Eikö Jumala parempaa tapaa keksinyt ?

eivedätettävä

Aika käsittämätöntä että Jumala päätti lähestyä ihmistä uskontojen kautta, eikö hän olisi voinut tehdä maapallolle vaikka monoliitteja joista olisi käynyt selväksi että ei ole ihmisten tekosia ?, ehkä ei sitten halunnut.

35

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MEläjä

      Mikä uskonto on mielestäsi se uskonto jossa ilmenee Jumala?

      • eivedätettävä

        Eikös kaikissa uskonnoissa ole jonkinlainen Jumala ?


      • MEläjä
        eivedätettävä kirjoitti:

        Eikös kaikissa uskonnoissa ole jonkinlainen Jumala ?

        Kyllä taitaa olla, mutta onko nämä jumalat todellisia?


      • jumalankuva
        MEläjä kirjoitti:

        Kyllä taitaa olla, mutta onko nämä jumalat todellisia?

        Näkyvät jumalat on humanoideja ja mestareita. Ei ne kyllä itseään jumalaksi ainakaan isolla J-kirjaimella nimitä. Kyllä ne on todellisia.

        Nykyään on ok sanoa kaikkia ihmisiä jumalankuviksi, jumalia olemme kaikki sisimmältämme.


    • kysynvaaan

      Mikä Jumala?uskotko sellaiseen?

      • Herätykseksi

        No minä ainakin uskon / ymmrrän tämän koko luomakuntamme KAIKKINEEN ja kaikkeuden Luojan ja Omistajan, kaiken elämän Antajan ja Ylläpitäjä, Pyhäksi (ei mitään pahaa) Jumalaksi, kaiken Oiken ja hyväksi olevan Lainalaisuudeksi.

        Ja taas sen kaiken valheellisuuden, vääryyden ja pahuuden isän, Luojaansa vastaa sotimaan langenneen luciferin (saata nan), jonka Kristus Jeesus kukisti, sai voiton / kaikkivaltiuden sen, jäädessä, ilman mitään valtaa. Vain sen Luoja Jumalalle uskottomien ns. kurin palautukseksi rusikoimisen. että jos vaikka ns. kantapään kautta / kärimyksissään oppisivat sitä kaikille hyväksi vanhuskautta, Luojan mielen mukaisuutta, sitä kaikille hyväksi Lain Totuuden / Oikeuden mukaisuuden Lain alaisuutta, sitä kaikille hyväksi, kaikille Luvallisuutta Oikeutta. Sitä josta ei tule näitä SYYSTÄ (synneistä) = kaikki vääryys ja pahuus, Jumalan Sanan (Raamatun UT) VASTAISUUKSISTA pahaksi / kärsimyksiksi ja valtaviksi turhiksi menetyksiksi ja sodiksi raskaita seuraamuksia. Joita lähes KAIKKI ihmisten sairaudetkin on.

        Jeesuksen nimessä... vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti / kaikkia kohtaan Oikeuden mukaisesti, vain kaikille hyväksi tavalla, tarkoituksella ja tavoiteella, elävä ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa.


    • isänitaivaassa

      Jumala antoi ihmiselle vastuun itsestään ja että ihminen itse valitsee hyvän ja pahan väliltä.
      Hyville Jumala antaa iänkaikkisen elämän ja pahat joutuu kadotukseen..

      Synnin palkka on kuolema !

      Armollinen Jumala antaa syntisi anteeksi kun pyydät sitä nöyrästi Jumalatasi,

    • Tässä.totuus

      Jumala ei lähesty KETÄÄN uskonnon kautta vaan USKON kautta. Uskonnot on ihmisten keksimiä, usko on Jumalasta. Tässä on eroa. Ihmiset sekoittaa liikaa uskon ja uskonnon.

      • eivedätettävä

        Ai USKON kautta !, kuulut varmasti johonkin USKON lahkoon, kuinka on ?

        Tämä ihmisen tekijä on aika tuppisuu!!, ei voi kyllä muuta sanoa !, ei saa omaa suutaan auki, tarvii ihmisen apua siihenkin, ja oman 'olemassaolon' todisteluun !


      • Näkökulmaa
        eivedätettävä kirjoitti:

        Ai USKON kautta !, kuulut varmasti johonkin USKON lahkoon, kuinka on ?

        Tämä ihmisen tekijä on aika tuppisuu!!, ei voi kyllä muuta sanoa !, ei saa omaa suutaan auki, tarvii ihmisen apua siihenkin, ja oman 'olemassaolon' todisteluun !

        Silloin kun Jumalasta puhutaan,on otettava raamatun sana esiin!.
        Tuo mitä höpötät uskonlahkosta on asiatonta.
        Raamattu on Jumalan sana,ja ilmoitus ihmiselle.
        Kysyt,kuinka on,kuin olisit joku katolinen inkvisiittori,ja taidat sellainen ollakin.
        Suomessa on vielä uskon vapaus,ja on lupa kuulua mihin tahtoo,tai olla kuulumatta!

        85.156.228.80


    • Brina

      "Aika käsittämätöntä että Jumala päätti lähestyä ihmistä uskontojen kautta"
      Väitteesi perustuu tyypilliseen olettamukseen Jumalasta joka perustuu lapsenomaiseen näkemykseen, että Jumala olisi jonkunlainen superolento joka katselee vain kaukaa luomiaan ihmispoloisia milloin rangaisten, milloin palkiten yms. skeidaa .
      Jumala ei "lähesty" ketään millään muotoa. Ei ole tarvetta, koska Jumala on Kaikkea mitä ON (josta luhennys KMO)! Sen sijaan ihmisillä on tarve löytää vastauksia mieltänsä kaivertaviin kysymyksiin ja ennen pitkää lähestyä/palata alkuperäiseen "olemisen tilaansa" eli jumaluuteensa eli Alkulähteeseen . Kaikki tällainen totuuksien etsinsä on sisäinen tarve meissä jokaisessa.
      Kaikkien uskontojen taustalla on joku "sanoma ihmiskunnalle" joka on tullut jonkun välittämänä (ns. profeetta, meedio, shamaani, "ilmestys", tms.) ja jonka pohjalta ihmiset ovat alkaneet kehittää omia versioitaan sanoman "totuudesta". Uskonnot edustavat siis ihmisten tarvetta selittää Jumalaa ja lähestyä Häntä!

      "... tehdä maapallolle vaikka monoliitteja joista olisi käynyt selväksi että ei ole ihmisten tekosia ?"
      Selvästikään Jumalalla ei ole mitään tarvetta osoittaa väkipakolla (monoliiteillä, ilmaantumisella, ihmeillä) Itseään ihmisille ja saada epäilijät häpeään. Koska Jumala on KMO, mutta silti enemmän ja kaiken yläpuolella oleva Absoluutti, niin erehtymättömässä Viisaudessan Hänen ajatuksensa/ideansa sai aikaan ("loi") vedenpitävän suunnitelman tälle maailmankaikkeudelle ja kaiken tarkoitukselle. (Huom. Jumalassa ei ole aikaa, joten kaikki ON NYT, mutta jotta käsittäisimme jotain, kirjoitan kuin luominenkin olisi tapahtunut menneessä ajassa.)
      Koska mekin olemme osana tätä Jumalan ideaa Itsensä ilmentämisessä ja kokemisessa Kaikkeuden lukemattomia mahdollisuuksia (ainakin tällä planeetalla sitä hyvän ja pahan tietämisen "Elämän puuta"), niin kaikki se johtaa ennen pitkää vääjäämättömästi meidätkin (siis todella KAIKKI olevaiset)tietoisuutemme kasvuun ja muistamiseen itsestämme ja tarkoituksetamme eli siis lopulta takaisin Kotiin eli Alkulähteeseen jota Jumalaksi kutsumme. Juuri tämä alkuperäinen Jumalan "suunnitelma" on sisäisenä ohjaimena kaikkien olevaisten sydämen tietoisuudessa (=hengen tasolla, vaikka emme sitä nyt vielä tiedostaisikaan mielessämme). Se johtaa ennen pitkää totuuteen itsestämme ja siten myös Jumalasta. (huom. vain "matrix" on ainoa luomistapahtuma, jolloin "luotiin" kaikki loputtomat mahdollisuudet mahdollistava "elämäsysteemi"!) Jokainen meistäkin jatkaa omalta osaltaan näitä Matrixin/jumalallisen suunnitelman antamien mahdollisuuksien ilmentämistä lukemattomilla eri tavoilla ja taajuuksilla kaikkialla maailmankaikkeudessa ja jokainen omalla ajallaan ja tavallaan (maailmankaikkeudessa ei ole mitään kahta täysin samaa, edes lumihiukkasta!)
      Koska jokainen meistä on oman, yksilöllisen " maailmankaikkeutemme" luoja/ilmentäjä, niin ainoa "monoliitti" joka voi todistaa Jumalasta, löytyy meistä itsestämme!

    • hjhkkk

      Meinaat, että Jumalan pitäs jatkuvasti ilmestyä ihmisille?

      Legenda kertoo, että muinaiset juutalaiset saivat Jumalalta jonkinlaisen radiopuhelimen ja koilottivat sinne kaiket päivät kaikenlaista lööperiä ja muuta lapsellista sössötystä, joten Jahve tai se niiden Jumala, mikä sen nimi nyt milloinkin sattuu olemaan, niin jokatapauksessa, tämä Jumala sitten otti sen hiton radiopuhelimen niiltä kokonaan pois ja näin sai alkunsa käsky "Älä turhaan lausu Jumalan, sinun Herrasi nimeä!"

      Hermothan tollasesta menis vähitellen jokaiselta.

      • Annan ajatuksesi anteeksi kun toistat että Jumalan pitäisi ilmentyä jollain kapineella Alkulähde ON, joka ilmenee että koen olevani elossa. Kuvittele että olet mielesi ulkopuolella silloinkin olet yhteydessä Jumalaasi koska koet!
        Pitäisikö olla jokin mittari jolla mittaat kokemuksen että olet olemassa.
        Miljoonia sivuja on kirjoitettu, paljonko on ollut sanomaa, sisältöä.
        Hyvin yksinkertainen ajatus, maailma on peilikuva totuudesta. Minä en ole minun nimeni, ulkonäköni kehoni ajatukseni ammattini olen lisäksi hyvin paljon muuta. En ole uskontoni.
        Jumalasta on minun mieleni jolla valitsen millaisen monoliitin milloinkin näen silmilläni. Tällaisen tällä kertaa.


    • jumalankuva

      Pääsiäissaaren valtavat päät on jumalien asettamia päitä. Ei ihmisten tuolle alueelle siirtämiä möhkäleitä. Tätä ei ole kyllä aukottomasti todistettu, niinkuin ei monta muutakaan asiaa.

    • jumalankuva
      • Hmphf

        Joka itsensä ylentää, se alennetaan.


      • jumalankuva
        Hmphf kirjoitti:

        Joka itsensä ylentää, se alennetaan.

        Mitäpä sille mahtaa jos on ollut mukana projektissa?


      • Me-korkeat-te-alhaiset

        Päiväunelmiisi en puutu, vaan vain egoistiseen asenteeseesi, jossa kerrot "meille", kuinka "te" olette täällä sitä sun tätä tehtävää varten ja mitä milloinkin "te" (hienot) olette tehneet "meitä" (alempia) varten. Ei siinä mitään, varmasti sellaisia erilaisia tehtäviä joillakin on, mutta heihin eivät varmaankaan kuulu sellaiset egoilijat, jotka asettuvat muiden yläpuolelle asenteella "me" (hienot ja korkeat) vs "te" (karkeat ja alemmat).

        Sellaisista yläpuolelle asettumisista tunnistaa sellaisen ihmisen, joka ei ole saavuttanut todellista sivistystä, vaan joka luulee itsestään liikoja ja lisäksi vielä pröystäillen näyttää sen.

        En usko että tahdot muuttaa asennettasi vain siksi että siitä joku sanoo. Sanoin sen kuitenkin siinä toivossa, että et ole tullut ajatelleeksi tai nähneeksi asiaa, ja ymmärtäisit sen.


      • entinen.osiris
        Me-korkeat-te-alhaiset kirjoitti:

        Päiväunelmiisi en puutu, vaan vain egoistiseen asenteeseesi, jossa kerrot "meille", kuinka "te" olette täällä sitä sun tätä tehtävää varten ja mitä milloinkin "te" (hienot) olette tehneet "meitä" (alempia) varten. Ei siinä mitään, varmasti sellaisia erilaisia tehtäviä joillakin on, mutta heihin eivät varmaankaan kuulu sellaiset egoilijat, jotka asettuvat muiden yläpuolelle asenteella "me" (hienot ja korkeat) vs "te" (karkeat ja alemmat).

        Sellaisista yläpuolelle asettumisista tunnistaa sellaisen ihmisen, joka ei ole saavuttanut todellista sivistystä, vaan joka luulee itsestään liikoja ja lisäksi vielä pröystäillen näyttää sen.

        En usko että tahdot muuttaa asennettasi vain siksi että siitä joku sanoo. Sanoin sen kuitenkin siinä toivossa, että et ole tullut ajatelleeksi tai nähneeksi asiaa, ja ymmärtäisit sen.

        Tulkitset kaiken virheellisesti, mutta ei se mitään. Sitä sattuu.


      • entinen.osiris
        Me-korkeat-te-alhaiset kirjoitti:

        Päiväunelmiisi en puutu, vaan vain egoistiseen asenteeseesi, jossa kerrot "meille", kuinka "te" olette täällä sitä sun tätä tehtävää varten ja mitä milloinkin "te" (hienot) olette tehneet "meitä" (alempia) varten. Ei siinä mitään, varmasti sellaisia erilaisia tehtäviä joillakin on, mutta heihin eivät varmaankaan kuulu sellaiset egoilijat, jotka asettuvat muiden yläpuolelle asenteella "me" (hienot ja korkeat) vs "te" (karkeat ja alemmat).

        Sellaisista yläpuolelle asettumisista tunnistaa sellaisen ihmisen, joka ei ole saavuttanut todellista sivistystä, vaan joka luulee itsestään liikoja ja lisäksi vielä pröystäillen näyttää sen.

        En usko että tahdot muuttaa asennettasi vain siksi että siitä joku sanoo. Sanoin sen kuitenkin siinä toivossa, että et ole tullut ajatelleeksi tai nähneeksi asiaa, ja ymmärtäisit sen.

        Olet se joka elää sanoissa. Ymmärrettävää. Sanojen taakse kurkistamme, näemme erilailla.


    • jumalankuva.aten

      Mitä jumalat ovat tehneet? He ovat uhranneet itsensä tämän maapallon puolesta. He ovat tulleet vapaaeehtoisesti tähän näytelmään mukaan ihmisen näköisiksi, vaikka heidän ei olisi tarvinnut. He ovat kärsineet, nauttineet, eläneet yhdessä ihmisten kanssa. He elävät kanssannee ja kanssamme niinkauan kuin meitä tarvitaan. Me emme välitä mitä ihmiset meistä ajattelevat, me teemme parhaamme, kuolemme ja kärsimme mukananne. Miksi? Koska näin on määrä, palveleminen on suurinta ja ainoaa tekemistä mitä on.

      Elämä on ikuinen, ainainen ja läsnäoleva.

      Tämä KMO eli "kaikki mitä on, on" kaikkialla. Tätä mekin ylistämme ja kumarramme.

      • Noloo

        Maltoit niinkuin alkuosassa sanoa "he" (jumalat), mutta oli sitten näköjään kesken tekstiäkin pakko tuoda esiin se valtaisa egosi sanomalla "me" (jumalat), jotka emme ole niin huonoja kuin "te" (ihmiset).


      • jumalankuva
        Noloo kirjoitti:

        Maltoit niinkuin alkuosassa sanoa "he" (jumalat), mutta oli sitten näköjään kesken tekstiäkin pakko tuoda esiin se valtaisa egosi sanomalla "me" (jumalat), jotka emme ole niin huonoja kuin "te" (ihmiset).

        Mikään ei ole noloa kun on oma itsensä. Ole sinäkin.


      • Itsenä-oleminen
        jumalankuva kirjoitti:

        Mikään ei ole noloa kun on oma itsensä. Ole sinäkin.

        Todellisena omana itsenään oleminen on ehkä jotakin muuta kuin se mistä tässä nyt on puhe.


      • entinen.osiris
        Itsenä-oleminen kirjoitti:

        Todellisena omana itsenään oleminen on ehkä jotakin muuta kuin se mistä tässä nyt on puhe.

        Tässä on kyse itsenä olemisesta, sanoissa eläjä.


      • Buff-buff
        entinen.osiris kirjoitti:

        Tässä on kyse itsenä olemisesta, sanoissa eläjä.

        Sanotaan se sitten selvemmin. Itsenä oleminen ei ole (massiivisenkaan) egon höpinöihin samaistumista, egoistista mahtailua. Päinvastoin.


      • entinen.osiris
        Buff-buff kirjoitti:

        Sanotaan se sitten selvemmin. Itsenä oleminen ei ole (massiivisenkaan) egon höpinöihin samaistumista, egoistista mahtailua. Päinvastoin.

        Aivan näin.


    • sieluton_

      Eikös juuri uskonnot ole signaali siitä, että jumalat ja muu näkymätön on ihmisen itsensä kehittelemiä asioita? Jos jumalat, enkelit, demonit yms. olisi meille näkyviä olentoja, niin mitään uskontoja tuskin olisi edes olemassa. Termi 'uskonto' kertoo kaiken olennaisen, mutta ilmeisesti sen todellinen merkitys on jäänyt pimentoon tässä uskomusten kurimuksessa.

      • Etymologiaa

        Tuossa kuitenkin taidetaan olettaa, että totuus löytyy sanojen johdoksista, vieläpä suomenkielisistä. Suomenkieli taitaa olla melko erikoislaatuinen siinä mielessä, että suomessa sillä termillä viitataan uskoon. Muissa kielissä on useimmiten toisin:

        http://en.wikipedia.org/wiki/Religion#Etymology


    • Näkökulmaa

      Tulipa sellainen ajatus tuosta mitä viestit monoliitista.
      Jos hän olisi tehnyt monoliitteja,tai jotakin vastaavaa,eikö ufouskovat olisi väittäneet,että ne on rakentanut maan ulkopuolinen kulttuuri?.

      Niinhän he jo väittävät lukuisista löydetyistä,esi-isiemme rakentamista teknisistä esineistä ja laitteista,joiden iäksi on arvioitu kymmeniätuhansia vuosia.

      Olen muuten itsekin ihmetellyt,miksi Jumala on antanut ihmisten tehtäväksi evankeliumin kertomisen,sillä enkelit hoitaisivat sen paremmin.

      Kukapa kaikkea voisi ymmärtää.

    • xcxxcv

      Jumalat ovat kuviamme, koska loimme ne. Eli "piiri pieni pyörii" ,,, päissämme ja sen vuoksi maailma, olemuksemme on se mikä se on? Uskonnot tietenkin korreloivat tuota maailmaamme ja sen mukaisia luojia, jumalien kuvajaisia tykötarpeineen. Ideat jumalista syötetään lapsesta asti.

    • Raamatunjumala

      Jokainen keksi ensin omat uhrimenoja, kuka viljan kuka eläimet ja veren. Ne keksi ihminen. Jumala ei niitä tarvitse. Siksi uskon yhteen jumalaan joka rakastaa kaikkia luotuja ja lähetti poikansa että kun minä pyydän, niin saan pyynnöstä syntini anteeksi jeesuksen eli jeshuan nimessä. Kaikki raamatun lait tarvitsi ihmiset, jumala ei tarvinnut lakeja mutta koska yhteiskuntajärjestys piti taata, niin laki tuli ja kansa pelkäsi. Kun Jeesus tuli, niin Jumala osoitti rakkautensa kaikkea luotaan kohtaan ja se rakkaus löytyy raamatun sivuilta ja kun rukoilen. Silloin tuo rakkaus on kanssani enkä ole yksin. Kun olen kertonut asiani, kiitän ja saan hyvän mielen sillä tiedän Kaikkivaltiaan Jumalan Herran sebaot in ja jeesuksen/jeshuan minua kuulleen. On vain niin, että usko on yksityistä. Sitä ei voi siirtää, mutta sitä voi saada rukoilemalla ja lukemalla raamattua. Kukaan jumala ei ole kaikkialla läsnä oleva henki paitsi raamatun jumala, joka oli, on ja joka tuleva on. Hän on itse luonto. Siis minussa ja siksi kiitän häntä.

    • jänskättävää

      Huvittavaa että jumalat on asettanut monoliittejä mutta ette huomaa niitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe