Syvän sininen valopallo - mikä se oli?

Melkeinagnostikko

Hei kaikki!

Alkuun voin kertoa, että en kuulu edes kirkkoon enkä ole koskaan ollut mielestäni uskonnollinen enkä taikauskoinen enkä harrastanut meditaatiota.

Oli eilen hieronnassa toispuoleisen niskakivun vuoksi. Jostain syystä hieroja ei halunnut lopettaa, vaan hieroi minua yli kaksi tuntia. Silloin se tapahtui. Ensin koin hyvin voimakkaasti (ensimmäistä kertaa elämässäni), että sieluni tai mieleni tai mikä se sitten onkaan, on ehjänä pienenä kuin pallona kehoni sisällä, tarkalleen ottaen pääni sisällä ehkä kulmakarvojen tai silmien korkeudella aivan kehon keskiviivan kohdalla muutaman sentin otsalohkon sisäpuolella.

Tämän jälkeen samalle korkeudelle ehkä viisi tai kymmenen senttiä kasvojeni eteen ilmestyi syvän sininen valopallo. Se oli nopealiikkeinen eikä pysynyt keskiviivassa. Se tuntui jotenkin levottomalta ja maskuliiniselta.

Mikä ihme se oli? Oliko se jokin sielu vai energia vai enkeli vai mikä?

20

122

  Vastaukset

  • Harhakuva

  • Kannattaisi kysyä lääkäriltä,varmastikin fysiologinen reaktio pitkäkestoiseen hierontaan. Tai sitten hieronta herkisti sinut vastaanottavaiseksi rentouden tähden. Käy uudelleen josko sama toistuisi?

  • Näit vain otsachakrasi. Näitä on muitakin chakroja, jos keskittyy kehon eri paikkoihin. Kullakin chakralla ioma väri, otsachakralla sininen väri.

  • Kerron yhden tapauksen minkä tuttavani näki minussa. Tuttavani näki sinisen valopallon pääni vieressä. Ihmetteli mikä se on. Selitin hänelle, että se on osa energiakehoani. Tuo kohta loistaa kirkkaammin kuin muut paikat, syvän sinisenä.

   Toisen kerran demonstroin yhdelle toiselle tutulleni keltaista haloa pääni ympärillä, kun hänkin aistii jonkin verran. Muutin siis aurani keltaiseksi pään ympärillä ja tuttuni näki pääni ympärillä ns. pyhimyskehän. Se on ihan tavallista silloin kun on iloinen, kaikilla on tuollainen "pyhimyskehä". Tarkoittaa iloa energiakentässä.

   Samalla tuli selitettyä ikonien kehät pään päällä. Ne ovat jäänne siltä ajalta, kun ihmiset näkivät energiakenttiä. Ikonimaalarit maalaa tuollaisia energiakenttiä vanhasta tottumuksesta, mutta eivät ehkä tiedä tuon kultaisen halon taustaa.

   • Mielenterveys ongelmia teillä on.


   • Mielenkiintoinen selostus. Ikonit kuvaavat todellakin energiakenttiä pään ympärillä.


  • Hienoa! Niinku toi sano niin se on aura mitä näit.

   • Näin auran pellolla ja se oli punainen ja traktorin perässä.


  • Sairastan pahaa migreeniä. Näen itsekin valopalloja, valoräiskäleitä, salamoita, sahalaitoja, eriväirisiä valopisteitä jne. Ne on täysin luonnollisia fysiologisia ilmiöitä.

  • Pallosalama?

  • soli semmonen chakra juttu =)

  • Hei! Täällä on ilmeisesti tietoa minua ihmetyttävään asiaan. Pari vuotta sitten katselin ikkunasta ulos. Oli kesä, pilvipouta, harvaan asuttu alue. N. 30 metrin päässä oli koivu, jonka juurella kasvoi heiniä. Siinä koivun tyvessä niiden heinien yläpuolella lenteli pieni valopallo. Koko ja lentotyyli muistutti mehiläistä mutta en ole koskaan nähnyt sellaista valaistuna. Koska oli valoisaa mutta aurinko ei paistanut, väitän ettei se mikään heijaste ollut. Huhuilin siippani paikalle ja kysyin pelkästään "näetkö saman kuin minä,". Oletettavasti näki kun oli hämmästyneen näköinen ja lähti katsomaan lähempää. Kun ovi kävi, valopallo katosi.

  • syvän sininen valopallo". . riippuu ihan sieni lajikkeesta.

   • Minun tapauksessani ei ollut syvän sininen vaan ikäänkuin taskulampun polttimo tai pieni ledlamppu lentelisi kuten mehiläinen etsiessään kukkia. Siis vähän siksakmaisesti oikealle vasemmalle ylös alas sekalaisessa järjestyksessä. Ja sieniä ei oltu syöty eikä meillä kyseiseen asiaan vaikuttavia lääkityksiäkään ole.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Minun tapauksessani ei ollut syvän sininen vaan ikäänkuin taskulampun polttimo tai pieni ledlamppu lentelisi kuten mehiläinen etsiessään kukkia. Siis vähän siksakmaisesti oikealle vasemmalle ylös alas sekalaisessa järjestyksessä. Ja sieniä ei oltu syöty eikä meillä kyseiseen asiaan vaikuttavia lääkityksiäkään ole.

    Sininen edustaa sielunenergiaa meidän tasollamme. Näit jonkun lentelevän sielun.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sininen edustaa sielunenergiaa meidän tasollamme. Näit jonkun lentelevän sielun.

    Oisko ollu amman kaksoispersliekki.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sininen edustaa sielunenergiaa meidän tasollamme. Näit jonkun lentelevän sielun.

    Uudelleen: aloittaja kertoo sinisestä, minä kerron valopallosta. Kuten useimmat taskulamput, määritetäänkö hieman kellertäväksi vai valkoiseksi.


  • Saat vastauksia tästä linkistä:
   https://youtu.be/aawQgJvDAqo

   Tiesitkä, että myös Raamattu puhuu yliluonnollisista valoilmiöistä?
   Hesekiel.

  • Eriväriset valopallot kuuluvat luonnon salattuihin energioihin.

  • Saattoi olla amma joka lensi kaksoispersliekin avulla.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onnea Sofia! Stefan jätti Eiran asunnon vuokrat maksamatta!

   Stefanilta karhuttiin yli 33 000 e vuokrasaatavia Helsingin käräjäoikeudessa, kertovat mediat. Tämä on julkista tietoa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   393
   11909
  2. Pääministeri Sanna Marinin menehtyneen Lauri-isän

   rankka elämä - avautui ongelmistaan viimeiseksi jääneessä haastattelussaan: "Olin minä ihan hyväkin isä, kun Sanna oli pikkuinen" https://www.seiska.f
   Maailman menoa
   124
   5738
  3. MARTINA,anna jo Sofian olla rauhassa!

   Martina jätä jo Sofia rauhaan.Stefan ja Sofia ovat yhdessä ja koita jo hyväksyä se!On lapsellista olla mustasukkainen Sofialle.Stefan ei tule jättämä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   265
   5152
  4. Arvokas pylly-haaste??!!

   Sano ei slutshamingille! Somessa kampanjoidaan pyllykuvilla kehorauhan puolesta Jokaisen tulisi voida nauttia kesästä juuri sellaisissa uima-asuissa
   Maailman menoa
   160
   3614