Onko fasismi sittenkin parempi aate?

SeAvarakatseinen

Vielä SE nousee (fasismi), pelkää V.Putin.

Venäjän presidentti Vladimir Putin varoitti maailmaa fasismin mahdollisesta noususta puheessaan Moskovan voitonpäivän juhlallisuuksissa."

Ukrainan tapahtumia ei ehditty muistelemaan kun oli niin ... jännittävää ....
Putin pysyi hiljaa Ukrainasta ja peräsi kansainvälistä yhteistyötä - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1431138597813.html

Moskovan PÄÄ-konttorissa on kai sitten varma tieto siitä, ettei kommunismi enää nouse? Vahvistus on kai saatu Kiinasta ..... ja Pohjois-Korea onkin siirtynyt diktatuuriseen monarkiaan. Kysymys kuuluu. "Missä kommunistit?

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Putinin Venäjä tukee taloudellisesti EU:n oikeistopopulisteja. Näillä on yhteinen intressi, ainakin yhteinen tarve, synnyttämällä sekasortoa poisohjata kritiikin suuntaa.

    • DIALEKTIIKKA

      MITÄ ON KOMMUNISMI?

      Jos nyt lyhyesti aletaan selittämään, niin kapitalistisessa järjestelmässä ihminen on eristetty tuotannosta, sillä hän ei omista tuotantotarvikkeita (ei tuotantolaitoksia eikä sitä tuottoa, joka syntyy tuotantoprosessissa). Kapitalistisessa yhteiskunnassa toisen onni riippuu toisen epäonnesta (kilpailu), ja sen takia IHMINEN ON ERISTETTY MUISTA IHMISISTÄ . Kapitalistinen järjestelmä perustuu työn jakamiseen, esim. yhdessä laitoksessa yksi tekee kankaan värjäystä ja toinen ompelemista. Sama vallitsee myös taiteen ja tieteen aloilla ja kaikilla muilla osa-alueilla. Tämä johtaa siihen, että ihmisistä tulee yhden alan osaajia, joten IHMINEN ON MYÖS ERISTETTY KAIKESTA SIITÄ, MITÄ HÄN OLISI VOINUT TIETÄÄ JA OSATA-ELI OMASTA TODELLISESTA ITSESTÄÄN.

      Jos määritellään lyhyesti kommunismin, niin se on YHTEISKUNTAJÄRJESTELMÄ, JOSSA JOKAISELLE ON ANNETTU MAHDOLLISUUDET KEHITTÄÄ ITSEÄÄN KAIKESSA KOKONAISUUDESSAAN. Tätä ja vain tätä tarkoitusta varten laaditaan sellainen tuotantojärjestelmä, joka voisi taata ihmisen erkanemisen raskaasta ruumiillisesta työstä ja luoda kaikille mahdollisuudet LUOVAAN työhön. Tietenkin tällainen järjestelmä tietää kaikkien tasavertaisuutta. Ihmisille annetaan kaikki tarvittava: ruoka, vaatteet yms., mutta EI LISÄTÄ KOKO AJAN TARPEETONTA KULUTUSTA NIIN KUIN KAPITALISMISSA PYRITÄÄN. Joku kuuluisa ranskalainen on sanonut joskus: "Miten on mahdollista pystyttää suunnitelmatalous sellaiseen maahan, jossa on liki 400 eri juuston lajia?" Vastaukseksi voitaisiin kysyä: "Kuka normaali ihminen tarvitsee liki 400 lajia juustoa?!" Suunnitelma voi periaatteessa tuottaa vaikka 10 kiloa lihaa päivässä per henkilö- vatsa kun ei vain pysty kestämään.

      Ihminen on historian kuluessa koko ajan noussut enemmän ja enemmän eläinten maailmasta ottamalla haltuun vaistonsa, esim. kieltämällä äidin kanssa yhdyntämistä jne. Kapitalistinen yhteiskunta on eräänlainen rationaalisuuden huipentuma, normien yhteiskunta("Kuluta äläkä ajattele mitään ideaaleja- ne ovat fiktiota!").Tämän "normaalin" yhteiskunnan molemmilla puolilla- sekä ylä- että alapuolella- on vielä kaksi yhteiskunnan vaihtoehtoa, kaksi eri kehityksen suuntaa. Alapuolella oleva fasistinen järjestelmä kutsuu ihmistä takaisin eläinten piiriin vaistoja vapauttamalla (Hitler: "Kaikki mitä me tarvitsemme on VAISTO ja tahdonvoima!"). Eli FASISMI ON KEHITYSTÄ TAAKSEPÄIN, ihmisestä eläimeen. Yläpuolella oleva kommunistinen järjestelmä tarjoaa yhteiskunnan, jossa etusijalle nousevat ei-materiaaliset (eivätkä vaistoihin perustuvat ,eläimelliset) tekijät. Kommunistisessa yhteiskunnassa jokaisesta ihmisestä tulee ÄLYMYSTÖÖN kuuluva NERO. Kommunistinen ihminen on eräänlainen yli-ihminen (Marx: " Välttämättömyyden ja tarpeellisuuden maailmasta vapauden maailmaan!).

      Kun ihminen astuu kommunistiseen yhteiskuntaan, hän samalla ylittää sen rajan, jolta ei ole enää paluuta eläimelliseen maailmaan. Niin kauan kuin kapitalismi pysyy vallassa, se koko ajan kiihdyttää "normaaliutta" ja tekee ihmisestä koneen, sillä nimenomaan siinä piilee kapitalismin tapa nousta eläinten maailmasta- eläimestä vapauttunut ihminen voi olla ainoastaan kone, näin sanoo kapitalismi. Mutta ihminen ei pysty kokonaan muuttumaan koneeksi! Niinpä koneen ja eläimen välillä hän valitsee aina eläimen. Tämä näkyy myös nyky-yhteiskunnassakin: ks. nykyinen Ukrainen fasistihallitus. Kommunismi on kolmas vapautumisen tie, tie kohti älymystön valtakuntaa, jossa jokainen ihminen on älymystö. Sosialismi on talousjärjestelmä, jonka on määrä valmistaa ja raivata tie kommunismille, eli luoda kaikki materiaaliset ja henkiset edellytykset kommunismiin siirtymiselle.

    • erttkkl

      Ei ole hyvää luvassa natseillekkaan. Ovat Ilmestyskirjan 13. kuvussa mainitus pedon porukkaa! Nimet eivät ole Karitsan Elämänkirjassa. Pedon aika kesti 42 kuukautta hyökkyksestä Puolaan aina Itärintaman kukistumiseen. Hakaristi on pahan tunnus Itämaisen filosofian mukaan eli pedonmmerkki.
      Ensimmäinenn peto oli siis natsismi ja toinen peto ons uusnatsismi. Ensimmäinen peto rakensi kolmatta valtakuntaa ja uusnatsismi rakentaa neljättä valtakuntaa.
      Löytynee googlettamalla suomenkielelläkin tuosta jotakin.
      Ilmestyskirjan 17.luvun peto on kommunismi. Seitsemän päätä oli seitsemän kommunistivaltiota Keski-Euroopassa ja itse peto oli kahdeksas ja lähtöisin nuiden seitsemän alueelta ja oli Neuvostoliitto.
      "Karitsa oli voittava heidät" ja tuo oli muutos v. 1990 kristinuskon hyväksyvään hallitusmuotoon.
      Raamattu:"Autuas, joka uskoo Jumalaan, joka jumalattomankin vanhurskaaksi tekee!"
      Ilmestyskirjan 17.luvun selityksiä
      Ilmestyskirjan 17.luvun peto on kommunismi. Portto ratsastaa seitsenpäisellä pedolla. Seitsemän leijonapäätä oli seitsemän kommunistivaltiota Keski-Euroopassa, joilla leijonavaakuna, ja itse peto oli kahdeksas ja lähtöisin nuiden seitsemän alueelta ja oli Neuvostoliitto. Kymmenen sarvea tarkoitti, että nuissa seitsemässä valtiossa oli liittovaltioita, joista nuo kolme lisäsarvea. Ja yksi ei ollut tullut, oli Jugoslavia, joka kulki omia teitään, mutta oli kommunistiblokin jäsen." Pedon jat karhun jalkojen muotoiset." Ilmestyskirjan 17. luku. Pedon jalat Intia ja Sri Lanka kynnet ja taka jalat Taka Intia, Burma, jne.
      "Karitsa oli voittava heidät" ja tuo oli muutos v. 1990 kristinuskon hyväksyvään hallitusmuotoon.
      Portto ratsastaa pedolla. Babylonia, jota kuvaavat portolla on pedon selän kohdalla.
      Ilmestyskirjan 17.luku Raamtussa: Ilmestyskirjan mukaan kommunistienkaan nimet eivät ole Karitsan elämänkirjassa!

      Viimeisellä tuomiolla. Ilmestyskirjan 20. luku. joutuvat Tulijärveen kaikki, joiden nimet ei ole Karitsan Elämänkirjassa.

      Atlantislaiset linevät olleet GroMagnn ihmisiä, jotka katosivat n. 11000 vuotta sitten. Viieiset lienevät olleet jättiläisiä, jotka mainittu 1. Mooseksen kirjan 6.luvussa. Ja katosivat historiasta Vedenpaisumuksessa.
      Dna-tutkimuksila voi saada selvyyttä tuohonkin ja todeta, etteivät nykyiset natsit, jotk luulevat olevansa atlantislaisia, ole mitenkään sellaisa vaan tavallisia pulliaisia eli Homo Sapiens ihmisrotua.
      Eli viimeisillä ajoilla ilmestyi Jeesus Kristus' Maailman Vapahtaja, ja 'joka uskooJeesukseen, pelastuu ja saa iankaikkisen elämän autuudessa!"

      Jumala sovitti koko maailman synnit Jeesuksessa ja on sovintosaarnan Evankeliumin julistuksen säätänyt: Joka uskoo Jeesukseen, saa syntitä anteeksi ja syntyy uudestti ylhäältä ja saa Pyhän Hengen eli on tuon jälkeen Jumalan lapsi.
      "Joka uskoo Jeesukseen saa voiman Jumalanlapseksi tulla!" Johanneksen Evankeliumi
      1. Johanneksen kirje 1.-2. lukua
      "I. Joka alusta oli*, jonka me kuulimme, jonka me silmillämme näimme, jota me katselleet olemme, ja meidän kätemme pidelleet ovat elämän sanasta,
      2. (Ja elämä on ilmestynyt, ja me olemme nähneet, ja todistamme ja ilmoitamme teille sen elämän, joka ijankaikkinen on, joka oli Isän tykönä*, ja on meille ilmestynyt.)

    • verikekkereitä

      fasismi ja kommunismi ne on saman mielisairauden kaksi puolta

    • taneny

      No mä näkisin putinin enemän tsaarina kuin kommunistina tai fasitina kun ne ja se näitä vähän jääneitä on vailla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4965
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3144
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1770
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1625
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1243
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1227
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1207
    Aihe