kui sekasin työ kaikki oletta?

Ituhippi69

"Jumala istui pilvem reunalla.. Sanoi tulkoon valo, ja valo tuli"

Hohhoijaa!

En ole mikään syyttämään tai haukkumaan ihmisiä, uskoo ken tahtoo.

Ja olen todella huono kirjoittamaan yhtään mitään, ja tarkoitus on kysyä ihan ystävällisesti.

: Mikä teidät uskovaiset saa ylläpitämään uskoa. Jos rukoilette illalla niin ymmärrättehän te että ei ole mitään, ei niinkuin ei mitään totuusperää koko hommassa jottako joku jäbä tuol ylhäällä kuuntelis?

Vaikka teksti on lyhyt niin olen oikeasti miettiny tätä todella paljon ja tässä tulee henkilökohtainen mielipiteeni: Okei, jotkut rukoilee ja thats it. Ei mitään. Mutta miksi? Oletetaan että ihminen rukoilee tyyliin vaikka.. Mistä ihmiset nyt rukoileekaan. Anyway. Vaikka esimerkkinä läheisen puolesta?
- Toivoo/rukoilee läheiselle tervettä elämää yms.. Ja se ei sairastu mihinkään lähiaikoina. Uskotko siis Ison Jessen tehneen sen?
- Sama asia kun äsken, me jotka ei rukoilla.. Me ei edes tajuta toivoa tuota samaa asiaa, se on meille itsestään selvyys ja näinollen tämä sama asia, eli läheinen ei sairastu, tapahtui. Joten ilman rukousta ja uskoa sama asia.. En jummarra..

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • minä-uskon

      On huvittavaa, miten sanoit Jumalaa joksikin jäbäksi, etkö ymmärrä ettei hän ole ihminen?

      Ihminen luotiin JUMALAN kuvaksi, ei se tarkoita että Jumala olisi itse luomisteoksensa vaan että Hän loi ihmisen.

      Uskoa ei ylläpidetä, vaan koska se on Jumalan antama lahja, se pysyy vaikka siitä ei pidä itse mitenkään kiinni, ihminen joko uskoo tai ei usko.

      Ihminen voi rukoilla jollekkin terveyttä, mutta Jumala on se joka päättää miten tapahtuu, ja haluaako se jonka puolesta rukoillaan edes sitä terveyttä.

      • yksi.mahdollisuus

        Miten tullaan uskoon?
        Jumala rakastaa juuri sinua ja tahtoo sinun pelastuvan! Se on jo merkki Jumalan työstä sinussa, että uskonasiat edes kiinnostavat. Synti näet vaikuttaa meissä ihmisissä sen, että eläisimme mieluiten kokonaan ilman Jumalaa välittämättä tippaakaan hänen tahdostaan. Jos haluat hänen lähelleen, hän on jo lähestynyt sinua ja odottaa, että vastaisit hänen kutsuunsa. Hän ei ole kaukana, vaan hyvin lähellä sinua. Raamattu kertoo, että Taivaassa iloitaan suunnattomasti yhdestäkin syntisestä, joka tekee parannuksen (katso Luukkaan evankeliumi 15:1-10)! Sinustakin. Nämä sanat on tarkoitettu myös sinulle:
        "Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon, että antoi ainoan Poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän." (Johanneksen evankeliumi 3:16)

        "Uskoontulo" on myönteinen vastaus Jumalan kutsuun. Se ei ole minkään erityisten tunteiden pusertamista itsestäsi tai suurta tahdonvarmuutta, vaan siihen suostumista, että Jeesus saa pelastaa sinut. Kun Jumala puhuttelee ja kutsuu sinua, niin saat tunnustaa oman pahuutesi Jumalalle ja turvautua Jeesukseen. Saat siis uskoa todeksi sen, että Jeesus sovitti myös sinun syntisi kuollessaan ristillä. Sinun ei siksi tarvitse itse yrittää pelastaa itseäsi Jumalan vihalta, joka kohdistuu pahuuteesi ja vääriin tekoihisi. Mitään muuta mahdollisuutta päästä taivaaseen ei meillä ole, kuin turvautua Jeesukseen. Kun Jeesus saa pestä sydämesi puhtaaksi, pelastut kadotuksesta. Niin suurta syntistä tässä maailmassa ei ole, jota Jeesus ei voisi pelastaa.

        http://opko.fi/vip/mitentullaanuskoon.html


      • rukous-on-yhteys

        Koska me ihmiset olemme perin juurin syntisiä, vastustamme luonnostamme Jumalaa ja pyrimme eroon Hänestä. Ei ole siis mitenkään helppo juttu turvautua Jeesukseen. Jumalan puhutellessa saatat kokea pusertavaa halua tarrautua Jumalan kutsuun, mutta epäilykset estävät heittäytymästä Jumalan käsiin. Monenlaiset pelot siitä, miten elämä muuttuu jne. pyörivät mielessä, ja tuntuu, että mielenrauha on kadotettu ainiaaksi. Raamatussa kerrotaan miehestä, joka oli epäilysten kourissa, vaikka halusi turvautua Jeesukseen. Jeesus otti hänet vastaan välittämättä hänen epävarmuudestaan, kun hän vain huudahti tuskansa Jeesukselle:

        "Minä uskon! Auta minua epäuskossani!" (Markuksen evankeliumi 9:24)

        Jeesus auttoi ja voi auttaa sinuakin, koska hän on se, joka lahjoittaa uskon. Se ei ole ihmisen oma teko. Sinun ei siis tarvitse olla varma mistään ennen kuin voit pyytä häntä avuksesi. Jos epäilet ja pelkäät, voit rukoilla tuon saman rukouksen.


    • siinä.se

      Raamatun ennustukset lopunajan tapahtumista ovat lähes kaikki jo toteutuneet. Sen osannee jokainen lukutaitoinen todeta itse lukemalla rinnakkain Raamattua ja päivän sanomalehteä. Ei tarvitse siis vaipua hurmoksellisiin näkyihin ja vääntää Raamattua solmuun todetakseen, että näin on, vaikka joskus päätä vähän huimaakin, kun huomaa miten pikkutarkka Raamattu ennustuksissaan yleensä on. Maailmanhistoria on tulossa päätökseensä. Siinä se.

    • se-perimmäinen-tarkoitus

      Ihminen on tarkoitettu elämään Jumalan yhteydessä, ja Jumalalla on jokaista varten täydellinen suunnitelma. Ilman Jumalaa elämästä puuttuu jotain olennaista eikä sen perimmäinen tarkoitus täyty.

    • uskottava-se-on

      Ihminen on iankaikkisuusolento, elämä jatkuu kuoleman jälkeen. Jeesus on kärsinyt ristillä jokaisen puolesta syntien rangaistuksen, niin ettei kenenkään tarvitsisi kärsiä tätä rangaistusta iankaikkisessa kadotuksessa.

      Ilman omakohtaista uskoa Jeesukseen ja kääntymistä Hänen puoleensa tämä ei kuitenkaan astu voimaan.

      "Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut." Apostolien teot 16:31
      "He saavat syntinsä anteeksi, kun uskovat minuun." Apostolien teot 26:18

    • niin-suurta-rakkautta

      Ilman Jeesusta ei ole Raamatun tarkoittamaa uskoa - vaikka uskoisit Jumalaan ja sinulla olisi Raamatun mukaisia mielipiteitä ja eläisit hyvää elämää.

      Jeesus on ainoa vastaus ihmisen syyllisyyskysymykseen Jumalan edessä. Jumala haluaa rakkaudessaan pelastaa ihmisen, mutta samalla Hänen oikeudenmukaisuutensa vaatii pahoille teoille rangaistusta. Sen kautta, mitä Jeesus teki, kumpikin toteutuu.

      "Niin on Jumala maailmaa rakastanut, että Hän antoi ainoan Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä." Johanneksen evankeliumi 3:16

    • usko-on-tärkeää

      Jeesus saa uskoontulleessa ihmisessä aikaan sisäistä muuttumista. Jumalan mielen vastaiset asiat lakkaavat kuin itsestään kiinnostamasta ja viehättämästä, ja ihminen vapautuu riippuvuuksista ja painolasteista.

      Muutoksen nopeus ja luonne vaihtelevat riippuen kunkin ihmisten tilanteesta.

      On tärkeää löytää yhteys muihin uskoviin ja oma paikka seura-kunnassa.

      Tartu Jeesuksen käteen ja anna hänen poistaa syntisi ja velkasi Jumalan edessä ja johtaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla kohti iankaikkista elämää!

      • pettymyksiäpiisaa

        Ja missäpä kohden raamatussa mahdetaan ilmituoda tämä että"muutoksen nopeus ja luonne vaihtelevat riippuen kunkin ihmisen tilanteesta"? Eikö Jumala autakkaan vaikkapa esimerkkinä huumeriippuvaista irti aineista heti,vaan vasta,kun on vetänyt ties monennet överit uskoontulonsa jälkeen? Vai olisiko niin,että uskovat eivät välitä uskomatonta enempää lähimmäisestään,ainakaan uskoon tulleesta? Itselleni ainakin olisi käynyt oikein mainiosti se,että olisin löytänyt uskovia ystäviä,hiukan apua lasten hoitoon tarvittaessa ja vaikka joskus autokyydin kokoukseen,jonne koin,että olisi ollut päästävä parantuakseni ja jaksaakseni elämässä,mutta eiiei...ei tullut apua ei. Lopputulos piittaamattomuudestanne on kamala,siitä en viitsi enempää kertoa,mutta katkeruuteni teitä ja teeskenneltyä "rakkauttanne" kohtaan kyllä tuon julki aina jos minulta kysytään" Jatkakaa vain oman oksanne sahaamista! Ja miksi tosiaan rukoilla jollei usko? Uskohan Jumalaan tulee kuulemisesta,aivan kuten vaikkapa usko evouutioteoriaan tai joulupukkiin-on parempi,ettei yksikään Jumalaa etsivä kuuntele ketään ihmistä tai saarnamiestä,niin saattaa jopa aidosti muuttua Jumalan mielenmukaiseksi ihmiseksi.


    • 512512

      tiede ei ole totta ja evoluutio on Saatanan valhetta. Tämä EI ole se viisaus, joka ylhäältä tulee, vaan se on MAALLISTA, SIELULLISTA, RIIVAAJIEN viisautta. Jaak. kirj. 3:15 täten tiedemiesten viisaus on demonien viisautta tuomitsematta tiedemiehiä.

    • Hienoa kun kirjoittelit. En itse usko tuohon Jumalaan "pilven reunalla". Ehkä lapsi voisi mieltää Jumalan siten.

      Jumalan olemassaoloa ei voi todistaa, sen kristityt ovat tienneet alusta asti. Itselleni Jumalan olemassaolo tuo elämääni eksistentiaalista mielekkyyttä, jota en löytänyt muualta. Uskon alkuräjähdykseen, mutta en siihen, että maailmankaikkeus olisi syntynyt itsestään. Toinen asia on elämän synty. Sitä ammatikseen tutkivatkaan eivät tiedä miten ensimmäinen solu sai alkunsa. Emme kukaan tiedä. Uskon, että siihen, että elämällä on tarkoitus, että se ei syntynyt sattumalta. Ihmisen tietoisuus on myös kiehtova ilmiö. Emme ymmärrä sitäkään, ainakaan vielä, kovin hyvin. Minusta ajatus siitä, että toinen tietoisuus olisi tietoisuutemme takana, ei kuulosta järjettömältä. Uskon hyvään ja pahaan, oikea ja väärä eivät ole minulle makuasioita. Miksi on väärin kaasuttaa miljoonia juutalaisia, jos siltä tuntuu? Uskon, että moraalilailla on lainantaja.

      Tämä on toki vain tällaista yleistä pohdintaa Jumalasta. Kun mennään spesifimmin kristinuskoon, meidän täytyy miettiä sitä, mitä ajattelemme Jeesus Nasaretilaisesta. Ainakin hän eli ensimmäisellä vuosisadalla Palestiinassa ja on vaikuttanut maailmanhistorian kulkuun aika lailla.

    • jeesusfani

      "kui sekasin työ kaikki oletta?
      Ituhippi69
      28.5.2015 02:49
      "Jumala istui pilvem reunalla.. Sanoi tulkoon valo, ja valo tuli"
      Hohhoijaa!"

      Mistä kertomuksesta otit lainauksen: "Jumala istui...."?

      Uskontofilosofisesti tieteentekijöiden toteama atomeista koostunut neliprosenttinen maailmankaikkeuden osanen galakseista kasveihin, eläimiin, ihmisiin ja ihmisten rakennelmiin asti, on vain Herran reunaenergiaa.

      Eli kun se 96 prossainen maailmankaikkeuden koostumus on vielä arvoitus tieteentekijöillemme, mukaanlukien tieteentekijöittemme vasta 1990-luvulla visioimat multiversumit, niin tieteentekijämme eivät pysty poissulkemaan mainitsemiasi "jäbiä", joita "jäbiä" ihmiskunta on rukoillut/ rituaalipalvonut eläin- ja ihmisuhrein kautta historiansa.

      Totesit; että en ole mikään syyttämään tai haukkumaan ihmisiä, uskoo ken tahtoo.
      Ikivanha sanonta toteaa, että jokainen tulee uskollaan autuaaksi.

      Uskontofilosofinen toteamus on. että niinkuin uskot, niin sinulle tapahtuu.

      Tieteentekijöittemme mukaan alussa ei ollut aikaa eikä paikkaa, vaan tuosta ajattomuudestä ja paikattomuudesta syntyi yht`äkkiä ns. alkuräjähdys, jonka räjähdyksen seurauksena syntyi kaksi alkuainetta: vety ja helium, joista syntyivät tähdet. Isojen tähtien polttaessa vetyä ja heliumia syntyi raskaampia alkuaineita, kuten happea, hiiltä ja rautaa. Polttoaineen loppuessa osa tähdistä räjähtää, joka räjähdys synnyttää muita alkuaineita, synnyttäen myös itseään ihmettelevän ihmisen planeetta Maahan.
      Ihmisen, jonka toiminta tieteentekihöiden mukaan uhkaa hänen olemassaoloaan tällä planeetalla, joka olemassaolon uhkakuvan israelilaiset profeetat maalasivat tulevaksi jo noin 2700 vuotta sitten siinä vaiheessa kun ihmiskunta muuttaa Taivaan ja Maan Luojan ihmiselle säätämät käskyt ja rikkoo rakkauteen perustuvan iankaikkisen liiton Jumalan kanssa.

    • ttkkl

      Olisko ollut juuri Atlantiksen tuho ja maapallo oli huonossa jamassa, pölyä ja tuhkaa ilmakehä täynnä! Tuo sattuu Atlantiksen tuhon aikoihin!" Ja maa tuli autioksi ja tyhäjksi!" Raaamattu
      "Yksi päivä on kuin tuhat vuotta ja tuhat vuotta kuin yksi päivä!"
      Atlantslaiset lienevät olleet Gro Magnon ihmisiä, jotka katosivat noihin aikoihin.
      Ja Jumala joutui tekemään uuden ihmisen, Aatamin ja Eevan.
      Syntiinlankeemuksen laskeskelleet olleen 4004 eKrs ja seitsemän luomispäiväätekisi 7000 vuotta. Ja Atlantiksen tuhon ovat maininneet olleen mahdollisesti joskus 11000 eKrs. Viimeinen oli tuho ehkä 9200 eKrs.
      Mahdollisrsti Raamatun alkluvuisssa olleet jättiläiset olivat jäännös atlantislaisita, tta mama otu väkivallan vsktsan ja Jumala huutti siloisen maailman ja vain Nooa perheineen kelpasi Jumalalle!.
      "Ja maailman aikojen lopulla antoi Jumala ainoan Poikansa Jeesuksen, johon uskomalla voi pelastua iankaikkiseen elämään!" Uuden Testamnetin mukaan!

      • ttkkl

        Olisko ollut juuri Atlantiksen tuho ja maapallo oli huonossa jamassa, pölyä ja tuhkaa ilmakehä täynnä! Tuo sattuu Atlantiksen tuhon aikoihin!" Ja maa tuli autioksi ja tyhäjksi!" Raaamattu

        "Yksi päivä on kuin tuhat vuotta ja tuhat vuotta kuin yksi päivä!"

        Atlantslaiset lienevät olleet Gro Magnon ihmisiä, jotka katosivat noihin aikoihin.

        Ja Jumala joutui tekemään uuden ihmisen, Aatamin ja Eevan.

        Syntiinlankeemuksen laskeskelleet olleen 4004 eKrs ja seitsemän luomispäiväätekisi 7000 vuotta. Ja Atlantiksen tuhon ovat maininneet olleen mahdollisesti joskus 11000 eKrs. Viimeinen oli tuho ehkä 9200 eKrs.

        Mahdollisrsti Raamatun alkuluvuisssa olleet jättiläiset olivat jäännös atlantislaisista, mutta maa joutui väkivallan valtaan ja Jumala hukutti silloisen maailman ja vain Nooa perheineen kelpasi Jumalalle!.

        "Ja maailman aikojen lopulla antoi Jumala ainoan Poikansa Jeesuksen, johon uskomalla voi pelastua iankaikkiseen elämään!" Uuden Testamnetin mukaan


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      2564
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      311
      2326
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      90
      2109
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      57
      1807
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1722
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1687
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1573
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      120
      1395
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1389
    10. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      59
      1375
    Aihe