Bonnierin pakkomyynti

repa552

No menimpä lankaan vanha kettu, ja tilasinTieteen kuvalehden hintaan 5.90,2 numeroa hinta oli oikein sopiva, varsinkin kun sai tilaajalahjaksi pienen
helikopterin radiohjaimella.
No maksoin heti laskun minkä maksaminen jo veloitti tiliänii 6€ tuon 5.90 lisäksi,mutta ei tässä viellä kaikki,lainatakseni tv myyjien lentävää lausetta. ja kun tulin kotiin katsoin postilaatiikon , ja ylläri olipa postilaatikoon ilmestyny jälleen tämä samainen lehti, vaikka oli peruttu bonnieerin omaan automaattiin.
Ja seuraavaksi soitinkin jo bonnieerin asiakaspalveluun, mikä kyllä vastasikin yllättävän nopeasti,oisko viittä minuuttia tarvinnut odottaa, noniiin, vastaaja oli Katri, sukunimeään ei suostunut kertomaan ,sanoi vaan että etunimi riittää,,no sain kuitenkin esimiehen nimen puristettua,tosin en saanut siitä selvää.
No tämä Katri kertoi seuravaa, kun kysyin että miksi lehti tulee vaikka se on peruttu,,ette ole malttanut odottaa automaatin ohjeita loppuun asti.
Aika outoa että tällainen moka oli sattunut samaan taloon kaksi
kertaa, sillä alakerrassa asuva siskoni oli ottanut saman tarjouksen samana päivänä ja myös peruuttanut tilauksen asianmukaisesti automaattiin ,,Katri neito sanoi kun vihjasin tämän haiskahtavan pakkomyyntiin,niin eiii eiiii ollenkaan, maksatte vaan tämän uuden maksun 8.90€ niin tähän se loppuu..,ja viellä lisäsi että ovat bonnieerilla kehittäneet oikein vartavasten tätä systeemiä...ja sen kyllä uskon,m inun mielestä systeemi on seuraavanlainen:Asiakas johdetaan kiinnost
avalla syötilla tilaamaan lehti,.asia etenee j a lehdet ja lahja tulee niinkuin sovittiin ,mutta mutta jostain syystä peeruutusilmoitus ei mene perille,seurauksena uusi lehti ja uusi lasku, hyvässä lykyssä kestotilaus..vaikea on asiakkaan vakuutella että oon peruuttanut kun siitä ei mitään jälkeä näy,,sanoisin tätä huijaukseksi tai petokseksi..eivät ihmiset noin tyhmiä ole ettei tätä tajua,mulle tämä on vihoviimeinen lehti mitä bonniersilta tilaan,miettikää kannattaako!

10

169

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 76v

      Bonnier /Tieteen Kuvalehti on vaarallinen yhdistelmä.Huijaavat vanhoja ihmisiä puheluillaan ja väittävät,että on tilattu lehti,Sitten uhkailevat huomautuskuluilla.
      Älkää hyvät ihmiset menkö tähän lankaan.Jos Bonnieriltä soitetaan,lyökää puhelin kiinni.

    • kylkiäiset

      Joskus oon tehny niin,että laitoin pakkomyyntinä tulleet lehdet takasin,pakettiin merkintä "asiakaspalautus". Laskut lehistä laitoin mukaan,ja liitteen jossa kerroin lehden tilauksen peruutetun. Siihen loppu lehtien tulo. Eräs hamppi kerto lehden kylkiäisen olleen rikkinäinen sen tullessa postissa,eikä ollut saanut ehjää tilalle. No ,kertoi pyhkineensä paskaa laskuihin,ja laittaneensa ne lehtien kera takasin.en tiedä oliko tullu minkälaista vastaviestä?

      • HyväKäytäntö

        Paskaa on muutenkin hyvä laittaa mukaan asiakaspalautuksiin


    • EiIkinäLehtitilausta

      Sama pätee myös Sanoman ET-lehteen.
      1. Vaikka peruutat lehden palvelukortilla, sanovat ensin, että tätä lehteä ei voi palvelukortilla perua. Kun kerrot, että lehdessä on palvelukortti, jossa on ruksattava paikka "Peruutan tilaukseni maksetun jakson loppuun", sanovat, ettei posti ole tuonut palvelukorttia perille tai et ole koko korttia postittanut.

      2. Netissä lehteä ei voi enää perua, jos aiheeton lasku uudesta tilauksesta on tullut!

      3. ET-lehden voi muka perua myös soittamalla automaattiin, mutta tuotapa numeroa ei kerrota missään.

      4. voi kuulemma lähettää myös kirjeen ja perua lehden sillä. Luulen ettei posti tuotakaan kirjettä vie perille, jollei palvelukorttiakaan.

      6. voi toki jonottaa maksulliseen palvelunumeroon. Jonotusaika on noin 15 minuuttia. Tänä aikana asiakaspalvelutäti katsoo mistä soitetaan, näpyttelee tietokonettaan, ottaa selvää asiakkaasta ja hänen tilaushistoriastaan ja kerää voimia lynttäämään asiakkaan esim. sanomalla, että lehteämme ei todellakaan ole voinut perua palvelukortilla vuosiin.

      5. On kuulemma mahdollista tilata lehti myös maara-aikaisena, joka päättyy sovitusti. Vaan eipä päätykkään, vaan muuttuupa sekin kestotilaukseksi ja taas on lasku postilaatikossa ja rumba alkaa aliusta.

      Älkää tilatko mitään lehtiä. Pääsette vähemmällä vaivalla, kun ostatte silloin tällöin irtonumeroita.

      Kaikki lehtitalot harrastavat pakkomyyntiä. Pitäisi jatkuvasti tehdä ilmoituksia kuluttaja-asiamiehelle.

    • tikkunalihassa

      joo .piti taas laittaa vähän jutun tynkää,,,olen tämän ketjun aloittaja,,,ja päivitän nyt tilannetta...bonnier on ottanut tässä muutama kk sitten jälleen yhteyttä"siis koittanut kepillä jäätä" OLIPA taas kerran helikopteria kylkiäisenä, mutta eipä menny tällä kertaa vanha kettu lankaan...annoin puhelin myyjälle kunnon ripitykset...ihme on jos sieltä viellä soitttelee savvooo viäntävä hesaalainen,,,mulloon näistäkin savolaisista puhelinmyyjistä oma käsitys,,,se on helkutin myyvä puhetapa .kun sitä oikeen viännetään, niin kyllä siiihen mukavan kuuloiseen myyjän juttuihin lankeaa varmasti moni...eppäilenkiii meleko vahvasti että siellä isolla kirkolla on joku konsulentin retale keksinynnä markkinaraon helekutisoi ja elättellee ihtesä ja kersasa ,viäntämällä näistä etelän kirjakielisistä...melekeen aitoo savon kielen ossaavia lupsakoita puhelin myyjiä.....eikö näin oo,kuka uskaltaaa tunnustella olleensa tämmösellä kurssilla?

    • BONNIER on ollut edelläjäkävijä rikollisjärjestöiltä kopioidun markkinoinnnin osalta.
      Heillähän on aina ollut tulonlähteinä peruuttamaton pakkomyynti ja "asiakaspalveluun" soittajien rahastus puhelumaksuilla.
      Vanhuksiin ja erityisesti sairaisiin vanhuksiin heillä on kiinnostusta.
      Peruutus netissä ja peruutusnumeroon soittaminen aiheuttivat vain sen, että joutui maksamaan 6kk tilausmaksun, vaikka lehdet menivät roskiin. Ellei maksanut, meni asia perintäfirmaan.
      Peruutusnumeroon pääsy esim. vuonna 2015 kesti minulta 3 tuntia, josta kyseinen BONNIER sai merkittäviä puhelintuloja.
      Tietenkin yritin päästä "asiakaspalveluun", mutta 10 tunnin yrittäminen riitti. Puhelinlasku tuotti heille hyvän tulon.
      Kummallista on, että poliitikot sallivat tämän rikollisuuden, vaikka Kilpailu- ja kuluttajavirasto on jo 2017 antanut esityksen, jossa puhelinmarkkinointi sallittaisiin vain sellaisille kansalaisille, jotka sen erikseen virallisesti hyväksyvät.
      OTTAKAA YHTEYTTÄ POLIITIKKOIHIN KAIKISSA PUOLUEISSA, ETTÄ PUHELINRIKOLLISUUS SAATAISIIN LOPPUMAAN !

    • Viisas

      Kaikki peruutukset aina sähköpostin kautta. Ei puhelinautomaatteihin eikä firmojen nettisivujen kautta.
      Ei mitään ongelmia sen jälkeen

      • HuijaritKuriin

        Ja koskaan ei missään tilanteessa saa maksaa yhtikäs mitään, siitä mitä ei ole varta vasten tilannut. Kiistätte kaikki perintäkirjeet yms. asiallisesti. Oikeuslaitos tuntee kaikki tapaukset, joten ette ikinä joudu oikeuteen. Jos ruokitte huijareita, muutkin joutuvat jatkossa kärsimään.

        Ja sähköpostiviestejä ja tekstiviestejä kannattaa todellakin aina käyttää peruutuksissa puheluiden ja kirjeiden lisäksi. Ja niihin voi aina tarvittaessa vedota, vaikkei niitä ole edes lähettänyt. Saa valehdella täysin vapaasti, jos perutuksen on tehnyt muuten täysin asiallisesti.


    • piisoo

      No niin,tässäpä yksi harhautettu: sainpa joululahjan 2017 oikein historia lehden varmaan piilotetun kestotilauksen jonka lopettamisaika olikai jossain rivien välissä pienellä kuten vakuutusehdoissa. No kesken vuotta lehden mukana aina tullut houkutuslipuke jossa oli mahddollisuus tilata sitä tai tätä yllättäen sisälsi maksettavaa. Heti laitoin lehdet takaisin irtisanomisen kera. Nyt perintätoimisto perää kahden lehden hintaa ja ollaan 50e tasolla. Meitä vanhoja kusetetaan mennen tullen ja viedään lakien rajaa sopivasti ylitellen vähät varamme. On aika panna kokoomuksen hellimä markkinatalous aisoihin ja kunnolla onhan vaalit tulossa. Vanhat ja suuren ikäluokan veteraanit ovat vain määrättyjen kansainvälisten suuryhtiöiden ja niiden helmassa roikkuvien kotimaisten rahapiirien hunajapurkki ja joku hoivamarkkina.

      • EiRahaaRikollisille

        Jos et varta vasten ole tietoisesti jotain tilannut, sinun ei missään tapauksessa tarvitse maksaa mitään. Älä tue rikollisuutta. Kiistät kaikissa vaiheissa kaiken. Et varmasti joudu oikeuteen. Heillä ei ole siihen varaa. Uhkailevat kyllä. Et ole ainoa. Kirjoita kaikille mahdollisille keskustelupalstoille varoituksia ko yrityksistä ja pyydä kaikkia aina olemaan maksamatta yhtikäs mitään. Tai edes olemaan näiden yritysten kanssa ikinä missään tekemisissä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1615
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1469
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1368
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      32
      1340
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      48
      1303
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1238
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1126
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1092
    Aihe