Suomalainen hoiva-ala kiinnostaa myös ulkomailla!

SuuretRahat

Suomalaisesta hoiva-alasta on tullut erinomainen bussines joka on alkanut kiinnostaa myös ulkomaalaisia sijoittajia. Yhdestä huostaan otetusta lapsesta voidaan veloittaa vuorokaudesta n. 300-400€/lapsi. Tämä tarkoittaa sitä että jo kymmenen lapsen huostaanottokeskuksesta tulee oikea kultakaivos joka antaa muhkeat voitot omistajilleen.

Yksi vuorokausi 350€ mukaan tekisi tuollaisessa 10 lapsen yksikössä 3500€. Viikossa 24 500€. Kuukaudessa n. 735 000€ ja vuodessa 1277500 siis melkein miljoonakolmesataatuhatta euroa!

Tämä on johtanut mm. tapauksiin jossa itsemurhaa yrittänyttä nuorukaista ei ole päästetty lääkäriin koska yksikkö menettäisi silloin rahat jotka valtio maksaa lasten hoidosta. Vain läsnä olevasta lapsesta voidaan laskuttaa!

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Raha-puhuu

      Ystäväni joka työskentelee eräässä tukussa kertoo kuinka vankiloihin viedään hienoja ruokia ja leikkeleitä mutta yksityisiin vanhainkoteihin tuotteita joissa aina viimeinen päivä koska nuo tuotteet saa 30% halvemmalla. Hän jatkoi että vankiloihin otetaan aina reilusti mutta yksityiset vanhainkodit laskevat jugurtit yms. niin tarkkaan ettei yhtään ylimääräistä oteta. Tuo tarkoittaa tietenkin sitä, jos yksi tippuu vahingossa lattialle, niin kuin vanhuksilta usein tippuu, jää vanhus ilman.. .

    • tarkkanäköinen

      Luxenburgista käsin toimiva MEHILÄINEN jonka johtajana toimii Fortumista kymmeniämiljoonia kaapinut Mikael Lilius kotiuttaa terveyspalveluista tulevat eurot veroparatiisiin. Tästä ei Suomeen veroeuroja jää . Tälläinen toiminta on saatava loppumaan , puuttukoon siihen vaikka Presidentti , on se helvetellistä jos ei näitä moraalittomia veronkiertäjiä saada ruotuun.

      • Rroistot

        Hoiva-alat, aikuiskoulutus, lääkärit ja lääkkeet, vuokra-asuminen ym,ym.. .Kaikista noista edellä mainituista kierrätetään yhteiskunnan maksamia tukia omiin yksityisiin taskuihin. Hommat ovat riistäytyneet käsistä ja hinnat ovat karanneet tavallisen duunarin ulottumattomiin. Esim. vuokra-asumisen hintataso on niin korkea ettei vuokralla voi asua kuin yhteiskunnan maksamilla tuilla. Pieni palkkaisilla duunareilla EI ole varaa enää asua vuokralla!


      • kakkanen.loppu

        Varsinainen epeli toi Lilius.


      • dfgjdhj

        Lasse Lehtisen vaimo Teir-Lehtinenkin veti Fortumista aikanaan miljoona optiovoitot. Mitenköhän yhtiön tiedottajana toiminut Teir-Lehtinen pystyi vaikuttamaan Fortumin tekemään voittoon ja pörssikurssin nousuun niin paljon, että tuollaisen optiopotin olisi ansainnut?

        Valehtelemalla, ja silottelemaalla yhtiön julkikuvaa puhtoisemmaksi kuin se oikeasti olikaan?


    • jjjjyyjyyjhyjy

      Kuinka paljon asumistukea voidaan myöntää? Onko olemassa mitään kattoa siihen mikä on suurin ja kaksimaalisin summa joka asumistukea voidaan myöntää asuntoa kohden? Voiko saada esim. 3000€ kk. asumistukea? Netissähän levisi taannoin somaliperheen asumistukikuitti jossa asumistukea oli myönnetty 1250€ kk. Mikä on suurin summa mitä on milloinkaan myönnetty asumistukea?

      • fghfggfg

        Kristilliset ja muut asutoloiden pitäjät ainakin laskuttavat esim. Helsingin kaupungilta huikeita summia kun Hki majoittaa pakkotilanteessa asunnottomiaan noihin asuntoloihin. Esim. Diakonissalaitos velottaa 2700e/kk 20 neliön kopperosta! Näin kertoi YLEn MOT-ohjelma muutama vuosi sitten.

        Hävytöntä siksikin että asuntolat on rakennettu rusailla yhteiskunna tuilla, kuulemma jopa 40% kokonaisrakennuskustannuksista.


    • ujjjjjuruyttyjty

      Aikuiskoulutuskeskuksista on tullut oikeita mäntiä jotka pumppaavat yhteiskunnan varoja kurssikeskuksien varjoissa piileskelevien omistajien taskuihin. Opinnoissa säästettävät kuusisataamiljoonaa voitaisi säästää turhien ja kalliiden AKK-kurssien lopettamisella tai sillä että kurssin maksaa se työn antaja jolla on kyseisen alan osaajalle töitäkin.

    • Käen-poika

      Ruotsissa on laitettu vireille lakialoite jossa kiellettäisiin voiton tekeminen yhteiskunta rahoitteisilla hoiva-aloilla.

      On laskettu että miltei kaikki mikä on siirretty yksityiselle puolelle on tullut maksamaan lopulta enemmän kuin sama maksoi kunnallisella puolella aiemmin. Silti palvelu on huonompaa ja henkilökuntaa on vähemmän?

    • Suomi-Tänään-

      Yhteiskunnan turhat tuet valuvat miltei lyhentymättöminä kierojen rottien ja käärmeiden pankkitileille jotka kuppaavat yhteisiä varojamme. Jotkut uittavat rahat suoraan veroparatiiseihin kuten esim. suomenruotsalainen Lilius.

    • tarkkanäköinen

      Muistuikin tässä mieleeni parin vuoden takainen tapaus, kun nämä veroparaatisi puheet j. urpilaisen toimesta vaiennettiin . Tuli sen verran julki asioita, että mm. Suomen Posti silloinen itella kiertää veronkannon Luxenburgin kautta . Pieniä ne on silakat joulukaloiksi, mutta siirsi se p. lipponenkin konsultointirahansa jotka kaasuputkesta sai ko. maahan, saahan siinä varmasti tuntuman siihen, miltä se porvarielämä tuntuu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      433
      3130
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      107
      2512
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      370
      2359
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      158
      2045
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1857
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1277
    7. 166
      1265
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1186
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      72
      1111
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      967
    Aihe