Ainakaan Perussuomalaiset eivät ole syypäitä

uuiiiioo

että kansalaisilta leikataan ,Perussuomalaiset eivät ole istunneet yhdessäkään hallituksessa ,nyt istuvat ja joutuvat korjaamaan edellisen hallituksen mokia , Nyt PunaPaavo nolasi pahan kerran itsensä jälleen tämä köyhien puolustaja vie köyhältä asunon puheet on puheita ja teot toisenlaisia . Voitteko kuvitella että Kansanedustaja lääkärivaimonsa elelee Ara- asunnossa jota tukee veronmaksajat ,kuukausitulot ovat varmasti viistoistatuhatta euroa kuukaudessa tälläsiä puhu läpipaska vasuri

31

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 77888iii

      Eikö Paavo osaa edes hävetä ?

      • Osaa_juoda----

        .

        "Osaa vain juoda itsensä taas pöydän alle????????"

        .


    • nkjklk

      nythän he istuvat hallituksessa ja leikkaamassa, oletko noin sokea!!!

      • yyuu777

        Pakko on leikata edellisen hallituksen tekemisiä se on sitä vastuunkantoa helppo on huudella puskista koska syntipukit löytyvät sieltä .


      • persun.vakiselitys
        yyuu777 kirjoitti:

        Pakko on leikata edellisen hallituksen tekemisiä se on sitä vastuunkantoa helppo on huudella puskista koska syntipukit löytyvät sieltä .

        Ei me mutku noi!

        Edellinen kirjoittaja on oikeassa. Persut ovat nyt hallituksessa ja leikkaamassa, ihan sama mitä edellinen hallitus teki tai ei tehnyt. Kritiikkiä on luvassa ja jos ei sitä kestä, niin kannattiko sitä persettä myydä?


      • MinäPoikaPorskutan
        yyuu777 kirjoitti:

        Pakko on leikata edellisen hallituksen tekemisiä se on sitä vastuunkantoa helppo on huudella puskista koska syntipukit löytyvät sieltä .

        Paskat mitä pakko ole leikata köyhimmiltä. Rikkaiden ja keskituloistenkin veroissa olisi korottamisen varaa. Nythän meille annetaan taas veronalennuksia :)


    • olkaammeihmisiksi

      "Perussuomalaiset eivät ole istunneet yhdessäkään hallituksessa"

      Ei vaikka niiden olisi kaiken järjen mukaan pitänyt istua viime hallituksessa. Mutta silloin petettiin kansaa jänistämällä.

      Tällä kertaa petetiin kansaa lupaamalla katteettomia ja hyppäämällä Kokoomuksen sanelemaan talouspolitiikkaan.

      Kokoomusta emme voi syyttää koska se vain tekee minkä vaaleissa lupasi.

      Persut sen sijaan istuu hallituksessa joka leikkaa yli tuplasti sen minkä he "lupasivat" ja sitä paisti kaikkialta muualta kuin mistä PS lupasi leikata.

      Persuja voi syyttää edellisen hallituksen virheistä, koska heidän olisi pitänyt olla mukana. Ja heitä voi syyttä nykyisestä hallitusohejlmasta koska eivät äänestäjiensä puolesta pystyneet pitämään pintansa ollenkaan Kokoomukselle (talous, maahanmuutto, Eurooppa) tai Kepulle (maatalous, sote, haja-asutus). Mitään omaa Persut eivät saaneet läpi. EI MITÄÄN!

      • Ihmin_suuresti

        "Persuja voi syyttää edellisen hallituksen virheistä, koska heidän olisi pitänyt olla mukana."

        Tasan tarkkaan juuri näin! Kyvytön sikspäkhallitus oli persujen syytä koska se jytkyn jäljiltä oli ainoa mahdollinen kombinaatio jolla saatiin kasaan enemmistöhallitus.
        En väitä että asiat olisivat nykyään paremmin jos persut olisivat kantaneet vastuunsa eivätkä jänistäneet siitä mutta kannatta pitää suuta soukemmalla nykytilannetta arvostellessa,

        Eikä Soini kyllä mitään pinnoja tuosta valitsemastaan ulkoministerin salkustaankaan saa. Selkeätä vastuun pakoilua sekin. Ulkopolitiikkako se muka onkin persuäänestäjän suurin kiinnostuksen aihe?
        Eikä nuo puolueen muutkaan ministerivalinnat vakuuta, natsi, julkirasisti ja mukava mies. .


    • kovakolmikko

      Ensin Persut leikkaavat eläkeläisilt ja työttömiltä ja sen jälkeen hyväksyvät Kreikan tukipaketin, mitä näillä kusettajilla on päässään, nauravat vielä, Porvarihallitus.

    • perussuomalaisetAina

      Ette tajua että perussuomalaisten on pakko leikata köyhiltä ja opiskelijoilta ja eläkeläisiltä, koska muut on asiat sössineet. Näin se vain menee. Ei me haluttaisi mut nyt vain menee näin. Yritykset ei pärjää ilman. Duunarin on vähän aikaa kestettävä lisätyöt ilman palkkaa, mutta se on yhteiseksi hyväksi. Vastuuta pitää kantaa toisin kuin muut puolueet tekee. Rikkaimmat taas maksaa jo nytkin tarpeeksi Suomessa.

      Työttömyys täytyy vähentää joka toimii parhaiten työttömien etujen poistamisella ja leikkaamalla (älyävät mennä töihin). Köyhimmät eläkeläiset puolestaan saavat jo nyt takuueläkkeet joka pienenee tosin vähän.. olisivat tehneet työtä enemmän saadakseen kunnon eläkettä. Joskus pieni tulo on oma vika. SSS hoitaa toisin kuin edelliset hallitukset.

      • ette.ehkä.halunneet

        Mutta ministeriaudin takapenkki nyt vain halutti enemmän.


      • srk
        ette.ehkä.halunneet kirjoitti:

        Mutta ministeriaudin takapenkki nyt vain halutti enemmän.

        Vai olisko mersun.


      • takkipyörii
        srk kirjoitti:

        Vai olisko mersun.

        Arhinmäki oli aivan loistava tänään. Kyllä nyt jytkytettiin oikein komiasti persuja. Timokkio oli niin nolona,aivan mahtavaa.


      • optionääri

        Yritykset ei pärjää ilman = voi jäädä sijoitetun pääoman tuotto alle kymmenen prosentin, eli ihan törkeän matalaksi.

        1987 oli Suomessa pienemmät tuloerot kuin koskaan. Siitä pitäen ne on kasvaneet. Miten me ennen tultiinkaan toimeen niin pienillä tuloeroilla?


      • pepep

        Entäpä henkilöt, jotka ovat esimerkiksi sairastumisen takia joutuneet ennenaikaiselle eläkkeelle? Onko nimimerkin perussuomalaisetAina mielestä oikeudenmukaista leikata myös heiltä? - Kuinka ne kehtaa?


      • mikäriepoo
        pepep kirjoitti:

        Entäpä henkilöt, jotka ovat esimerkiksi sairastumisen takia joutuneet ennenaikaiselle eläkkeelle? Onko nimimerkin perussuomalaisetAina mielestä oikeudenmukaista leikata myös heiltä? - Kuinka ne kehtaa?

        Miksei kehdattaisi? Pitääkö sitä valtion ja veronmaksajien rahaa jaella joka sairastuneelle. Kannatat varmaan mamuiluakin!


      • Perpanssi
        mikäriepoo kirjoitti:

        Miksei kehdattaisi? Pitääkö sitä valtion ja veronmaksajien rahaa jaella joka sairastuneelle. Kannatat varmaan mamuiluakin!

        Tota, joo. Sehän on Suomen sosiaaliturvan perusideoita, että täällä on sairaseläke...


    • Perpanssi

      Mutta ovat syypäitä siihen miten leikkaukset kohdistetaan juuri yhteiskunnan heikompiosaisiin, joilta ei todellakaan olisi pakko leikata läheskään tässä mitassa jos persuilla olisi selkärankaa kohdistaa leikkaukset ja veronkorotukset yhteiskunnan varakkaimpiin joilta puolestaan olisi vara leikata. Ja on vinkeää miten sanotaan että työttömien tulisi mennä töihin kun jatkuvasti yritykset potkivat entisiäkin pihalle. Joten olisiko liikaa vaadittu että nekin kantaisivat sosiaalisen vastuunsa? Persuista ilmeisesti on. Mielenkiintoista on että leikkauksia puolustetaan syyllistämällä työttömiä, eläkeläisiä ja lapsiperheitä. Se on hyvin sosiopaattinen ajatusmalli.

    • uöoäöiäöoio

      Työväen Paavo otti lainaksi -työväki maksaa1

    • jhhölk

      opposition petturit ottivat velkaa, köyhät kärsii

      • Perpanssi

        Entä sitten vaikka ottivatkin? Nykyhallitus se köyhiltä leikkaa, vaikka rikkailtakin olisi varaa. Joten äläpäs yritä vierittää syytä edelliselle hallitukselle.


      • Ja leikkasihan se edellinenkin hallitus!


      • joopajoojajytkytuli

        Leikkasi joo. Tämä hallitus taas keskittyy pelkästään rikkaimpien tukemiseen ja vie köyhiltä eläkeläisiltä, työttömiltä, pienipalkkaisilta, sairailta, opiskelijoilta, vammaisilta jne jne

        Tätäkö ne vaalilupaukset ihan suomeksi tarkoittikin, koska kuulostivat perin erilaisilta vielä ennen vaaleja?!


    • kjhgyjj

      Guinnesin ennätystenkirjaan tätä takinkääntöä ollaankin jo tarjoamassa. Ei missään maailmankolkassa ole koskaan näin nopeata täyskäännöstä tehty. Valikoiva muistikin niillä taitaa olla, kun kukaan niistä ei muista enää millä lupauksilla ne äänet kalastettiin.

    • Rauhaa

      Näin työssäkäyvänä veronmaksajana tiedustelen, mistä minulta pitäisi leikata. En saa etuuksia, niistä ei siis voi leikatakaan. No, ok joskus joudun käyttämään lääkärin määrämiä lääkkeitä, joista minulle suodaan kela-korvaus, ja pystyisin varmaan maksamaan ne itsekin. Mutta sillä ei Suomi pelastu. Palkasta menee jo nyt yli kolmannes veroihin ym. työssäkäynnin maksuihin. Minusta se on jo hirveän paljon, kun olen vain pienituloinen. Mutta jotenkin minunkin pitäisi osallistua. Lisää työtä palkatta ei ole 40v tauotta töitä tehneelle, ikääntyneelle toimiva ratkaisu.

      • inssikkä

        Miten sun palkasta menee yli kolmannes veroihin, jos se on pieni? Minä olen yli keskituloinen, eikä siltikään mene kolmannesta. Ja hallitus vain syytää lisää rahaa minulle veronalennuksina, vaikka enemmänkin olisi varaa maksaa.


    • sdfdhfdgh

      Persu pettää aina ja samalla yrittää vierittää vastuun muille, säälittävää.

    • AUTOVERO

      KERTA SE ON ENSIMMÄINENKIN .

    • päkmanni

      Persut ovat pässeet tavoitteeseensa, toteutt apupuoluuena kepujen ja kokoomuksen tavoitteita, jotka elinkeinoelämän keskusliitto sanellut. Eli
      1) yrityksiltä kaikki velvoitteet pois, ympäristöä saa liata , (esi, HKScan Outokummussa)
      2) palkat puolitetaan (ks Häkämies)
      3) terveydenhuollosta tehdään yksityinen bisnes, hinnat taivaisiin
      4) Yritysten tappiot korvataan (Talvivaara, pankkien "pelastamisesta" opittu tie kutsuu)
      5) Koulutus 50-luvun tasolle
      Tässä ny aluksi

    • nnnnpp

      No kyllä persut on syyllisiä kun hyväksyvät hallitusohjelman,kyllä on takki pyöriny päällä ja kääntynyt minullekin yksi nyt kansanedustajana oleva prsu sanoi,että ei oteta pienituloisilta mitään pois ,mutta kuin meni,valehtelijoita epämiellyttäviä koko sakki.Soini istuu nukkavieru puku päällä nenäkarvat tursuaa hyi olkoon ei mitään tapoja,yäk.

    • PersutPettivät

      "Hittaaks rikkaat haukkuvat ja laiskana ne pittää, vaikkei renkipoika tekis kerrassansa mittää..." Hei aloittajapersu, tuo on keksitty alunperin vitsiksi! Eikä hyvinvointivaltion romuttaminen ole sen pelastamista!

      Äänestä sinä vaan edelleen takinkääntäjäporvareitasi, huijareita, jotka valehtelemalla haalivat heikko-osaisten ääniä! Kesäkuun gallupit tulevat olemaan mielenkiintoista luettavaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Älä puhu niille yhden illan jutuillesi

      Minusta mitään, älä edes kännissä.
      Ikävä
      36
      2632
    2. Miksi sinusta tykkää kaikki

      Olet kyllä ihana, mutta ihmeellistä että niin moni voi tykätä samasta. 🤔
      Ikävä
      19
      1521
    3. Sano jotain

      Kivaa hänestä.
      Ikävä
      84
      1447
    4. Suomen huutokauppakeisari Aki Palsanmäki jätti alkoholin - Tältä hän näyttää nyt - Katso uusi kuva!

      Aki Palsamäki on suomalaisten rakastama tv-hahmo ja itseoikeutettu Suomen huutokauppakeisari. Onkos Aki muuttunut ulkon
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1187
    5. Sä olet liian

      Hyvä ja kiltti nainen. En osaisi käsitellä sinua .
      Ikävä
      43
      1178
    6. Mitä ajattelet

      Tämänhetkisestä tilanteest
      Ikävä
      101
      1163
    7. ja taas marssimaan oulussa-puukotus jälleen

      https://www.ksml.fi/uutissuomalainen/7821497 Alaikäistä puukotettiin Oulussa maanantaina, kertoi Oulun poliisilaitos.
      Oulu
      96
      1104
    8. Nato- ja EU-vastaisia mielipidekirjoituksia

      HBL: Tekaistuilla nimillä kirjoitettuja Venäjä-mielisiä tekstejä tyrkytetään Suomenkin medioihin Nato- ja EU-vastaisia m
      Maailman menoa
      276
      1085
    9. Luulen että suuri rakkautesi

      On vain tavallista voimakkaampaa kiimaa. 😊
      Ikävä
      131
      1014
    10. Martinan juoksutapahtuma

      Miten se on mennyt? En jaksa selata kaikkia viestejä että löytyykö vastaus. Kiinnostaisi menikö tapahtuma paremmin kuin
      Kotimaiset julkkisjuorut
      210
      911
    Aihe