Kaarinassa hakattiin pyörätuolissa ollut nuorimies

Neljämiestähakkasi

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015060919832683_uu.shtml
Miesjoukko hakkasi pyörätuolilla liikkuvan nuorukaisen - jättivät maahan virumaanPyörätuolilla liikkunut parikymppinen mies ryöstettiin Kaarinassa Saaristo Open -festivaalialueen ulkopuolella lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kello yhden aikaan.

Uhri oli ollut yksin odottamassa taksia, kun paikalle oli tullut neljä miestä, jotka olivat kaataneet pyörätuolissa olleen miehen maahan ja napanneet pois uhrin kädessä olleen matkapuhelimen.

Miehet olivat lyöneet maahan kaatunutta uhria useita kertoja nyrkeillä kasvoihin samalla yrittäen ottaa lompakkoa uhrin housujen taskusta siinä kuitenkaan onnistumatta, koska pyörätuolin turvavyö oli tiukasti taskun päällä.
Lopulta miehet juoksivat pois paikalta ja jättivät uhrin kaatuneena maahan. Tapahtuman jälkeen paikalle tullut sivullinen auttoi uhrin takaisin pyörätuoliin. Uhrille tuli ruhjevammoja kasvoihin.

Kaikki neljä miestä olivat ulkomaalaisen näköisiä, parrakkaita ja mustatukkaisia, iältään vähän yli 20 -vuotiaita. Kaikki tapaukseen liittyvät havainnot ja tiedot voi ilmoittaa Kaarinan poliisiasemalle numeroon 0295444767

14

318

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oiuytrtyuio

      Turku alkaa olemaan menetetty kaupunki, sen huomaa, kun katsoo kadulla kulkevan roskajoukon määrää.

    • Ilmiantakaaroistot

      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1433816264818.html
      Poliisi tutkii – joukko tuntemattomia hakkasi pyörätuolimiehen sairaalakuntoon: ”Miten kukaan kehtaa?”

      21-vuotias, koko elämänsä pyörätuolissa ollut Patric Manzo, oli viettänyt hauskan lauantai-illan ystävänsä kanssa Kaarinassa viime viikonloppuna. Saaristo Open -festivaalitapahtuma oli päättymäisillään, kun Manzo lähti odottelemaan aidatun alueen ulkopuolelle taksia.

      Taksiin saakka nuori mies ei kuitenkaan päässyt.

      – Neljä vierasta miestä hyökkäsi Patun kimppuun. He ottivat kännykän ja yrittivät repiä lompakkoakin taskusta, kertoo Patricin Nicolas-veli IS:lle.

      Hän ei ollut itse festareilla, vaan kuuli tapahtumista oman jalkapallo-ottelunsa jälkeen.

      – Kaksi löi ja kaksi heitti Patricin maahan. Sen jälkeen veli oli maannut 20 minuuttia yksin maassa, eikä kukaan ollut tullut auttamaan. Onneksi joku tuntematon mies saapui siihen lopulta paikalle.


      HAKATTU nuorukainen pääsi lopulta taksin kanssa kotiin. Päähän tulleet vammat olivat niin pahannäköisiä, että ne vaativat sairaalareissun.

      – Varsinkin vasen silmä on todella pahassa kunnossa. Hän ei saa sitä kunnolla auki, veli sanoo.

      – Fyysiset vammat ovat ikäviä, mutta henkisesti tämä on ollut Patulle rankka juttu. Sitä se on toki myös meille läheisille. Miten kukaan kehtaa hyökätä puolustuskyvyttömän kimppuun? Ja vielä neljä miestä, ei tätä voi ymmärtää. Olen todella raivoissani, kun tätä asiaa ajattelen.

      Manzon perhe jätti tapahtuneesta rikosilmoituksen poliisille. Uhri kertoi hänen kimppuunsa hyökänneiden miesten olleen iältään noin parikymppisiä. He olivat tummatukkaisia ja vaikuttivat ulkomaalaistaustaisilta. Ainakin osalla oli uhrin mukaan parta.


      JUTTUA tutkitaan Kaarinan poliisiasemalla. Tutkinnanjohtaja Raimo Erkkilä toivoo kaikkia tapauksesta tietäviä tai sen nähneitä ottamaan yhteyttä numeroon 029-5444 767.

      – Etsimme todistajia, tutkinta on käynnissä, komisario Erkkilä sanoi tiistaina IS:lle.
      Poliisi tutkii – joukko tuntemattomia hakkasi pyörätuolimiehen sairaalakuntoon: ”Miten kukaan kehtaa?”

      Myös Nicolas Manzo vetoaa kaikkiin lauantaina festivaalialueella olleisiin, että välittäisivät havaintonsa viranomaisille.

      • Onko_tarina_täyttä_totta

        "festivaalitapahtuma oli päättymäisillään"
        "Hän ei ollut itse festareilla, vaan kuuli tapahtumista oman jalkapallo-ottelunsa jälkeen."

        Hei, haloo: mikä jalkapallo-ottelu päättyy noin yhdeltä yöllä?

        Joku tässä jutussa nyt haisee.


    • Whitening

      Oli muuten viimeinen kerta. Jos näen perkele vilaustakaan noista partahessuista niin paskovat hampaitaan.

    • eroonEiNiistäPääseEnäänK

      Eva Biodee on varmasti ylpeä suojateistaan ja pikku-Calle hykertelee tyytyväisyyttään, kielivähemmistö saa taas näistä sankareista vahvistuksia toisesta vähemmistöstä.

    • sinäollarasismi

      Ne ovat vain väärin ymmärrety. Oikeasti he halusivat vain auttaa taxin soittamisessa ja maksamisessa. Se on tää kultturi ero. Oikeus tule langettamaan pyörätuoli potilaalle 1200 euron kärsimyskorvaukset maksettavaksi. Väärästä ilmiannosta. Lisäksi hän joutuu maksamaan sairaalla kulut kätensä loukanneelle.

    • Yksityisyritteliäisyyttä

      No täytyyhän nidenkin tienata leipänsä. Ei kaikki voi olla jossain kunnan tai valtion hommissa.

    • cvcv

      Ei muuta kun koivet poikki noilta saatanan mutuilta

    • JuoppoHakkarainen

      Halla-Aholaiset vauhdissa!

    • IlmaisElätit

      Halal-Aholaiset vauhdissa!

    • sfsfsdfSFAFAFAFADFB

      Ainoastaa juutalaiset luovat kaaosta ja terrorisoivat maailmaa.

      Juutalaisvetoinen Usa hyökkää oopiumin takia Vietnamiin saamme vietnamilaisia elätettäviksemme

      Juutalaisvetoinen Usa hyökkää oopiumin takia Afganistaniin saamme afganistanilaisia elätettäviksemme

      Juutalaisvetoinen Usa hyökkää öljyn takia Irakiin saamme irakilaisia elätettäviksemme

      Juutalaisvetoisen Usan tuella juutalaisvaltio Israel terrorisoi Lähi-Itää saamme palestiinalaisia elätettäviksemme

      Juutalaisvetoinen Usa/CIA terrorisoi Etelä-Amerikkaa luonnonrikkauksien ja kokaiinin takia saamme latinoita

      Juutalaisvetoinen Usa laatii suunnitelman "Arabialainen kevät", ja laittaa asialle ulkoistetun esinahkansa NATO:n, NATO pommittaa Libyaa 26 000 kertaa ja saamme libyalaisia ja maassa olleet vierastyöläiset elätettäviksemme.

      Sama toistuu nyt Syyriassa, ja mukana Syyrian hallituksen joukkoja pommittamassa on Ranskan, Usan, Naton ja Israelin ilmavoimat, jotka tasoittavat ISIS-terroristeilleen tietä Damascukseen.

      Juutalaiset illuminazionistit iskivät New Yorkiin tappaen heti yli 3000 ihmistä, tätä False Flagiä seuranneissa sodissa on kuollut ja haavoittunut jo miljoonia ihmisiä, sadat tuhannet ovat joutuneet maanpakoon tänne Eurooppaan meidänkin elätettäviksi.

      http://www.911missinglinks.com/

      Now you will discover the definitive truth about 9/11 and learn why even the most popular movies on the subject have failed to address the evidence exhaustively presented in this video. The facts will make it abundantly clear that the so-called 9/11 Truth movement has been infiltrated and is ultimately controlled by the same criminal group who masterminded the attacks. As they say, if you want to control the dissent you lead the dissent. Utilizing evidence from the FBI, CIA, NSA, US Armed Forces Intelligence sectors, Foreign Intelligence organizations, local law enforcement agencies and independent investigators, Missing Links goes where no other 9/11 video has dared to.

      KIITOS juutalaisvetoinen USA

      Varovaisimpienkin arvioiden mukaan Irakissa on kuollut 72 537-79 128 siviiliä. Lokakuussa 2006 tiedejulkaisu The Lancetissa julkaistussa tutkimuksessa siviiliuhrien määräksi arvioitiin 390 000-940 000 ja syksyllä 2007 sodanvastustajat puhuivat jo miljoonasta kuolleesta. Miljoonat ovat lähteneet pakolaisiksi Irakista ja Afganistanista.

      Alkuvuodesta 2008 The Center for Public Integrity -tutkimuslaitos selvitti että Yhdysvaltain johto esitti kahden vuoden aikana ennen sotaa kaikkiaan 935 valhetta Irakin joukkotuhoaseista ja 532 totuudenvastaista väitettä perusteiksi oikeutukselle hyökätä Irakiin.

      http://yle.fi/uutiset/selvitys_usan_johto_valehteli_irakin_aseista/5820330

      Tokihan sosiaalidemokraatit fiksuina tiesivät asioiden oikean laidan, sen että Usa halukkaiden koalition kanssa menee Irakiin öljyä ryöstämään, ja tokihan he myös fiksuina osasivat ennakoida sadat tuhannet siviiliuhrit...mutta eivät välittäneet.

      http://www.foxnews.com/story/0,2933,296938,00.html

      Usan keskuspankin johtaja sanoi, öljy oli pääsyy Irakiin hyökkäykseen.

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Halukkaiden_koalitio

      Halukkaiden koalitio oli Yhdysvaltain kokoama liitto, joka tuki Irakin sotaa 2003 Irakin väitettyjen joukkotuhoaseiden riisumiseksi ja YK:n turvallisuusneuvoston ehdollisina antamien päätösten toimeenpanemiseksi. Koalitiolle annettava tuki vaihteli sotilasoperaatioihin osallistumisesta ylilento-oikeuteen ja poliittiseen tukeen.

      Julkisesti liittoumaan liittyi 48 maata. Yhdysvaltain silloisen ulkoministerin Colin Powellin mukaan liittoumaan kuului myös monia muita maita, jotka eivät kuitenkaan julkisesti tahtoneet sitä tunnustaa. Liittoumaan epävirallisesti liittyneitä maita saattoivat olla muun muassa Kanada ja Suomi. Suomessa syntyi vuoden 2003 eduskuntavaalien loppusuoralla niin sanottu Irak-skandaali, kun Keskustan silloinen puheenjohtaja Anneli Jäätteenmäki syytti silloista pääministeri Paavo Lipposta Suomen liittämisestä Yhdysvaltain liittoumaan. Kohun käänteistä seurasi oikeudenkäynti ja Jäätteenmäen hallitus joutui eroamaan, koska ei enää nauttinut Eduskunnan luottamusta.

    • Jalisäätulee
    • Mika_on_tilanne_nyt

      Onko tästä asiasta ilmennyt mitään uutta, eli onko esimerkiksi silminnäkijöitä löytynyt tms?

    • Rajaton1

      Juutalaiset ja muslimit ovat Ok. Euroopan äärioikeisto on pahin uhka.
      Natsismi pitää tuhota.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      54
      3926
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      13
      2141
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      24
      1638
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1477
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1428
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      19
      1341
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1228
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      8
      1154
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      10
      1089
    10. 22
      1066
    Aihe