Turussa rikkolliset hallitsee

jaaani2015

Millainen tämä maa nykypäivänä oikein on? Eikö täällä oikeasti ole köyhällä ihmisellä mitään oikeuksia ? Joku häiriintynyt sosiaalityöntekijä voi päättää ,että henkilön pitää elää 150 euron suuruisella summalla koko kuukausi, vuodesta toiseen. Miten tällä summalla voi elää ? jos jo bussikorttiin menee 50 euroa , ja sähkölaskuun toinen 50? käteen jää 50 e. ja tästä sitten ostat ruuat , lääkkeet , vaatteet , ja aivan kaiken koko kuukauden.
Olen kaikki mahdolliset valitus/ kantelu mahdollisuudet käyttänyt , mitä tässä maassa on, että tämän järkyttävän laittomuuden saisi osaltani loppumaan. Mutta mitään ei ole tehtävissä. Olen joutunut Turun eteläisen sosiaalitoimiston sosiaalityöntekijä Vuokko Ouramon vihan kohteeksi. Ja hän on tehnyt näitä harkinnanvaraisia hylky päätöksiä kohdallani jo usean vuoden. Mitään järkeviä perusteita ei hakemuksia ole aihetta hylätä. Mutta näin tapahtuu kuukaudesta toiseen. Sitten näistä pitää valittaa tämän rikollisen sosiaalityöntekijän "työkavereille" , laitokseen mikä sijaitesee 200 metrin päässä tästä Kyseisestä sosiaalitoimistosta. No päätökset pysyy luonollisesti muuttumattomina , ja minä jatkan valitusten tekoa. Nyt asia menee Turun hallinto-oikeuteen. Edelleen mikään ei muutu, päätös pysyy muuttumattomana. Ihanko oikeasti Turussa ei edes hallinto-oikeuden tarvitse lakia noudattaa? vaikkakin laiassa on perusturva selkeästi määritelty. Täällä nämä rikolliset ovat yhdistyneet järjestöksi, jolle köyhä tavallinen pulliainen ei mitään voi. Mitään muuta vaihtoehtoa ei enään ole, kuin alkaa elämään rikollisesti. Ei kukaan tässä maassa elä 150:n euron suuruisella summalla, varsinkin kun on vielä 4 alaikäistä lasta. Pisteenä i:n päälle vielä, tämä suuri kansalaisten viimeinen pelastus KORKEIN HALLINTO-OIKEUS ,ei asiaa edes käsittelyynsä huoli. Ei voi kun vihata tätä maata, ja kaikki jonkin häiriintyneen sosiaalityöntekijän takia.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oikeastiköyhä

      Ja paljonko massapostittajalla on muita tuloja? Taitaa ongelma olla rahankäytön hallinnassa.

    • kaljakontti

      Oletko entinen koulukiusattu vai koulukiusaaja? Sinulla on 4 alaikäistälasta. Se tarkoittaa n. 500E lapsilisiä kuussa. Syrjäytyneen koulunkäynti päättyy yleensä peruskouluun, tai lukioon/amiksen kesken jättöön kannabiksenpolton seurauksena.

      Syrjäytynyt saattaa majailla vanhemmillaan siihen asti kunnes täytää 18v, tai asua jossain kasvatuslaitoksessa. Myös päihdekaverien nurkissa luuhailu on tyypillistä.

      Syrjäytynyt kieltäytyy työnteosta, haluaa rahansa sossusta. Jotkut syrjäytyneet käyttävät myös esim amfetamiinia ja osa joutuu jo nuorena vankilaan. 80% syrjäytyneistä joutuu ennen täytettyään 20 poliisin kanssa tekemisiin.

      Syrjäytyneillä ei ole usein ajokorttia, heitä ei näy asevelvollisuusrekisterissä. Usein syrjäytyneet pörräävät parvessa kylänraitilla/kaupungilla. He ovat epäsiististi pukeutuneita, usein päihtyneitä, ovat likaisia ja haisevat pahalle.

      Ovat aineissa tai juovat kiljua, toiset ehkä olutta jos on sattunut haalimaan sen verran pulloja että saa kaupasta 90c kaljatölkin. Usein he myös pitävät kovaa meteliä porukassa ja syövät julkisilla paikoilla eineksiä. Joko varastettuja tai kerjäämällä tai pullorahoilla hankittuja.

      Syrjäytyneet ovat usein sivistymättömiä, he eivät seuraa uutisia, eivätkä ole tietoisia maailman menosta. He eivät myöskään harrasta mitään. Rikollisuus on heille usein elämäntapa. Jotkut syrjäytyneet kuluttavat kaikki rahansa päihteisiin ja he käyvät eri seurakuntien ruokajonoissa. Osalla heillä on yhteiskunnan rahoilla eli sossusta saatu likainen vuokrakämppä, missä usein haisee tupakka ja kannabis. Syrjäytyneillä on usein myös paljon velkoja laillisia ja laittomia he ovat ulosotto kierteessä.
      Syrjäytyneet eivät myöskään äänestä.

      Yhteenvetona siis:

      Syrjäytynyt on nuori 15-40 vuotias päihdeongelmainen rikollisuuteen taipuvainen sossunrahoilla elävä pummi. Harvemmin tuolla elämäntyylillä eletään yli 40v vanhemmaksi. Ellei asu jossain laitoksessa. Vankilassa, mielisairaalassa tai jossain sosiaali/mielenterveyspalveluiden piirissä Syrjäytynyt ei edes halua muutosta elämäänsä. Heidän elämänsä tulee yhteiskunnalle kalliiksi. Miksi työssäkäyvien ihmisten tulee hyväksyä syrjäytyneiden massat?

      T: Kokoomuslainen

    • JareJ84

      Luojan kiitos että KELA maksaa minulle vuokran ja työmarkkinatuen. Karmiva ajatus jos joutuisi sossun kyykytettäväksi. Taitavat pelata ihan pärstäkertoimen mukaan kun mamuillekin maksavat ties kuinka suuria rahoja. Toivottavasti saataisiin joskus se kansalaispalkka ja laitettaisiin sossun mummot ja mammat niille rahoille ihmettelemään. Saisivat maistaa omaa lääkettään

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4613
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2259
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1774
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1508
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      28
      1448
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1308
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. SOSIALI DEMOKRATIA

      AATE , JOKA ETENEE.
      23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe