Persut köyhien kurkulla

mafiaa.julmemmin

38

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Perpanssi

      Jotenkin alkaa pohjois-korea vaikuttaa ihan mukavalta paikalta....

    • petosjytky

      Soini pakeni ulko- ja EU-ministerin hommiin, niin Soini voi sitten kätevästi olla ulkomailla tai Brysselissä.

      • Ulkomaille vain karkuun aina, kun jotain hankalaa tapahtuu. Ajatus tässä on varmasti lisätä kannatusta venkuloimalla näitä ministerin paikkoja ja olla pois päättämässä tärkeistä asioista. Soini on läksynsä tehnyt SMP:n kohtalosta!


    • mussunmussunvaan

      hyvä se on nyt huudella kun tätä edeltävissä vaaleissa te puupäät äänestitte muita kuin persuja. teidän pässien ansiosta hyvä taloudellinen tilanne lapioitiin kreikkaan ja mitäpä siittä voi odottaa jos osaa laskea edes 1 1=11, että rahat loppuu, niin verot yms nousee. voin ihan suoraan sanoa, että netissä ei mikään muu ärsytä kun te vi**n kolmiopäät jotka ensin haluatte rahoista eroon ja sitten jälkiviisaana huudate miksi verot nousee. hirttäkää itsenne suohon tai jotain yhtä pätevää...

      • Perpanssi

        Juu. Mahtaa sinua vielä enenmmän vituttaa kun persut rahtaavat uuden maksuerän kreikkaan... Ja mikä hyvä taloudellinen tilanne? Se edellinenkin porvarihallitus ajoi maan jo velkakierteeseen.


      • hehahahaheheheh

        eli tilanne paranee kun velkakierrettä pahennetaan? ei ihme että äänestät miten sattuu.


      • Perpanssi
        hehahahaheheheh kirjoitti:

        eli tilanne paranee kun velkakierrettä pahennetaan? ei ihme että äänestät miten sattuu.

        En äänestä. Siitä ei ole mitään hyötyä. Ja mitä valtionvelkaan tulee, britit makselevat vielä omaansa Napoleonin sotien ajalta. Jotta eipä sen maksamiseen mitään varsinaista kiirettä ole.


      • hihahahahihih

        perinteinen ala-asteen "kun noi muutkin tekee noin, niin kyllä mekin voidaan". pahoittelut jos peruskoulu jäänyt kesken.


      • Perpanssi
        hihahahahihih kirjoitti:

        perinteinen ala-asteen "kun noi muutkin tekee noin, niin kyllä mekin voidaan". pahoittelut jos peruskoulu jäänyt kesken.

        No miksikäs ei? Vai onko Suomi muka jotenkin erityisessä asemassa?


      • hehehehohohoho

        varmaan täytyy olla, kun täällä noin tyhmiä kirjoittajia riittää. ei kai missään normivaltiossa moinen olisi mahdollista.


      • Perpanssi
        hehehehohohoho kirjoitti:

        varmaan täytyy olla, kun täällä noin tyhmiä kirjoittajia riittää. ei kai missään normivaltiossa moinen olisi mahdollista.

        Kyseessä on Keynesilainen talousoppi jossa huonoina aikoina otetaan velkaa ja hyvinä säästetään. Tavoitteena saavuttaa vakaus jolloin velka pienenee hyvien aikojen säästöjen myötä koska velkoja on maksettu ja niitä ei tarvitse säästöjen ansioista ottaa uudestaan yhtä paljon. Ja toimii muuten aika monessakin valtiossa. Kuten vaikkapa Yhdysvallat tai Iso-Britannia. Joka, kuten sanottua maksaa vieläkin yli 200-vuotta vanhoja velkojaan.


      • Koroljov
        hehahahaheheheh kirjoitti:

        eli tilanne paranee kun velkakierrettä pahennetaan? ei ihme että äänestät miten sattuu.

        Olisitte äänestäneet Itsenäisyyspuoluetta, aitoa oppositiota. Mutta halusitte kuulua vahvoihin ja voittaviin.


    • SSS-sadistit

      Pöyristyttävää, ja suorastaan sadistista tässä hallituksen leikkauksissa on, että puolustuskyvyttömiltä eläkeläisiltä, jotka ovat monet vanhoja ja sairaita, että heiltä leikataan suhteessa eniten.

      Opiskelijat ovat sentään nuoria, mutta suurin osa eläkeläisistä on vanhoja ja sairaita, puolustuskyvyttömiä, jotka monet elävät jo nyt nälkärajalla, niin leikkuri iskee heihin mm. asumistuen alentamisena, ja lääkeiden ja lääkärissäkäynnin kallistumisena.

      • Palveluiden leikkaaminen tai maksulliseksi saattaminen on lähes sama, kun ottaisi rahaa köyhän taskusta.


      • vaalierkki

        Älkäähän nyt hyvät immeiset Soinihan huomautti hymyssä suin, että takuueläkeläisten leikatuista satasista aadaan täysimääräinen 20:n euron palautus takuuelääkkeen korouksena. Tosin tuollaisella laskuopilla ei mielestäni hoidettaisi valtionvarainministerin virkaa.


    • eugeniikkaa

      Tuosta tuli vielä mieleen, että tämä SSS-hallitushan huonontaa vanhustenhoidon laatua, eli hoitajamitoituksia väljennetään, laitoshoito ajetaan alas, vanhukset jäteään heitteille omaan kotiin ja tätä ne sitten nimittää "kotihoidoksi".

      Tässä SSS-hallituksen päätöksissä haisee eugeniikka, eli vanhuksista halutaan eroon, eiväthän he tuota enää yhteiskunnalle mitään, niin SSS-hallitus näkee heidät vain kulueränä, ei ihmisinä.

      • Koroljov

        Noinhan se on. Allekirjoittaneelle muistuu tietyt neuvostososiologit mieleen oppeineen.


      • EiEnääIkinä

        Samoin vaikuttaa peruskoulujen menoista säästäminen mm. ryhmäkokoja kasvattamalla ja avustajien määrän karsiminen. Sitten hämmästellään sosiaalimenojen ja huostaanottojen tuomia huimia kustannuksia, kun ei tajuta näiden "säästöjen" yhteyttä menojen kasvuun muutaman vuoden viipeellä. 1990-luvun säästöistä olisi voinut ottaa oppia, mutta sitähän nämä SSS-miehet eivät ymmärtäneet tehdä.


    • Soini.valehteli

      Katsokaa, mitä tuo valehtelija Soini lupasi:

      Soinin lista ei leikkaa pienituloisilta

      ”Noin miljoona ihmistä suurin piirtein tuhannen euron tuloilla. Siltä porukalta ei voi, ei saa, eikä ole varaa leikata.”

      https://www.suomenuutiset.fi/soinin-lista-ei-leikkaa-pienituloisilta/

      Nyt kuitenkin kaikista eniten leikataan köyhimmiltä pieneläkeläisiltä, ja vielä kovemmin leikkaukset koskee heihin, jos ovat sairaita.

      http://mirjamiparant.puheenvuoro.uusisuomi.fi/195900-saastotalkoot-kenen-kustannuksella

      Eläkeläisten asumistukea leikataan, lääkekulut kasvavat, lääkärikäyntien hinta nousee.

      • Sakea.soppa

        Lisää
        "Ruotsin kielestä on tehtävä valinnainen kaikilla kouluasteilla"
        =>"Käynnistetään alueellinen kokeilu siitä, että aloitetaan vieraan kielen opiskelu jo ensimmäisellä luokalla ja mahdollistetaan alueellinen kokeilu kielivalikoiman laajentamisesta eduskunnan hyväksymän ponnen mukaisesti. "

        "Perussuomalaiset pitävät tärkeänä, että lääkekorvausjärjestelmä otetaan kokonaisuudessaan tarkasteluun ja sitä kehitetään siten, että pienituloisillakin on varaa ostaa tarvitsemansa lääkkeet"
        => Kela-korvaukset pienevät

        "Suomen on tiukemmin puututtava yritysten aggressiiviseen verosuunnitteluun sekä harmaan talouden torjuntaan. Sen lisäksi, että verotuksen porsaanreikien tukkiminen toisi lisää verotuloja, se parantaisi myös suomalaisten pk-yrittäjien mahdollisuuksia kilpailla tasapäisesti kansainvälisten suuryritysten kanssa."
        => mites kävi?

        "Energiaintensiivisen vientisektorimme kilpailukyky on turvattava alentamalla energiaverotusta sadoilla miljoonilla euroilla. Energiaverotuksen lasku tukee myös ennen kaikkea pienituloisten ostovoimaa."
        => Sallitaan hevosen lannan käyttö energiatuotannossa


    • armottomien.pSS

      Sotaveteraanien uhrauksetkaan eivät näytä merkitsevän Soinille mitään? Heidätkin ajetaan entistä ahtaammalle. Järjetöntä!

    • elämääkö

      Missä on suurituloisten ja rikkaiden leikkaukset? ??????? Kaikki vaalilupaukset kumottu! Petetty olo. Luotimme PS;n !! Seuraavaksi emme!! Köyhiltä ja lapsiperheiltä menee nyt loputkin!

      • Vihervassari

        Tervetuloa reaalimaailmaan. Persujen touhut eivät ole kestäneet eivätkä kestä päivänvaloa. Mukava kuulla, että olet viisastunut ja seuraavissa vaaleissa osaat valita paremmin ketä ja mitä äänestät.


    • KuinkasTässäNäinKävi
    • Iikka8

      Persuäänestäjät havahtuvat todellisuuteen jytkyhuuman jälkeen. Vaikea se on varmaan itselleen selittää asiaa parhain päin kun saldo pienenee ja palvelut huononee. Valitettavasti samat leikkaukset ja kurjistaminen sattuu myös niihin jotka eivät persuja äänestäneet, mutta eipä se toisaalta persuäänestäjiäkään pelasta.

    • peruspettäjät
    • faktaakehiin

      Viimeiset 40 vuotta vasemmisto on lapioinut rahaa kaikkeen huuhaan kuten työttömänä kun molemmat vanhemmat lapset viedään tarhaan. Kelan asumistuet kupataan suuriin asuntoihin ym tässä muutama esim mitä tiedän monen kohdalla. Nyt alkaa Suomi joutua selkä seinäävasten. Loiset töihin!

      • Totta.väliin

        Ai jahah! Eiköhän tässä ole viime vuosikymmenet kituuteltu porvarihallitusten voimin.


    • JUOPPOKEPULAINEN

      työntäkää minua kurkkuun
      olen pepep kysyjä
      lisää kurkkuun kepulian mitalla
      kepua kepua lisää kepua

    • PerushoitajaKuusela

      Perinteinen korpraali-ilmiö, potkitaan sitä lähinnä, vielä huonommassa asemassa olevaa.

    • soinisutkimuksia

      "Ei niin köyhää olekaan, ettei häneltä voi vielä euroa ottaa. Rikkaiden osallistuminen talkoisiin olkoon vapaaehtoista. Ei pidä olla kateellinen"

      isä timo

    • hedhe

      Haistakaa trollit vittu kun hyvää yritetään niin vinkuminen vaan kovenee. Muuttakaa punikki johtajienne kanssa ryssiin. Sieltä ette muuten lapioi rahoja ja toisaalyta siellä kun leikataan niin pääkin voi lähteä. Leikkikoulumaista mielenmuutos leikkiä joka neljäs vuosi. Tuollaisten kanssa ei saataisi suomea nostettua koska loppulen lopuksi äänestätte aina rahan lapioiia ja itkette köyhyyttänne. Haistakaa vittu!

      • SiittäOnKysymys

        Ei hyvältä näytä, kun persu menettää hermonsa jo ennen hallituksen nimitystä. Äärioikeisto on saanut mitä halusi eli päässyt hallitukseen. Nauttikaa nyt niin kauan kuin voitte. Toista kertaa ei tule.


      • ahne_peto

        Soini on Suomen Dracula. Imee köyhän kansan viimeisetkin verot ja rikkaat sen kuin porskuttaa.


      • exxxx.persehinen

        SSS hallitus kiristää, kurittaa ja kuristaa köyhiä täysin armotta 24/7 ja Timppa sen kun nauraa röhkii säätiökännissä?! Järjetöntä.


    • urpotus

      SS.miehet haudataan, samoin kuin esikuvansakin.

    • jytkyvaltakirjalla

      Iivisniemen potra Dracula juo köyhien veret.

      • ViittaHulmuten

        Voiko Kreivi Timo enää liikkua lainkaan päivänvalossa vai pitääkö hänen odottaa pimeän tuloa? Köyhän kansan veren juominen ainakin tuntuu sujuvan jo rutiinilla ja SMP-hömpötykset ovat muisto vain. Että sellainen köyhän kansan edustaja...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kenen kanssa haluaisit suhteeseen?

      Laita omasi ja hänen nimensä ensimmäinen kirjain 😊
      Ikävä
      91
      2096
    2. Mies, ei käytetä kortsua

      Olen terve ja ehkäisy löytyy.
      Ikävä
      47
      1972
    3. Eläkeläisiltä leikataan jo asumistukeakin, osalla loppuu kokonaan!

      https://yle.fi/a/74-20102928 Hallitus varmaan vihaa eläkeläisiä, nyt ollaan kajoamassa eläkeläisten asumistukeenkin, os
      Maailman menoa
      377
      1751
    4. Mies, riittääkö sulle näkemään vilauksen musta?

      Etkö halua ottaa minua kiinni?
      Ikävä
      70
      1384
    5. Palstasuden aamu

      Hyvää huomenta. Alkaa vähitellen tervehtymistä tapahtua. 😊🤗☕🐺
      Ikävä
      219
      1115
    6. Mikä kaivatussasi on

      parasta?
      Ikävä
      38
      1061
    7. Kaipaatko vielä häntä?

      Entistä kumppaniasi?
      Suhteet
      190
      990
    8. Ken leikkiin ryhtyy

      Se leikin kestäköön. Ei mulle tarvitse kiukutella jos en lähde leikkiin mukaan. Eiköhän se oo molemmille helpoin kun lop
      Ikävä
      88
      977
    9. Ollaan samanlaisia

      Samannäköisiäkin? Herkkiä, pohdiskelevia, syvästi tuntevia? Aistin kuvienkin perusteella paljon samankaltaisuutta. Siksi
      Ikävä
      71
      974
    10. Minulla on nyt niin hirveä ikävä,

      etten meinaa kestää. ;( Voi kun olisit lohduttamassa minua. Anteeksi.
      Ikävä
      71
      896
    Aihe