SE ON OHI NYT

loppu.on

Muutos poistettiin puoluerekisteristä viiden muun turhan järjestön kanssa, turha on enää venkoilla - puolue on lopussa. Eikä sitä olisi koskaan edes pitänyt perustaa, mutta kun hörhöjen täytyi persujen menestyksen myötä lähteä yrittämään. Vaikka normaali ihminen tajusi, että juttu on tuhoon tuomittu.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015050719642963_uu.shtml

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • muutoksen kannattajat luulevat että nyt on vieläkin 2011 :D

    • Halla-ahon_äänestäjä

      HALLA-AHON TOIVE muutokselle http://www.halla-aho.com/scripta/vaalitulosten_tutkailua.html Halla-aho: Esitän taas voimattoman toiveen, että sillä sektorilla toimivat täysjärkiset ihmiset tulisivat kehittämään perussuomalaisten epätäydellistä toimintaa vähemmän epätäydelliseksi ja jättäisivät erilaiset kommunistiset puolueet odottamaan proletariaatin yhdistymistä.

      SE ON VARMAA ETTÄ SIPILÄ RAHTAA MAAHAN MAMUA MAHAN TÄYDELTÄ kun kommunisti punavihreä painaa päälle ja vetää mamulaivaa Eurooppaan ja tuo mamua ovista ja ikkunoista kun tietää

      että EU-taakanjako aiheuttaa ehdottoman pakkomamutuksen

      http://yle.fi/uutiset/turvapaikanhakijoiden_maara_kovassa_kasvussa/7978110

      SIPILÄN KESKUSTA AJAA SUOMEN SOSIAALITURVAA ALAS PAKKOMAMUTUKSELLA

      KOKOOMUS TUKEE PAKKOMAMUTUSTA, PÄIVI RÄSÄNEN EI OLE POLITIIKASTA KUIN PIHALLA

      Petri Sarvamaa (kok) toukokuussa Strasbourgissa:

      "Minä äänestin tuon taakanjaon puolesta. Se on vähän sillä tavalla, että vaalipuheet on vaalipuheita ja todellisuus maailmassa on sitten toista."

      https://www.facebook.com/jussi.hallaaho/posts/768852156568314 Aikakirjoihin merkittäköön, että Euroopan parlamentti hyväksyi eilen valtavalla enemmistöllä julkilausuman, jossa vaaditaan komissiolta sitovaa taakanjakomekanismia turvapaikanhakijoiden tasaiseksi sijoittamiseksi jäsenmaiden kesken.

      Päätöslauselman puolesta äänestivät suomalaisista keskustan, kokoomuksen, sosialidemokraattien, RKP:n, vasemmiston ja vihreiden edustajat.

      Sisäministeri Päivi Räsänen puheenjohtajien tentissä ennen vaaleja: "Taakanjako, josta puhuit... Yksikään EU-maa ei ole esittänyt sitä että... Siis ei ole esittänyt neuvostossa, tehnyt sitä esitystä että nää turvapaikanhakijat jaettaisiin EU:n sisällä. Eikä me olla sellasta kannatettu. Ei sellasta järjestelmää ole tulossa."

      Petri Sarvamaa (kok) toukokuudds Strasbourgissa: "Minä äänestin tuon taakanjaon puolesta. Se on vähän sillä tavalla, että vaalipuheet on vaalipuheita ja todellisuus maailmassa on sitten toista."

      LUE HALLA-AHON UUSIN libe = tohtori Jussi Halla-aho on maahanmuuton asiantuntija ja istuu näiden asioiden kanssa täysipäiväisesti LIBE-valiokunnassa EU-parlamentissa (Civil Liberties, Justice and Home Affairs, European Parliament / Committees)

      http://www.halla-aho.com/scripta/taakanjakoa_ja_numeroita.html

      Tiedustelin Libessä aiemmin tänä vuonna puhuneelta komission edustajalta, miten tällainen sekundäärinen muuttoliike, joka ilmiselvästi vesittäisi minkä tahansa taakanjakojärjestelmän, pystyttäisiin estämään.

    • MMORECDR

      Jos keräävät uudet kannattajakortit, laitan ihan teidän kiusaksi nimeni niihinkin. Rehellisesti olen kyllä sitä mieltä, että suoraa demokratiaa ja sananvapautta voi tässä vaiheessa ajaa muidenkin puolueiden riveissä. Silloin vuonna 2011 Muutokselle oli käyttöä. Ei niin paljoa enää.

      • Pyynikki_connection

        Reinot on pelattu nakkikioskille ja Halla-aho on mennyt eduskunnan kautta europarlamenttiin lihapatojen ääreen... Muutos 2011 -källitys on täyttänyt tehtävänsä jo ajat sitten. Eräälle myhäilevälle Pirkanmaan "Päällikölle" se oli vain yksi operaatio monien joukossa... Mahtaako Päällikkö sitä enää edes liioimmin muistella enää.


    • Ikuinen_Muutos

      Kun nyt pitää joka tapauksessa ryhtyä kannattajakorttien keruuseen uudelleen, niin varmaan kannattaisi päivittää puolueen nimi uudelleen. Mutta kumpi olisi parempi nimi, Muutos 2019 vai Muutos 2023? Vai kannattaisiko ajatella tuota jälkiosaa vielä pidemmälle siltä varalta, että vuoden 2023 jälkeen on taas edessä kannattajakorttien keruu?

    • Halla-ahon_äänestäjä

      Suora demokratia on raskasta ja siinä voi jäädä kansan ääni kuulematta kun eivät aktivoidu

      PERUSSUOMALAISET ESTIVÄT KIELIRASISTISEN RKP PÄÄSYN HALLITUKSEEN JA NYT TEKEVÄT SIPILÄLLE MAAHANMUUTTO-OHJELMAN

      Kansanedustaja Juho Eerola kertoo

      ""RKP:n osalta sen sijaan viestitimme aika kovasti, että yhteistyö tulee olemaan helpompaa, jos siellä ei ole RKP:ta. Näin kävi, että RKP:n 36 vuoden hallitustaival loppui""

      Sipilän maahanmuutto-ohjelmaa valmistelee kansanedustaja Juho Eerola

      Perussuomen linjaa johtaa Sipilän hallituksessa maahanmuuttoministeri Juho Eerola joka johtaa nyt maahanmuuttoasioiden valmistelua

      Juho Eerola (ps.) on tyytyväinen hallituspuolueiden koostumukseen. Kokoomus ja SDP olivat hänen mielestään tasavahvoja ehdokkaita keskustan ja perussuomalaisten hallituskumppaneiksi.

      – Keksin molemmista hyviä puolia. RKP:n osalta sen sijaan viestitimme aika kovasti, että yhteistyö tulee olemaan helpompaa, jos siellä ei ole RKP:ta. Näin kävi, että RKP:n 36 vuoden hallitustaival loppui.

      On ennakoitu, että perussuomalaiset joutuvat luopumaan tavoitteistaan maahanmuuttopolitiikassa ja Kreikka-kysymyksissä.

      – Loppuun asti taistellaan. Näkisin, että uusia sitoumuksia tukipaketteihin ei tarvitsisi tehdä. Se on eri asia, päästäänkö vanhoista sopimuksista irti, tuskin. Maahanmuuttopolitiikassa meillä on samantyyppiset ajatukset kokoomuksen kanssa, Eerola toteaa.

      Ministerisalkkujen kohtaloa Eerola ei lähde ennustamaan, mutta kertoo kuitenkin hauskan muiston eräältä maanpuolustuskurssilta. Samalle kurssille osallistui myös Juha Sipilä ennen kuin hänestä tuli keskustan puheenjohtaja.

      – Leikimme siellä hallitusta. Hän oli pääministeri ja minä itse sisäministeri.

      • Andersonin_äänestäjä

        "Halla-ahon_äänestäjä" se jaksaa öyhöttää. Kerroppa mitä tuo kynäniska on saanut aikaan Brysselissä paitsi blogitekstejä?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1458
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1002
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      751
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      725
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      697
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      670
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      659
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      644
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      67
      623
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe