Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Ps3:n peliohjaimen tuoteväärennöksiä

harmittaaaaaaa

Satuin tuossa muutama viikko sitten käymään yhdellä Joensuulaisella kirpputorilla ja huomasin lasivitriinissä uusia Ps3:n peliohjaimia iskemättömissä tehtaan muovipakkauksissa. Ohjaimia oli jopa kolmea eri väriä myytävänä n. 10 kpl, yksikköhinta 19,50 euroa. Ajattelin jonkun kodinkoneliikkeen tehneen konkan ja jonkun myyvän varastoa halvalla, joten ostin yhden. Kotona huomasin ettei pelaamisesta oikein tullut mitään koska pelihahmon liikkeet olivat niin äkkinäisiä ja poikakin sanoi pelaamisen olevan hankalaa sekä värinätoiminnon olevan onnetonta. Laitoin Googleen hakuseen viivakoodin alla olevan numerosarjan ja johan alkoi tietoa tulla siitä että kyseessä on väärennetty ohjain. Varmistin asian Playstationin teknisestä tuesta jonne olin lähettänyt valokuvat ohjaimesta ja pakkauksesta. Seuraavaksi ilmoitin asiasta Tullille ja Sonyn maahantuojalle. Parin viikon kuluttua ilmoitin asiasta myös kyseiselle kirpparille.
Varmaan monet muutkin ovat menneet halpaan ja ostaneet noita kelvottomia ohjaimia koska pakkausta ja ohjainta ei tavallinen maallikko missään nimessä erota alkuperäisestä. Väärennetyn ohjaimen käyttäminen saattaa lisäksi olla pahimmillaan käyttäjälle ja laitteille vaarallista, koska mitään turvallisuus takeita ei ole.

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eikä_siinä_vielä_kaikki

      Muutamia mielipiteitä netin palstoilta:

      ________________________________________________________________________
      Olen huomannut useilla kirpputoreilla harmittavan paljon uutta ns. kiinatavaraa myyviä myyjiä. Tavarat ovat uusia ja usein vielä tehtaan paketissa. Homma näyttää täysin ammattimaiselta.
      Nämä myyjät ovat useimmiten l. lähes aina niitä yhteiskunnan vapaamatkustajia, jotka tekevät omaa bisnestään muiden veroja maksavien ja rehellisten yrittäjien kustannuksella. Siksi olenkin päättänyt vastaisuudessa napata aina tällaisen pöydän nähdessäni kuvan siitä, jonka toimitan veroviranomaisille ja pyydän heitä tutkimaan onko kyseinen yrittäjä tilittänyt esimerkiksi arvonlisäveron myydyistä tuotteista.
      Tämä tilitys johtuu siitä, että nämä yhteiskunnan limanuljaskat pilaavat kirpputorit ja niiden hyvän tarkoituksen ja vääristävät rehellistä kilpailua. Olkaa rohkeasti eri mieltä, mutta jos olette, niin perustelkaa mielipiteenne.
      _________________________________________________________________________
      Joillakin suuremmilla kirpputoreilla näkee tavaraeriä, jotka eivät selvästikään kuuluu yksityistalouksista peräisin olevien käytettyjen tavaroiden tiskiin.
      _________________________________________________________________________
      Verottajan kannalta kyse ei ole siitä, ovatko tavarat uusia vai vanhoja. Oleellisempaa on hankkimistavan ja myynnin välinen linkki. Jos tavarat on hankittu vain myyntiä varten, on kyse veronalaisesta liike- tai tuontitoiminnasta, linjaa ylitarkastaja Jarmo Mielonen Verohallinnosta.
      _________________________________________________________________________
      http://kaijuhanihaavisto.puheenvuoro.uusisuomi.fi/117290-kirpputoribisnes-verolle-sosiaaliturvan-varassa-elavat-kiertavat-veroja

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2207
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1642
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1456
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1357
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1334
    8. 52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe