mistä löytyy

punikki

Karkkilan tylyintä asiakaspalvelua?

64

4871

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mikko-poika

      Apteekin kassalla on tosi töykeä ämmä.

    • hyrym

      TK:sta tietty ja sitten Valtsusta Kaksi vanhempaa rouvaa X ja X molemmat eläkkeelle kiitos! verisuoni meinaa katketa päästä, jos postipaketti on saapunut sinne.

      • PatiBoi

        Samaa mieltä ja sitte on tämä Frank. Voiko ylimielisempää olla, yritin mennä ostamaan pukua sieltä. Isäntä katsoi päästä varpaisiin ja totesi että tossahan noita on ja meni pois..jäi ostot siihen


      • takapajulan-asukas

        Mihinköhän VAATEkauppiaan sitten pitäisi katsoa?
        Hiustyyliäkö vai kengän numeroa?
        Sinänsä nuo vanhat heteroäijät ovat vaatekauppiaina oma rotunsa...

        Tuosta postitouhusta olen kyllä samaa mieltä ja TK.hon en mene kuin kantamalla, vaan käyppä Nummelassa tai Lohjalla niin alkaa Karkkilan TK palvelu tuntumaan hyvältä.


      • T..K

        Mikä on TK ?


      • lääkäri766
        T..K kirjoitti:

        Mikä on TK ?

        Arvaa?


      • Veikkaan

        Varmaan terveyskeskus


      • Reiskarakentaja

        Karkkilan rakennusvirastossa inhottavia ja töykeitä ämmiä!


      • kaupunkikoti
        Reiskarakentaja kirjoitti:

        Karkkilan rakennusvirastossa inhottavia ja töykeitä ämmiä!

        Olen itse saanut rakennusvirastosta vain hyvää palvelua.
        Vantaalla asuneena voin sanoa. että Karkkilan rakennusvirasto on hyvä.
        Mutta kannattaako katsoa omaa peilikuvaa???


    • K-raudan_asiakas

      V.Leino: jos et ole tuttu, palvelu on tosi ala-arvoista

      • buhveli

        Jos ylipäätään löydät jonkun, näin ainakin varastolla ja kun löydät, niin toivot ettet olisi löytänyt :) Gorillaa muistuttava tyyppi tulee huutamaan sulle ja kieltää esim valkkaamasta lautapinosta vähemmän oksaisia/kieroja.


      • Apasti

        Samaa mieltä. Aivan paskaa palvelua


      • pl.vl.täyskanttista
        Apasti kirjoitti:

        Samaa mieltä. Aivan paskaa palvelua

        Yhtäkään gorillaa muistuttavaa asiakaspalvelijaa en löytänyt, ainoastaan asiakkaat keskenään riitelivät siitä , kuka saa valkata... jos haluat oksatonta ja suoraa puuta, niin ole valmis maksamaan laadusta!
        KVG mitä maksaa esim OKSATON puu, ei mikään tarjouslauta...


    • Kirjavaapalvelua

      Jokainen edellinen kommentti on niin osuva! Oon kaikista paikoista samaa mieltä. Apteekissa ja Valintatalossa on sekä tosi kivoja että tympeitä myyjiä eli tuurin kauppaa joka kerta millaista palvelua saa. Joskus siis huippuhyvääkin. Frankille en enää edes halua mennä...ennemmin ajan vaikka Hesaan ostoksille. Leinolla on pakko joskus käydä mutta asiakaspalvelijan löytäminenkin on usein tuskaa..Lisäisin listaan vielä Tallamäen, se on kanssa kauppa jossa nenä osoittaa kattoon ja hajuvesi haisee niin väkevälle ettei pysty hengittää...

      • Eipahalla

        Noin 20 vuotta sitten rouva Talla Mäki käveli vastaani Forumissa. Hän herätti vahvassa meikissään ja täydessä tällingissään huomiota jopa Helsingissä. Päät kääntyilivät.

        Kävinpä kerran liikkeessäkin. 30 vuotta sitten sain huonoa palvelua, vaikka ostin kalliit rytkyt yo-juhliin. Ei siellä mielellään asioinut. Nyt vanhana tuntui lähinnä huvittavalta kuunnella akkoja, jotka kehuivat kilpaa Pariisin matkoillaan. Ei löytynyt mitään omalle Firenzen matkalleni.


    • Omavika

      Eikö sitä sanota että sellainen on myyjä kuin asiakaskin. Eli jos tuntuu että kaikki myyjät on tylyjä niin kannattaa varmaan kattoo peiliin!

      • aivonauris

        Voihan se joskus olla noinkin, mutta mites toi tapaus "posti/valtsu". Jos myyjän älyllinen kapasiteetti ei riitä paketin löytämiseen tai myyntiohjelmiston käyttöön, niin kuinka se on asiakkaan vika?


    • Top3

      Tallamäki, Frank, Leino.

    • eurorolainen

      Kukahan on Karkkilan hankalin asiakas?

      • pettyjä

        Mistähän tosiaan löytyy Karkkilan `paras `valittaja?


    • mökömököx

      Se on asiakkaasta kiinni millasta palvelua saa. Karkkila on ensivaikutelmaltaan sisäänlämpeävän tuntuinen ja eri firmojen palvelu vaihtelee välinpitämättömyydestä uteliaisuuteen.Pääosin sieltä saa ihan hyvää palvelua, mutta kyllä siellä on moni asia huonontunutkin,kun firmoja fuusioidaan ja palveluja supistetaan ja yhdistetään.Paikallisesta op-pohjolasta jäi vähän kakka maku ja en kyllä noita tk:nkaan palveluita oikein voi kaikilta osin kehua.

    • Lopenuupunut86

      Frankista ei ikinä uskoisi saavan huonoa palvelua! Aika mielenkiintoista, että mieluummin ajetaan mukamas Helsinkiin asti kun sieltä taas ajellaan Karkkilaan juuri Frankin takia. Stockmannilla saat mennä farkut ostamaan ja lyhentää kotona kun Frankilla homma hoidetaan paikan päällä _ilmaiseksi_. Nyt valoja päälle! Onko kokemukset ennemmin jotain juoruja kuin oikeita tilanteita?

      • BättreFolk

        Huvittavaa, Karkkilassa 80- ja 90-luvulla asuneena Frankilla oli ylimielinen maine. Näyttää edelleen pitävän paikkaansa. Mistähän johtuu??


      • PuUstoC

        "..sieltä taas ajellaan Karkkilaan juuri Frankin takia."

        Eh, mitä? Et taida puhua 2000-luvusta?

        Ja kyllä omat housuni on aina Stockmannilla lyhennetty, kuuluu pakettiin.


    • hyvintyytyväinen

      en ole karkkilasta, mutta käyn paljon ostoksilla siellä, kun minua kyllä kohdellaan ihan lämpimästi, ei ole moitteita, paitsi apteekista saa kylmää palvelua ja se takia menen kyllä muualle apteekkiin,saan lääkkeni paremmalla palvelullakin,kesäasukas,

    • Huonojapäiviä

      Varmaan kaikilla myyjilläkin on huonoja päiviä ja voi olla että sama myyjä on siksi joskus tosi ystävällinen ja joskus mörökölli.
      Pakko nyt on kehua Valintataloa kun joku moitti sen palvelua sillä nythän siellä on töissä kassalla kaupungin mukavin myyjä. Nimeä en valitettavasti tiedä mutta niin on iloinen nuori nainen että saa täältä täydet pisteet palvelusta.

    • VainKarkkilassa

      Ehkä ei tylyintä, mutta outoa kylläkin. Kävinpä kerran Kahvila Puustinnassa. Paikan pitäjän ystävät tulivat vierailulle kuulemma Namibian parhaaseen kahvilaan. Ja sitten alkoi mahdoton perussuomalaisten haukkuminen tiskin molemmilla puolilla. Hmm. Mielestäni yrittäjän, joka haluaa tavoitella mahdollisimman laajaa asiakaskuntaa , tulisi pidättäytyä poliittisista kannanotoista ja asiakkaiden kovaäänisestä mollaamisesta.

      • puustinnaboikottiin

        Oon tosi pettyny tohon Puustinaan jos tollai mollaa asiakkaita. Hyvät tuotteet on ollu ja usein oon käynyt, mutta en mene enää. Ja muistan myös puhua kaikille tutuille.


      • Puusti
        puustinnaboikottiin kirjoitti:

        Oon tosi pettyny tohon Puustinaan jos tollai mollaa asiakkaita. Hyvät tuotteet on ollu ja usein oon käynyt, mutta en mene enää. Ja muistan myös puhua kaikille tutuille.

        Tarkoitin sanani rakentavaksi palautteeksi yrittäjälle, että voisi hiukan hillitä poliittisia intohimojaan. Se on sitä karkkilalaista ajattelemattomuutta. Mutta muuten on todettava, että kahvilassa on todella hyvät konditoriatuotteet, joten pitäkää paikka hengissä!


      • Positiivinen.palaute

        Heh. Persu saa omilla tonteillaan huudella mitä sattuu, kenestä tahansa, mutta kun palautetta tulee, heittäydytään marttyyreiksi ja itkupotkuraivarien kera uhriudutaan kyynelehtien nurkkaan häpeämään.

        Puustinna on loistava kahvipaikka, mielestäni Karkkilan paras. Toki noissa muissakin käyn usein.


    • Hirveäääääpalvelua

      Karkkilan terveyskeskus on ehdottomasti tylyin...
      Tosin olen ulkopaikkakunnalta ja en ole käynyt koskaan siellä, mutta eipähän ole kuitenkaan koskaan sanoneet sanaakaan meikäliselle, saatika tervehtineet.... "Kamalaa porukkaa"!!!

    • Ahmoonmiäs

      Vanhan viljamakasiinin takana ei saa perus suomalainen enää mustilaiselta viinaputelia, niinkuin kesällä 1958. Toista oli ennen vanhaan toriaikaan.

    • rahatmuualle

      K-SUPER marketissa on töykeitä myyjiä, aina paha päivä. Olehyvä sanaa eivät tunne ja kiitos sanovat vain tutuille. Kassalla ei anneta hedelmäpusseja edes jäätelölle, pussit ovat myyjän vieressä pussilla peitettynä. Pyysin pussin jäätelölle, se repaistiin vihaisesti pussikerän päältä, sanaakaan myyjä ei sanonut, katse kertoi kaiken. Kehtasinkin hedelmäpussia pyytää minä epätoivottu asiakas!
      Jos ikinä tuonne vielä joudun menemään niin hamstraan hedelmä osaltolta pusseja mukaan ja paljon, eipä tarvi kassalla suutaan avata ja häiritä!

      • ErikII

        Eihän siellä K-"superissa" kannata muutenkaan käydä, kalliit hinnat ja tarjoustuotteet aina loppu. Paska kauppa.


    • Tatte

      Karkkilan s-marketin pari tummatukkasta kassaneitiä, hyvä kun suunsa avaavat tervehtiäkseen.

      • Aateli

        Joo. K-kauppa kallis. Haen sieltä vain tarjoukset. Joskus on joskus ei. S-marketti muuten ok. Mut tosiaankin osa kassaneideistä pitäisi laittaa asiakaspalvelu kursseille. Jossa oppisivat mitä kuuluu asiakas palveluun.


    • bönönen

      Karkkilassa on jo niin vähän ilmankin yrityksiä , että kyllä täytyy olla kiitollinen,jotta ees jotain palvelua saa.
      Jos jotain paat sinne pystyyn niin kateus kyllä pitää huolen, että viimistään vuoden päästä firmas on nurin.
      Sitten on nää , jotka iät ajat pyörittäneet putiikkejaan, riippuu ihan siitä millä mielellä meet sisään, aina saat palvelua, hyvää tai huonoa. Yleensä kyllä siis saat palvelua.
      Kaupan kassat S-marketissa on mukavia , samoin Lidlissä ja Tokmannillakin.
      Kansantalon kukkakauppa on ihan mahtava, siellä on ilo käydä ja Vattolan kiskalla saa hyvät ruuat ja kivoja ihmisiä.
      Säästöpankki on mukava käydä ja ainoo oikee pankki tällähetkellä Karkkilassa, Ossuuspankki on vähä semmonen, herrojen pankki.
      LähiTapiola on yes mutta eipä Karkkilassa muitakaan vakuutusyhtiöitä enää ole.
      Ennen oli Tapiola ja Lähi-vakuutus , joissa molemmis oli mukava käydä ja aina apua sai jos jotain piti toimittaa ,kaksi parasta siis löi hynttyyt yhteen, harmi vaan kun ihmiset niissä vaihtui , entiset tutuksi tulleet ja mukavat on muissa paikoissa.

      • huonoo

        Pohjola on, mutta siellä on ikävä käydä


      • oppohjola

        onko pohjolassa vielä se kiukkuinen ukko ainoastaan? vai joko on jäänyt eläkkeelle ?
        ei oikein ole asiakaspalvelija, ei.


    • vara..osa

      Eräässä autotarvikeliikkeessä on lihava myyjä (omistaja?), jolla ei käsittääkseni ole kasvohalvausta, vaikka naama onkin ilmeetön kuin kuolleen hevosen peräpukama. Liekö sitten niin kuin Vainion laulussa, sen näkee naamasta, kun lakkaa saamasta.

    • Hohhoijakkaa

      Apteekin kassassa on usein hapannaama vastassa. Farmaseutit ja proviisorit reseptitiskillä ja apteekin hyllyjen väleissä ovat kyllä oikein mukavia ja kohteliaita.
      OP:sta on lähtenyt liuta oikeinkin iloisia, palvelualttiita ja mukavia ihmisiä pois. Mielelläni en pankkiin asioitani hoitamaan mene, kun on aina pakko mennä samalle virkailijalle. Mutta minkäs teet, kun ei voi toistakaan valita. Säästöpankkiin en halua asiakkaaksi mennä, ei ole minun pankkini.
      Frank on karmea paikka, rouva on tyly, Risto ei niinkään. Grönholmilla vanha rouva työntyi joskus jopa sovituskoppiin katsomaan, mille rätti näyttää, vaikka olin pyytänyt rauhaa rauhassa kokeilla.
      Ahmoon vesi ja lämpö on ehkä kuitenkin se kaikkein pahin. Vanha Degerstedt on niin törkeä ja tyly, että en enää ikinä edes harkitse kyseisen puljun palveluita. Öljypoltin meni rikki eräänä pääsiäisenä ja kylmä oli. Soitin Degerstedtille, kun mainostivat päivystävänsä. Soitin ja vanha Degerstedt vastasi. Kerroin asiani ja hän sanoi, ettei minulla taida olla rahaa heidän paikalle tulemiseen, kun on pääsiäinen ja pyhät. Raha ei ollut ongelma ja pyysin asiallisesti, voisivatko nyt kuitenkin tulla. Ukko sanoi, ettei viitsi moisen asian vuoksi pääsiäisenviettoa keskeyttää. Sanoi vielä, että koska en ollut heidän kauttaan aikanani hoitanut säiliönvaihtoa, turha soitella tämmöistenkään asioiden tiimoilta. Tämä tapahtui kymmenisen vuotta sitten. Onneksi kaupungista löytyi toinen paikka, joka tuli heti soitosta ja ei, säiliönvaihtoa eivät hekään olleet tekemässä aiemmin.
      Hyvää palvelua saa S-Raudasta, Leinoltakin, jos vain malttaa odottaa palvelua (ainakin työkalut, maaliosasto), Paleniuksen Tuulalta, S-Marketin kukkakaupasta ja Puutarha Sundströmiltä ja onhan näitä muitakin.

    • Positiivinen.palaute

      Pahinta taitaa kohdallanne olla vika omien korvien välissä. Siksi palautekin on, mitä tilataan. Opetelkaa käyttäytymään, tervehtimään ja keskustelun taitoja, niin asiointikin eri instansseissa helpottuu. Kokemuksella voin sanoa, ettei yhtään huonoa kauppareissua ole tullut Karkkilassa tehtyä ja poikkeuksetta palvelu on ollut hyvää, sekä myyjät ystävällisiä.

      En ole siis kohdannut yhdessäkään noista mainituista liikkeistä minkäänlaista huonoa palvelua, päinvastoin. Opetelkaa siis tapoja ja pärjäätte.

      • SitäSaaMitäTilaakkta

        Juuri näin!
        Jos et ole erityisen kohtelias ja esim. kehu myyjää ja liikettä, saat sitä mitä tilaat Karkkilassa.
        Esimerkiksi jos sanot vaan että "hei, mistä teiltä löytyy xxxxxx-tuote?"
        Niin ole valmis ottamaan vastaan vittuilu ja nyrpeä naama.


    • Karkkilalainen

      Viiskymppinen, blondi naislääkäri Karkkilan terveyskeskuksessa: kylmä akka, ihmislämpö puuttuu. Tuli omakohtaisesti koettua mitä kylillä puhutaan TK:sta: huonointa palvelua Karkkilassa!

      • Sairastunut25623

        Samaa mieltä!
        Sama hlö täytyy olla kyseessä, tämä on liian pieni paikka minkäänlaiseen valintaan.
        Tälle henkilölle en enään mene.


      • sairas

        Joo, blondi lääkärimuija. Vastenmielinen ihminen, en mene toiste. Apu jäi saamatta...


      • Lääkärin.vastuu

        Ei teillä narkeille voi jakaa lääkkeitä vastuuttomasti. Siksi kiltti lääkäritäti sanoo ei. Tylyyttä se ei ole.


    • Hohhoijjaa

      Pyörä ja Moottori Lahtinen!
      Olen asunut Karkkilassa vuoden, oli ensimmäinen sekä viimeinen kerta kun jalkani siihen putiikkiin laitoin. En saanut minkäänlaista palvelua, myyjä vielä kysyi, että missä asun. (Selkeästi olin vieras naama). Jokainen sana joka suustansa tuli oli töykeitä.
      En voi ymmärtää, yritä tässä nyt sitten kannattaa paikallisia yrityksiä.

      Voin oikeasti todeta, että ajan sitten vaikka Helsinkiin, kun en ulkopaikkakuntalaisena kelpaa asiakkaaksi.

    • rkioskikarkkila

      R-kioskilta, se vihdistä tullut naama norsun perseellä oleva lyhyt naikkoinen, joka ei osaa asiakaspalvelua ja puuhailee vain omiaan, Jos vahinossa joudut käydä kiskalla niin saat niin julman ja töykseän katsen takaisin ettei mielelellään toista kertaa erehdy ostoksille,,

    • Päivittäin

      Kyllä ärrältä saa myös loistavaa palvelua, nuorelta vaalealta tytöltä, osaa tervehtiä, hymyillä sekä reippaasti palvella.👍

    • poromies

      Terveyskauppa iisoppi on ihan jeesh vaikka ei myyjä ole yhtään edustavan näköinen

    • MökkiMasa

      Itse haluaisin mainita mistä olen Karkkilassa saanut hyvää palvelua vuosikausia: S-market, Tokmanni, Pyörä ja Moottori, Sundströmin puutarha, R-Kioski, Pizzeria joka vähän sivussa, nimeä en muista, Shell, Mäenpää Yhtiöt, Nissan liike, Värisilmä, Beach Party, S-rauta(ei ole enää), Lidl, Alko, Lihatukku Waske. Huonoja en viitsi edes mainita, mutta huomattavasti enemmän positiivisia kokemuksia. Kiitos!

    • keskiikäinenmiesasiakas

      Apteekissa om monenlaista palvelua. Muutamalta naiselta saatu palvelu on sen tasoista että tuntuu kuin haluttaisiin muutakin kuin rahani.

    • Ihanjeespaikka

      Frankilla omistaja (mies) ei aina osaa palvelua antaa, mutta hänen rouvansa on kyllä todella ystävällinen ja asiantunteva. Ja sitten, onkohan heidän lapsenlapsi, nuori nainen...wow. iloinen, kaunis ja ystävällinen. Kyllä menen edelleen Frankille kun tarvitsen laadukkaita vaatteita.

    • Anonyymi

      Ahmoon vesi ja lämpö. Kyllä on niin vastenmielistä toimintaa kuin olla ja voi vaan. joo joo miehiä sekä ei kiinnosta miehiä täynnä. takuutkin joutuu hoitamaan muiden yrityksien kautta kun takuukorjaus ei kiinnosta yhtään, Tullaan kun ehditään ja ei ole aikaa on yleisimmät selitykset yrityksessä,

      • Anonyymi

        Ihan samaa mieltä. Meilläkin oli pitänyt käydä huolto tekemässä, mutta ukkoja ei vaan näkynyt, pari viikkoa soittelin perään ja sit kyllästyin ja tilasin muualta huollon. Se vitun väsynyt jätkä joka vastaili puhelimeen oli niin ärsyttävä kuin vain voi olla. ja justiinsa toi joo joo juttu alkoi ärsyttää ihan helvetisti. Kaippa ne saa sit kaupungilta niin hyvät rahat kun tekevät niille. Vittuun tollaset firmat


      • Anonyymi

        Ihan samaa mieltä, Ahmoon vesi ja lämpö on ehkä surkein paikka koskaan, Rouva on asiakas ystävällinen , mutta tämä poika!


    • Anonyymi

      Ei ehkä tylyintä asiakaspalvelua, mutta kauheaa kuunneltavaa tuolla PikkuLeppiksessä..
      Tarkoitus oli ilmapalloja hakea, mutta myyjää ei näkynyt missään - ääni kyllä kuului alakerrasta. Suoranaista ylipirteää huutoa, asiasisältönä muiden ihmisten asiat ja mollaaminen, sekä itsensä ylistäminen ja vertailu muihin kauppiaisiin.
      Kuuntelin hetken silmät pyöreänä ja lähdin sitten pois. Juhlamaailmasta löytyi pallot halvalla.

      • Anonyymi

        Jos sillä oli juuri somettaminen kesken.. :D Tuntuu että yrittää olla kaikessa mukanan ja ihan liikaa, mutta eipä taida käydä päivät pitkäksi hänellä. Samat postaukset kaikkiin mahdollisiin puskaradioihin ja ryhmiin facessa.. siinä se taitaa mennä päivä juoruiluden ohessa


      • Anonyymi

        Aiemmin oli lelukauppa meidän suosikkikauppoja mutta se oli edellisen omistajan aikaan. Nyt Pikkuleppiksen aikaan on valikoima muuttunut surkeaksi ja hinnat noussu. Ja todella ärsyttävää huutomöykkää pitää todellakin tuo touhottaja :-D.


    • Anonyymi

      K-market töykeä vanha ämmä kassalla.

    • Anonyymi

      Karkkilan sivistysjohtajalta saa tyhmintä. Ai mut kysyttiinkin tylyintä. Onks se sama asia?

      • Anonyymi

        Pitkä ja syvä oli jortikan kumarrus liperin puolessa aikoinaan, kun isompia herroja kumarteli. Niin oli kumarrus pitkä ja syvä, että työnsi päänsä omaan perseeseen.


    • Anonyymi

      Lidlissä se naama norsunvitulla oleva kassa jonka asiakaspalvelu on todella huikea taidon näyte, viskoo tavaroita ja töksäyttelee, päivääkin tulee niin löysästi että jos silla olisi kengässä reikä niin koko akaa valuis pois..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2013
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      55
      1731
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      59
      1634
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1557
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1535
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1455
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe