Enpä kehtaisi ajaa jollain Lexuksella

loxuspoksus

Toista se on Audi, BMW ja M-B joiden arvostus ja laatu on aivan toista luokkaa. Lexus on sellainen outo marginaalimerkki.

9

75

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Monta_totuutta

      Aivan totta. Audi- ja BMW-kuljettajan kannattaa katsoa polkimia jo ison Alfan rinnalle tulllessa. Maseratin tullessa kannattaa valita kääntyvä kaista. Jaguarilla ajava on samanarvoinen Porchen kanssa, mutta Ferrarin osuessa paikalle, voitte miettiä mikä maailmassanne meni pieleen. Vaikkapa vanhan Saabin osuessa rinnalle, katsokaa varmuuden vuoksi, ettei työnantajasi aja siinä.

      Persekarvatkin veltossa perseessä on Audikuskilla pitemmät, kuin on koskaan nähty Lexusta kuljettaneella. Nähty Lahdessa Motonetin parkkiruudussa. Vanhat matot lensi Audista suoraan nurmikolle. Hienoja ihmisiä.

      • kaikkionsuhteellista

        Ferrarin, Porschen, Maseratin, Lamborghinin yms. omistaja taas menee kateudesta vihreäksi kun liikennevaloihin ajaa viereiselle kaistalle Bugatti Veyron (maailman nopein sarjatuotantoauto) :D


      • teroiies

        hennessey venom gt on nopein sarjatuotantoauto


    • Lasten_jutut

      erottaa heti jo siitä ettei niissä ole asiaa nimeksikään. Johtuu täydellisestä kokemuksen puutteesta autojen suhteen.

    • LexusSeuraavaAutoni

      Itse en kehtaisi ajaa mersulla, tunnen liian monta tapausta joidenka kaikki rahat menevät autoon ja muuta elämää leimaa järjetön nuukuus, esimerkkinä mainittakoon yksi tapaus joka säästää vanhat jugurttipurkit kertakäyttömukeiksi että on varaa ajaa mersulla, toiselle omistajalle 7€ ulkona syömisestä on liikaa, mieluummin ollaan päivä nälässä, jos Lidlistä ostetut eväät jäi kotiin.
      Itse mersua ajaneena sanoisin vielä että ylimainostettu laiva, vauhdin kasvaessa perusmalleista loppuu ajo-ominaisuudet ensimmäiseen mutkaan.

      Bemarikuskit jotka tunnen on itsekeskeisiä ihmisiä, en ymmärrä miten kaikki kusipäät valitsevat saman merkin, auto kyllä on ihan ok.

      Audeista taas sen verran että laatu on niin paskaa ettei tuo paljoa volkkarista parane, itse en kehtaisi ajaa autolla josta ensimmäisenä kysytään, millä moottorilla, vaihteistolla, syökö öljyä ja kuinka on kestänyt.

      Lexuksessa ei ole moisia imago-ongelmia. Lisäksi laatu näistä neljästä on paras jos laatu on ominaisuuksien ja kestävyyden summa.

      • Huumori-auto-lelux

        Lexuksessahan vasta imago-ongelmia onkin. Arvostus on täysi nolla. Ruostuu käsiin ja on laadultaan korealaisiakin huonompi.


      • Hyvätaihuono

        Edelliseen kirjoitukseen: mihin sinä toisten arvostusta tarvitset? Etkö sinä osta autoasi omaan käyttöösi?

        Ruostuminen on suhteellista. Sähkösinkitys on käytännössä aika ohutta ajateltaessa ruostumattomuutta pidemmälle ajalla, joten suosittelisin täydellistä suojauskäsittelyä, jos meinaa autoa pidemmän ajan pitää. Käsittely ehkäisee ruostumista tehokkaasti ja on omalla tavallaan upean näköinen. Valitettavasti se maksaa.

        Laadullisesti uskoisin Lexuksen olevan kilpailukykyinen korealaisten kanssa, niin on on vähävikainen kirjoittajalla ollut. Aika hiljainen, kohtalaisen suuntavakaa ja audiolaitteistoltaan positiivinen.

        Onko arvonalennuksella merkitystä? Ei minkäänlaista. Ajat kymmenen vuotta ja ostat uuden. Harvalla käyttöautolla arvo nousee ajettuasi sen liikkeestä ulos!


    • Mbmieseiihmemies

      Kerrotko vielä aluksi, montako Lexusta sinulla on ollut? Asiantuntemusta tuntuu olevan.

      • Montako_Lexusta

        Ei yhtään kun mulla on Helkama Raisu.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2813
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2390
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2160
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1954
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1806
    6. 157
      1795
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1767
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      132
      1513
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe