Korsisaari ja Nurmijärven kunta

Mielenkiintoista-mitä-

Bussiyhtiö Korsisaari Oy ja Nurmijärven kunta ovat vankasti naimisissa keskenään! Kunta pakottaa muunmuuassa koulujen vanhempien maksamaan 2-3 kertaa kalliimmat Korsisaaren bussikuljetukset leirikouluihin kun että ottaisi ne joltakin muulta bussiyhtiöltä!! Perustelut tähän toimintaan ovat ihan naurettavia ja eivät täytä lain kirjainta.
Miksi yleensäkin hinta on yli tuplaten kalliimpi kuin muilla bussiyhtiöillä? Miten taas nämä normaalit bussilinjat/-reitit ovat sitten niin edullisia Korsisaarella, että Nurmijärven kunnan kannattaa ne kilpailutuksessa valita muiden joukosta? Mikä tässä mättää?
Onko kenelläkään tietoa, että mitä sisäpiiri kytköksiä tai lahjuksia näiden kahden välillä on? Rehottaako korruptio, saavatko kunnanvaltuuston jäsenet ja sukulaiset ilmaiset matkat vai mistä johtuu tällainen järjettömyys??
Tartteeko alkaa salapoliisitöihin ja nostaa kissa pöydälle?

7

126

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • gkkgds

      Hyvä kysymys, kiitän.

    • Hätsiuh

      Ei firma ja kunta voi mennä naimisiin edes uuden avioliittolain aikana. Jos kilpailut närästää, mee kattoon kunnantalolle kilpailupaperit, ne on julkisia. Kytköksiä ja lahjuksia on tietty ja varamsti ihan kaikissa jutuissa, mutta foliohattu suodattaa ne mukavasti. Hanki sellainen.

      • LastenVanhempi

        Hätsiuh,
        Kilpailutuspaperit on tutkittu ja juuri sen takia tämä touhu ihmetyttääkin! Ei mitään oikeita perusteita valita 2-3 kertaa kalliimpaa Korsisaarta kun vain se, että on samalta kylältä ja kösikädessä kunnanherrojen kanssa.
        Asiasta vastaava kunnan virka"nainen" ei osaa päätöstä perustella kun sitä häneltä suoraan kysyy!?
        Jos päätös olisi aivan selvä ja pykälien mukainen niin miksi ainakin puolen tusinaa Nurmijärven kouluista tai oppilaiden vanhemmista on eri mieltä ja haluavat lastensa kuljetukset edullisemmalta bussifirmalta kuin Korsisaari. Ja kyllä, vanhemmat ovat selvittäneet, että muilla bussifirmoilla on vakuutukset, kuljettajien palkat, yms. kunnossa toisin kuin kunta antaa ymmärtää... :(:(


      • Hätsiuh

        No mitä niissä papereissa sitten oli? Oliko laittomuuksia, oikaistavia virheitä vai mitä?

        Hankintalaki taitaa olla aika aukoton, ja jos joku firma huomaa epärehellisyyden vuoksi joutuneensa ns. munille potkituksi, on nykymaailmassa valitus ja markkinaoikeus juttu ihan varma. Lueppas ne paperit vielä kerran ja tarkista, että olet ymmärtänyt. Tarjoushan pitää olla täsmälleen sellainen kuin kunta pyytää, muuten ei saa olla mukana.

        Ainoa mistä ollaan yhtä mieltä on nämä virkamiehet ja -naiset. Tilanteen tasalla oleva ja asiantunteva kunnan viranhaltija olisi iloinen yllätys, mutta pirun harvinainen. Ongelma kiusaa meitä kuntalaisia ja varmasti myös firmoja jotka kunnan tarjouskilpailuihin osallistuu.


    • Suojatyö

      Nurmijärven kunta on epätehokkuuden ja hyväveliverkoston malliesimerkki. Tämä Korsisaari kytkös on yksi monista esimerkeistä. Yksi hauska yksityiskohta näin kesäaikaan: tiedättekös kuka pyörittää Sääksjärven kahviota ja kirkonkylän torin jäätelökioskia? Nurmijärven kunnan Nuorisotoimihan siellä työllistää verovaroin nuoria eli harjoittaa yritystoimintaa jonka voisi paremmalla tuotolla antaa yksityisen tahon hoidettavaksi. Yksityinen taas voisi palkata työvoimaa ihan oikeisiin töihin. Esimerkiksi Sääksjärvellä myydään vuodesta toiseen samoja makkaraperunoita ja ei-oota vaikka puitteet olisivat olemassa ihan oikeaankin toimintaan. MUTTA, nämä ovat näitä "pikkujuttuja" jotka ei kunnan suojatyövirkamiehiä kiinnosta. Sapettaa vaan katsoa sivusta mutta minkäs teet.

    • tyhmääherjaa

      Kyllä joku jaksaa, eikös tämä keskustelu ollut jo jossain aiemminkin. Sama Korsisaarivihaaja taas asialla. Lopeta jo ja pidä henkilökohtaiset vihasi itselläsi.

    • kivi8

      siellä kokoontumispalavereissa näitä käydään läpi...useasti noista juteltu ,muttakun muuta vaihtoehtoa ei ole antaa...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5289
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3417
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1562
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      191
      1449
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      978
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      778
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    Aihe