Niin siinä sitten kävi kuin alusta asti arvelin.

Rehellinenköyhä

Kun hallitusneuvottelut alkoivat ja selvisi että Pierussuomalaiset siinä tulevassa hallituksessa on mukana löin työpaikalla vetoa erään Pierussuomalaisen työkaverini kanssa että Soini tavalla tai toisella kiemurtelee itsensä pois valtioonvarainministerin paikasta mikä hänelle tietysti olisi kuulunut. No ei siinä mitään nyt on litran verran kossua kotosalla. Soini siis onnistrui pakenemaan sitä todella suurta vastuuta mitä hän rahaministerinä olisi joutunut kantamaan näinä vaikeina aikoina.Olisi joutunut myöntymään EU:n saneluihin koskien avustuspaketteja suuntaan kuin toiseenkin ja olisi joutunut vastaamaan monista oman maan kinkkisistä rahoituspäätöksistä. Nyt hänellä sitten on yksi maamme turhimmista ministerisalkuista koska siinä hommassa ei yhtään omaaloitteista päätöstä voi eikä saa tehdä. EU määrää ( eli Saksa ja Ranska sekä Englanti osittain) tanssiaskeleet mitää tulee suhtautumiseen EU:n sisääisiin asioihin sekä EU:n ulkopuolisiin suhteisiin ja sitä mitä ei sieltä käsin määräillä niin suomessa ulkopolitiikkaa johtaa maan presidentti. Eli Soini tulee olemaan aivan turha jätkä hallituksessa. Kun vielä ottaa huomioon Soinin todella heikko englanninkielentaito niin eipä hänestä suurta hyötyä suomelle koidu. jo tämänpäiväisessä tiedoitustilaisuudessa piti Alexanterin antaa lausunnot englanninkielellä vaikka se olisi ollut Soinin hommia kun jo siinä vaiheessa oli valittu tulevaksi ulkoministeriksi. SÄÄLITTÄVÄÄ !!!
No onhan tässä se hyvä puoli että nyt maata johtaa kolme älykästä kaveria eli Niinistö, Sipilä ja Stubb. Olisikohan tästä jo n.s. sisäisesti Kepun ja Kokoomuksen välillä sovittu jotta saatiin Soini pois sekoilemasta oikeiden asioiden hoidosta, väkisinkin tässä sellainenkin ajatus käy mielessä. Muista Pierussuomalaisten ministerisalkuista on viis väliä ne kun yleensä on jaettu ja hoidettu vähän miten sattuu. Ainoa mikä on vastenmielistä on että Pierussuomalaiset hoitavat oikeusministerin tehtäviä, heidän joukossa kun on tosi moni joilla on ollut hankaaluuksia oikeuden kanssa ja eri rikoksista tuomittu.
Sitten voi kyllä kysyä mitä maan huonoosaisimmat funtsii, heille kun Soini lupasi huomattavia helpotuksia jos valtaan pääsee. Toisin kävi, jos heille verohelpotuksina jää 30 EUR lisää käyttövaraa kuussa niin sen ja paljon lisää kyllä kaiken maailman nousevat palvelukustannukset , autonkäyttöverot indeksi korotusten poisjäämiset ja työttömyyskorvauksen alennukset moninkertaisesti syö. Kyllä tässä nyt niin vaan kävi että köyhät yhä köyhtyvät kovaa vauhtia.
Onneksi sentään autovero laskee joten työtön duunari voi nyt käydä ostamassa sen komian mersun jota hän on ikäänsä haaveillut omistavansa.
Palataan astialle parin vuoden päästä ja katsotaan ovatko Persut / Arslena / Pierussuomalaiset vilä mukana hallituksessa vai onko Soini sieltäkin jo silloin paennut.

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Perpanssi

      Niinpä. Sanoinhan minäkin jo ennen vaaleja että persut ovat wahlroosinsa lukeneet... Ja nyt sen sitten tyhmemmätkin tulevat huomaamaan...

    • ”Onneksi sentään autovero laskee joten työtön duunari voi nyt käydä ostamassa sen komian mersun jota hän on ikäänsä haaveillut omistavansa.”

      Se vain, ettei ole varaa pitää sitä Mersua rekisterissä, kun käyttömaksu nousee ...

    • Itseänikin hirvittää persu oikeusministerinä. Ensitöikseen poistaa varmaan pykälät, joista Halla-aho on tuomittu - ihan kostoksi vaan.

      • 788990

        Onko palstapölhö viimein päässyt töihin ? koko ketsu taasen pösilöltä .


      • 788990 kirjoitti:

        Onko palstapölhö viimein päässyt töihin ? koko ketsu taasen pösilöltä .

        Mitä tarkoitat?


    • kalevisorsa

      Halla-ahoja tarvitaan, samoin puolustusvoimia. mamuille muistopatsas lentokentän viereen. Ei maidenvälisiä suhteita hoideltu Kekkosenkaan aikana selffareilla ja omia sopöttelemällä vaan harkinnalla. Meillä persuilla menee nykyisin tosi hyvin, liity vaan meihin voittajiin, suurimman kannatuksen omaavaan isänmaalliseen puolueeseen jos olet Suomalainen.

      • Kehitys kehittyy.


      • SuomlaineN

        Jos miehet olisivat olleet viime sodissa halla-ahoja niin olisimme nyt osa Venäjää. Emme tarvitse Hillan vaimoa, joka ei pään pehmeyden vuoksi pystynyt käymään inttiä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kenen kanssa haluaisit suhteeseen?

      Laita omasi ja hänen nimensä ensimmäinen kirjain 😊
      Ikävä
      91
      2096
    2. Mies, ei käytetä kortsua

      Olen terve ja ehkäisy löytyy.
      Ikävä
      47
      1972
    3. Eläkeläisiltä leikataan jo asumistukeakin, osalla loppuu kokonaan!

      https://yle.fi/a/74-20102928 Hallitus varmaan vihaa eläkeläisiä, nyt ollaan kajoamassa eläkeläisten asumistukeenkin, os
      Maailman menoa
      377
      1751
    4. Mies, riittääkö sulle näkemään vilauksen musta?

      Etkö halua ottaa minua kiinni?
      Ikävä
      70
      1384
    5. Palstasuden aamu

      Hyvää huomenta. Alkaa vähitellen tervehtymistä tapahtua. 😊🤗☕🐺
      Ikävä
      219
      1115
    6. Mikä kaivatussasi on

      parasta?
      Ikävä
      38
      1061
    7. Kaipaatko vielä häntä?

      Entistä kumppaniasi?
      Suhteet
      190
      990
    8. Ken leikkiin ryhtyy

      Se leikin kestäköön. Ei mulle tarvitse kiukutella jos en lähde leikkiin mukaan. Eiköhän se oo molemmille helpoin kun lop
      Ikävä
      88
      977
    9. Ollaan samanlaisia

      Samannäköisiäkin? Herkkiä, pohdiskelevia, syvästi tuntevia? Aistin kuvienkin perusteella paljon samankaltaisuutta. Siksi
      Ikävä
      71
      974
    10. Minulla on nyt niin hirveä ikävä,

      etten meinaa kestää. ;( Voi kun olisit lohduttamassa minua. Anteeksi.
      Ikävä
      71
      896
    Aihe