeudesta puuttua mielekkyys. Näille "huippukuskeille" vaan tuppaa sattua keskimääräistä enemmän vahinkoja, toki varmaan vaan siksi kun liikenteessä on niin paljon niitä toheloja. Aloittajaraukkakin joutuu siitä varmaankin kärsimään.


    • Eipätkääkään

      KETÄÄN EI NYT PÄTKÄÄKÄÄN KIINNOSTA JOKU IHMEEN KUSILA RAIMO!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2354
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      53
      2054
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      88
      1873
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1858
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1648
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1572
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1446
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1410
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1402
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1380
    Aihe